Dodaj do ulubionych

Internet pomaga w randkach

IP: 212.160.172.* 18.11.04, 17:13
Pierdu, pierdu... to jest kompletnie bez sensu takie randkowanie. Kazdy o
zdrowych zmyslach wie, ze na takich serwisach laduja ludzie zakompleksieni,
po przejsciach, slabi albo szukajacy kochanka czy sponsora. I ofiarami takich
ludzi padaja czesto przypadkowi internauci, nieswiadomi z kim maja do
czynienia. Najgorsze, ze na takich serwisach sa dzieci! I taka 15 latka pisze
o seksie z jakim oblesnym 50 latkiem, ktory sie onanizuje patrzac na jej
zdjecie. O tempora, o mores!
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Internet pomaga w randkach IP: *.aster.pl 18.11.04, 17:56
      moze tak bylo 10 czy 15 lat temu kiedy do internetu mieli dostep
      glownie "pryszczaci" studenci politechniki. teraz mozna tu znalezc ciekawszych
      ludzi niz np w klubach, gdzie poznalem dotychczas tylko zmanierowane "laski".
    • Gość: XXX Re: Internet pomaga w randkach IP: 199.115.32.* 18.11.04, 17:58
      Dzieki GaduGadu poznalem swoja zone..;)..wczesniej nie bardzo wierzylem w
      zwiazki z kims z Internetu i smialem sie jak brat rozmawial na gg z
      ludzmi..zaczolem korzystac z tego serwisu by utrzymywac stare przyjaznie ze
      znajomomi z Polski...az pewnego razu niespodziewanie przytrafilo mi sie kogos
      poznac i jestesmy juz malzenstwem..nie uogolnialbym ze zwiazki przez internet
      koniecznie musza sie zle konczyc..zalezy to od szczescia i odpowiedniego
      podejscia z dystansem do wszystkiego...moje dwa grosze...
      • Gość: Karl von Student Re: Internet pomaga w randkach IP: 62.233.181.* 18.11.04, 18:25
        A ja poznałem swoją dziewczynę dzięki allegro :) Dobrze że zdecydowałem się na odbiór osobisty, gdybym wziął paczkę, to nigdy bym jej nie poznał... :) A tak to zakochałem się od pierwszego wejrzenia! :D
      • Gość: ONA Re: Internet pomaga w randkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:09
        Tylko pogratulować:):):) Zupełnie jak w "samotności w sieci tylko z happy
        endem :):):) Pozdrawiam bo ja chyba nie uwierze w związki z netu- zawiodłam sie
        trzy razy- teraz facet z netu jest na straconej pozycji u mnie - do trzech razy
        sztuka - takie tam zasady ale moje zasady.....
    • Gość: Tom [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 06:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ja Re: Internet pomaga w randkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 06:42
        spojrzmy prawdzie w oczy. Internet nie jest zBy. tylko czaterie s z reguBy
        chu***owe. ja te| poznalam ,mojego meza tyle ze na IRC, skad rowniez mam
        przyjaciol ktorzy juz mnie raz uratowali gdy wyladowalam na bruku. jezeli kros
        preferuje czaterie na ktorych bez wzgledu na to jaki pokoj sie
        wybierze ,przewaznie leca zwroty typu:szukam mlodej chetnej...itp tp juz jego
        problem i niech nie narzeka jak sie okaze ze mloda chetna ma 50 lat i jest
        bardzo chetnY np.
    • marek_m_pl [...] 19.11.04, 08:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mathias dobre z tym mercem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:04
        ale generalnie to szkoda mi kolesia
        • Gość: ONA Re: dobre z tym mercem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:12
          Dokładnie - może i w necie bedzie macho ale generalnie to sam sie ustawił na
          straconej pozycji- jak jakas laska bedzie leciała na kase to już jest
          przegarany-ale sam sobie winien.... chyba ze pozna jakąś niematerialistke :)Ale
          niematerialistki nie lubia szpanerstwa ;)
          • tomek854 Re: dobre z tym mercem 19.11.04, 09:26
            Hi hi :)

Luuudzie... Przeicez internet to po prostu nowe źródło pozyskiwania znajomości.

50 lat tacy malkontnci narzekali by, ze na wczasach FWP nie da sie poznac nikogo sensownego, bo tam jezdza tylko neiudacznicy :)

Ja na chatach nie bywam, bo z moich niklych doswiadczen widze, ze faktycznei poziom jest tam przewaznie zalosny. Jezeli ktos poszukuje sesnownego towarzystwa to polecam IRC - byle kto tam raczej nie wejdzie bo to za duzo zachodu - na chata wystarcy kliknąć i się jest

Dzięki IRC poznałem wielu przyjaciół, którzy nie raz mi pomogli ( choć na szczęście w jakiś pierdołach, bo większych problemów nie miałem ). Ale koleżanka, która była w depresji nie wiem, czy poradziła by sobie bez internetowego i IRLowego wsparcia IRCowych przyjaciół...

Spedziliem 2 szczesliwe lata z dziewczyna poznana przez IRC a teraz jestem z inna poznana na tym samym kanale...

W internecie jest dokladnie tak samo, jak w zyciu - kazdy sobie moze dobrac towarzystwo ktore mu odpowiada.

Dla mnie np. wielu nieudacznikow chodzi na podryw na dyskoteki - ale nie potepiam dyskotek. Po prostu sam nie chodze, i tyle :)
    • Gość: Jerzy Internet pomaga w randkach. Komu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:20
      Mój koleżka pokazał mi zdjęcie dziewczyny poznanej w internecie. Tak się
      złożyło, że poznałem ją dzień później. Zgadzał się tylko kolor włosów.
      Odnioslem wrażenie jakby ona też była roczarowana wyglądem mojego kumpla.
      czyli total ściema.
    • kell99 Re: Internet pomaga w randkach 19.11.04, 19:22
      Ciekawe czy odbywa sie to podobnie jak na gg "hey, zkat klikasz?" ;))
      • Gość: KT05 Re: Internet pomaga w randkach IP: *.pronet.lublin.pl 20.11.04, 12:12
        Raczej: "hey, zkont klikash?" mówiąc nowomową :)
        • kell99 Re: Internet pomaga w randkach 20.11.04, 18:10
          ty mnie nie strasz, bo juz nigdy nie wlacze innego statusu niz 'niewidoczny' ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka