Gość: Amy Re: ulubione reklamy:) IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 16:46 Zachwyciła mnie ostatnia reklama banku Millenium : ta z zajączkiem i ptaszkiem śpiewającymi "Mniej niż zero". Po prostu cudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia82821 Re: ulubione reklamy:) 20.02.12, 13:56 moją ulobioną reklamą jest plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka33 Re: ulubione reklamy:) IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 18:03 A pamiętacie reklamy Heyah z kotem Ryśkiem? :P W sumie szkoda, że już ich nie ma, ale te reklamy z nową ofertą też są ciekawe.. i kolorowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: ulubione reklamy:) IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 19:20 ta nowa reklama heyah wymiata, zobaczcie ^^ www.youtube.com/watch?v=vp0x5hf3dC4 Odpowiedz Link Zgłoś
kork900 Re: ulubione reklamy:) 07.03.12, 12:48 Wróciła moja ulubiona z "dotykowym" żelazkiem. Ten obłęd w oczach :D No nie moge się powstrzymać i zawsze cofam po kilka razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kota_kreskowa Re: ulubione reklamy:) IP: *.icpnet.pl 09.03.12, 11:22 Mnie się najbardziej posoba nowa reklama Play z Wojewódzkim zagubionym w lesie :) I jeszcze ta z "wymuszaniem" remontu kuchni poprzez zamknięcie w niej psa z kotem na totalną demolkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
abes79 Re: ulubione reklamy:) 10.03.12, 21:07 Fajna jest ta reklama Carlsberga www.youtube.com/watch?v=RS3iB47nQ6E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: ulubione reklamy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 17:33 Widziałam parę razy reklamę zdaje się firmy telekomunikacyjnej ;) z postaciami Serca i Rozumu, które przygotowują jakiś tort - świetna parodia programu kulinarnego :D Za każdym razem musiałam się uśmiechać od jednego rozbawionego ucha do drugiego :P Niestety wkurza mnie bardzo sama końcówka, w której wspomina się o "wisience na torcie" - to określenie stało się ostatnio tak popularne, że wychodzi mi bokami (jest to zresztą kalka z angielskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ulubione reklamy:) 23.05.12, 07:31 Tak się robi reklamy! Polański ubiera się u Prady? "Terapia" Filmcube - Inspirujemy Filmowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliot Re: ulubione reklamy:) IP: *.deblin.vectranet.pl 03.06.12, 07:58 tesco -jesteś taki okrągły ,nie atrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: ulubione reklamy:) IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 16:26 Ostatnia reklama Orange z dziewczynką : po prostu ta dziewczynka jest tak urocza (zwłaszcza jak patrzy na drzewko i jej się oczka powiększają) że nie da się nie uśmiechnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
prze-mcio Re: ulubione reklamy:) 04.06.12, 16:28 a to widzieliście? :) www.youtube.com/watch?v=uBTHyoT1jZg Ładny mural im wyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: ulubione reklamy:) 05.06.12, 00:12 ta reklama od lat niezmiennie mnie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej33 Re: ulubione reklamy:) IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 20:56 a myślałem, że to reklama heyah :P dziś oglądałem 15 minut zlepków wszystkich najlepszych reklam Heyah, no nie mogłem przestać się śmiać :P super sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: ulubione reklamy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:55 Ostatnio mnie zachwyciła reklama pewnego samochodu, w której ktoś sobie odpoczywa na Hawajach i tam słucha, jak lokalny zespół muzyczny (spódniczki z trawy, wianki na piersiach, ukulele, itp...) śpiewa "jadą, jadą sanie, góralskie koniki, hej..." Na samą myśl o tej reklamie się uśmiecham :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol_julian Re: ulubione reklamy:) IP: *.play-internet.pl 18.07.12, 11:22 mi się podoba jak n wymyśliło sobie te stworki niebieskie np. www.youtube.com/watch?v=zAup5JNAQX0&feature=fvwrel w sumie bawią mnie bardziej niż serce i rozum. widziałem tez na fejsie że je coraz bardziej promują www.facebook.com/enytime.tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: ulubione reklamy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 22:36 Chcę się przyznać, że ostatnio podoba mi się Maciek. Maciek Gajwer. Którego kręci metal i któremu się dobrze z żoną układa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: ulubione reklamy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 05:41 Zapachnista jest reklama płynu po goleniu czy jakiejś wody kolońskiej Old Spice'a z młodym gostkiem, który sobie afirmuje, jakie to ma wspaniałe ciało, superbrykę i dla którego nie ma takiej dyscypliny sportu, w której by nie wygrał :D Odpowiedz Link Zgłoś
patriarcha Re: ulubione reklamy:) 19.07.12, 09:53 kiedyś była fajna reklama Pepsi czy też Coca Coli ale teraz nie ma takich fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ulubione reklamy:) 04.08.12, 23:51 Oj, znudziło mnie to czatowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: ulubione reklamy:) 17.01.14, 08:37 Ta mnie ostatnio rozwaliła: www.youtube.com/watch?v=iN3BxDryrV8 Najbardziej śmieszy, kiedy zna się całą serię ;) też tam znajdziecie na YT pozostałe filmiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: ulubione reklamy:) IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 18:56 Reklama samochodu, Volksvagena chyba - pies właściciela samochodu tak lubi jazdę samochodem że nawet nauczył się naśladować odgłosy silnika, hamulców i alarmu samochodowego :) Przeurocze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maritta Re: ulubione reklamy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 21:56 Reklama chrupek star obecnie mnie rozśmiesza www.youtube.com/watch?v=iN3BxDryrV8 A tak w większości przypadków to reklamy sa nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirley Re: ulubione reklamy:) IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 18:55 Podobają mi się dwie reklamy biur podróży. Jedna stylizowana na film przyrodniczy (żarłacz, lwica) z głosem lektorki takowych filmów. I druga z greckim krajobrazem i pogaduchami o Grecji - aż chce się jechać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: ulubione reklamy:) 22.01.14, 20:04 To się zdarza wyjątkowo: ujęła mnie reklama, w radiu: Bądź jak Kloss: mądry, powabny i sprytny. Cudne. Abstrahując od przedmiotu reklamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: ulubione reklamy:) 25.01.14, 17:21 reklama citroena z dżinem Odpowiedz Link Zgłoś