kuuban 12.05.15, 23:32 Witacjie chciałbym zrobić dla swojej firmy mailing, ale nie za bardzo wiem jak zresztą też brakuje mi na to czasu. Ktoś z was ma o tym jakieś pojęcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skille Re: jak zrobić mailing 13.05.15, 11:17 są różne serwisy które się tym zajmyją. Serwisy mailingowe newsletterowe wystarczy trochę pogrzebać w necie Odpowiedz Link Zgłoś
kuuban Re: jak zrobić mailing 13.05.15, 13:54 A czy orientujesz się jakie są koszta takiej usługi i jakiego rodzaju firmy się tym specjalizują? Odpowiedz Link Zgłoś
kot404 Re: jak zrobić mailing 13.05.15, 19:53 To dobrze, że nie masz na to czasu, to bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kuuban Re: jak zrobić mailing 14.05.15, 13:48 Niby dlaczego dobrze? Z tego co słyszałem mailing jest całkiem skuteczny, próbuje każdego kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
skille Re: jak zrobić mailing 14.05.15, 13:58 mowilem żebyś trochę w internecie poszukał... jest np taka firma e-printec ktora zajmuje sie tworzeniem baz mailingowych i baz firm to Ci sie moze przydac bo jak zaczniesz rzeźbić sam w freshmailu to się może źle skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
kuuban Re: jak zrobić mailing 14.05.15, 14:05 No i super odezwe się tam pewnie zależy mi by to profesjonalnie zrobic. Freshmail odpada raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kot404 Re: jak zrobić mailing 18.05.15, 17:58 Ty jesteś nadawcą, ja jestem odbiorcą, Jako odbiorca mówię Ci, że jesteś wstrętnym i popie...nym i posranym kretynem!!! Odpowiedz Link Zgłoś