GoĹÄ: farmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:49 kursy na hds albo na żurawie samojezdne mozna zrobic w Urzedzie Dozoru Technicznego. Ja jestem z Bydgoszczy i zrobiłem na chodkiewicza. koszt to około 200zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxkolanko Re: kurs na HDS a 04.03.16, 18:29 Zgadza się ale tam zdajesz tylko egzamin. Robiłem kurs na hds w Łodzi w JGL Logistics ale wiem że mają oddziały w całej Polsce. Mają dobry sprzęt i fachową kadrę. Mogę ich polecić a kontakt jest na www.jgl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrabiaS Re: kurs na HDS a IP: *.play-internet.pl 18.03.16, 14:06 Ja robiłem pełen kurs zakończony dozorem w Awans BHP z Łodzi na Brukowej 23 www.hds.awans-bhp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hawaj0 Re: kurs na HDS a 22.03.16, 15:38 też robiłem na brukowej, mają swojego HDSA wiec mogłem trenować sporo godzin, zrobic uprawnienia to jedno ale fajnie pozniej w pracy cos umiec zrobic praktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
ewammmmmmmmmm Re: kurs na HDS a 11.04.16, 11:18 Kilku naszych pracowników (między innymi na HDS-y) szkoliła łódzka firma Awans BHP- bardzo dobrze się nam współpracowało. Przyjechali na miejsce i profesjonalnie przeszkolili pracowników- tak że później faktycznie potrafili coś zrobić. Widzę że Awans BHP pojawił się już we wcześniejszych wpisach - nie tylko ja jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wozekinstruktor Re: kurs na HDS a 12.04.16, 20:59 Trzeba pamiętać, że to egzamin państwowy więc zawsze jest możliwość niezdania, natomiast staramy sie zawsze przygotowywać do takiego momentu aż widzimy że kandydat zda :) mamy w tym doświadczenie, natomiast pojawia sie zawsze kwestia stresu zapraszam do zapoznania sie z oferta naszej firmy hds.awans-bhp.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Staszek Re: kurs na HDS a IP: *.146.155.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.16, 13:26 Ja zrobiłem kurs na HDS w Oes w Krakowie i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszkwiat79 Re: kurs na HDS a 15.11.16, 09:50 Zgadzam się ze Staszkiem. Też robiłem kurs HDS w Oes Kraków i byłem bardzo zadowolony. Instruktor nie tylko omawiał teorię ale pokazał kilka fajnych trików jak posługiwać się hdsem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janek Re: kurs na HDS a IP: *.146.170.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.16, 11:30 Kurs na HDS możesz zrobić w Krakowie w ośrodku OES. Ja tam robiłem. Mogę powiedzieć że organizują bardzo dobre kursy. Instruktorzy sa na wysokim poziomie i wiedzą jak podejść do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martinkkl Re: kurs na HDS a IP: *.146.20.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.17, 19:18 Kurs na HDS i na wózki widłowe robiłem tutaj www.oes.krakow.pl/ i można i spokojnie polecić. Są rzetelni i przygotowani do szkoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
wojker90 Re: kurs na HDS a 18.06.17, 15:29 też robiłem, oes to świetny ośrodek. mam zrobione też u nich prawko a i bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
minow343 Re: kurs na HDS a 25.04.18, 12:49 W Warszawie jest Kontimex i tam zrobisz kurs na HDS, obsługi dźwignic etc. Kursy zakończone oczywiście egzaminami. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlos19 Re: kurs na HDS a 01.05.18, 15:08 Kurs na HDS (i nie tylko) robiłem w Oes w Krakowie. Spoko ośrodek. Maja dobre kursy i rzetelnie podchodzą do sprawy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
arekk67 Re: kurs na HDS a 17.07.18, 14:36 Witam, ja robiłem kurs na HDS w OSZ Omega i jestem bardzo zadowolony kurs był szybki i konkretny a cena bardzo dobra, profesjonalni wykładowcy tu masz link do ich strony z ofertą oszomega.eu/ . Odpowiedz Link Zgłoś