Gość: natali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:18 KTo pomoze mi znalezdz prace za granica, chodzi mi o sprawdzone biura pośredniczące z koncesja, lub jakies dobre rady tych co juz byli itp.. THX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajowy37 kto pomoze...?? 10.12.05, 20:29 Moge Ci opowiedziec o sytuacji we Francji, gdyz tu zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: kto pomoze...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:39 Ja polecam "znalezdz" czas na podszkolenie języka ojczystego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: kto pomoze...?? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 17:17 w tym roku bylam na cyprze, poniewaz b.slabo znam j.angielski skorzystalam z posrednictwa biura gowork w warszawie.jesli masz pytania to pisz mirka_mar@gazeta.pl z przjemnoscia podziele sie nabytymi wrazeniami i informacjami. pozdrawiam MIRKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama1108 Re: kto pomoze...?? IP: *.vlan.euronet.net.pl 26.12.05, 17:41 a co to ma byc za praca Odpowiedz Link Zgłoś