Gość: wisnia_79 IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 10.01.09, 22:33 My lecimy z Wawy 15 czerwiec na 2 tyg.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aurora 01.06.2009 z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 22:41 01.06.09 - z Poznania (2+2)na 2 tygodnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
probus75 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 11.01.09, 20:17 Witam serdecznie, ja jadę z rodziną 2+2 (dziewczynki w wieku 6 i 8 lat) w dniach 15-29.08.2009 r. z Warszawy. Czytałem na necie bardzo dużo pozytwnych opinii na temat tego hotelu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 21:37 Witam .Lecimy 24 sierpnia na dwa tygodnie (2 plus 2 )-chłopiec 8 lat i dziewczynka 6 lat .Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 11.01.09, 22:52 Super!!! To lecimy w tym samym terminie.My z synkiem 5 lat i znajome małżeństwo.Też wybraliście widzę SunExpres zamiast CentalWings Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 11.01.09, 22:53 ups...pomyłka my lecimy 15-29 ale czerwca nie sierpnia Odpowiedz Link
dani.1 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 12.01.09, 08:20 Ja z rodziną (2+2) wylot z W-wy 22 sierpnia na 2 tygodnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: marcys77 Re:1.06.2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:02 Witam, my z GD na 2 tygodnie 2+2 Odpowiedz Link
27pietruszka witam 12.01.09, 10:15 My lecimy 2+1 (dziecko 7) lat 20 lipiec z Poznania. Odpowiedz Link
Gość: ks-kk Re: witam IP: *.icpnet.pl 12.01.09, 18:41 Witam. 27pitruszka my też lecimy z poznania 20-ego opcja2+1 Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: witam IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 12.01.09, 21:43 Cieszę się,że znalazłeś(aś) ten wątek :-)) Odpowiedz Link
Gość: edolada Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: 198.155.189.* 12.01.09, 16:03 10.08 do 24.08 - lecimy z W-wy w dwie rodziny: model 2+1, dzieci (dziewczyny) w wieku 3 latka i 17 lat. Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 10:07 witam wszystkich turuncowiczów, my lecimy z Wa-wy 2+1 - 22czerwca, ktoś jeszcze w tym terminie?? Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 17.01.09, 21:02 Witam. Nie będziecie żałowali - napewno! My byliśmy tam w zeszłym roku (połowa czerwca, wylot z Warszawy) i byliśmy baaaardzo zadowoleni. Hotel jest super i otoczenie przepiękne. Życzę Wam dobrego wypoczynku! Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 17.01.09, 22:04 Dzięki Ewo wielkie za bardzo pozytywnego dla nas wszystkich meila.Ty gdzie się w tym roku wybierasz?Aha i dzięki wielkie za życzenia... Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 19.01.09, 20:13 A ja w tym roku będę całkiem niedaleko Turunc, bo w przepięknym Icmeler k/Marmaris. Właśnie wyjeżdżając z Turunc do Marmaris (drogą przez góry lub wodną) nie sposób ominąć Icmeler, gdyż właśnie do Marmaris jedzie się (lub płynie) poprzez Icmeler. Icmeler uwielbiam i mam nadzieję, że już za kilka miesięcy (bo w czerwcu) znów je zobaczę! Ale chętnie też odwiedzimy (i powspominamy!) równie piękne miasteczko Turunc. Było nam tam naprawdę dobrze. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
Gość: aurora Re do Ewy! IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 19:49 A gdzie wymienialiście pieniądze podczas pobytu w Turunc, czy są tam kantory? Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Re do Ewy! IP: *.chello.pl 24.01.09, 22:50 Tak, kantor jest w samym miasteczku. To mały kantor, ale kurs był tam zawsze korzystniejszy niż w Marmaris czy Icmeler. Kantor nie jest jakoś specjalnie oznakowany (inaczej niż prawie wszystkie),dlatego nie jest go tak łatwo znaleźć. Prowadzi go Turek (wraz z synem?), który w tym samym kantorku prowadzi wynajem skuterów. Obaj panowie są bardzo sympatyczni i życzliwi. Z przyjemnością tam chodziliśmy wymieniać pieniądze. Z hotelu Turunc do miasteczka Turunc dochodzi się brzegiem morza (bardzo przyjemny spacer, z pięknym widokiem!), następnie trzeba przejść do głównej ulicy, w pobliżu znajduje się meczet. Drugi, większy i oznakowany kantor znajduje się dalej w miasteczku. Pieniądze można też wymienić na poczcie w Turunc, tam jednak kurs nie jest już taki dobry i pobierana jest prowizja. Odpowiedz Link
Gość: iw_69 Re: Re do Ewy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 10:04 Ewo a możesz jeszcze napisać czy w miasteczku Turunc jest bankomat ? Może jest w hotelu ? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Re do Ewy! IP: *.chello.pl 25.01.09, 17:47 Tak, są bankomaty. Nie w hotelu, a w miasteczku Turunc. My nie korzystaliśmy, ale chyba jeden taki bankomat widziałam też jak szliśmy plażą do miasteczka. Może w tym roku będzie ich jeszcze więcej? Pieniądze oczywiście można też wymienić w hotelu, ale kurs jest tam mniej korzystny niż w kantorze. Odpowiedz Link
Gość: iw_69 Re: Re do Ewy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:15 Ewa dzięki .Nie przejmuję się tą krytyczną opinią . Ale napisz proszę jak jest z tym wejściem do wody - naprawdę potrzebne są buty ? Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Re do Ewy! IP: *.chello.pl 25.01.09, 20:11 Tak, myślę, że warto zabrać takie specjalne buty. W niektórych miejscach mogą się przydać. Gdzie-niegdzie Turcy nawet umieścili w wodzie worki wypełnione piaskiem, by można było wejść do wody nie kalecząc sobie stóp. Ale dalej, wgłąb, jest już czyściutka woda... Są też miejsca, gdzie bez problemu wejdzie się do wody (np. w pobliżu skałek, vis a vis hotelu), tam jest jeszcze przyjemniej. Jest też tunel, który prowadzi bezpośrednio na otwarte morze, czyściutką lazurową wodę. Odpowiedz Link
Gość: Piotr_72 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: 213.77.20.* 22.01.09, 10:04 No to zaklepane !!! Hotel Turunc od 20.06. do 04.07. (2+1). Chłopak ma 13 lat. Wylot z Wrocławia. Mam nadzieję że spotka tam kolegów (lub koleżanki) do wspólnego spędzania czasu. A wszystkim wyjeżdzającym w tym terminie ..... do zobaczenia :-) Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:11 Hotel max zasługuje na 3 *** ale tylko za położenie,zniszczone meble w pokojach,robactwo,jedzenie jak na Turcje słabiutkie. Plaża wąska kamienista bez butów do wody nie ma co wchodzić bo grozi szyciem nogi,leżaków starcza dla ok 30% ludzi więc trzeba zajmować o 7 rano.Nie polecam tego hotelu chyba że poza sezonem jako baze wypadową.Hotel nie jest wart tych pieniędzy. Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 25.01.09, 17:39 Co???? Chyba coś ci się pomyliło, bo na pewno nie piszesz o tym hotelu lub celowo wprowadzasz ludzi w błąd. Są niestety tacy wredni, złośliwi ludzie, których nie stać na pobyt w dobrym hotelu, więc chociaż muszą bzdury napisać, by innym zepsuć humor. Nie czytajcie tych jego bzdur! Hotel zdecydowanie zasługuje na dobre 4*, nawet z połówką. Jeżdżę do Turcji co roku i jest to jeden z najlepszych hoteli w jakich dotychczas byłam, a - wierzcie mi - zawsze wykupuję pobyt w dobrym hotelu i skrupulatnie sprawdzam hotel przed wyjazdem. Hotel Turunc składa się z kilku budynków, z których większość jest wyremontowana, czyściutka, a i w tych niewyremontowanych (ja byłam w takim, głównym budynku, z recepcją) też jest czyściutko i ładnie. Bardzo miła obsługa hotelowa i pyszne, bardzo urozmaicone jedzenie. Plaża, owszem, nie jest szeroka i jest żwirkowo-piaszczysta, ale jest to charakterystyczne dla całej okolicy, łącznie z samym Marmaris, i nie umniejsza to uroku tego miejsca. Położenie i otoczenie hotelu jest wspaniałe. Na pewno nie będziecie żałowali, że wybraliście ten właśnie hotel. Odpowiedz Link
Gość: abc Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.3s.pl 25.01.09, 18:21 Cieszę się, że Cię stać i przez to nie jesteś wredna i złośliwa. Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 19:30 Mnie tez stać ale za te pieniądze są naprawde lepsze hotele ,a forum jest od tego by się podzielić opinią swoją .Czyż nie ? Ja wyraziłem swoją opinie na temat tego hotelu ,a w linku załączam zdjęcia hotelu podobno 4,5 **** www.holidaycheck.pl/detail-Zdjecia_Hotel+Turunc+Pokoj-ch_ub-id_1156439049.html Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 19:50 Wojtek .Zawsze jest tak ,ze hotel hotelowi nierówny . Są lepsze i gorsze 4 gwiazdkowe hotele .Jednak nie o sam hotel chodzi - czasem o wyborze decyduje bardziej miejsce ,otoczenie ,atrakcje ale dzieci ...itd .Jeżeli czytasz ,że są osoby które wybrały ten hotel po przeczytaniu wielu róznych opini ( ja naczytałam się ich sporo ,Tobie dzięki za zdjęcia .) to zamiast wybrzydzać im i mi ten hotel -odpowiedz tak jak Ewa sensownie na pytania .Ona napisała o kantorach bankomatach itd a Ty tylko się czepiasz naszego wyboru . Nie wiem co porównujesz bo jak porównam sobie ten hotel z hotelem na Teneryfie 4 * to nie są to te same warunki >Jak dla mnie czasem samo miejsce jest ważniejsze .A hotel Turunc na Twoich zdjęciach strasznie nie wygląda ( skromne pokoje ale jak są czyste to mi nie przeszkadza). Wojtek jak tak bardzo lubisz pisac to napisz o wycieczkach o godzinach w których działa Aqua Park , czy w miasteczku i okolicach są jakieś atrakcje dla dzieciaków ,gdzie są fajne knajpki ,sklepy itd.No możesz się wykazać. Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 19:59 Sorki nie chodzi o czepianie ,faktycznie okolica cudowna ale ........reszte zostawie dla siebie-udanego urlopu Odpowiedz Link
Gość: Adam Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 21:26 Szanowny Wojtku Ale czy jeśli wybieramy sie na wakacje w cieple kraje to chodzi o hotel? Gzy nie jest waznieższa okolica, widoki, przezycia Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 25.01.09, 19:56 No właśnie, widać jaki to fajny hotel! Niektóre zdjęcia są całkiem niezłe, ale i tak w rzeczywistości jest jeszcze ładniej. A skoro już zamieściłeś link, to pewnie przeczytałeś też opinie o tym hotelu znajdujące się poniżej. Wynika z nich, że podobne jak ja zdanie o tym hotelu ma wiele osób, które tam przebywały. Hotel jest na prawdę godny polecenia. A to jedno zdjęcie - pokoju - myślę, że zostało zrobione zaraz po oddaniu do użytku części wyremontowanej. Sam wiesz (jeśli w ogóle tam byłeś, w co szczerze mówiąc wątpię), że hotel ma ciekawie i przyjemnie urządzone pokoje. Natomiast zgadzam się z tobą, że w Turcji jest wiele dobrych hoteli w podobnej cenie. Ale ten hotel, to na prawdę świetny wybór. Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 25.01.09, 20:02 Chodzi mi oczywiście o opinie zamieszczone pod zdjęciami - trzeba wejść w "Opinie o tym hotelu zamieszczone przez gości..." Tam sobie można poczytać o nim, na potwierdzenie tego co ja już napisałam. I są to - jak widać "świeże" opinie, z lata ub. roku. Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:03 Pewnie że hotel jest godny polecenia ,choćby za to że jest cudownie położony ale nie potrzebnie oddawali ten nowy budynek z tyłu z dodatkowymi pokojami .Pokoje jak dla mnie są za małe ale to urok prawie wszystkich hoteli w Turcji. Jeśli kogoś uraziłem to sorki ale zawsze mówie i pisze to co myśle - pozdrawim Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:06 picasaweb.google.com/jpykacz/TURCJA_2008# Jeszcze jeden link i uwierz mi że pokoje są naprawde mało przytulne wręcz surowe ,ale to moje odczucie-pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:09 picasaweb.google.com/sunfunkatowice/HotelRehanaResort# Tak dla porównania ten hotelik jest w tej samej cenie i jest całkiem nowy oddany w pażdzierniku 2008 Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:13 Wojtek Tobie sie chyba kraje pomyliły .My do Egiptu jechac nie chcemy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:26 Wiem wiem sorki takie tylko małe porównanie Odpowiedz Link
Gość: ks-kk Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.icpnet.pl 25.01.09, 22:00 Wojtek dzięki super zdjęcia.Mam jeszcze takie pytanko do Ewy lub kogoś kto już był ile kosztuje ten rejsik łodzią do Marmaris.Czy to płacisz w dwie strony czy wracasz o której chcesz i wtedy płacisz drugi raz? Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 25.01.09, 22:13 Taksówka wodna (stateczek) - 8 lir tureckiech w jedną stronę i można uzgodnić i opłacić powrót, kupuje się bilet. Dolmusz (drogą przez góry, bo tylko taka jest) - 4 liry w jedną stronę. Odpowiedz Link
sanpja Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 29.01.09, 18:51 ale ciebie nikt nie prosił o opinie. Tu jest lista osób już zdecydowanych. Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 29.01.09, 18:54 ...dokładnie... :-)) Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 19:43 Zawsze jeszcze można zrezygnować ,a forum służy do wymiany informacji czyż nie ? Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:03 Nie rozumiem po co to "życzliwe " zainteresowanie .Ja się zdecydowałam .Byłam w różnych hotelach lepszych ,trochę gorszych i naprawdę świetnych .Na holidaycheck - hotel Turunc nie ma aż tak nagatywnych opinii .Wolę przekonać się sama niż słuchać waszych nachalnych ( nikt tu nie prosił o opinie ) Sami sobie poczytaliśmy a teraz czekamy na wrażenia pierwszych z sezonu 2009. Więc Panie Wojtku i inni " życzliwi "dziękujemy Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:15 Przecież jesteśmy by sobie pomóc ,ja dokładnie tak jak Ty wybrałem hotel już w grudniu i teraz czytam pozytywy i negatywy ale zdania nie zmieniam.Tak więc udanego urlopu i niezapomnianych widoków ,a jest pięknie . Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:31 No i to jest najważniejsze -piękne otocznie , fajne towarzystwo i radocha dla dzieci .Wtedy nawet "trochę " gorszy hotel nie popsuje wakacji . Jak chcesz być pomocny - to napisz nam w jakich godzinach jest czynny aqua park - ( to mocny atut tego hotelu przy dwójce dzieciaków )Mam nadzieję ,że nie ma jakiś ograniczeń. Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 17:57 Woda leci od 11-13 i od 14 -16 o ile dobrze pamiętam Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:01 Leżaki zajmują już od 7 rano ale jest sposób daj gościowi od leżaków 10 euro i będzie Cię pamiętał do końca pobytu ,a o leżaki się już nie musisz martwić. Odpowiedz Link
Gość: amaga Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 13:52 Nie słuchajcie Wojtka, prawie na pewno nie był w tym hotelu, bo opowiada BZDURY! Hotel swietny, pokoje, jedzenie też . Pzrzczytajcie zeszłoroczne posty! A Wojtek jest chyba z konkurencji po prostu (SUN FUN ?) Odpowiedz Link
sanpja Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 26.01.09, 18:31 20 lipca do 3 siepnia Kraków z Itaką. 2+2 :) Odpowiedz Link
a-na Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 26.01.09, 22:13 To ja jak na razie najwcześniej bo 2.05.09. Jedziemy z trójką dzieci 15,14 i 1 lat :)) Starsze chyba nie będą miały towarzystwa bo dla większości szkoła w pełni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sanpja Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 27.01.09, 15:32 ale za to cały aquapark dla nich :) Odpowiedz Link
Gość: BLUE DREAMS Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 16:08 NO WŁASNIE JESTEM ZDUMIONA iloscia zachwytów nad hotelem turunc , bo sczzerze mówiąc na zdjęciach nie powala, wrę\cz przeciwnie. w tym roku chcemy jechać wlasnie w okolice marmaris i szukamy hotelu (4-5 gwiazdek), ale ten nas nie zachwycił. w tamtym roku bylismy w Bodrum - Torba - hotel Blue Dreams , pokoje skromne, ale sam hotel bardzo ładnie połozony, jedzenie dobre, mogę polecić Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 29.01.09, 22:32 Rzecz gustu... A o gustach ponoć się nie dyskutuje. Hotel może cię - jak napisałaś - "nie powalać", a dla innych może być (i jest) atrakcyjny. Szukaj sobie innego hotelu - nikt cię przecież nie prosi o wyrażanie negatywnych opinii o hotelu, w którym nie byłaś, a wyłącznie widziałaś na zdjęciach. A ja - w przeciwieństwie do ciebie - w nim byłam. To jest wątek o hotelu Turunc - dla ludzi, którzy już się cieszą na myśl, że będą tam spędzać urlop. Więc nie psuj im tego! I trzeba najpierw trochę poczytać zanim się coś "palnie". Przecież już wielokrotnie pisano o tym hotelu (ci którzy tam przebywali)i nie tylko na tym wątku, o tym, że on ma super położenie, dobrą obsługę, bardzo dobre jedzenie. Odpowiedz Link
Gość: ks-kk Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.icpnet.pl 29.01.09, 22:48 Masz rację Ewa.Napisz mi prosze jeszcze tylko czy to prawda że w sezonie jest problem z leżakami na plaży i przy basenie? Podobno takie oblężenie. Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 07:32 Hej Ewo .Jak już bedziesz odpisywać .Proszę napisz w jakich godzinach działa Aqua Park. Jak widzę Wojtek który "podobno " był w tym hotelu jak mu się o coś zapyta nie odpowiada .A sam napisał,że forum na służyć pomocą .Więc o co mu chodzi . Zaczynam wątpić czy tam był . Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 30.01.09, 11:40 Wiecie może czy w Turunc lub Marmaris są jakieś biura podróży,które proponują wycieczki fakultatywne?Bo znależć coś na stronach Itaki to raczej małe szanse.Ciekawe czy w hotelu jest kantor,czy trzeba do miasteczka śmigać? Odpowiedz Link
Gość: ks-kk Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.icpnet.pl 30.01.09, 11:57 Wiśnia-79 gdzieś na jakimś forum wyczytałam,że w hotelu jest kantor ale lepiej wymieniać w miasteczku.Jest tam podobno jakiś kantor mało oznakowany i w nim też będzie wypożyczalnia skuterów więc powinniśmy trafić.Kantor ten nie pobiera opłat więc się bardziej opłaca niż w hotelu. Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 30.01.09, 12:19 dziękuję bardzo :-)) Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 30.01.09, 23:30 ks-kk i Wiśnia-79 - to ja pisałam o tym kantorze - wyżej w tym wątku są moje opisy. Pozdrawiam Was moi mili i jeszcze raz życzę wspaniałych wrażeń, dobrego wypoczynku. A gdybyście chcieli jeszcze o coś zapytać, to pytajcie - odpowiem i poradzę w czym będę mogła. Po prostu ze zwykłej życzliwości. Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 31.01.09, 00:23 Wiem Ewo,że to Ty pisałas pierwsza o kantorze w miasteczku.Bardzo Ci dziękuję za te informacje jak i za wszystkie inne.Oczywiscie jesli tylko o coś jeszcze będe chciał zapytać chętnie zwrócę się do Ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 06.02.09, 16:56 wiśnia 79 będziecie w turuncu tydzień przed nami, pewnie się spotkamy:) lecimy z wawy 22czerwca na 2 tyg z bratanicą, a wy w jakim składzie?? Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 06.02.09, 17:53 Hejka My lecimy z 5-cio letnim synkiem i dwa zaprzyjażnione małżeństwa jedno z dwojką dzieci.Z jakiego biura lecicie?My z Itaki tylko nie znamy jeszcze godzin wylotów.Pozdrawiam. :-)) Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 06.02.09, 19:34 super, cieszę się, mam nadzieję że jak przylecimy to wy już będziecie jak u siebie na włosciach i wszystko nam opowiecie co i jak :P lecimy oczywiście z itaki. jaka u was średnia wieku jeśli można zapytać?:P my jesteśmy przed 30stką, nasza bratanica ma 16lat, a znajomi może mają jakieś dziecko w wieku naszej bratanicy?? Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 06.02.09, 20:30 Nasza śrdnia wieku to 30 + 3 w najgorszym wypadku :-)) zanajomych dzieci są chyba w wieku 4 i 10 wiec tak nie bardzo podpasują.My faktycznie będziemy wczesniej o tydzień wiec jak najbardziej zapraszamy do naszego grona,oprowadzimy i opowiemy wtedy co i jak :-)) Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:38 to jesteśmy w podobnym wieku, napewno się dogadamy:P a dzieciaki też dadzą sobie radę:P do miłego zobaczenia, pozdr Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 06.02.09, 21:57 Pewnie,że się dogadamy :-)) Znacie już godziny wylotów?? Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 06.02.09, 22:05 nie jeszcze nie znamy, ale już niedługo powinni poinformować, pierszy raz będziecie w turcji?? bo my akurat w tym kraju po raz pierwszy Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 06.02.09, 22:58 tak my pierwszy raz.W zeszłym roku bylismy w Tunezji.Więc teraz nie wiemy co nas czeka :-).Mimo to mamy dobre mysli. Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 06.02.09, 23:50 zabawne, my też byliśmy w tamtym roku w tunezji:P a może zaraz się okaże ze byliście tak jak my w Paradise Palace w Hammamet?? Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 07.02.09, 16:57 Niee,my byliśmy w Bella Vista w Monastirze Odpowiedz Link
27pietruszka Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 09.02.09, 13:56 Witam nam już zostało 162 dni do wylotu, a Wam przyjaciele? Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 30.01.09, 23:23 Niestety nie korzystaliśmy z Aqua Parku (nie mamy dzieci), więc nie wiem dokładnie. A poza tym nie znajdował się on w bezpośrednim sąsiedztwie naszej części hotelowej - hotel składa się z kilku budynków i przy jednej z nich jest Aqua Park. Odpowiedz Link
Gość: Gość Ewa Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 30.01.09, 23:18 Tak, to prawda. Z leżakami w sezonie jest problem, bo jest ich niestety jednak trochę za mało. Poza tym są tacy urlopowicze (nie tylko Polacy), którzy już o godz. 6-7.00 rano zajmują sobie leżaki kładąc na nich ręczniki kąpielowe. I te leżaki (jako zajęte) nieraz przez kilka godzin są nie wykorzystywane - a inni nie mogą skorzystać. Tak było bardzo często. Ale nie martwcie się - może w tym roku Turcy(widząc co się dzieje) ustawią tam więcej leżaków? Poza tym naprawdę można przejść trochę dalej (np. przy skałkach) i tam też są leżaki, a i plaża i wejście do wody jest lepsze. No i jest tam taki fajny tunel, którym można przejść i wypłynąć na otwarte morze. Odpowiedz Link
Gość: kingal7 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 21:54 my też 02.05-z 11 latkiem:) mam nadzieje,że pogoda bedzie ok:) Odpowiedz Link
Gość: ks-kk Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.icpnet.pl 09.03.09, 16:42 My też wylatujemy 20.07 z Poznania z Itaką 2+1 Odpowiedz Link
27pietruszka Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 10.03.09, 09:49 My również z Poznania 20-07 do 03-08 (2+1 córka 7 lat) Odpowiedz Link
Gość: aga Byłam w hotelu turunc w zeszłym roku-super IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.09, 17:37 WITAM WSZYSTKICH,POWIEM KRÓTKO,HOTEL JEST REWELACJA,PO PROSTU RAJ DLA RODZIN Z DZIEĆMI.KANTOR ZNAJDUJE SIE W HOTELU W RECEPCJI I JEST W TURUNC W MIASTECZKU PARE BIUR PODRÓZY,WIEC NIE MA PROBLEMU Z WYBOREM.JAK MACIE JAKIES PYTANIE TO ODPOWIEM. Odpowiedz Link
Gość: aga Re: Byłam w hotelu turunc w zeszłym roku-super IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.09, 17:44 Poczytałam troche wątpliwości,ale nie macie się o co martwić,miejsce jest rewelacja,jedzenia bardzo dużo i na kazdym kawałku jakies bary,jedzenie bardzo dobre i urozmaicone i na ciepło i zimno,nigdy nie zdarzyło sie zeby czegos dla kogoś zabrakło.Aqua park czynny jest 2 razy w ciagu dnie,jak dobrze pamietam to od 11-13.15-17ale nie jestem pewna tych godzin,ale było to wystarczajace dla dzieciaczków,tam tez był snack bar i napoje oczywiscie. Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Byłam w hotelu turunc w zeszłym roku-super IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 30.01.09, 19:42 Witaj Aga. Masz jakieś namiary na tamtejsze biura podrózy,chodzi mi o wycieczki fakultatywne.Dzięki wielkie za TWoją opinię dzięki niej utwierdzamy sie w przekonaniu ze dobrze wybralismy.Czy Ty byłaś z Itaki?Pytam,bo podobno Itaka zawsze ma pokoje w tym samym budynku. Odpowiedz Link
Gość: aga Re: Byłam w hotelu turunc w zeszłym roku-super IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.09, 09:39 Hej,nie mam namiarów na to biuro,ale bez problemu znajdziesz,tak ja byłam z itaki.Pokoje raczej daja w tych nowych budynkach 4,5 czyli tych przy aqua parku,ale nam sie tam nie podobało,tzn było dosc daleko do pozostałych basenów i do morza,wiec poprosiliśmy o zmiane i nie było problemu,dostaliśmy taki jaki nam odpowiadal.Pokoje nowiutkie,codziennie sprzatane,wymieniane reczniki,jedyny minus to ze nie ma reczników plażowych,ale mozna w pobliskich sklepikach kupić za grosze bo sa cudne i tanie. Odpowiedz Link
Gość: kingal7 Re: Byłam w hotelu turunc w zeszłym roku-super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:10 mam jeszcze pytanie-czy to prawda ,że dojazd z lotniska jest długi i nad przepaściami? Tak gdzieś czytałam... Odpowiedz Link
probus75 15.08.2009 r. 01.02.09, 09:33 Witam serdecznie. Jadę z Warszawy w terminie 15-29.08.2009 2+2, dziewczynki w wieku 6 i 8 lat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: sherif21 01-06-2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:34 My od 1 do 15 czerwca z Warszawy (ITAKA) Pozdrawiamy Odpowiedz Link
Gość: szabrak Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 15:06 Witam. Moja rodzinka leci z Katowic od 1 - 15 czerwca 2 + 2 dzieci (10 i 9 lat) Odpowiedz Link
Gość: monika Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.09, 20:41 lecimy z katowic w tym samym terminie tj. 01-06 2+2 (7,12 lat) Odpowiedz Link
Gość: szabrak Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 23:25 Cieszymy się bardzo że oprócz nas będą też inni krewniacy. My mamy dwie dziewczynki a Pani? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 05.02.09, 13:03 Czyzby to już wszyscy?! :-) Odpowiedz Link
Gość: mich 23.05.09 lecimy z wawy z dzieckiem 2 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:33 kto też tak leci? Odpowiedz Link
kasiaa1980 Re: 23.05.09 lecimy z wawy z dzieckiem 2 latka 03.03.09, 12:12 Witam! My akurat 23.05 wracamy, ale zostają jeszcze ten tydzień nasi znajomi mają córeczkę niecałe 2 latka..... Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
dani.1 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 11.02.09, 20:16 Witam, sprawdzałam dzisiaj oferty na stronie Itaki i jestem przerażona jak ceny poszły w górę. W moim terminie nasz hotel (oczywiście Turunc) jest 800zł droższy niż w grudniu. A jak ceny w waszych terminach? Odpowiedz Link
sanpja Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 15.02.09, 01:29 W moim cały tysiąc i ciut. Odpowiedz Link
Gość: Ogi Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 22.02.09, 21:10 Witam. Zastanawiam sie nad wyborem tego hotelu. Obecna cena z Itaki to 3182 (wylot z Warszawy 13.06) Mozna wiedzieć ile płaciłas Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Godziny wylotu - Itaka IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 15.02.09, 10:57 Cześć.Są już godziny wylotów.Oczywiście Itaka nie może jak inne biura umieścić ich na swojej stronie -(( W biurze podróży w ktorym robilo sie rezerwacje,można sprawdzić godziny swoich wylotów.Przy naszych rezerwacjah są już godziny wylotów,ciekawe tylko czy nie ulegną zmianie.Zauważyliście,jakiś czas temu były tylko dwie linie lotnicze.SunExpress oraz Centralwings.Teraz sa jeszcze lubiane Air Italy oraz Sky Airline Odpowiedz Link
Gość: tuśka Re: Godziny wylotu - Itaka IP: *.acn.waw.pl 15.02.09, 11:39 Lubiane AirItaly? przez kogo? leciałam w ubiegłym roku do Turcji 2 razy tą linią . Nieuprzejme stewardesy, nie reagowały na prośby, kanapki były dla wybranych, przychodziły, gasiły światełko wezwania i znikały. Samoloty wysłużone, ciasne - wiem, że to tanie linie, ale mimo wszystko. Lot z Warszawy 1i 1/2 opóżnienia, żadnych informacji co się dzieje.... Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Godziny wylotu - Itaka IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 15.02.09, 14:09 ...Chyba mnie nie zrozumiałaś a może ja się źle wyraziłem w każdym bądź razie "lubiane" napisałem z przekorą Odpowiedz Link
sanpja Re: Godziny wylotu - Itaka 16.02.09, 15:41 Możesz napisać kiedy ty lecisz i jakimi liniami i rzecz jasna skąd? U mnie jest trochę dziwna sytuacja w pracy i dla tego ja mniej więcej muszę trochę szybciej znać te godziny. Odpowiedz Link
Gość: Wisnia_79 Re: Godziny wylotu - Itaka IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 17.02.09, 20:15 Ja lecę 15.06 z Wawy liniami SunExpress z BP Itaka Odpowiedz Link
Gość: aurora Podajcie te godziny IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 08:48 Podajcie proszę te godziny wylotu, jeśli już je znacie. Ja się jeszcze nie dowiadywałam w biurze (lecimy z Poznania 01.06. 2 (34) + 2 (9 i 3) Odpowiedz Link
sanpja Re: Podajcie te godziny 26.02.09, 10:13 Też jestem ciekawa. A teraz to już urlop mam zaplanowany ale ciekawa jestem czy będzie skracanie terminów czy nie? Typu wylot o 3 w nocy dnia następnego po dniu zakupionym . Koniec doby o 9.00 a wylot o 1 w nocy :) itd... Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Podajcie te godziny IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 26.02.09, 16:40 Wawa 15.06 wylot do Dalamanu godz. 12.05 29.06 wylot z Dalamanu do Wawy godz. 9.15 Odpowiedz Link
Gość: aurora Re: Podajcie te godziny IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 13:05 To nawet niezłe te godziny. Mogłoby być trochę wcześniej tego 15.06., ciekawe o której będziecie na miejscu (z 5 czy 6 godzin trzeba pewnie doliczyć na całą podróż). Ja jak będę już wiedziała coś na temat Poznania, to dam znać. Odpowiedz Link
sanpja Re: Podajcie te godziny 27.02.09, 17:54 Ja mam 20.07.2009 z Krakowa. Wylot Kraków 8.00 przylot Dalaman (jakoś tak :} ) 11.20 Wylot Dalaman 5.30 :( przylot Kraków 7.00 Linie lotnicze ONUR AIR z Itaką. Odpowiedz Link
27pietruszka Re: Podajcie te godziny 27.02.09, 20:02 My też lecimy z Itaką 20.07.09, ale z Poznania. Nic jeszcze nie wiemy na temat wylotu. Odpowiedz Link
Gość: Marcel Hotel Turunc IP: 83.136.224.* 07.03.09, 02:41 Witam wszystkich Szukałem osób z przełomu sierpnia i września ale było ich coś maluczko:( Mam nadzieję że jednak nie będziemy sami haha).Wybieramy się z W-wy 29.08-05.09 2+2 Kto się dołączy??? Hey Odpowiedz Link
dani.1 Re: Hotel Turunc 07.03.09, 10:23 Nie będziecie sami. Tak jak pisałam wcześniej my będziemy (2+2) od 22.08 do 05.09 i też lecimy z Warszawy więc pewnie będziemy razem wracać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: Hotel Turunc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 08:53 Hej Marcel .Jeszcze my się wybieramy 24.08-07.09 .Na pewno się spotkamy .Lecimy z Poznania cała rodzinka 2 plus 2 ( dzieci 8 i 6 lat) Dani.1 -my już w kontakcie jesteśmy .Prawda ?. Pozdrowienia do zobaczenia Odpowiedz Link
dani.1 Re: Hotel Turunc 08.03.09, 09:56 Tak iw_69 jesteśmy w kontakcie. Sam widzisz Marcel, że jest nas w tym terminie więcej. W jakim wieku są Twoje dzieci (to pytanie od mojego syna)? Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Marcel Re: Hotel Turunc IP: *.chello.pl 11.03.09, 13:24 Powiadom syna że będzie miał się z kim bawić tzn. bardziej z córką-9 lat ale synalek-3 lata też tam będzie mieszał haha Oby tylko totalnych upałów nie było Hey Odpowiedz Link
Gość: lechu Re: Hotel Turunc IP: *.aster.pl 18.06.09, 21:59 my równiez wylatujemy z wawy 22.08. 2 rodziny z 4 dzieciakow (chlopcy 6,8, 10 i dziewczynka 5 latek) robi sie niezla gromadka. do zobaczenia na miejscu (lub na lotnisku) Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Podajcie te godziny IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 02.03.09, 21:46 Na miejscu jesteśmy 15.55 oczywiscie ich czasu lokalnego czyli plus 1 godzina do naszego.Podroz do hotelu z lotniska trwa okolo 2,5 godziny czyli doliczając zamieszanie na lotnisku itp w hotelu bedziemy pewnie około 19.30 Wiec po drinku i do łóżeczka.Powrót jest o 09.15 ich czasu a przylot 11.15 naszego czasu czyli odjąć jedną godzinkę.Nie jest tak źle mogło by być gorzej,oby tak zostało tylko.Pozdrowionka.Czy Wy znacie już swoje godziny lotów?? Odpowiedz Link
Gość: Iwona Re: Podajcie te godziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:27 Widzę, że lecimy w tym samym terminie, z Warszawy 15 czerwca na 2 tyg. 2+2 (10-letni chłopiec, 7-letnia dziewczynka) Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Podajcie te godziny IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 03.03.09, 21:00 to świetnie, w takim razie do zobaczenia juz na lotnisku :-)) Odpowiedz Link
dani.1 Re: Podajcie te godziny 23.04.09, 11:01 My też już znamy godzinę wylotu: Wawa 22.08 wylot do Dalamanu godz. 7.00, 05.09 wylot z Dalamanu do Wawy godz. 11.15 (linie Aegean Airlines). Odpowiedz Link
Gość: sherif21 Ceny wycieczek lokalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 08:27 W związku z rosnącym kursem euro ceny wycieczek lokalnych powinny być niższe - według katalogu itaki kurs euro to 1EUR=1,8 lira obecny kurs ( 16-03-09) wynosi 1 EUR=2,2 lira. Czy ktoś mógłby to sprawdzic w biurze itaki. My lecimy 01-06 na dwa tygodnie z Warszawy i nie znam jeszcze godzin wylotu Odpowiedz Link
Gość: aurora Re: Godziny wylotu - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 11:48 Z Poznania 1 czerwca jest wylot o 23.50 liniami Sun Express - więc dzień w plecy ale pocieszam się, że tymi serpentynami nie pojadę o ciemku. Powrót 15 czerwca - wylot 20.45 (w jedną i drugą stronę trzeba być na lotnisku 2 godziny wcześniej) Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: Godziny wylotu - Itaka IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 22.04.09, 21:34 z Wawy 15 czerwiec o 12.05 powrót 29 czerwca wylot 09.15 Linie Sun Express Trasa W-wa Dalaman W-wa Odpowiedz Link
rybczak1 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 03.03.09, 11:11 Witam, wyjażdzamy do tego hotelu większą grupą (18 osób), średnia wieku 45 lat, z nami dzieci 13, 15, 17 i 27 :) termin 03 sierpnia z w-wy i mam nadzieję że jak zawsze będzie fajnie. Hotel ma rzeczywiście dobre opinie, piękna okolica, na pokoje nie nalezy zwracać uwagi w nich się mało czasu spędza. Moja znajoma leci tam już w maju to będę wcześniej znać realia. Jedyne co nas przeraża to ponoć bardzo niebezpieczny odcinek drogi ostatnich 15 km do tego hotelu, stromo góra dół bez barierek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: aurora Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 11:53 Właśnie, ta droga... Też o tym myślę i zaraz mi się te wszystkie wypadki przypominają... Odpowiedz Link
kasiaa1980 Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat 03.03.09, 12:02 Witam! Ja również wybieram się z Itaką do hotelu Turunc - lecimy w maju z Wa-wy! Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: maxi Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:43 Do tych, co leca w maju. Jak wrocicie to zaraz napiszcie co i jak, czerwcowi, lipcowi i sierpniowi skorzystają:) Odpowiedz Link
sanpja piszcie termin i lotnisko w temacie 09.03.09, 15:48 tak będzie łatwiej. I widzę, że w moim terminie (20.07 do 03.08 ) nikogo na razie :( Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: piszcie termin i lotnisko w temacie IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 23.03.09, 18:31 Juz nikt więcej się z nami nie wybiera?? Odpowiedz Link
Gość: maxi Re: piszcie termin i lotnisko w temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:59 Wiec jeszcze my, 2 + 17 latek od 15 czerwca 2 tygodnie;).Będa w tym terminie jakies inne 17 latki?, coby sie nasz młody nie nudził. Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: piszcie termin i lotnisko w temacie IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 28.03.09, 20:30 Hej skad lecicie?My z Wawy i tez 15 czerwca na dwa tygodnie Odpowiedz Link
Gość: iw _69 Re: piszcie termin i lotnisko w temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 09:48 Ktoś napisał ,że ten wątek został usunięty .Wątek jest nikt go nie usunął.Podbijam w górę. Odpowiedz Link
nowa_kasia lecimy do Turunc poczatek lipca 31.03.09, 23:01 witam, A ktos leci 27 czerwca? My z dwójka dzieci na 2 tygodnie. Szukam szczególnie towarzystwa dla mojej 8-letniej córki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: maxi Re: lecimy do Turunc poczatek lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 15:56 Może w świeta jeszcze ktos dołączy, ponawiam pytanie, czy jakies 17 latki bedą?? Jak więcej młodziezy to i "starzy" moga odpocząc i młodzi sie nie nuedzą. 0d 15go czerwca 2 tygodnie. :) Odpowiedz Link
Gość: mario Re: lecimy do Turunc poczatek lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 17:27 my lecimy 29.06 9letnia córa i synek 15 miesiecy :) Odpowiedz Link
Gość: wisnia_79 Re: piszcie termin i lotnisko w temacie IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 22.04.09, 21:30 Niestety 17-sto latków z nami nie będzie.Lecimy "tylko" my czyli trzy małżeństwo w okolicach 30-stki oraz trójka dzieci 5,5,12 lat.Lecimy również 15 czerwca na 2 tyg. z Wawy.Pozdrawiamy Odpowiedz Link
Gość: aurora trochę fotek i opinii IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 11:44 www.travelzone.pl/hotele/turcja/wybrzeze-egejskie/turunc.html Odpowiedz Link
Gość: Mamba Re: Hotel TURUNC Zaczynamy proszę państwa :-))Lat IP: *.chello.pl 13.06.09, 01:20 Zobaczcie jeszcze na stronę www.olneo.pl - tam tylko szukają się do wspólnych wakacyjnych wyjazdów! Odpowiedz Link