Dodaj do ulubionych

czysta kpina

18.03.08, 09:16
www.gazetawyborcza.pl/1,75968,5033145.html
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: czysta kpina 18.03.08, 12:22
      Boże Wielki jak dożyc jeszcze 2 lata,żeby tego nadętego puzona
      odsunąc od władzy.Niestety nie da się nie obrażać prezydenta,bo to
      co on wyprawia wespół zespół ,a raczej pod dyktando braciszka
      to już nie jest śmieszne tylko grożne dla kraju.
      • aga-kosa Re: czysta kpina 18.03.08, 13:52
        do każdego telewizora w trosce o zdrowie psychiczne telewidza wytwórca dołącza
        pilota- ja używam i szukam kabaretów wyższego lotu.Co my emeryci możemy ,nawet
        naszych spraw nie jesteśmy w stanie ruszyć a co dopiero prezydenta.Pocieszające
        nas nie zdejmą. aga
        • ditai-lutek Re: czysta kpina 18.03.08, 15:55
          A ja nie mogę zapomnieć słów wypowiedzianych przez prezydenta "jak wygra wybory
          Tusk, będzie 13 grudzień" To zabrzmiało złowrogo! A może to powiedział brat,bo
          nie pamiętam brodawki koło nosa, ale czy to nie wszystko jedno, idą łeb w łeb
          byle zwerbować jak najwięcej sobie podobnych. Dziwię się proboszczowi który
          zezwolił zająć swoje miejsce przy ołtarzu politykowi. Przecież nie tam jego
          miejsce. Aga Ty myślisz, że to tak łatwo wziąć pilota i zmienić kanał? Człowieka
          korci, żeby posłuchać na co się zanosi, a nie spadło nagle jak grom z jasnego
          nieba. Trzeba się hartować, bo nigdy nie wiadomo co następna burza w Sejmie
          przyniesie. Naród nie ufa już nikomu.
          • 52ania Re: czysta kpina 18.03.08, 17:39
            Nie warto się denerwować tak przed świętami.Poza tym uważajcie na
            ciśnienie.Politycy,dzisiaj są tacy,jutro inni,a my mamy tylko jedno życie.Życzę
            lepszego jutra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka