Dodaj do ulubionych

Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka

• Gość: ja Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: 80.50.28.* 15.10.04, 19:22
      Żeby nasz głos był słyszalny na całym świecie, potrzebujemy 24 mln zł. To
      niewielka kwota - przekonywał - o. Rydzyk.

I wystarczy. Już mało mu całej Polski to chce całego świata.
    • Gość: expert RTV Re:czas żeby RTV wynosiła co najwyże1zł na miesiąc IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 15.10.04, 19:27
    • Gość: z.z. Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:31
      P.Rydzyk klamie po raz kolejny! Szkoda, ze hierarchia nie reaguje bo tworzy sie
      nastepna sekta, nie majaca nic wspolnego z Kosciolem powszechnym. Tolerowalo
      sie H.Jankowskiego, toleruje T.Rydzyka, przymyka oczy na finanse salezjanow i
      paulinow a tzw.laikat ma wiernie sluchac i lozyc na utrzymanie! Dokad zmierzasz
      polski Kosciele katolicki?
    • Gość: Wikary Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:46
      Telewizja TRWAM to aktualnie także TVP 1,TVP 2, TVP 3. Trudno się oprzeć
      wrażeniu,że to już więcej niż stacje katolickie to wręcz stacje KLERYKALNE,
      zero sexu, dobrej rozrywkiitd itp. Ksiądz też człowiek nie samym sakrum żyje,
      no cóż pozostaje TVN i kompakty viedo na "cyfre" mnie nnie stać a proboscz
      ogląda tylko z gosposią. Takie czasy.
      • Gość: do wikary [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: piotrek Jankowskiego nie udalo sie, siegamy po Rydzyka... IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 20:31
        ....ot GW, tu nawet w/w wypowiadajacy sie jej czcziciele nie kumaja.
        Nie jestem przeciwnikiem GW, bo czytam ja prawie codziennie, ale zaczyna sie
        juz od dluzszego czasu "superexpressowac" i "faktowac", a to zly omen.
        • Gość: domk ...ależ Jankowskiego się udało Piotrek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:47
          On już jest nikim - i Rydzyk tak samo skonczy. Bo kto mieczem wojuje - itd.
          • Gość: Fiskus Po Jankowskim, pora na Rydzyka! Juz nie pofika! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:24
            • Gość: BELIAL Re: Po Jankowskim, pora na Rydzyka! Juz nie pofik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 06:53
              O w ryło!.Poziom dyskusji jak na ONECIE /przynajmniej w części/.Szanowni
              forumowicze,nie krzyczcie na oszołoma Rydzyka i jego rydzyjko.Toż on funkcjonuje
              dzięki min wam.Można mieć pretensje do "państwa" ,że tatko pozostaje poza
              wszelką kontrolą w tym finansową,natmiast szmal doi z baranów
              /owieczek?/Chcizłoby sie w tej sytuacji zawołać: Polacy!! do broni,Rydzyjo
              pada,każdy Polak katolik przesyła dla tatki swą rentę lub emeryturę.Pytanie
              raczej retoryczne: Czy w społeczeństwach o wysokim poziomie rozwoju sekta pn
              Kościól rzymskokatolicki odstawia takie numery jak w Polsce zwanej potocznie
              Katolandem? Niechaj kazdy sam odpowie sobie na pytanie.Miłego dnia.
        • Gość: Bolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:56
          • Gość: Zbieracz Obaj homo-niepewni, a do tego Rydzyk zagrzybiony IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:25
            • Gość: ben Re: Obaj homo-niepewni, a do tego Rydzyk zagrzybi IP: *.gdynia.mm.pl 18.10.04, 23:15
              zbierajmy datki aby wyslac ich na ksiezyc

• Gość: Icchak Re: PRZECIEŻ TVP2 SIEDZI W SYNAGODZE NIEUSTANNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:30
        A jesli nie w synagodze to na nieustającym festiwalu kultury żydowskiej,
        nie wspominając o reglularnej audycji Olgi Lipińskiej pod tytułem:
        "Właśnie leci żydowski kabarecik".
    • Gość: dekta Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.clubnet.pl 15.10.04, 20:33
      Nie wiem ile kosztowało urządzenie nowego studia "Wiadomości",ale zrobiło sie
      niebiesko.Teraz tylko w ramach realizacji "misji" na ścianach aniołki się
      przyjebie - i będzie jak w niebie...
    • Gość: Grisza Przyparty do muru nosorozec gazeta wybiorcza IP: *.bb.online.no 15.10.04, 20:36
      szarzuje na wszystko wokol.Koledzy jest dobrze zbliza sie koniec tego
      bezecenstwa.Tonacy brzytwy sie chwyta.Zycze powodzenia tow.Luczywo.
      • Gość: Maly wladzio Grisza,a ty szto ?,job twoju mac, duraku! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:27
    • Gość: zwiedzająca MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:38
      Rydzykowne są ostatnio nasze wiadomości, z których można się dowiedzieć o
      TARGACH RUCHOMOŚCIAMI KOŚCIELNYMI z góry poświęconymi przez pana boga! Na tych
      właśnie targach staroci w nowym wydaniu mozna było spotkać przeróżne
      niebiańskie wartości. Niestety, wartości te i stroje również już na początku
      nie spełniały wymogów współczesności:
      1. W UE nie ma miejsca na kościół, a tu w Polsce taki numer!
      2. Piernaty bez podszewki?! Toż to przeżytek! Vatykan z Glempem nie wpadli na
      pomysł, i w życiu też nie wpadną, aby wprowadzić ORNATY W SPRAYU - za to
      poproszę prawa autorskie przewidziane zgodnie ze zwyczajem, a nie "bóg zapłać"!
      Zwiedzając dalej nie widać było ciała pańskiego i krwi pańskiej. Przecież można
      było przeprowadzić degustację krwi, a na zagrychę dostać (w mordę) ciało
      pańskie np. z makiem, amfetaminką, wąglikiem, miodem w różnym gatunku, czy też
      o smaku pizzy, zielonej cebulki itd - taka konkurencja dla CHIPSÓW! Jak z tego
      wywodu widać - Polska to Kraj Wysokiego rydzyka, a po ujawnieniu ceny słowa
      bożego płynącego z radia, które ma ryja i telvizji o właściwej nazwie "JESZCZE
      TRWAM" nasz narodowy ojciec Rydzyk rydzkuje bardzo dużo spodziewając się
      sowitej nagrody w niebie! Ciekawe, jak współcześnie wygląda kropielnica przed
      wejściem du studia rydzyka, czy to już święconka w aerozolu?, a może
      spryskiwacz na fotokomórkę? - Jeśli tsk, to w kościołach i na ulicach ależy
      zainstalować automaty do żegnania! - od tego też poproszę prawa autorskie!
      Pomysłów mam znacznie więcej i obawiam się, żeby nie kupili mnie
      Japończycy.amen, a właściwie ENTER!
      • Gość: zyczliwy Nie pij tyle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:05
        Alkohol pity w nadmiarze szkodzi.
        Pity w malych ilosciach zbyt czesto uzaleznia.
      • Gość: Wikary Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:31
        Dziewczyno droga, gdzie Ty te wszystkie cuda widziałaś, zazdroszcze Ci.Co zaś
        sie tyczy tego "radia z ryjem" to przed 28.09 bym Cię obsobaczył a nawet więcej
        po prostu sprał. Ale!!! 27.09. jechałem pociągiem na trasie Słupsk Warszawa i w
        Gdansku wsiadł do tego pociągu podróżny o powierzchowności inelektualisty,
        wyjął z torby poderóżnej naukową liteature, to człowiek z mojej branży,jak się
        póżniej okazało jezuita, 2x dr dwa fakultety jeden w Watykanie rozpoczęła się
        między nami towarzyska rozmowa, mój towarzysz podróży to tęgi łeb. No i teraz
        uważj ON O TYM RADIU MÓWIŁ czytuje RADIOzRYJEM a o Rydzyku-zamilczę. I do
        dzisiaj mam dylemat dlaczego jezuici ( ci wykształceni) nie znoszą
        rydzyjka.Ja , tego słucham tylko w samochodzie jak już inne stacje wypadają
        ale to bełkot , który na mnie nie działa.
        • Gość: TV TRWAM fan Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.cpe.mountaincable.net 16.10.04, 04:05
          Wikary biedny z ciebie człowiek, naprawdę biedny.
      • Gość: TV TRWAM fan Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.cpe.mountaincable.net 16.10.04, 04:10
        Zwiedzająca toście rozum postradali całkowicie. Normalnie miazga we łbie, więc
        ALLELUJA I DO PRZODU!
        • Gość: jan paweł p. Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:25
          a cóż w tych mediach p.rydzyka tylko modlitwa za rm i tv trwam i za rodziny rm
          ikonta na które można wpłacać.
      • Gość: ? To miałobyć zabawne? -a jest obrzydliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:21
    • Gość: zdumiony Re: MYSZY HARCUJĄ, KIEDY KOTA NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:42
      No proszę, ledwie naczelny zaniemógł i spuścił z oka gospodarstwo GW,
      to zaraz towarzycho wyborcze rzuciło się do słuchania Radia Maryja.
      • Gość: Ks. Krzysztof LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:34
        Jestem księdzem, ale wstyd mi tak za tych debili z Radia Maryja jaki i za tych
        małostkowych, hamskich którzy w ten sam sposób ich atakóją!!!!
        Ludzie czy w tym kraju nie może być normalnie?! Wzajemnego poszanowania i
        tolerancji?!!!
        IDIOCI OBUDŹCIE SIĘ!!!!! Zacznijmy budować zgodę i miłość!!
        HAMY I ANTYSEMICI Z RADIA MARYJA!!! Ja ksiądz wzywam was do miłości
        nieprzyjaciół
        • zhk Re: LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! 16.10.04, 14:07
          Niestety nawoływanie do tego to niewiele daje. Nie wiem jak skutecznie to
          przesłanie"wcielać" w życie. Chtba własnym tylko przykładem. To jest ogólna
          odwieczna sprawa ewangelizacji, czy mówiąc mniej religijnie, cywilizowania
          człowieka. Moeltórzy są jednak prości jak ten cep i niezmienialni. Co robić?
          Nie wiem.
        • Gość: Piotr Do Ks. Krzysztofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:36
          Trochę szacunku dla praw tego świata, np ortografii polskiej.
          Mam nadzieję że jesteś zamaskowanym ubekiem, a nie ksiedzem.
          • Gość: ktoś Re: Do Ks. Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:38
            Zdolności biznesowe rydzyka są godne pozazdroszczenia (zaiste wielu to uczucie
            odczuwa :( tyle że jego działalność jest zupełnie nie na miejscu -religia. A
            już mieszanie z relgią polityki to nie tylko pomyłka - lecz działalność
            szkodliwa. Z powodów zbytniego zajmowania sie władzą - nie sympatyzuje z
            katolicyzmem - ale nie wierze też że wszyscy ksieża są ubezwłasnowolnieni i bez
            rozumu. Czy duchowni w Polsce są aż tak zastraszeni, gdzie wasze rozumy?
            Dlaczego głosów takich ja bp. Gocłowski i ks powyżej jest tak mało?
        • Gość: Scyzorro Re: LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! IP: *.aster.pl 16.10.04, 17:07
          Ty jesteś dupa, a nie ksiądz. I pacan, i hujoza na płozach.
        • Gość: Juras Re: Taki z ciebie ksiadz, jak z koziej pupci... IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 18:12
          ...piszczalka!
          Prawidziwy ksiadz wie, ze bliznich nie wolno nazywac debilami, bo sie za to do
          piekla idzie...
          O bledach oetograficznych juz raczej nie wspomne...

Juras
        • Gość: aw Re: LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 16.10.04, 18:26
          Kochany, tyś nie ksiądz, ale V kolumna ojca Rydzyka. Kto uwierzy, że postępowym
          księdzem jest ktoś robiący takie błędy ortograficzne i nazywający ludzi
          debilami? Sama nie znoszę Radia Maryja i Rydzyka, dlatego go nie słucham i nie
          wspieram finansowo. Uważam, że jego "gospodarstwu" powinien sie dobrze
          przyjrzeć Urząd Skarbowy. Ale nigdy nie ośmieliłabym się nazywać słuchaczy tego
          radia debilami, a jeśli jego dzisałalność jest zgodna z prawem, to może
          nadawać. Ja nie muszę tego słuchać. To, że radyjko na dłużsszą metę nie służy
          kościołowi, to już jego sprawa. Jest władny, by to załatwić, tak jak to się
          chyba nareszcie udało z Jego Wysokością Księciem na Włościach Gdańskich -
          Jankowskim. Ale odrobina szacunku dla inaczej myślących sie należy. Dlatego
          myślę, że taki z ciebie ksiądz, jak ze mnie księżniczka perska. No chyba, że ta
          wersja o V kolumnie się zgadza....
    • Gość: chętny_dawca_Jan Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: 195.136.191.* 15.10.04, 20:42
      Jestem stałym ofiarodawcą na Radio Maryja. Jestem z tego dumny bo mam wrażenie,
      że uczestniczę w cudzie.
      • Gość: dekta Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.clubnet.pl 15.10.04, 20:45
        Cudem jest tylko to ,że w XXI wieku,w środku Europy żyją takie "cudaki"...
        • Gość: piotrek Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 20:49
          Gość portalu: dekta napisał(a):

> Cudem jest tylko to ,że w XXI wieku,w środku Europy żyją takie "cudaki"...
          ...jak ty
          • Gość: dekta [...] IP: *.clubnet.pl 15.10.04, 20:59
            • Gość: zyczliwy Nie wystarczy chciec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:06
              aby zrozumiec.
              • Gość: upadek_GazetyWybor Re: RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY - MICHNIK W SZPITALU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:48
                • Gość: Zbieracz Rydzyk caly zrobaczaly i sprochnialy! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:29
        • Gość: win Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.net.autocom.pl 15.10.04, 21:45
          Raczej ty jesteś cudakiem, GW jest cudakiem i można by jeszcze długo wymieniać.
          A Europa XXI wieku? Czym się zachwycać, jej zachodni odłam, majętny, nieczuły
          na krzywdy Azji, Afryki, Ameryki Południowej. A odłam wschodni: ubóstwo,
          korupcja cwaniactwo, na Bałkanach nienawiść. Rzeczywiście jesteś cudakiem i
          pasujesz do ogromnego grona z tego forum.
          • zhk Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka 16.10.04, 14:21
            To wszystko prawda. Ale tu idzie o nienawiść, bigoterię, dewocję, pruserię i
            hipokryzję. A to właśnie jest w RM. Jeśli ktoś tego nie widzi to szkoda z nim w
            ogóle rozmawiać, tylko pomodlić się za niego.
            • Gość: win Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.net.autocom.pl 16.10.04, 16:00
              Nienawiść - to gruba przesada, jeżeli ma miejsce to zdecydowanie nie wśród
              tych, którzy rzeczywiście wierzą. Nienawiść jest przypisana człowiekowi, to
              tylko kwestia jak sobie z nią radzi. Wszystko inne o czym piszesz jest
              niegroźne i nie warte zaprzątania rozumnej głowy. Każdy w tym świecie musi
              sobie znaleźć swoje miejsce. Jeżeli widzi je w pobliżu RM to jego zmartwienie.
              Gorzej jeżeli bezkrytycznie przyjmuje kazania GW, ta gazeta od jakiegoś czasu
              judzi i wykorzystuje nasze narodowe skłonności do spierania się, zwady. A to
              już jest z gruntu złe !!!
