mika 25.11.09, 16:03 szukam cieni do powiek, niedrogich, ale wydajnych, urozmaiconych kolorystycznie. znudziły mi się brązy choć w ciepłych kolorach wyglądam najlepiej. Co polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: 94.72.69.* 26.11.09, 11:51 ja polecam cienie WIBO kupisz w rossmanie...dużo kolorów, dobra cena i długo się trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 12:10 Ja też polecam wibo - duzo kolorów i się fajnie trzymają ale polecam niedrogą bazę virtual z joko (10zł) i cienie mam na powiekach cały dzień! a tak to bell planete cameleon ok 12 zł i tanie cienie z hean 4-7 zł - pojedyńcze podwójne czy potrójne - fajne kolory no i polecam verone tu też coś znajdziesz dla siebie bo są fajne sypkie cienie za ok 5 zł oraz pierre rene organic ohhh 24 piekne kolory za ok 6zł moge tak długo wybierac pochwal sie potem co zakupiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie moge sie zgodz Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.chello.pl 16.03.10, 16:07 ta firma to najgolszy bubel swiata nie dosc ze uczulaja to nawet na bazie nie chce sie ladnie trzymac ! kategorycznie nie polecam Wibo cienie ruby rose za to sa swietne www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10319932&order=p&change_view=1 i te paletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 12:27 Wielokrotnie w necie na przeróżnych forach spotkałam się z pochwałami cieni "cantare" - to ponoć bardzo tani kosmetyk, dostępny w małych sklepikach, na bazarach, sklepach z chińszczyzną.Te, ktore uzywały, chwaliły bardzo ich trwałośc - długośc utrzymywania sie na powiekach i cenę ok 2-3 zł . Ja szukam ich od długich tygodni i nigdzie nie mogę trafic Odpowiedz Link Zgłoś
mika dzięki! 26.11.09, 13:35 a gdzie je można kupić? Rossmana mam całkiem niedaleko od siebie, a te pozostałe to bywają raczej w zwykłych drogeriach niż wielkich markowych molochach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 13:59 Polecam Ci cienie z linii "my secret" dostępne w Drogeriach Natura - nie są drogie, a kolory mają dość ciekawe - cena max wynosi ok 12 zł (ale to za 5 cieni w zestawie), a tak pojedyńcze są tańsze (ok 5-8 zł), dodatkowo często w Naturze masz na nie promocje gazetkowe. osobiście kupiłam ostatnio paletkę 5 cieni, za którą zapłaciłam ok 12 zł, i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.multimo.pl 26.11.09, 16:14 rowniez polecam Wibo. kupilam kiedys z Rossmanie, tak zeby tylko sprobowac jak wygladam w roznych kolorkach, z zamiarem kupienia drozszych cieni jak juz bede wiedziala ktore kolory sa "moje". Ale okazalo sie ze nie ma potrzeby zamieniania ich na drozsze latwo sie nakladaja (nie zrobily sie w nich grudki jak w innych tanich) i dobrze sie trzymaja. dodatkowo ciekawy wybor kolorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dakota Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:55 ja mam paletke 120 cieni zfirmy lancrone jest jeszcze manley i beauty fashion ja kupiłam swoja paletke na allegro bo te dwie przychodza czesto rozkruszone cena mojej paletki wynosi ok.110 zł ale cienie sa super i tyle kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 18:42 Ja polecam cienie inglot'a. Może nie są aż tak tanie jak te, które wymieniałyście wcześniej, ale też nie można powiedzieć żeby były drogie. Z doświadczenie wiem, że nigdy nie sprawdzają się te duże palety, no chyba że firm typu pupa, albo innych droższych. Choć dałam w sumie nie najlepszy przykład, bo pupy się źle rozprowadzają. Mam taką paletę w zimnych odcieniach i kolory rozprowadzają się jak pisaki, ale za to super są biele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: 81.219.60.* 26.11.09, 22:01 na pierwszym miejscu mogę postawić cienie z rimmela (pojedyncze ok 13-15zł) ja używam czarnego i trzyma się cały dzień również z inglota są świetne (kupiłam mamie na imieniny ;D ) akurat była przecena i za pojedynczy dałam 12zł uważam że dobre tez są z lovely (nie wiem dokładnie jak to się pisze) chyba do kupienia w naturze i pierre rene- wydajne, długo się trzymają i ładne kolory a z my secret nie polecam bo kupiłam taki ładny granatowy matowy ale bardzo się rozmazuje i wyciera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aś Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.energint.net 27.11.09, 19:15 Polecam cienie marki Sephora, Deborah oraz In-grid cosmetics Odpowiedz Link Zgłoś
majunia22_89 Re: cienie do powiek - gdzie ? 05.12.09, 18:02 mika radze ci wypróbować zieleń i fiolet niedługo jak będzie śnieg stosuj cień bardzo jasny biały to będzie na topie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nick_zajety :) 07.12.09, 08:17 Spróbuj poszukać w palecie Inglot, mają fajny i spory wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: 62.233.182.* 07.12.09, 15:17 ja osobiście polecam ciebie 'ruby rose' maja bardzo fajne kolory do tego sa nie drogie bo paletka 88 cieni kosztuje ok 20 zł tylko ja radze kupic jak cos to na allegro bo w sklepach jest drożej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.t-mont.net.pl 11.12.09, 23:17 GLAZEL, GLAZEL i jeszcze raz GLAZEL Głebia kolorów, soczyste barwy, świetne jakościowo i o dziwo w bardzo przystępnych cenach. To profesjonalne kosmetyki dla wizażystów, ale można je też kupić od producenta www.glazel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 11:43 Jestem wizażystką i polecam cienie firmy Inglot... zresztą cały asortyment jest niesamowity....tak bogatej palety kolorystycznej cieni czy korektorów nie znajdziecie w detalu...te pastele są mocno spigmentowane...zatem szalenie wydajne....paletę kolorów można sobie dowolnie skomponować....i wymieniać...bo cienie są na magnesy...poza tym te cienie fantastycznie malują się na mokro...rewelacyjne do kresek... są trwałe...i wcale nie drogie....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edzia1234 Re: cienie do powiek - gdzie ? 14.01.10, 16:31 Gość portalu: magda napisał(a): > GLAZEL, GLAZEL i jeszcze raz GLAZEL > > Głebia kolorów, soczyste barwy, świetne jakościowo i o dziwo w bardzo przystępn > ych > cenach. To profesjonalne kosmetyki dla wizażystów, ale można je też kupić od > producenta www.glazel.pl Niestety nie moge się z toba zgodzić co do jakosci cieni glazel!!!!! mialam okazje na nich pracowac i musze szczerze powiedziec sa beznadziejne. Po pierwsze osypują się okropnie na twarzy!!!! Po drugie są mało napigmentowane!!!! po trzecie ich trwałosc pozostawia dużo do zyczenia!!!!! Jesli chodzi o cienie polecam Kryolan lub mac > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleriana Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.com 19.01.10, 12:19 Mam bzika na punkcie cieni. Moje ulubione to MAC, Inglot, Nouba, Dior, Sephora, Make up for ever Z nowych dobre sa Studio Secrets L'oreal i latwodobrac kolor, bo sa podzielone na grupy w zaleznosci od koloru oczu. Do cieplej karnacji pasuja zlote, morelowe, brzoskwiniowe, rude, rozowe, bezowe, zolte i cala masa innych. www.pieknoscdnia.blogspot.com blog o kosmetykach Odpowiedz Link Zgłoś
kasiao GLAZEL-dla mnie bomba 24.01.10, 16:57 Ja zgodzę się z Magdą, ponieważ miałam okazję pracoować na kosmetykach Glazel podczs szkolenia w Warszawie u Pani Swieckiej.Cienie wypiekane są poprostu bajeczne.Można je nakładac zarównno na sucho jak i na mokro zwiekszając tym samym intensywnośc barw.Cienie się nie osypują, trzeba umiec je poprostu nakładać i nie jest to wielka sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: cienie do powiek - gdzie ? 25.01.10, 09:17 Świetne cienie w bardzo przystępnej cenie ma Inglot- ponadto mają bardzo ciekawe linie kolorytstyczne. Jeśli one nie przypadną ci do gustu to pomyśl o kosmetykach Astor, są trochę droższe ale naprawdę świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.chello.pl 16.03.10, 16:05 polecam te www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10319932&order=p&change_view=1 palete 96 cieni jest boska TANIA i baaaardzo wydajna swietnie napigmentowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloodka16 Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.isp.tvkg.net 25.04.10, 20:13 bella sa nie drogie i mocne kolorystycznie sa swietne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.05.10, 16:30 bardzo ładne i nie drogie trójkolorowe cienie do powiek ma HEAN. Są naprawdę dobre i pięknie utrzymują się na powiece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:17 Mam pytanie odbiegajace od tematu. Dlaczego zadbane, piękne Polki (i Polacy tez) tak rzadko robią sobie portrety fotograficzne? Wydają pieniądze na cienie, dentystów nie utrwalając swego piękna na fotografiach. Sam robie portrety modelkom (ponoć dobre ale tyle fajnych ludzi chodzi po ulicy i nawet nie ma świadomości ile piękna można wycisnąć na dobrej sesji z człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mayfly Re: cienie do powiek - gdzie ? 13.07.10, 10:39 Grunt to dobra baza pod cienie, jeśli w nią zainwestujesz to możesz sobie pozwolić na kupowanie cieni tańszych i kolorowych. Wiem że dużą gamą barw może popisać się np. inglot, ale właściwie w każdym sklepie kosmetycznym da się coś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: cienie do powiek - gdzie ? IP: 83.2.227.* 29.11.10, 14:19 dziewczyno wejdz do sklepu i bd miala cienie i przy okazji cene- niektore z was maja takie problemy ze sama bym chciala takie miec Odpowiedz Link Zgłoś