Dodaj do ulubionych

Ginekolog Włodarczyk

IP: *.centertel.pl 26.09.12, 14:14
Drogie mamy mam do Was pytanko.
Spóźniał mi się okres zrobiła sobie aż trzy testy wyszły pozytywnie.
Poszłam do przychodni na Miodową zrobić sobie badanie HCG wynik dzis po południu no i od razu chciałam zapisac się do ginekologa. Pani w recepcji poleciła mi doktora Włodarczyka. Chciałam się podpytać Was czy znacie tego pana, w jakim szpitalu pracuje i jaki jest w stosunku do pacjentek? Bardzo dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: babeczka Re: Ginekolog Włodarczyk IP: *.172.c91.petrotel.pl 26.09.12, 15:37
      [b]Jest to starszy Pan, ale bardzo kompetentny, pracował na starym szpitalu, ale już na pewno nie pracuje, ale ma tam "swoich" uczniów
      • Gość: ja Re: Ginekolog Włodarczyk IP: *.plock.mm.pl 26.09.12, 15:43
        On przyjmuje tylko w przychodni na Midowej i nie pracuje w żadnym szpitalu. Jego pacjentki są kierowane na badania i do porodu na Kościuszki. Razem z nim w gabinecie jest pielęgniarka/położna, bardzo sympatyczna kobietka
    • Gość: MAMA Re: Ginekolog Włodarczyk IP: *.119.c82.petrotel.pl 28.09.12, 14:46

Doktor Włodarczyk obecnie prowadzi moją drugą ciążę. Wszystko w ramach NFZ. Jestem zadowolona. Przyjmuje tylko na Miodowej, na Kościuszki będziesz miała robione USG. Położna Ania Szkolmowska, która z nim przyjmuje bardzo sympatyczna kobieta. Jeśli nie chcesz wydawać fortuny na prywatne prowadzenie ciąży - polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka