mika_p Re: Przedstawmy się :-) 15.03.06, 21:23 Zaglądam sporadycznie :) Mika_P, mama Michała, lat 8 prawie, i Karoliny, rok 1 prawie. W kwietniu podwojne urodziny :))) Mieszakamy w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
monika-wit Re: Przedstawmy się :-) 23.03.06, 11:45 Witam serdecznie. Mam na imię Monika i jestem mamą 4tygodniowego Damianka. To juz kawał chłopa - skończył właśnie miesiąc i od 3 dni pozwala mi w nocy przespać nawet 3 godziny bez pobudki - obłędnie długo prawda? Zaglądam tu od odkąd zostałam mamą i cieszę się że Was tak dużo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: Przedstawmy się :-) 08.04.06, 14:00 Hej! Mam na imię Ewa a moja córcia to Michalinka - w czerwcu kończy 2 lata. Ja mieszkam w Płocku od urodzenia a męża "przeflancowałam" po ślubie. Co ciekawe dopiero dziś odkryłam to forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Re: Przedstawmy się :-) 14.04.06, 12:00 Płockie Mamusie! Bardzo sie cieszę, ze tak licznie przybywacie na nasze forum! Witam was wszystkie, piszcie tak często i duzo jak tylko możecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatabb3414 Re: Przedstawmy się :-) 24.04.06, 21:52 Mam na imie Beata ,mam córke 12 letnią .. fanke zespołu Tokio Hotel.. szukam kontaktów Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Re: Przedstawmy się :-) 28.04.06, 10:46 Cześć Beata, witaj na forum! Kontaktów z innymi mamami możesz znaleźć tu mnóstwo, choć ja np. nie mam pojęcia co to jest Tokio Hotel, jestem na etapie Tabalugi i Noddy'ego ;-)))] Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Przedstawmy się :-) 21.06.06, 11:07 Ja wiem! Potwornie wyją, jak dla mnie, ale nastolatki ich uwielbiają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rutkam Re: Przedstawmy się :-) 13.05.06, 13:27 Witam, jestem mamą małego łobuziaka, który za tydzień skończy 14 m-cy, jestem płocczanką od urodzenia teraz mieszkam we Wrocławiu ale niedługo być może powrócę do rodzinnego miasta, mam nadzieję że pozwolicie dołączyć do swojego grona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Przedstawmy się :-) 16.05.06, 13:26 Hej, podążając za jedną e-mamusią dopiero dziś do was trafiłam:) Iwles - płocczanka od urodzenia, pracująca mama 2,7-latka. W miarę wolnego czasu będę tu zaglądać :) Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i ich cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mp1203 Re: Przedstawmy się :-) 17.05.06, 16:11 Witam, Jestem Monika, mama 3letniego Miłoszka, bardzo sie ciesze ze mamy takie forum, bede tu zagladac w miare wolnego czasu, pozdrawiam wszystkie panie i panow :) Odpowiedz Link Zgłoś
phox Re: Przedstawmy się :-) 12.06.06, 11:48 Witamy i pozdrawiam Panią jak i wszystkie pozostałe :) Marek Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Marta i Ignaś :) 07.06.06, 16:41 Cześć - co prawda na stale mieszkam teraz w Wawie, ale jestem z Płocka - mam prawie 8-miesięcznego skarba o imieniu Ignaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
monia4545 Re: Marta i Ignaś :) 22.06.06, 09:51 cześć, ja całkiem przypadkowo trafiłam na to forum, ale bardzo mi się podoba. Fajnie że można sobie pogadać i to z ludźmi z Płocka i okolic, o coś zapytać, poradzić się. Mam na imię Monika, moja córeczka ma 12 m-cy i 27 dni, a urodziła się 26.05.2005r.- fajny dzień, bo "dzień Matki". Odpowiedz Link Zgłoś
agahanawaldi Re: Marta i Ignaś :) 17.07.06, 14:48 A MOJA HANUSIA TEŻ URODZIŁA SIE W DZIEŃ MAMY, TYLKO ROK WCZEŚNIEJ! I JEST CUDNĄ, ROZGADANĄ I ŚLICZNĄ DWULATKĄ:) Odpowiedz Link Zgłoś
agahanawaldi Re: Marta i Ignaś :) 24.08.06, 15:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=47277560 Odpowiedz Link Zgłoś
kik2005 Re: Przedstawmy się :-) 22.06.06, 10:58 Jestem na waszym forum po raz pierwszy ale cieszę się, że powstało coś takiego "świetny pomysł". Ja też jestem mamą 11sto miesięcznego Kacperka małego urwisa, który teraz jest z babcią bo mama niestety siedzi w pracy, ale na szczęście babcia to dobra instytucja dba i wiadomo, że nic złego się maleństwu nie stanie. Mam nadzieję, że będę miała czas żeby zaglądać tu czenściej bo dowiedziałam się wilu ciekawych i przydatnych mi teraz informacji pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agako78 Re: Przedstawmy się :-) 23.06.06, 09:13 mam na imie agnieszka jestem mama blizniaczek zuzi i mai, wczoraj 22 czerwca skonczyly 4miesiace, rodzily sie na winiarach-wczesniaczki z 33 tygodnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: Przedstawmy się :-) 23.06.06, 22:55 Mama 9 miesiecznej Gabrysi. Rodzilam na Winiarach. CC. Odpowiedz Link Zgłoś
neta-b Re: Przedstawmy się :-) 25.06.06, 23:25 Witam!! Dopiero dziś odkryłam to forum. Jestem mamą dwóch chłopaków Adrian 5 lat i Oliwier 14 m-cy. Od urodzenia z Płocka, obecnie nie pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
subotka Re: Przedstawmy się :-) 30.06.06, 17:18 witam wszystkie mamy chcialam się przyłączyć do forum gdyż też jestem z Płocka za 2 miesiące będę miala swojego maluszka jak na razie zaczęłam chodzić na szkołę rodzenia i muszę się przyznać że po wizycie na porodowce jestem lekko wystraszona- mam nadzieję że to minie trzymajcie się cieplutko! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
basiaaaaa Re: Przedstawmy się :-) 03.07.06, 10:03 Witam :-) Dołączam do zacnego grona płockich mam , jako płocczanka i przyszła mama mam zamiar często się tu pojawiać i słuchać rad od tych bardziej doświadczonych :-) Termin porodu lekarz ustalił na początek października , planuję wkrótce zapisać się do szkoły rodzenia i najważniejsze : dwóch lekarzy robiąc usg 3D potwierdziło , że mój maluszek rozwija się prawdiłowo i ma ... siusiorka :-) Od kiedy znam płeć jakoś lepiej rozmawia mi się z brzuszkiem ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asiatekk Re: Przedstawmy się :-) 04.07.06, 19:42 Witam wszystkich , jestem w tym gronie nowa , jestem mamą 8-letniej Oliwii i ponownie zostanę mamą we wrześniu tego roku. Cieszę się że jest coś takiego jak pogaduchy płockich mam . Weszłam na tę stronę przypadkowo , ala juz wiem że będę się tu często pojawiać.Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
beata2d Re: Przedstawmy się :-) 05.07.06, 15:34 jestem mamą dwójki urwisów 4-letniego Kamila i 1-rocznej Karolinki.Strasznie się cieszę że trafiłam na to forum.Wasze rady porady są bezcenne.Mam nadzieję że moje również się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_plock Re: Przedstawmy się :-) 19.07.06, 09:22 Witam. Ja od dawna planuje i staram sie o dzidziusia ale niestety jeszcze nie spieszy sie na swiat. Za niecałe 3 mies. nasz ślub :) Jestem z okolic Płocka ale niedługo to sie zmieni. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Przedstawmy się :-) 24.07.06, 18:21 Hej dziewczyny od pol roku siedze na forum a dopieo niedawno ktoras wysłala mi link do waszych pogaduszek:) Jestem mama 5 miesecznego kochanego urwiska. pozdrawiam Wszytkie mamusie no i tatusiow Odpowiedz Link Zgłoś
agira Re: Przedstawmy się :-) 27.08.06, 23:42 Również gorąco witam wszystkie płockie mamy i z okolic. Jestem 28 mamą, kochanego dwudziesto miesięcznego brzdąca Igorka, który właśnie smacznie śpi z tatą. Mamusia niestety jest daleko od nich i strasznie tęskni. Odpowiedz Link Zgłoś
blackaga Re: Przedstawmy się :-) 24.07.06, 21:57 Witam! Ja jestem szczęśliwą mamusią od 3 lat (chociaż mój synek jest strasznym złośnikiem). Mój synek żłobek ma ju z za sobą, a od września czeka go edukacja przedszkolna. Odpowiedz Link Zgłoś
nata2671 Re: Przedstawmy się :-) 02.08.06, 12:59 mam dwóch synów 6 lat i 1.10 mcy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamagafon Re: Przedstawmy się :-) 07.08.06, 15:31 Witam Was. Od 6,5 miesiąca przedstawiam się jako mama Amelki, nie miałam pojęcia że istniejecie i cieszę się niezmiernie że można sobie pogadać z mamami płocczankami. Póki co jestem z małą w domu i bardzo sobie to chwalę mogłabym z nią być nae=wet i ze 3 lata, jakoś mi nie tęskno do pracy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewak79 Re: Przedstawmy się :-) 10.08.06, 13:48 Witam wszystkie mamy. Dopiero dzisiaj dotarłam do waszego forum, ale cieszę się że znalazłam się wśród Was. Właśnie 15 sierpnia mój synuś skończy półtora roku i właśnie od tego czasu jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. (oczywiście wy pewnie też). Mój Oskarek jest wspaniałym dzieckiem i bardzo żałuję że musiałm wrócić do pracy. Na szczęsie został z babcią i jestem spokojna o nigo. Pozdrawiam wszystkie płockie mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bawik Re: Przedstawmy się :-) 10.08.06, 12:59 Witam Was. Już wcześniej pisywałam na formum ale dopiero teraz się przedstawiam. Jestem mamą 5-letniej Wiktorii i 5-tygodniowego Bartosza. Wiki chodzi do przedszkola, choć aktualnie ma wakacje a malutki jest malutki i wysysa ze mnie wszystko...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
max-mag Re: Przedstawmy się :-) 11.08.06, 10:52 Cześć. Mam na imię Magda, a mój półtoraroczny synek Max. Fajne forum. Jeśli ktoś ma problem z odstawieniem dziecka od piersi, to niech napisze. Pozdrawiam wszystkie mamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: Przedstawmy się :-) 26.08.06, 23:02 Witam i ja się dopiszę do Waszego wspaniałego grona Jestem z Płocka, mam 33 lata i dwóch wspaniałych synów: Maćka (7 lat ) i Kubę ( 2 lata ). Obecnie rozgladam się za jakąś pracą oraz zbieram się w sobie, żeby Kubę odstawić od piersi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pikselek1 Re: Przedstawmy się :-) 30.08.06, 13:20 Witam Jestem z Płocka ;) i w lutym spodziewamy sie z mezem naszej ukochanej dzidzi :) Pozdrawiam Was wszystkie(kich). Mam nadzieje ze znajdę na tym forum wiele interesujacych mnie informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
katrind Re: Przedstawmy się :-) 03.09.06, 00:35 Ja też się zgłaszam. Jestem rodowtą płoczczanką i cały czas tu mieszakm. Mam synka ze stycznia 2005, a teraz oczekujemy drugiego bąbla (USG "powiedziało", że też synek)który pojawi się ok 17 grudnia. cieszę się, że jest takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazpitusiem Re: Przedstawmy się :-) 15.09.06, 13:17 witam wszystkie Mamusie czyli szczęśliwe kobietki. Mieszkam w Płocku od 4 lat, tutaj znalazłam pracę, tutaj wyszłam za mąż, tutaj zaszłam w ciążę, tutaj też urodziłam Cudownego przystojniaka Pitusia, który w niedzielę skończy 3 m-ce ( a my w ten sam dzień będziemy z mężem obchodzić 1 rocznicę ślubu) żyć nie umierać :-) pozdrawiam was Płocczanki i Wasze cudne potomstwo Odpowiedz Link Zgłoś
jankocha1 Do Gosiazpitusiem 15.09.06, 20:10 Cudownego przystojniaka Pitusia mam pytanko- skad sie wzial "Pitus"??? Ja tak mowie na swojego malucha i jak tylko zobaczylam twoj wpis to sie zaczelam strasznie smiac.A swoja droga moja rodzina sie caly czas dopytuje skad ja to wytrzasnelam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazpitusiem Re: Do Gosiazpitusiem 16.09.06, 14:27 hmmm Jak zaszłam w ciążę przeczuwałamże to będzie chłopczyk, a chłopcy przecież mają malutkie siusiaczki, pitolki........ czyli PITUSIE. A w brzuszku u mnie mieszkał jeden :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszczynka2 Re: Przedstawmy się :-) 13.02.07, 14:53 A ja dopiero dzis odkrylam to forum. Jestem mama 16 letniej panny,13 letniego kawalera i 3 letniej szalonej Emilki. Obecnie do kwietnia na wych, ale mam zamiar zmienic prace i jestem w trakcie poszukiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
efka51 Re: Przedstawmy się :-) 13.02.07, 22:29 Hej. Mam na imię Ewa i jestem mamą 5miesięcznego Szymusia. Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum, bo moge nawiązywać nowe kontakty, czerpać z doświadczenia innych mam, a takze czasem sama służyć moją skromną pomoca. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_so Re: Przedstawmy się :-) 14.02.07, 10:48 CZeść mam na imię Małgosia, mój synek Mikołaj 21 lutego skończy 7 miesięcy. Mikołaj chodzi do żłobka, bo oboje pracujemy. Od dawna tu zaglądam choć od niedawna się udzielam. Pozdrawiam wszystkie mamusie i tatusiów Odpowiedz Link Zgłoś
sssheee Re: Przedstawmy się :-) 14.02.07, 23:20 Cześć ja mam na imię Magda, moja Nineczka przyszła na świat 13.07.06. Pozdrawiam wszystkie płockie mamy :))) Ps. Gosia_so mam wrażenie, że się znamy!!! :))) Widziałam ostatnio zdjęcie Małego u Magdy, całusy dla Mikołaja! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karola772 Re: Przedstawmy się :-) 14.02.07, 23:25 Hej jestem Karolina!!!czasem tu zaglądam czasem cos piszę!!!Jestem mamusia 2lata i 6 mieś -Wiktor...od 3 tyg wróciłam do pracy...dość długo pracuje ..Mały chgodzi do żłobka do 1 jest bardzo zadowolony...później babcia sie nim zajm.na sam koniec niestety dobijam ja ...oj cięzka sprawa...strasznie mi brakuje mojego słoneczka...może będzie lepiej ja wiosna przyjdzie?!!! Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_so Re: Przedstawmy się :-) 15.02.07, 09:49 Cześć Sssheee, a właściwie Madziu, Jak Wasza Nineczka? Słyszałam, też od Magdy, że kruszynka - ale najważniejsze że zdrowa. Mam nadzieję że sie kiedyś zobaczymy. Pozdrowienia dla Piotrka i całuski dla Ninki Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka78 Re: Przedstawmy się :-) 20.02.07, 21:17 Cześć :) Jestem mamą 14 miesięcznego Krzysia. Serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bomola Re: Przedstawmy się :-) 20.02.07, 21:41 hej fajnie że jesteście jestem mamą 6mc brzdąca to moje jedyne maleństwo to forum i oczywiście wy dziewczyny byłyście nieocenioną pomocą przez te pierwsze chwile z moim maleństwem super że jest takie miejsce gdzie możemy wymienić się doświadczeniami i pomóc sobie nawzajem od kilku tygodni pracuję ale nadal zamierzam tu zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś
mamablizniat1 Re: Przedstawmy się :-) 21.02.07, 23:17 Cześć Jestem mamą bliżniąt ur 12.01.05.Moje skarby to Laurka i Kajtuś Mieszkamy na Podolszycach Południowych. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Przedstawmy się :-) 23.02.07, 15:12 Witajcie Płockie Mamy i Ty Marku - jedyny jak dotąd tato :))) Jest Piotrek 33 wiosny liczący, 7 letniej Agaty tata, "Społeczniak" na FotoForum Płock :) p.s. Czyżbym był dopiero drugim tatą na tym forum? :))) pozdrawiam ciepło. - Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Witaj beerek! 25.02.07, 22:08 Rzeczywiście tatusiów niewielu tu zagląda, a szkoda... Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
angela_07 Re: Przedstawmy się :-) 16.03.07, 08:33 Witajcie ja jestem mamą od 4 lat 9 miesięcy i 16 dni... A moim skarbem jest Oleńka. Odpowiedz Link Zgłoś