zajbel 18.03.08, 09:16 www.gazetawyborcza.pl/1,75968,5033145.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: czysta kpina 18.03.08, 12:22 Boże Wielki jak dożyc jeszcze 2 lata,żeby tego nadętego puzona odsunąc od władzy.Niestety nie da się nie obrażać prezydenta,bo to co on wyprawia wespół zespół ,a raczej pod dyktando braciszka to już nie jest śmieszne tylko grożne dla kraju. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: czysta kpina 18.03.08, 13:52 do każdego telewizora w trosce o zdrowie psychiczne telewidza wytwórca dołącza pilota- ja używam i szukam kabaretów wyższego lotu.Co my emeryci możemy ,nawet naszych spraw nie jesteśmy w stanie ruszyć a co dopiero prezydenta.Pocieszające nas nie zdejmą. aga Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: czysta kpina 18.03.08, 15:55 A ja nie mogę zapomnieć słów wypowiedzianych przez prezydenta "jak wygra wybory Tusk, będzie 13 grudzień" To zabrzmiało złowrogo! A może to powiedział brat,bo nie pamiętam brodawki koło nosa, ale czy to nie wszystko jedno, idą łeb w łeb byle zwerbować jak najwięcej sobie podobnych. Dziwię się proboszczowi który zezwolił zająć swoje miejsce przy ołtarzu politykowi. Przecież nie tam jego miejsce. Aga Ty myślisz, że to tak łatwo wziąć pilota i zmienić kanał? Człowieka korci, żeby posłuchać na co się zanosi, a nie spadło nagle jak grom z jasnego nieba. Trzeba się hartować, bo nigdy nie wiadomo co następna burza w Sejmie przyniesie. Naród nie ufa już nikomu. Odpowiedz Link
52ania Re: czysta kpina 18.03.08, 17:39 Nie warto się denerwować tak przed świętami.Poza tym uważajcie na ciśnienie.Politycy,dzisiaj są tacy,jutro inni,a my mamy tylko jedno życie.Życzę lepszego jutra. Odpowiedz Link