zojaxa 08.06.06, 20:20 Poszukuję pracy na wakacje we Włoszech w charakterze opiekunki, pomocy domowej, pomocy w restauracjach , barach, hotelach, sklepach itp. Proszę odpisać na Forum, lub jeżeli nie jest to możliwe to na maila: zojaxa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redmamba Re: Szukam Pracy. Włochy ! 09.06.06, 09:06 Prosze sprawdzic pocztę, wysłałam maila. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelix Re: Szukam Pracy. Włochy ! 09.06.06, 18:21 Ja równiez szukam pracki we włoszech (na dłuzej ,nie tylko na wakacje) pracowałem we włoszech na zbiorach ale równiez interesuje mnie praca na przykład w jakims magazynie bądź restauracji przy pracach porządkowychg ,zmywaniu naczyń itp.Prosze o powazne oferty mailem (bez pośredników!!!) pixelix@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abandonner Moge polecic 10.06.06, 06:53 Ciao Ja mieszkam we Wloszech od ponad 10 lat. Jezeli potrzebujecie pracy we Wloszech jedyna rzecz pewna i bezpieczna do zrobienia to skontaktowanie sie z wloskimi biurami zajmujacymi sie posrednictwem pracy , tymi legalnymi , ktore nie pobieraja zadnych prowizji .Wiele osob w ten sposob przyjezdza do Wloch do pewnej i legalnej pracy. Jesli chcecie moge wam polecic takie biuro . .Oto moj nr 0039 3486714782 lub mail : caterinaklekot@citysrl.net Odpowiedz Link Zgłoś