      • Gość: ktoś No to dzieki twoim chojnym datkom Rydzyk może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:28
        .. tarzać sie z gosposią na skórze w swojej limuzynie - popijając mszalne
        winko. Dla przecietnego obywatela - to jest cud :DD
      • Gość: IZA 1978 Dla Chetnego dawcy Jana IP: *.audubn01.nj.comcast.net 17.10.04, 18:21
        W jakim cudzie uczestniczysz??????
        Wyciagania od najbiedniejszych ostatnich groszy i to przez ksiedza.
        Madrze ktos napisal Polska to Katoland.
    • gregorak Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka 15.10.04, 20:51
      Fragment artykułu z "Polityki" Nr 37/2004 (2469):
      "W przypadku Radia Maryja państwowe urzędy nie wiedzą nawet, na jaki adres
      kierować korespondencję, co pozwala ojcu dyrektorowi kontaktować się z nimi
      tylko wtedy, gdy sam tego chce. Radia Maryja w ogóle nie ma w ewidencji
      fiskusa. Urzędnicy mają świadomość politycznej siły rażenia radia i nie
      kwapią się z jakimkolwiek uporządkowaniem jego statusu.
      Wedle oficjalnej wersji ojca Tadeusza Rydzyka, Radio Maryja i telewizja Trwam
      utrzymywane są z datków wiernych, słuchaczy oraz widzów. Co jakiś czas ojciec
      dyrektor powtarza dramatyczne apele o „większy wysiłek finansowy”, bo
      sytuacja obu firm jest trudna. Ojciec Rydzyk władzom zakonu podaje zawsze, że
      zyski radia zostały wydane na potrzeby rozgłośni albo – ostatnio – telewizji
      Trwam. Transfery finansowe pomiędzy poszczególnymi podmiotami tego imperium
      to księgowa otchłań. Owa otchłań pochłonęła też miliony złotych przekazane
      przez słuchaczy na ratowanie Stoczni Gdańskiej."
    • Gość: słuchacz Radio N [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:53
      • Gość: Michnic Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.nwrk.east.verizon.net 16.10.04, 01:57
        Wy polscy idioci Michnik ma zydowski leb i dlatego dzieki wam glupki polskie
        robi kase wy natomiast nie macie juz nic nawet wlasnego kraju gdybyscie
        sluchali ludzi madrych nie wy a niemcy i inna swoloc przyjezdrzalaby do was
        pracowac na wasze utrzymanie ale wy jestescie glupsi i dlatego nie macie juz
        fabryk ziemi polski i dobrze wam zakute lby
    • Gość: słuchacz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:54
    • Gość: Tomek Ostatni wolny głos Polski - Michnik oburzony ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:01
      Ach jakie to niepoprawne polityczne !!
      • Gość: Krzysiek Trzeba wspierać te inicjatywy aby petla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:33
        politycznej poprawności nie zdusiła resztek wolności !!
        • Gość: Brawo_O.Dyrektorze [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:37
          • Gość: Wek Rydzyk nie wytrzyma i go zamary(j)nuja! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:30
      • Gość: Bryndzyk Re: Ostatni wolny bek Polski! Beeeeeeeeeee IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:39
    • Gość: z.z. Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:17
      Jesli ktos ma inteligencje chociaz przecietna i odrobine zna nauke Kosciola, to
      po prostu nie moze sluchac belkotu intelektualnego publikatorow T.Rydzyka. A
      cale przeslanie tychze jest niezgodne z duchem chrzescijanskim!
      • Gość: tolek Re: Ile traci Polska wskutek szkodnictwa GW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:33
        Jesli ktos ma inteligencje chociaz przecietna i odrobine zna polską historię, to
        po prostu nie moze sluchac belkotu pseudointelektualnego Gazety Wyborczej. A
        cale przeslanie tejże jest niezgodne z polskim duchem.
        • Gość: Piszczyk Polska dla Polakow, Zydzi na Madagaskar! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:31
        • Gość: ? Ile traci Pol kościół wskutek szkodnictwa Rydzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:32
          Każdy słucha tego bełkotu, którego chce
      • Gość: muchomorek drodzy panowie antysemici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:03
        Słuchajcie antysemici i poparańcy umysłowi. A jednak coś was ciągnie do
        wspaniałej Gazety Wyborczej i świetnego portalu. Dlaczego nie korzystacie z
        innych. Oj ciągnie Was... I co byście zrobili smętni narodowcy, dupowłazy
        kościelne bez naszej Gazety, bez portalu... Za to przywiązanie do Gazety
        Wyborczej wszystkim Wam pokręconym antysemitom, biednym, nienawistnym i
        zazdrosnym ludziom w imieniu czytelników: serdeczne Bóg zapłać. gdyby nie wy,
        to może ktoś by uwierzył, że to normalny kraj, dzięki wam... raz jeszcze Bóg
        zapłać i darz bór...
    • Gość: Chrześcijanin Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:26
      Rydzyk jest zwykłym hosztaplerem wyciągającym od biednych ludzi ile się tylko
      da pieniędzy. Proszę chwilę pooglądać TRWAM lub posłuchać jakiś czas Radia
      Maryja. Wiadomo że ludzie biedni i opuszczeni, co nie znaczy że żyjący
      samotnie, żyją z nadzieją o spotkaniu ludzi którzy zrozumią ich potrzeby
      duchowe. Rydzyk daje takie wrażenie tym ludziom i za to każe sobie słono płacić
      twierdząc, że wszystkiemu winni są wszyscy wokół, że trzeba nieść wiarę. Na ten
      lep łapią się ludzie samotni bo mają podobne przemyślenia.
      Panie Rydzyk ! Jak można tak kłamliwie postępować. To jest szalbierstwo na
      ogromną skalę. Czy to ma coś wspólnego z wiarą katolicką ?
      Boże widzisz to i nie grzmisz? To na Ciebie się powołują.
      • Gość: z.z. Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:34
        Brawo "Chrzescijaninie"! Zgadzam sie zwoja opinia. To hochsztapler
        (wykorzystujacy prostych i zagubionych ludzi.
        • Gość: warto_słuchać_RM ! Re: NIEZŁA REKLAMA DLA RM i tv TRWAM - dzięki GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:52
    • Gość: xxx Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 21:37
      NIKT TAK NIE SZKODZI POLSCE JAK OJCIEC RYDZYK I JEGO MEDIA!!!!
      • Gość: nie_bój_się_Żydzie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:43
        • Gość: Pedofilom nie! Rydzyka fiut pralata przenika! I lata mu grdyka! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:32
      • Gość: z.z. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:44
    • storima oj dana oj dana, czyli jaTworzymyImperiumRydzyka 15.10.04, 22:10
      oj dana oj dana
      co bym biedna ja zrobila
      gdzie bym sie podziala
      gdybym zdjecia o! Rydzyka
      w portfelu nie miala?

chor emerytek:

ojcze, ojcze nasz Rydzyku
      biedne bez cie bysmy byly
      pusty, pusty, pusty, portfel
      przy sobie nosily!

a tak zdjecie twoje mamy
      swiete i czysciutkie
      a ty pierz nasze portfele
      z pieniazkow je zdzieraj
      jedno tylko cie prosimy:

zdjecia twego wielebnego
      nigdy nie zabieraj!

---
      piosenke ta (mojego autorstwa) pozwolilem wykonac prf.A.Wstecznemu, premierujac
      ja nie tak dawno na Forum Kraj.
    • Gość: Dora Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 212.182.14.* 15.10.04, 22:21
      Najpierw Jankowski, teraz Rydzyk?
      Ile kosztuja media Michnika?
      • Gość: sromotniczek Panowie antysemici! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:24
        Co was tak zatkało. Wracajcie do forum na naszym wspaniałym portalu. Nie
        pamiętacie co mówił was guru Rydzyk? Alleluja i do przodu!
        Wracajcie!!!
        • Gość: z.z. ReWstyd dla Kosciola! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:29
          Jak prymitywny i ordynarny jest jezyk wyznawcow guru Rydzyka! Brrr
      • Gość: jad_nienawiści_zGW Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO Ks.PRAŁATA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:26
        • Gość: Dora Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO Ks.PRAŁATA? IP: 212.182.14.* 15.10.04, 22:31
          Tego nie wiadomo, podobno roznie moze byc.
        • Gość: kwame CZY PRALAT PRZEZYJE FIUTA RYDZYKA? IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:34
          • Gość: oto_jest_pytanie? Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO RADIA MARYJA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:34
            Radio Maryja przeżyje GW, Michnika i wielu innych prymitywów piszących na forum.
            • Gość: kazio Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO RADIA MARYJA IP: *.proxy.aol.com 16.10.04, 15:36
              masz racje ,przezyje.
              glupota jest niesmiertelna.
      • Gość: lucyferos Re: Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 213.25.22.* 15.10.04, 22:42
        Media Michnika same na siebie zarabiają.A Rydzyk żeruje na głupich emerytach i
        im podobnych.Michnik zarabia a Rydzol dokłada do biznesu.Od razu widać kto jest
        frajerem..Pieprzone czarne pijawy!Lepiej dać żulowi na flaszkę niż na te
        pieprzone rydzyjko.
        • Gość: Dora Re: Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 212.182.14.* 15.10.04, 23:30
          Gość portalu: lucyferos napisał(a):

> Lepiej dać żulowi na flaszkę niż na te pieprzone rydzyjko.

Podaj adres, dam ci na flaszke.
          • Gość: lucyferos Re: Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 213.25.22.* 16.10.04, 11:15
            >Podaj adres, dam ci na flaszke>
            Spoko, ja mam ale niektórzy...
            Dokonam zakupu (co i tak czynię regularnie) i wypiję zdrowię robali, które
            wpierdolą za jakiś czas Rydzyka!
            Spokój Twojej duszy!
      • Gość: Kuchcik Pieprzcie Rydzyka bo niestrawny! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:33
    • Gość: Che Religia to opium dla ludu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:39
      Religia jest tylko po to aby zawładnąc ludem, tak jest we wszystkich kulturach
      na swiecie wiec otworzcie oczy to nie średniowiecze, a tak na marginesie radio
      maryja dużo wspólnego z katolicyzmem nie ma. Chrystus mówił o miłości do
      bliżniego a oni tymczasem nienawidzą żydów, Niemców itd. Więc są raczej
      siedzibą szatana więc trzeba rozwalic to radio, a wtedy wszyscy na tym
      skorzystamy. Polska wolna od chorego kleru i LPR. A więc do boju lewicowi
      przyjaciele.
      • Gość: lucyferos Re: Religia to opium dla ludu IP: 213.25.22.* 15.10.04, 22:46
        Spoko Che! Rydzyjko samo zdechnie! Wymrą dinozaury, które dają na te gówno a
        taliban z młodszych pokoleń nie będzie raczej sypał groszem...Niestety, nie da
        się szybko wyplenić wielowiekowej tradycji kołtuństwa.
      • Gość: Ech Re: Religia to opium dla ludu IP: *.net.autocom.pl 15.10.04, 22:53
        Z choinki się urwałeś?
      • Gość: sdfsdf Re: Religia to opium dla ludu IP: 212.182.14.* 16.10.04, 00:35
        Gość portalu: Che napisał(a):
        > skorzystamy. Polska wolna od chorego kleru i LPR. A więc do boju lewicowi
        > przyjaciele.

Komuchom mowimy nie. Won z naszego Kraju!
    • Gość: jar Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.pai.net.pl 15.10.04, 23:03
      Czyżby ludzie Ałganowa mieli na ten temat inne informacje?
    • Gość: Zizu RM ZDELEGALIZOWAĆ!! RADIOMARYJNI DEPORT!! IP: *.lagisza.pke.pl 15.10.04, 23:17
      Tylko twardogłowi debile wierzą faszyście Rydzykowi. To radio jest prawdziwym
      gniazdem nienawiści i zakłamania. Na szczęscie większość słuchaczy i
      datkowiczów to starzy(re), tępi(e) pierdziele, którzy za nieługo pójdą do
      piachu, zaś młoda kadra ciasnogłowych idiotów z czasem wykruszy się kuszona
      doczesnymi przyjemnościami życia. To będzie piękny moment w historii Polski,
      kiedy za parę a może paręnaście lat rydzykowe gówno padnie. Warto poczekać.
      • Gość: PAN Z WARSZAWKI Re: RM ZDELEGALIZOWAĆ!! RADIOMARYJNI DEPORT!! IP: *.chello.pl 16.10.04, 13:24
        WYSTARCZY POSŁUCHAĆ PRZEZ GODZINKĘ TEGO RADIA ( OCZYWIŚCIE KIEDY NIE JEST
        EMITOWANY RÓŻANIEC ), ABY ZROZUMIEĆ JAK NIEBEZPIECZNE JEST TO RADIO.
        SAM KIEDYŚ Z CIEKAWOŚCI POSŁUCHAŁEM TEGO RADIA I BYŁEM WSTRZĄŚNIĘTY POZIOMEM
        GŁUPOTY, DEMAGOGII, POPULIZMU I ( CO NAJGORSZE ) FANATYZMU, JAKIMI KARMIENI SĄ
        SŁUCHACZE TEGO RADIA. W RADIU TYM ZAWSZE WYPOWIADA SIĘ TYLKO JEDNA STRONA
        UDOWADNIAJĄC ZAWSZE TEN SAM "CHORY", PRZEPEŁNIONY ŚREDNIOWIECZNYM DOGMATYZMEM
        PUNKT WIDZENIA. DO TEGO RADIA NIGDY NIE SĄ ZAPRASZANI PRZEDSTAWICIELE STOJĄCY W
        OPOZYCJI DO OPINII WYGŁASZANYCH W RADIU MARYJA. WSZELKIE DYSKUSJE PROWADZONE SĄ
        ZAWSZE W TYM SAMYM PSEUDOKATOLICKIM GRONIE. PRZYPOMINA MI TO TROCHĘ ROZGŁOŚNIE
        Z LAT 50. TAM TEŻ LUDZIE KARMIENI BYLI TYM SAMYM FANATYZMEM I GŁUPOTĄ, JAK W
        RADIU MARYJA.
    • Gość: bart SZKODA, ZE AGORA TAK PRZY OKAZJI NIE IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 15.10.04, 23:25
      ujawnila swoich wlasnych kosztow, byla by to demonstracja postawy
      obywatelskiej, jaka promuje! Pozdrawiam
    • Gość: Kazimierz Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:27
      Pamiętacie państwo film Imperium Rydzyka. Odbyła się kontrola finansowa i
      zwrócili nadpłatę. Ale jakoś P. Lizut tego nie zauważył. Panowie
      kompromitujecie się w Wyborczej. Nawet nie wiecie jak zostaliście sprawdzeni !!!
    • Gość: "Urzad Skarbowy" KONTROL SKARBOWA NA RYDZYKA I JANKOWSKIE. IP: 69.158.56.* 15.10.04, 23:54
    • Gość: Zirhan Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.modlin.pl / 81.210.87.* 15.10.04, 23:59
      Nie wierzę w ani jedno jego słowo! Tu brak kasy a tam ma jej za dużo! A
      Maybach? A helikopter? A podróże po całym swiecie, to już też za Bóg Zapłać?
      A gdzie podziały się pieniążki za "akcje" Stoczni Gdańskiej? Myszy zjadły?
      Albo ten kłamca gra prymitywa, albo jemu się wydaje, że wszyscy pozostali są
      prymitywni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka