o-wita
16.04.14, 16:39
Witam
Wszystkie mamy i nie tylko. Piszę ponieważ potrzebuję porady jestem w 12 tyg ciąży dziś podczas oddawania moczu zauważyłam krew parę dni temu miałam problemy z pęcherzem i zdarzyło mi się również jednorazowo w nocy dostać kolki nerkowej co prawda trwała ona może z 15 min i minęła ,przez kilka dni brałam furaginium dla kobiet w ciąży. .Dziś podczas oddawania moczu zauważyłam krew czuję się dobrze nic mnie nie boli 2 tyg temu miałam robione usg i lekarz powiedział ,że dziecko rozwija się bardzo dobrze.Zrobiłam 1 usg dla pewności prywatnie u Polskiego lekarza ponieważ w przychodni gdzie jestem zapisana powiedzieli mi ,że między 11-13 tyg ciąży będę miała zrobione usg lekarz z którą rozmawiała powiedziała,że prześlą moje papiery do szpitala i wtedy dadzą mi znać na kiedy mam wizytę i usg do dnia dzisiejszego nic nie dostałam a minęło już 2 tyg .Dlatego też poszłam do przychodni i spytałam się co mam robić w takiej sytuacji jeżeli podczas oddawania moczu jest krew ( bo ogólnie nie mam plamień nic, tylko gdy oddaje mocz),ale w przychodni kazali mi czekać do wtorku na wizytę do lekarza.
Bardzo dziękuję za pomoc