Gość: mag IP: *.108.c70.petrotel.pl 20.09.10, 08:30 Znacie jakiegoś dobrego okulistę dziecięcego (3 latka), na kase chorych bądź prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Okulista IP: *.centertel.pl 20.09.10, 14:48 Ja chodzę z dwuletnim synkiem do doktor Stogowskiej na Miodową na kasę chorych. Bardzo fajna i miła lekarz z podejściem do dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dase Re: Okulista IP: *.193.c69.petrotel.pl 21.10.10, 23:54 Dziewczyny - czy oprócz dr Stogowskiej możecie polecić innego okulistę dziecięcego w Płocku? a może macie kontakt do dobrego specjalisty np. w Warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Okulista IP: *.244.c69.petrotel.pl 22.10.10, 09:50 Witam. Ja byłam ze swoją 3 latką u P doktor Moniki Romaniuk na Podolszycach, przyjmuje prywatnie i państwowo (ale trzeba długo czekać). Jak dla mnie to bardzo miła osoba z podejsciem do dzieci, cierpliwa i kompetentna, polecam. Wcześniej była u doktor Stogowskiej i nie polecam, wyrzyła sie na dziecku po czym miała (córka) uraz bardzo długo do lekarzy. Tel do dr Romaniuk 501679364 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta89 Re: Okulista IP: *.plock.mm.pl 30.10.10, 00:19 Chodziłam od 3 roku życia prywatnie do pewnej okulistki, PRYWATNIE która obecnie jest na emeryturze i zrobiła mi wielką krzywdę. Następnie trafiłam właśnie do p. Romaniuk i uważam że jest świetną specjalistką. Wykryła u mnie zmiany na siatkówce po retinopatii wcześniaczej gdzie poprzednia okulistka nie widziała niczego niepokojącego przez 15 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 12:53 Owszem , bardzo miła ale nie zmienia to faktu ,że lekarz - okulista z niej bardzo kiepski. Chodziliśmy z synem regularnie co pół roku przez dwa lata , a Pani doktor nie wykryła że wada wzroku z +1,6 na jednym oku zwiększyła się do prawie +4. Okazało się więc że chodziliśmy do kowala , a nie do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 22:16 dr Żurańska przy ul. Kolegialnej (blok ze sklepem eko). Na email mogę przesłać nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzykawa Re: Okulista IP: *.aster.pl 06.11.10, 18:20 wcześniaki to w Płocku bada dr Kujawa. I ma specjalne wzierniki do badania małych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzykawa Re: Okulista IP: *.aster.pl 06.11.10, 18:34 wcześniaki i małe dzieci w szpitalu bada dr Kujawa. Posiada do tego specjalny sprzęt i uprawnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Okulista IP: *.class97.petrotel.pl 19.05.13, 20:22 szukam okulisty dziecięcego dla 5 latka. Prywatnie -nie mam czasu czekać miesiącami na wizytę. Poradzicie kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Okulista IP: *.plock.mm.pl 19.05.13, 22:16 mojego wcześniaka badała dr lewandowska - nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Okulista IP: *.plock.mm.pl 20.05.13, 13:41 odradzam dr.stogowska z miodowej natomiast polecam dr.romaniuk wizyta prywatana ok 100zł my bylismy na nfz zrzyjmuje na podolszycach pd okulistaplock.pl/kontakt.php tu masz link do jej gabinetu gdybyś była zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Okulista IP: *.class97.petrotel.pl 20.05.13, 22:21 bardzo dziękuję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamka Re: Okulista IP: *.plock.mm.pl 23.05.13, 22:54 W poniedziałek były zapisy na NFZ do dr. Romaniuk może się jeszcze załapiesz. Super lekarz z odpowiednim podejściem do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacent Re: Okulista IP: *.dynamic.mm.pl 01.11.13, 17:42 Tylko nie Stogowska, ona zachowuje się jak jakaś wariatka. Z daleka od tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość romaniuk IP: 185.40.115.* 27.02.14, 15:28 odradzam romaniuk bo jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama okulista IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.14, 09:13 odradzam Stogowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: okulista IP: *.cdma.centertel.pl 13.05.14, 10:17 Niewiem skad tyle niepozytywnych opini ,dla doktor Stogowskiej,ja tez sie o niej naczytalam, i poszlam pelan obaw,a tam nic normalny lekarz,mozna powiedziec przyjemna dla dzieci,bylam z coreczka 3 lata bo niemialam z kim zostawic ,to ich cukierkami czestowala.Co rodzic to opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia vvv IP: *.free.aero2.net.pl 26.09.14, 14:52 ;;Opinia opinią jednak mnie z rocznym dzieckiem przy pustym korytarzu nie przyjęła bo miała za dużo pacjentów ( przyjechałam wcześnie z dzieckiem w bardzo kiepskim stanie) Romaniuk mimo pełnej poczekalni przyjęła nas na kasę chorych. Przez stogowską która leczyła moją córkę przez rok! mamy poniszczoną rogówkę... brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś