Dodaj do ulubionych

Problem z włosami

IP: *.A165.priv.bahnhof.se 19.02.11, 19:27
Witam , zauważyłam że przerzedziły się mi włosy łonowe:( Gdzie w Płocku można kupić preperat na wzmocnienie??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: necia5 Re: Problem z włosami IP: *.plock.mm.pl 21.02.11, 22:48
      wygól se ... będzie higieniczniej
    • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Problem z włosami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:35
      preparat na porost włosów na cipie!!!!! bu ha ha Ostatnio zauważyłam, że przerzedziły mi się włosy na nogach. Co możecie polecić na porost?
      • Gość: ona Re: Problem z włosami IP: 46.186.24.* 22.02.11, 19:10
        Gość portalu: aaaaaaaaaaaaaaaaaa napisał(a):

> preparat na porost włosów na cipie!!!!! bu ha ha Ostatnio zauważyłam, że prze
        > rzedziły mi się włosy na nogach. Co możecie polecić na porost?

masz słownictwo, pogratulować
        • Gość: aaaaaaaaaa Re: Problem z włosami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 15:09
          Nie mogę, ale jaja!!! Będzie miała łysą!!!! Ludzie słyszycie!!!! Będzie miała łysą cipkę!!!! I pójdzie do przedszkola, bo tam są same łyse cipki!!!!
          • Gość: mąż anakondy Re: Problem z włosami IP: *.dynamic.mm.pl 01.03.11, 18:42
            anakondziu, uspokój się
    • Gość: Iga Re: Problem z włosami IP: *.114.c82.petrotel.pl 15.03.11, 19:05
      i jak, zaradziłaś?
      • Gość: ela Re: Problem z włosami IP: *.plock.mm.pl 15.03.11, 19:30
        Zamiast liniejących loków możesz mieć modne słodziaki. Wcierasz kryształki cukru, suszysz i gotowe. Włoski będą sztywne, mocne i do tego...słodziutkie:)
        • Gość: producent Re: Problem z włosami IP: *.cdma.centertel.pl 24.03.11, 06:03
          Ja mam taki preparat. Mogę ci go dać w dowolnych ilościach i zupełnie za darmo. Wystarczy, że przyjedziesz i bierz sobie ile tylko potrzeba.
          Zapraszam.
          Pozdrawiam
          • Gość: ja Re: Problem z włosami łonowymi IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 13:10
            jedni golą drudzy hodują chaszcze - i weź tu człowieku zrozum drugiego człowieka?? :)
            ale chyba "natural" wyszło z mody :)
            • Gość: maja1125 Re: Problem z włosami łonowymi IP: *.dynamic.mm.pl 25.03.11, 18:27
              a ty co masz? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka