Gość: babeczka81 IP: *.A165.priv.bahnhof.se 19.02.11, 19:27 Witam , zauważyłam że przerzedziły się mi włosy łonowe:( Gdzie w Płocku można kupić preperat na wzmocnienie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: necia5 Re: Problem z włosami IP: *.plock.mm.pl 21.02.11, 22:48 wygól se ... będzie higieniczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Problem z włosami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:35 preparat na porost włosów na cipie!!!!! bu ha ha Ostatnio zauważyłam, że przerzedziły mi się włosy na nogach. Co możecie polecić na porost? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Problem z włosami IP: 46.186.24.* 22.02.11, 19:10 Gość portalu: aaaaaaaaaaaaaaaaaa napisał(a): > preparat na porost włosów na cipie!!!!! bu ha ha Ostatnio zauważyłam, że prze > rzedziły mi się włosy na nogach. Co możecie polecić na porost? masz słownictwo, pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Problem z włosami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 15:09 Nie mogę, ale jaja!!! Będzie miała łysą!!!! Ludzie słyszycie!!!! Będzie miała łysą cipkę!!!! I pójdzie do przedszkola, bo tam są same łyse cipki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż anakondy Re: Problem z włosami IP: *.dynamic.mm.pl 01.03.11, 18:42 anakondziu, uspokój się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Problem z włosami IP: *.114.c82.petrotel.pl 15.03.11, 19:05 i jak, zaradziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Problem z włosami IP: *.plock.mm.pl 15.03.11, 19:30 Zamiast liniejących loków możesz mieć modne słodziaki. Wcierasz kryształki cukru, suszysz i gotowe. Włoski będą sztywne, mocne i do tego...słodziutkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: Problem z włosami IP: *.cdma.centertel.pl 24.03.11, 06:03 Ja mam taki preparat. Mogę ci go dać w dowolnych ilościach i zupełnie za darmo. Wystarczy, że przyjedziesz i bierz sobie ile tylko potrzeba. Zapraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z włosami łonowymi IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 13:10 jedni golą drudzy hodują chaszcze - i weź tu człowieku zrozum drugiego człowieka?? :) ale chyba "natural" wyszło z mody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja1125 Re: Problem z włosami łonowymi IP: *.dynamic.mm.pl 25.03.11, 18:27 a ty co masz? :D Odpowiedz Link Zgłoś