aurelen 22.07.09, 15:43 Wszystko fajnie, ale dopóki nie ma polskiej wersji serwisu, to nie bardzo widzę sens w korzystaniu z niego osób bez znajomości angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rtd5rtd Narazie od roku polscy soby zajarzyli FaceBook 23.07.09, 15:25 widze ze Trybuna uswiadamia ze trzeba miec teraz Twittera zeby byc posh europejczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Narazie od roku polscy soby zajarzyli FaceBoo IP: 189.123.36.* 23.07.09, 17:55 Naucz się najpierw mówić i pisać po polsku, a dopiero potem wypowiadaj się na temat Europy, istoto o znaczącym nicku rtd5rtd. Na razie na Facebooku nikt Cię nie będzie chciał, więc, bez obaw, nie jesteś zagrożona jego inwazją. W tej chwili nadajesz się co najwyżej do Naszej Klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mil Zostań Twitter - Maniakiem IP: 195.173.80.* 23.07.09, 16:47 Zraz, zaraz. Przeciez w Twitterze chodzi glownie o to, ze posty zamieszcza sie wysylajac smsy! Na tym polega jego fenomen. Wpisy poprzez strone internetowa to jakby dodatek. Czy przegapilem wzmainke o tym w tym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henkgreen Re: Zostań Twitter - Maniakiem IP: *.retsat1.com.pl 23.07.09, 18:15 "Note: We currently don't support sending SMS to this number." Czyli twitter póki co odpada, na rzecz rodzimego blipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twitermaniak Re: Zostań Twitter - Maniakiem IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 17:00 jestem w klopie jem kolacje oglądam M jak miłość spie zapraszam do czytania moich tłitów no genialne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bab4 Zostań Twitter - Maniakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:12 a może ktoś wie czy Rydzyk lub Jarek K. są zarejestrowani na tweeterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciachanet Śledź Ciacha na Twitterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:03 Login ciach ciachanet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alebzdet Zostań Twitter - Maniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:56 total bzdet, ciekawe dlaczego wyborcza tak nachalnie promuje od jakiegoś czasu ten cały twitter. "zostań t-maniakiem ?", a po jaki hooy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulszak Jestem webem dwa zerem IP: 94.254.239.* 23.07.09, 18:59 tu jest juz moj komentarz do piany na Twitterze i Blipie: lansowac sie kazdy moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Poki co to sie po kolei wypisuje IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.09, 00:35 z tych wszystkich spolecznosciwych bzdetow od naszej-klasy po LinkedIn. Nie widze powodu zeby upubliczniac moje dane. Ze znajomymi utzymuje kontakt i bez tego. A spamu reklamowego mam dosc na co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fef Zostań Twitter - Maniakiem IP: 217.98.39.* 24.07.09, 06:48 Przeczytalem ten artykul i ciagle nie wiem - po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jach Zostań Twitter - Maniakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 08:10 Warto wspomnieć też o "polskim" twiterze - twitt.pl, bardzo fajny serwis. Odpowiedz Link Zgłoś