Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc...Outlook

03.08.04, 17:51
Witam serdecznie...prosze pomózcie mi w sprawie ustawien poczty na outlooku,
wiem ze jest taka mozliwosc aby dotrzymac potwierdzenie o przeczytaniu
maiala przez odbiorce tylko gdzie to ustawic...:)ja juz wszedzie probowałam i
z nikłym skutkiem...:) Licze na wasza pomoc... mam Microsoft Outlook 5 ,
pozdrawiam gorąco!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Pyciol Re: Prosze o pomoc...Outlook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 17:55
      W Nowej wiadomości> narzędzia> żądaj potwierdzenia przeczytania
      • optymistka25 Re: Prosze o pomoc...Outlook 03.08.04, 18:05
        czyli mam wejsc na plik-nowa wiadomosć tak? ale tam nie ma takiej opcji w
        narzedziach tez sprawdzalam...wiem ze jestem laikiem ale moze jakos da mi sie
        to wytłumaczyc...:) pozdrawiam
        • Gość: piecyk gazowy Re: Prosze o pomoc...Outlook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:46
          Jest zakładka Potwierdzenia, to tam (ja mam OE 6, ale w 5 powinno być podobnie).
          • optymistka25 Do piecyk gazowy:) 03.08.04, 18:50
            Piecyku Gazowy jestes Kochany dziekuje:) juz mi kilka razy pomogles...i prosze
            powiedz mi jeszcze co sie dzieje z moim komp ze godzina tj zegar mi juz nie
            dziala poprawnie...spoznia sie o kilka godzin...mimo moich ciaglych
            poprawek...pozdrawiam serdecznie:)))
            • Gość: piecyk gazowy Re: Do piecyk gazowy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:59
              Trudno powiedzieć. Ja widziałem kilka komputerów, które po prostu tak mają. To
              wina - ogólnie rzecz biorąc - płyty głównej. Trudno na to coś poradzić.
            • Gość: A. Re: Do piecyk gazowy:) IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 20:02
              Problemy z czasem to najczesciej pierwsza oznaka zuzywajacej sie baterii.
              Sprawdz/zmierz lub wymien na nowa baterie ktora znajduje sie na plycie glownej.
              Kosztuje ok 3zl.
              • optymistka25 dziekuje wszystkim :)) 03.08.04, 20:35
                Dzieki za informacje:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka