Gość: ja Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: 80.50.28.* 15.10.04, 19:22 Żeby nasz głos był słyszalny na całym świecie, potrzebujemy 24 mln zł. To niewielka kwota - przekonywał - o. Rydzyk. I wystarczy. Już mało mu całej Polski to chce całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert RTV Re:czas żeby RTV wynosiła co najwyże1zł na miesiąc IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 15.10.04, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.z. Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:31 P.Rydzyk klamie po raz kolejny! Szkoda, ze hierarchia nie reaguje bo tworzy sie nastepna sekta, nie majaca nic wspolnego z Kosciolem powszechnym. Tolerowalo sie H.Jankowskiego, toleruje T.Rydzyka, przymyka oczy na finanse salezjanow i paulinow a tzw.laikat ma wiernie sluchac i lozyc na utrzymanie! Dokad zmierzasz polski Kosciele katolicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:46 Telewizja TRWAM to aktualnie także TVP 1,TVP 2, TVP 3. Trudno się oprzeć wrażeniu,że to już więcej niż stacje katolickie to wręcz stacje KLERYKALNE, zero sexu, dobrej rozrywkiitd itp. Ksiądz też człowiek nie samym sakrum żyje, no cóż pozostaje TVN i kompakty viedo na "cyfre" mnie nnie stać a proboscz ogląda tylko z gosposią. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wikary [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Jankowskiego nie udalo sie, siegamy po Rydzyka... IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 20:31 ....ot GW, tu nawet w/w wypowiadajacy sie jej czcziciele nie kumaja. Nie jestem przeciwnikiem GW, bo czytam ja prawie codziennie, ale zaczyna sie juz od dluzszego czasu "superexpressowac" i "faktowac", a to zly omen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domk ...ależ Jankowskiego się udało Piotrek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:47 On już jest nikim - i Rydzyk tak samo skonczy. Bo kto mieczem wojuje - itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiskus Po Jankowskim, pora na Rydzyka! Juz nie pofika! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Po Jankowskim, pora na Rydzyka! Juz nie pofik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 06:53 O w ryło!.Poziom dyskusji jak na ONECIE /przynajmniej w części/.Szanowni forumowicze,nie krzyczcie na oszołoma Rydzyka i jego rydzyjko.Toż on funkcjonuje dzięki min wam.Można mieć pretensje do "państwa" ,że tatko pozostaje poza wszelką kontrolą w tym finansową,natmiast szmal doi z baranów /owieczek?/Chcizłoby sie w tej sytuacji zawołać: Polacy!! do broni,Rydzyjo pada,każdy Polak katolik przesyła dla tatki swą rentę lub emeryturę.Pytanie raczej retoryczne: Czy w społeczeństwach o wysokim poziomie rozwoju sekta pn Kościól rzymskokatolicki odstawia takie numery jak w Polsce zwanej potocznie Katolandem? Niechaj kazdy sam odpowie sobie na pytanie.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbieracz Obaj homo-niepewni, a do tego Rydzyk zagrzybiony IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Obaj homo-niepewni, a do tego Rydzyk zagrzybi IP: *.gdynia.mm.pl 18.10.04, 23:15 zbierajmy datki aby wyslac ich na ksiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icchak Re: PRZECIEŻ TVP2 SIEDZI W SYNAGODZE NIEUSTANNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:30 A jesli nie w synagodze to na nieustającym festiwalu kultury żydowskiej, nie wspominając o reglularnej audycji Olgi Lipińskiej pod tytułem: "Właśnie leci żydowski kabarecik". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekta Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.clubnet.pl 15.10.04, 20:33 Nie wiem ile kosztowało urządzenie nowego studia "Wiadomości",ale zrobiło sie niebiesko.Teraz tylko w ramach realizacji "misji" na ścianach aniołki się przyjebie - i będzie jak w niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Przyparty do muru nosorozec gazeta wybiorcza IP: *.bb.online.no 15.10.04, 20:36 szarzuje na wszystko wokol.Koledzy jest dobrze zbliza sie koniec tego bezecenstwa.Tonacy brzytwy sie chwyta.Zycze powodzenia tow.Luczywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly wladzio Grisza,a ty szto ?,job twoju mac, duraku! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiedzająca MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:38 Rydzykowne są ostatnio nasze wiadomości, z których można się dowiedzieć o TARGACH RUCHOMOŚCIAMI KOŚCIELNYMI z góry poświęconymi przez pana boga! Na tych właśnie targach staroci w nowym wydaniu mozna było spotkać przeróżne niebiańskie wartości. Niestety, wartości te i stroje również już na początku nie spełniały wymogów współczesności: 1. W UE nie ma miejsca na kościół, a tu w Polsce taki numer! 2. Piernaty bez podszewki?! Toż to przeżytek! Vatykan z Glempem nie wpadli na pomysł, i w życiu też nie wpadną, aby wprowadzić ORNATY W SPRAYU - za to poproszę prawa autorskie przewidziane zgodnie ze zwyczajem, a nie "bóg zapłać"! Zwiedzając dalej nie widać było ciała pańskiego i krwi pańskiej. Przecież można było przeprowadzić degustację krwi, a na zagrychę dostać (w mordę) ciało pańskie np. z makiem, amfetaminką, wąglikiem, miodem w różnym gatunku, czy też o smaku pizzy, zielonej cebulki itd - taka konkurencja dla CHIPSÓW! Jak z tego wywodu widać - Polska to Kraj Wysokiego rydzyka, a po ujawnieniu ceny słowa bożego płynącego z radia, które ma ryja i telvizji o właściwej nazwie "JESZCZE TRWAM" nasz narodowy ojciec Rydzyk rydzkuje bardzo dużo spodziewając się sowitej nagrody w niebie! Ciekawe, jak współcześnie wygląda kropielnica przed wejściem du studia rydzyka, czy to już święconka w aerozolu?, a może spryskiwacz na fotokomórkę? - Jeśli tsk, to w kościołach i na ulicach ależy zainstalować automaty do żegnania! - od tego też poproszę prawa autorskie! Pomysłów mam znacznie więcej i obawiam się, żeby nie kupili mnie Japończycy.amen, a właściwie ENTER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Nie pij tyle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:05 Alkohol pity w nadmiarze szkodzi. Pity w malych ilosciach zbyt czesto uzaleznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:31 Dziewczyno droga, gdzie Ty te wszystkie cuda widziałaś, zazdroszcze Ci.Co zaś sie tyczy tego "radia z ryjem" to przed 28.09 bym Cię obsobaczył a nawet więcej po prostu sprał. Ale!!! 27.09. jechałem pociągiem na trasie Słupsk Warszawa i w Gdansku wsiadł do tego pociągu podróżny o powierzchowności inelektualisty, wyjął z torby poderóżnej naukową liteature, to człowiek z mojej branży,jak się póżniej okazało jezuita, 2x dr dwa fakultety jeden w Watykanie rozpoczęła się między nami towarzyska rozmowa, mój towarzysz podróży to tęgi łeb. No i teraz uważj ON O TYM RADIU MÓWIŁ czytuje RADIOzRYJEM a o Rydzyku-zamilczę. I do dzisiaj mam dylemat dlaczego jezuici ( ci wykształceni) nie znoszą rydzyjka.Ja , tego słucham tylko w samochodzie jak już inne stacje wypadają ale to bełkot , który na mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV TRWAM fan Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.cpe.mountaincable.net 16.10.04, 04:05 Wikary biedny z ciebie człowiek, naprawdę biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV TRWAM fan Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.cpe.mountaincable.net 16.10.04, 04:10 Zwiedzająca toście rozum postradali całkowicie. Normalnie miazga we łbie, więc ALLELUJA I DO PRZODU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan paweł p. Re: MEDIA WYSOKIEGO RY(d)ZYKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:25 a cóż w tych mediach p.rydzyka tylko modlitwa za rm i tv trwam i za rodziny rm ikonta na które można wpłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? To miałobyć zabawne? -a jest obrzydliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re: MYSZY HARCUJĄ, KIEDY KOTA NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:42 No proszę, ledwie naczelny zaniemógł i spuścił z oka gospodarstwo GW, to zaraz towarzycho wyborcze rzuciło się do słuchania Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Krzysztof LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:34 Jestem księdzem, ale wstyd mi tak za tych debili z Radia Maryja jaki i za tych małostkowych, hamskich którzy w ten sam sposób ich atakóją!!!! Ludzie czy w tym kraju nie może być normalnie?! Wzajemnego poszanowania i tolerancji?!!! IDIOCI OBUDŹCIE SIĘ!!!!! Zacznijmy budować zgodę i miłość!! HAMY I ANTYSEMICI Z RADIA MARYJA!!! Ja ksiądz wzywam was do miłości nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! 16.10.04, 14:07 Niestety nawoływanie do tego to niewiele daje. Nie wiem jak skutecznie to przesłanie"wcielać" w życie. Chtba własnym tylko przykładem. To jest ogólna odwieczna sprawa ewangelizacji, czy mówiąc mniej religijnie, cywilizowania człowieka. Moeltórzy są jednak prości jak ten cep i niezmienialni. Co robić? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Do Ks. Krzysztofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:36 Trochę szacunku dla praw tego świata, np ortografii polskiej. Mam nadzieję że jesteś zamaskowanym ubekiem, a nie ksiedzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Do Ks. Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:38 Zdolności biznesowe rydzyka są godne pozazdroszczenia (zaiste wielu to uczucie odczuwa :( tyle że jego działalność jest zupełnie nie na miejscu -religia. A już mieszanie z relgią polityki to nie tylko pomyłka - lecz działalność szkodliwa. Z powodów zbytniego zajmowania sie władzą - nie sympatyzuje z katolicyzmem - ale nie wierze też że wszyscy ksieża są ubezwłasnowolnieni i bez rozumu. Czy duchowni w Polsce są aż tak zastraszeni, gdzie wasze rozumy? Dlaczego głosów takich ja bp. Gocłowski i ks powyżej jest tak mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyzorro Re: LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! IP: *.aster.pl 16.10.04, 17:07 Ty jesteś dupa, a nie ksiądz. I pacan, i hujoza na płozach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Taki z ciebie ksiadz, jak z koziej pupci... IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 18:12 ...piszczalka! Prawidziwy ksiadz wie, ze bliznich nie wolno nazywac debilami, bo sie za to do piekla idzie... O bledach oetograficznych juz raczej nie wspomne... Juras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: LUDZIE TO PRZECZYTAJCIE! IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 16.10.04, 18:26 Kochany, tyś nie ksiądz, ale V kolumna ojca Rydzyka. Kto uwierzy, że postępowym księdzem jest ktoś robiący takie błędy ortograficzne i nazywający ludzi debilami? Sama nie znoszę Radia Maryja i Rydzyka, dlatego go nie słucham i nie wspieram finansowo. Uważam, że jego "gospodarstwu" powinien sie dobrze przyjrzeć Urząd Skarbowy. Ale nigdy nie ośmieliłabym się nazywać słuchaczy tego radia debilami, a jeśli jego dzisałalność jest zgodna z prawem, to może nadawać. Ja nie muszę tego słuchać. To, że radyjko na dłużsszą metę nie służy kościołowi, to już jego sprawa. Jest władny, by to załatwić, tak jak to się chyba nareszcie udało z Jego Wysokością Księciem na Włościach Gdańskich - Jankowskim. Ale odrobina szacunku dla inaczej myślących sie należy. Dlatego myślę, że taki z ciebie ksiądz, jak ze mnie księżniczka perska. No chyba, że ta wersja o V kolumnie się zgadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętny_dawca_Jan Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: 195.136.191.* 15.10.04, 20:42 Jestem stałym ofiarodawcą na Radio Maryja. Jestem z tego dumny bo mam wrażenie, że uczestniczę w cudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekta Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.clubnet.pl 15.10.04, 20:45 Cudem jest tylko to ,że w XXI wieku,w środku Europy żyją takie "cudaki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 20:49 Gość portalu: dekta napisał(a): > Cudem jest tylko to ,że w XXI wieku,w środku Europy żyją takie "cudaki"... ...jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekta [...] IP: *.clubnet.pl 15.10.04, 20:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Nie wystarczy chciec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:06 aby zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upadek_GazetyWybor Re: RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY - MICHNIK W SZPITALU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbieracz Rydzyk caly zrobaczaly i sprochnialy! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.net.autocom.pl 15.10.04, 21:45 Raczej ty jesteś cudakiem, GW jest cudakiem i można by jeszcze długo wymieniać. A Europa XXI wieku? Czym się zachwycać, jej zachodni odłam, majętny, nieczuły na krzywdy Azji, Afryki, Ameryki Południowej. A odłam wschodni: ubóstwo, korupcja cwaniactwo, na Bałkanach nienawiść. Rzeczywiście jesteś cudakiem i pasujesz do ogromnego grona z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka 16.10.04, 14:21 To wszystko prawda. Ale tu idzie o nienawiść, bigoterię, dewocję, pruserię i hipokryzję. A to właśnie jest w RM. Jeśli ktoś tego nie widzi to szkoda z nim w ogóle rozmawiać, tylko pomodlić się za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.net.autocom.pl 16.10.04, 16:00 Nienawiść - to gruba przesada, jeżeli ma miejsce to zdecydowanie nie wśród tych, którzy rzeczywiście wierzą. Nienawiść jest przypisana człowiekowi, to tylko kwestia jak sobie z nią radzi. Wszystko inne o czym piszesz jest niegroźne i nie warte zaprzątania rozumnej głowy. Każdy w tym świecie musi sobie znaleźć swoje miejsce. Jeżeli widzi je w pobliżu RM to jego zmartwienie. Gorzej jeżeli bezkrytycznie przyjmuje kazania GW, ta gazeta od jakiegoś czasu judzi i wykorzystuje nasze narodowe skłonności do spierania się, zwady. A to już jest z gruntu złe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś No to dzieki twoim chojnym datkom Rydzyk może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:28 .. tarzać sie z gosposią na skórze w swojej limuzynie - popijając mszalne winko. Dla przecietnego obywatela - to jest cud :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA 1978 Dla Chetnego dawcy Jana IP: *.audubn01.nj.comcast.net 17.10.04, 18:21 W jakim cudzie uczestniczysz?????? Wyciagania od najbiedniejszych ostatnich groszy i to przez ksiedza. Madrze ktos napisal Polska to Katoland. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka 15.10.04, 20:51 Fragment artykułu z "Polityki" Nr 37/2004 (2469): "W przypadku Radia Maryja państwowe urzędy nie wiedzą nawet, na jaki adres kierować korespondencję, co pozwala ojcu dyrektorowi kontaktować się z nimi tylko wtedy, gdy sam tego chce. Radia Maryja w ogóle nie ma w ewidencji fiskusa. Urzędnicy mają świadomość politycznej siły rażenia radia i nie kwapią się z jakimkolwiek uporządkowaniem jego statusu. Wedle oficjalnej wersji ojca Tadeusza Rydzyka, Radio Maryja i telewizja Trwam utrzymywane są z datków wiernych, słuchaczy oraz widzów. Co jakiś czas ojciec dyrektor powtarza dramatyczne apele o „większy wysiłek finansowy”, bo sytuacja obu firm jest trudna. Ojciec Rydzyk władzom zakonu podaje zawsze, że zyski radia zostały wydane na potrzeby rozgłośni albo – ostatnio – telewizji Trwam. Transfery finansowe pomiędzy poszczególnymi podmiotami tego imperium to księgowa otchłań. Owa otchłań pochłonęła też miliony złotych przekazane przez słuchaczy na ratowanie Stoczni Gdańskiej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Radio N [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnic Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.nwrk.east.verizon.net 16.10.04, 01:57 Wy polscy idioci Michnik ma zydowski leb i dlatego dzieki wam glupki polskie robi kase wy natomiast nie macie juz nic nawet wlasnego kraju gdybyscie sluchali ludzi madrych nie wy a niemcy i inna swoloc przyjezdrzalaby do was pracowac na wasze utrzymanie ale wy jestescie glupsi i dlatego nie macie juz fabryk ziemi polski i dobrze wam zakute lby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Ostatni wolny głos Polski - Michnik oburzony ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:01 Ach jakie to niepoprawne polityczne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Trzeba wspierać te inicjatywy aby petla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:33 politycznej poprawności nie zdusiła resztek wolności !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo_O.Dyrektorze [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wek Rydzyk nie wytrzyma i go zamary(j)nuja! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryndzyk Re: Ostatni wolny bek Polski! Beeeeeeeeeee IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.z. Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:17 Jesli ktos ma inteligencje chociaz przecietna i odrobine zna nauke Kosciola, to po prostu nie moze sluchac belkotu intelektualnego publikatorow T.Rydzyka. A cale przeslanie tychze jest niezgodne z duchem chrzescijanskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Ile traci Polska wskutek szkodnictwa GW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:33 Jesli ktos ma inteligencje chociaz przecietna i odrobine zna polską historię, to po prostu nie moze sluchac belkotu pseudointelektualnego Gazety Wyborczej. A cale przeslanie tejże jest niezgodne z polskim duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piszczyk Polska dla Polakow, Zydzi na Madagaskar! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Ile traci Pol kościół wskutek szkodnictwa Rydzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:32 Każdy słucha tego bełkotu, którego chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchomorek drodzy panowie antysemici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:03 Słuchajcie antysemici i poparańcy umysłowi. A jednak coś was ciągnie do wspaniałej Gazety Wyborczej i świetnego portalu. Dlaczego nie korzystacie z innych. Oj ciągnie Was... I co byście zrobili smętni narodowcy, dupowłazy kościelne bez naszej Gazety, bez portalu... Za to przywiązanie do Gazety Wyborczej wszystkim Wam pokręconym antysemitom, biednym, nienawistnym i zazdrosnym ludziom w imieniu czytelników: serdeczne Bóg zapłać. gdyby nie wy, to może ktoś by uwierzył, że to normalny kraj, dzięki wam... raz jeszcze Bóg zapłać i darz bór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrześcijanin Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:26 Rydzyk jest zwykłym hosztaplerem wyciągającym od biednych ludzi ile się tylko da pieniędzy. Proszę chwilę pooglądać TRWAM lub posłuchać jakiś czas Radia Maryja. Wiadomo że ludzie biedni i opuszczeni, co nie znaczy że żyjący samotnie, żyją z nadzieją o spotkaniu ludzi którzy zrozumią ich potrzeby duchowe. Rydzyk daje takie wrażenie tym ludziom i za to każe sobie słono płacić twierdząc, że wszystkiemu winni są wszyscy wokół, że trzeba nieść wiarę. Na ten lep łapią się ludzie samotni bo mają podobne przemyślenia. Panie Rydzyk ! Jak można tak kłamliwie postępować. To jest szalbierstwo na ogromną skalę. Czy to ma coś wspólnego z wiarą katolicką ? Boże widzisz to i nie grzmisz? To na Ciebie się powołują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.z. Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:34 Brawo "Chrzescijaninie"! Zgadzam sie zwoja opinia. To hochsztapler (wykorzystujacy prostych i zagubionych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto_słuchać_RM ! Re: NIEZŁA REKLAMA DLA RM i tv TRWAM - dzięki GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 21:37 NIKT TAK NIE SZKODZI POLSCE JAK OJCIEC RYDZYK I JEGO MEDIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_bój_się_Żydzie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedofilom nie! Rydzyka fiut pralata przenika! I lata mu grdyka! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.z. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
storima oj dana oj dana, czyli jaTworzymyImperiumRydzyka 15.10.04, 22:10 oj dana oj dana co bym biedna ja zrobila gdzie bym sie podziala gdybym zdjecia o! Rydzyka w portfelu nie miala? chor emerytek: ojcze, ojcze nasz Rydzyku biedne bez cie bysmy byly pusty, pusty, pusty, portfel przy sobie nosily! a tak zdjecie twoje mamy swiete i czysciutkie a ty pierz nasze portfele z pieniazkow je zdzieraj jedno tylko cie prosimy: zdjecia twego wielebnego nigdy nie zabieraj! --- piosenke ta (mojego autorstwa) pozwolilem wykonac prf.A.Wstecznemu, premierujac ja nie tak dawno na Forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 212.182.14.* 15.10.04, 22:21 Najpierw Jankowski, teraz Rydzyk? Ile kosztuja media Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sromotniczek Panowie antysemici! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:24 Co was tak zatkało. Wracajcie do forum na naszym wspaniałym portalu. Nie pamiętacie co mówił was guru Rydzyk? Alleluja i do przodu! Wracajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.z. ReWstyd dla Kosciola! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:29 Jak prymitywny i ordynarny jest jezyk wyznawcow guru Rydzyka! Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad_nienawiści_zGW Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO Ks.PRAŁATA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO Ks.PRAŁATA? IP: 212.182.14.* 15.10.04, 22:31 Tego nie wiadomo, podobno roznie moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto_jest_pytanie? Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO RADIA MARYJA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:34 Radio Maryja przeżyje GW, Michnika i wielu innych prymitywów piszących na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: CZY MICHNIK PRZEŻYJE ZWYCIĘSTWO RADIA MARYJA IP: *.proxy.aol.com 16.10.04, 15:36 masz racje ,przezyje. glupota jest niesmiertelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyferos Re: Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 213.25.22.* 15.10.04, 22:42 Media Michnika same na siebie zarabiają.A Rydzyk żeruje na głupich emerytach i im podobnych.Michnik zarabia a Rydzol dokłada do biznesu.Od razu widać kto jest frajerem..Pieprzone czarne pijawy!Lepiej dać żulowi na flaszkę niż na te pieprzone rydzyjko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 212.182.14.* 15.10.04, 23:30 Gość portalu: lucyferos napisał(a): > Lepiej dać żulowi na flaszkę niż na te pieprzone rydzyjko. Podaj adres, dam ci na flaszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyferos Re: Odpieprzcie sie od Rydzyka IP: 213.25.22.* 16.10.04, 11:15 >Podaj adres, dam ci na flaszke> Spoko, ja mam ale niektórzy... Dokonam zakupu (co i tak czynię regularnie) i wypiję zdrowię robali, które wpierdolą za jakiś czas Rydzyka! Spokój Twojej duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Religia to opium dla ludu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:39 Religia jest tylko po to aby zawładnąc ludem, tak jest we wszystkich kulturach na swiecie wiec otworzcie oczy to nie średniowiecze, a tak na marginesie radio maryja dużo wspólnego z katolicyzmem nie ma. Chrystus mówił o miłości do bliżniego a oni tymczasem nienawidzą żydów, Niemców itd. Więc są raczej siedzibą szatana więc trzeba rozwalic to radio, a wtedy wszyscy na tym skorzystamy. Polska wolna od chorego kleru i LPR. A więc do boju lewicowi przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyferos Re: Religia to opium dla ludu IP: 213.25.22.* 15.10.04, 22:46 Spoko Che! Rydzyjko samo zdechnie! Wymrą dinozaury, które dają na te gówno a taliban z młodszych pokoleń nie będzie raczej sypał groszem...Niestety, nie da się szybko wyplenić wielowiekowej tradycji kołtuństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: Religia to opium dla ludu IP: *.net.autocom.pl 15.10.04, 22:53 Z choinki się urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfsdf Re: Religia to opium dla ludu IP: 212.182.14.* 16.10.04, 00:35 Gość portalu: Che napisał(a): > skorzystamy. Polska wolna od chorego kleru i LPR. A więc do boju lewicowi > przyjaciele. Komuchom mowimy nie. Won z naszego Kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.pai.net.pl 15.10.04, 23:03 Czyżby ludzie Ałganowa mieli na ten temat inne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zizu RM ZDELEGALIZOWAĆ!! RADIOMARYJNI DEPORT!! IP: *.lagisza.pke.pl 15.10.04, 23:17 Tylko twardogłowi debile wierzą faszyście Rydzykowi. To radio jest prawdziwym gniazdem nienawiści i zakłamania. Na szczęscie większość słuchaczy i datkowiczów to starzy(re), tępi(e) pierdziele, którzy za nieługo pójdą do piachu, zaś młoda kadra ciasnogłowych idiotów z czasem wykruszy się kuszona doczesnymi przyjemnościami życia. To będzie piękny moment w historii Polski, kiedy za parę a może paręnaście lat rydzykowe gówno padnie. Warto poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Z WARSZAWKI Re: RM ZDELEGALIZOWAĆ!! RADIOMARYJNI DEPORT!! IP: *.chello.pl 16.10.04, 13:24 WYSTARCZY POSŁUCHAĆ PRZEZ GODZINKĘ TEGO RADIA ( OCZYWIŚCIE KIEDY NIE JEST EMITOWANY RÓŻANIEC ), ABY ZROZUMIEĆ JAK NIEBEZPIECZNE JEST TO RADIO. SAM KIEDYŚ Z CIEKAWOŚCI POSŁUCHAŁEM TEGO RADIA I BYŁEM WSTRZĄŚNIĘTY POZIOMEM GŁUPOTY, DEMAGOGII, POPULIZMU I ( CO NAJGORSZE ) FANATYZMU, JAKIMI KARMIENI SĄ SŁUCHACZE TEGO RADIA. W RADIU TYM ZAWSZE WYPOWIADA SIĘ TYLKO JEDNA STRONA UDOWADNIAJĄC ZAWSZE TEN SAM "CHORY", PRZEPEŁNIONY ŚREDNIOWIECZNYM DOGMATYZMEM PUNKT WIDZENIA. DO TEGO RADIA NIGDY NIE SĄ ZAPRASZANI PRZEDSTAWICIELE STOJĄCY W OPOZYCJI DO OPINII WYGŁASZANYCH W RADIU MARYJA. WSZELKIE DYSKUSJE PROWADZONE SĄ ZAWSZE W TYM SAMYM PSEUDOKATOLICKIM GRONIE. PRZYPOMINA MI TO TROCHĘ ROZGŁOŚNIE Z LAT 50. TAM TEŻ LUDZIE KARMIENI BYLI TYM SAMYM FANATYZMEM I GŁUPOTĄ, JAK W RADIU MARYJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart SZKODA, ZE AGORA TAK PRZY OKAZJI NIE IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 15.10.04, 23:25 ujawnila swoich wlasnych kosztow, byla by to demonstracja postawy obywatelskiej, jaka promuje! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:27 Pamiętacie państwo film Imperium Rydzyka. Odbyła się kontrola finansowa i zwrócili nadpłatę. Ale jakoś P. Lizut tego nie zauważył. Panowie kompromitujecie się w Wyborczej. Nawet nie wiecie jak zostaliście sprawdzeni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Urzad Skarbowy" KONTROL SKARBOWA NA RYDZYKA I JANKOWSKIE. IP: 69.158.56.* 15.10.04, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirhan Re: Ile kosztują media Tadeusza Rydzyka IP: *.modlin.pl / 81.210.87.* 15.10.04, 23:59 Nie wierzę w ani jedno jego słowo! Tu brak kasy a tam ma jej za dużo! A Maybach? A helikopter? A podróże po całym swiecie, to już też za Bóg Zapłać? A gdzie podziały się pieniążki za "akcje" Stoczni Gdańskiej? Myszy zjadły? Albo ten kłamca gra prymitywa, albo jemu się wydaje, że wszyscy pozostali są prymitywni! Odpowiedz Link Zgłoś