Dodaj do ulubionych

Wszedzie te logowanie, mam dosc...

IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 28.09.04, 23:58
Na byle gównianą stronę logowanie, wszedzie logowanie, formularze, wpisy,
dane, rozumiem logowanie do banku, allegro, czy płatnych serwisów
ekonomicznych i xxx. Ale na gówniane strony, które odwiedzasz raz w życiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.09.04, 23:59
      Zgadzam się i popieram w całej rozciągłości.
      • Gość: ass Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.04, 00:26
        Wszedzie biurokracja.
        Nawet w internecie.To nie choroba to juz normalka.
        • hanatol Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... 29.09.04, 00:31
          Biurokracja to mało powiedziane.

Wyobraź sobie, że chcesz zamówić pizzę:
          www.aclu.org/pizza/index.html?orgid=EA071904&MX=1414&H=1
    • Gość: Ser_feta Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 29.09.04, 12:49
      Przynajmniej wpis na to forum jet bez logowania :-)
      • Gość: piecyk gazowy Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.09.04, 13:06
        Administracja portalu Gazeta.pl planuje wprowadzenie takiego obowiązku...
        • Gość: KT05 Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... IP: *.pronet.lublin.pl 29.09.04, 15:16
          Niech mnie nie załamują. Nie chce mi się rejestrować...
    • user0001 Re: Wszedzie te logowanie, mam dosc... 29.09.04, 15:44
      Też masz problem,
      1. załóż na darmowy serwerze skrzynkę pocztową, w nazwie kilka liter i miesiąc,
      rok (dwu cyfrowo), przy każdej rejestracji podawaj ten adres
      2. co miesiąc kasuj skrzynkę i zakładaj nową (z numerkiem nowego miesiąca), to
      zatrzyma spam
      3. na wszystkie "gówniane strony" stosuj twoją ulubioną nazwę użytkownika i
      jedno, niezmienne hasło, którego NIGDZIE WIĘCEJ NIE UŻYWASZ
      4. ciesz się prostym hasłem do każdej strony, po kilku dniach będziesz hasło
      klepać na tyle szybko, że nawet tego nie zauważysz
      5. Jeśli strona wymaga podania imienia/nazwiska/adresu to wszędzie wpisuj Jan
      Kowalski (lub Jaś Fasola) i jakiś doręczalny adres z tej samej, lub pobliskiej
      miejscowości (mogą mieć przybliżone mapowanie IP -> miejsce, oraz "bazę adresów
      doręczalnych" (chociaż nie wiem czy w Polsce jest taka baza)) Ja wpisuję adres
      pobliskiego hipermarketu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka