Gość: SONDARZ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 21:18 Robie ankiete, kto urzywa kazyy niech zostawi swój podpis i ile mega ściągnoł. Bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wicio Najpierw naucz się pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 21:30 głąbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONDASZ Re: Najpierw naucz się pisać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 21:41 Gość portalu: Wicio napisał(a): > głąbie Sam ciulu jesteś głąbem, niedługo we wszystkich prasach napiszą o moich obraewacjiach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: KazaA kto jej urzywa?? IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 21:33 uRZywam rzadko i żem ściągnOł niedużo - jakieś dwie tony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KazaA kto jej urzywa?? IP: *.star.net.pl 16.03.03, 23:54 Może podać ci jeszcze mój adres. pesel i nip. Spadaj na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: KazaA kto jej urzywa?? IP: 168.143.123.* 19.03.03, 14:52 spokojnie , to tylko pan policjant z działu zwalczania piractwa próbuje się wykazać ale że pały to głąby to i efekty jak widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Tabu 19.03.03, 15:18 Na tym forum niczego sie nie dowiesz! Tego typu informacje to temat tabu dla wiekszosci user'ow :] Scareface --------------------------------- forum.pcmaniak.pl/ infojama.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: KazaA kto jej urzywa?? 19.03.03, 15:19 infojama.pl/forum/viewtopic.php?t=8658&highlight= Odpowiedz Link Zgłoś
scorpion18 Re: KazaA kto jej urzywa?? 24.03.03, 00:31 Ja urzywam KaZaA :) To najlepszy program P2P. A sciągnełem cholernie dużo... przedewszystkim mp3. Potem teledyski noi odcinki Transformers w DivX (mam cały pierwszy sezon). Naprawdę w KaZaA można sciągnać wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: KazaA kto jej urzywa?? IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 14:29 sciagnac wszystko ? hehe, chyba zartujesz no ale chyba sie zapomnialem, odcinki transformersow albo album britnej - to oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
scorpion18 Re: KazaA kto jej urzywa?? 24.03.03, 22:47 Gość portalu: yasny napisał(a): > sciagnac wszystko ? > hehe, chyba zartujesz > no ale chyba sie zapomnialem, odcinki transformersow albo album britnej - to oc > zywiscie Według Mnie KaZaA ma ogromny zbiór plików które możemy sciągnać (a raczej jej urzytkownicy). Znajomy sciąga serie Neon Genesis Evagelion a słucha Gothic Metalu i również sciąga mp trójki z kazy. Ale tak jak mówisz , album Britney terz można sciągnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Tylko eMule i DirectConnect 24.03.03, 13:21 Ja juz z KaZaA nie korzystam. Zbyt czesto zawartosc sciagnietych plikow nie zgadza sie z jego nazwa! Polecam eMule (fafko.host.sk/OverNet/index.php? page=fullarch&id=1422349216) i DirectConnet (www.neo-modus.com/)! Scareface --------------------------------- forum.pcmaniak.pl infojama.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Tylko eMule i DirectConnect IP: *.gen.twtelecom.net 24.03.03, 15:40 scareface napisał: > Ja juz z KaZaA nie korzystam. Zbyt czesto zawartosc sciagnietych plikow nie > zgadza sie z jego nazwa! Polecam eMule nazwe pliku mozna na kaazie sprawdzic jeszcze przed jego sciagnieciem i one sie zgadzaja za to oopisy juz nie , a do emula trzeba chyba łącza 512 kb i dużo cierpliwosci bo transfery maja jak po ch... Odpowiedz Link Zgłoś
kefir001 Wszystko o KaZaA - Serwis Tematyczny 02.04.03, 21:24 kefirkazaa.republika.pl/ - Tu znajdziesz wszystko o KaZaA / KaZaA Lite Odpowiedz Link Zgłoś