kaba4 29.10.07, 11:05 Co się dzieje z tą pocztą. Większe maile idą do mnie czasem nawet dwa dni. Czy też macie problemy ze swoją skrzynką na "gazeta.pl"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_04 Re: Poczta - @gazeta.pl :( 29.10.07, 11:15 Jest już wątek niżej na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkurek Re: Poczta - @gazeta.pl :( 29.10.07, 14:14 też mam ten sam problem... poczta na gazeta.pl zaczyna przypominać tą z onet.pl - wiecznie coś nie działa... też drażnią mnie maile idące do mnie po 2-3 dni... paranoja... do tego dochodzi baaardzo powolne otwieranie sie strony głownej, oraz forum... Mam nadzieje ze awaria zostanie szybko usunięta;-) Pozostaje nam czekac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gacu55553 Re: Poczta - @gazeta.pl :( 14.10.08, 09:39 kurde a ja nie moge zalogować się na naszej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
starakuznia Re: Poczta - @gazeta.pl :( 18.12.07, 14:46 od 2 dni nie moge otworzyc swojej poczty.Wyskakuje info.jakoby albo login albo haslo bylo zle...dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1400 Re: Poczta - @gazeta.pl :( 19.12.07, 23:32 A u mnie wszystko działa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Poczta - @gazeta.pl :( 03.06.08, 08:13 Od dłuższego czasu mam problem ten sam problem. Najgorzej, gdy dostałam internetem bilet lotniczy i ani nie mogłam go zobaczyć, ani wydrukować, a termin wylotu się zbliżał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Poczta - @gazeta.pl :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 20:35 też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Poczta - @gazeta.pl :( 22.12.07, 23:39 > Czy też macie problemy ze swoją skrzynką na "gazeta.pl"? Mamy :( U mnie zauważyłam ostatnio ciekawą rzecz - maile wysyłane popołudniu lub wieczorem dochodzą bardzo szybko. Problem jest z tymi z okolic 24, które idą kilka godzin. Co ważne - opóźnienie jest po stronie gazety, przy przejściu z serwera poczta.gazeta.pl (unverified [193.42.231.60]) na imail2.gazeta.pl. No i maile z ebaya, które standardowo mają kilka godzin spóźnienia i te już zawsze przy przejściu z ostatniego serwera ebayowego na pierwszy gazetowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: Poczta - @gazeta.pl :( 27.12.07, 12:31 ja tez mam czesto problem ze loguje sie i wyskakuje mi ze problem z serwerami czy cos takiego ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulshunter Re: Poczta - @gazeta.pl :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 23:27 > Czy > też macie problemy ze swoją skrzynką na "gazeta.pl"? juz nie, jakis czas temu zlikwidowalismy tam konto z powyzszego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: Poczta - @gazeta.pl :( 30.12.07, 21:03 ja również, nie mam - usunąłem konto bo nie mogłem zdzierżyć. teraz tylko założyłem konto bez poczty by móc pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwa Re: Poczta - @gazeta.pl :( IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.08, 17:31 Ja tez chyba usune..to cale chu........sto na tym portalu...wiecznie cos... najczesciej jakas kupa...!w cholere...od kilku dni nie da sie otworzyc poczty...ehhhhhhhhhhhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 Re: Poczta - @gazeta.pl :( 11.09.08, 20:57 kaba4 napisała: > Co się dzieje z tą pocztą. Większe maile idą do mnie czasem nawet dwa dni. Czy > też macie problemy ze swoją skrzynką na "gazeta.pl"? Też mam problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikido Re: Poczta - @gazeta.pl :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 22:59 poczta w dalszym ciągu niedziała :( Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Poczta - @gazeta.pl :( 04.10.08, 22:50 U mnie poczta gazety dochdzi bez problemow i caly czas dziala, tylko ze coraz mniej potrafie sie polapac w tym nowym systemie! Kiedys zdarzylo mi sie, ze znajomy przyslal mi mail, a ja nie widzialam, ze to byl NOWY mail, bo dolaczono go do poprzednich maili od tej samej osoby, i do moich odpowiedzi tej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia6130 Re: Poczta - @gazeta.pl :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:09 nie ja nie mam takiego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza0919 Re: Poczta - @gazeta.pl :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:17 No ja miałam problem z zarejestrowaniem a nie korzystan z poczty bardzo czesto wiec oprocz tego nie mam wiekszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś