Dodaj do ulubionych

Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo)

• Gość: zrospaczona pomocy1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 00:02
      jak zrobic rzeby pojawialy sie duze litery/// pomocy - pisze wlasnie prace
      magisterskom i pzynajmniej musze zaczac z durzej. prubowalam juz pisac lewom
      rekom , ale to chyba jakis blad windowsa albo mojej klawiatury ze duze litery
      nie wchodzom. jak ktos mial podobny problem niech pisze. szczegoly techniczne;
      klawiatura 'noname btcce sa ur i jeszcze taki znaczek co go nie ma na
      klawiaturze, windows standartowy z obrazkiem z lichenia na pulpicie, komputer
      niebieski. pilne. pozdrawiam.
    • Gość: mxt Shrek 2 IP: *.server.ntli.net 18.09.04, 02:08
      kocham szreka!!!!! i wiem ze on mnie tesz kocha!!!!! a ta ksiezniczka ffiona
      totakie wypasione topy nosi w tym filmie no nie?????
    • zieelona Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 20.09.04, 05:00
      Piszę tylko po to żeby podbić ten wątek!
      Nie pozwólcie żeby był szósty!
      Zajeffany jest!!! :_OOO
      A jak se co przypomnę to też kiedyś się wpiszę.
      Nara
      • Gość: Karaoke O czym jest ten wątek? (Vortal Budo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 22:50
        Zajrzałem do tego wątku, bo podobnie jak zakładająca go osoba mam problem z
        wyborem najwłaściwszego dla siebie stylu walki wręcz. Waham się pomiędzy Boksem
        Racicami Motyla a Kamastura-Jailbird-Frugo. Ale widzę, że ludzie smarują tu
        niestworzone pierdoły, jak na Forum Humorum w portalu Gazety Wyborczej. Nic tu
        po mnie.
        www.signum-polonicum.com.pl/
    • ruda_szczurka CO NA PREZEND??????!!!!!!!!111111 21.09.04, 02:02
      Kochani pomuszcie!!!
      moj meszczyzna ma niedlugo swiento dzien chlopaka i chiala bym cos mu kupic ale
      nie wiem co. myslalam o czyms wyjatkowym bo on jest dla mnie wyjatkowy i wiem
      ze z nim chce byc, znamy sie juz 3 tygodnie. chce cos wspanialego i
      orginalnego - moze bielizna? ale bielizne jusz mam :(
      prosze o powazne odpowiedzi dziekuje papa Sandrunia
      • r_kris Re: CO NA PREZEND??????!!!!!!!!111111 21.09.04, 12:42
        Droga Sandrunio!
        Znacie się od trzech tygodni a to szmat czasu. Oczywiście że Twojemu chłopcu
        należy się coś wyjątkowego. Wspomniałaś o bieliźnie. Sprawdź dyskretnie jaki
        nosi rozmiar i wybierz coś modnego w tym sezonie. Parę porad znajdziesz w
        najnowszym numerze naszego pisma.
        Prezent koniecznie zapakuj w folię aluminiową i przewiąż sznurkiem od
        snopowiązałki. Tak jest trendi.

redakcja Cosmo
        • Gość: Yawara Re: CO NA PREZEND??????!!!!!!!!111111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:36
          Dla wszytkich wytrwałych, którzy doszli do tego postu mam w przezencie to:
          www.herby.com.pl/herby/
          zamiast czytać o najobciachowszych nazwiskach wejdźcie do tej wyszukiwarki i
          sprawdźcie ilu ludzi w Polsce ma nazwiska na k... na ch.. i na dupa
          P.S.
          Uuuup...
          • Gość: Yawarazalo gowany Re: CO NA PREZEND??????!!!!!!!!111111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:29
            Gość portalu: Yawara napisał(a):

> Dla wszytkich wytrwałych, którzy doszli do tego postu mam w przezencie...

Masz się pode mnie nie podszywać !! To ja jestem prawdziwy Yawara, a wszystkie
            inne to podróbki. Na dowód przedstawiam zaświadczenie o naprawianiu rowera o
            20:36.
            Mogę podać też parę linków:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=16999771
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30&w=16950283
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=15811101
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=16882674
            I kto założył konto z moim nickiem???
            DOIGRALIŚCIE SIĘ WSZYSCY!!!!!
            PISZĘ DO MODERATORA!!!
            • Gość: Sineira Re: CO NA PREZEND??????!!!!!!!!111111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:57
              Moim zdaniem ten wątek dobitnie udowadnia, że za tym wszystkim stoi Kulczyk.
              Pewnie kupił ten wątek w szemranym przetargu, tak jak ten park w Poznaniu. Ale
              prędzej czy później zajmie sie tym prokuratura!!! A wtedy wyjdą na jaw
              wszystkie urzędnicze matactwa i cała ta urzędnicza mafia zostanie
              zdekonspirowana. A Kulczyka i jemu podobnych wywieziemy tam, gzdie ich miejce,
              razem z Guzowatym, Rywinem i innymi osobami narodowości wątpliwej, co nam
              dopomóż Bóg i poseł Giertych!
              • powerpuffgirl ile macie wzrostó???!!!!111 26.10.04, 00:30

• powerpuffgirl ile ważycie???!!!111 26.10.04, 00:30

• Gość: patryk help! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 12:00
                    mam problem.
                    lubie w nocy pojezdzic po parku na moim extremalnym rowerze. na allegro kupilem
                    se odblaskowe wentyle i teraz jak jade i pacze jak one bajerancko swieca, to
                    wcionsz uderzam w smietniki i lawki, a raz nawet wykasztanilem sie o topole!
                    rozumiecie o topole!! obciachowe! prosze o porade prawnikow z forum czy moge
                    zwrocic wentyle na allegro, bo to nienormalne chyba, ze po ich zalozeniu rower
                    jest taki niestabilny. chyba srodek cienszkosci jest zachwiany, coz za debil to
                    projektowal!!!!!!!!111111111 a moze nawet odszkodowanie uda mi sie jakies
                    wyhatchyc od tych zlodzieji i nierobof!
                    strajna niekompetencja
                    to pa!
                    patryk extrema bikerzzzzzz
                    • Gość: facetka umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:10
                      tra la la
                      • Gość: facet Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:11
                        O... facetka! Kopę lat!
                        Świetny wątek!
                        • Gość: facetka Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:12
                          No nie, facet ty tutaj? Nie mogę uwierzyć!
                          :-))))))))))
                          • Gość: facet Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:14
                            Bestyjko! Te same zakręcone teksty co zwykle!!
                            • Gość: facetka Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:22
                              Facet, uwielbiam twój pięcio i pół cyfrowy iloraz inteligencji warunkujący te
                              niezwykłe teksty
                              • Gość: facet Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:34
                                He, he, he, facetka, po raz kolejny zaskakujesz mnie całkowicie. Chyba się
                                zastanowię nad tym, o czym rozmawialiśmy w zeszły piątek na działce u Zygmunta.
                                • Gość: facetka Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:36
                                  Oj, bzzy bzzy.. ty mój facecie, w sam punkt G teraz trafiłeś.
                                  • Gość: facet Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:40
                                    No, raczej. Tym większa frajda, że ma się świadomość, że kilka tysięcy ludzi, co
                                    najmniej, zapozna się z dialogiem takiej cool wyluzowanej pary ;-)

P.S.
                                    Kiai!!! Wa detsu Budo Vortal no kawasaki shinijuriki!!!
                                    • Gość: zenon Re: umpa umpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:59
                                      lubisz w pupe kolo co nie?
                                      • Gość: No właśnie... Re: umpa umpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:09
                                        Gość portalu: zenon napisał(a):

> lubisz w pupe kolo co nie?

Tak oto życie przewyższa parodię.
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Mój Boże ratunkó !!! Antykoncepcja zawiodua 17.02.05, 21:22
          Drogie panie, proszę o help, bo jestem zrozpaczona. 5 tygodni temu przestałam
          zażywać tabletki anty, ale psia mać nie wiem dlaczego poszłam do łóżka z moim
          ex. Chociaż my już normalnie nie sypiamy. No i teraz boję się, że jestem w ciąży.

Jeszcze nadmienię, że w piątek byłam u dentysty, a wcześniej zażywałam biseptol
          na przeziębienie. Czy to jakoś wpływa?

I jeszcze nadmienię, że na wszelki wypadek jak sobie pomyślałam, że jestem
          (chyba?) w ciąży, to zaczęłam zażywać od nowa te tabletki. I nawet z tych nerwów
          zeżarłam 2 opakowania w ciągu 2 dni. Bo rozumiecie, bardzo się boję... Ale po
          tym dalej nie mam miesiączki, tylko jakiś guz mi wyskoczył i teraz nie mogę
          chodzić ani siedzieć.

Oraz nadmienię jeszcze, żebyście mi tylko nie mówiły idź do lekarza, bo ja się
          boję teraz iść do lekarza. Zwłaszcza do ginekologa. Tylko mi napiszcie, czy
          jestem w ciąży pliiiz!
          • hetman4 Re: Mój Boże ratunkó !!! Antykoncepcja zawiodua 13.04.06, 18:40
            A czy marchewkę jadła?
    • Gość: podróbka.winerscha Jak zwykle po weekendzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:01
      Chateau de Jabol rocznik bieżący, w nosie siarka, doskonale łagodzi aromat
      zgnilizny, na ustach pozostaje posmak przerdzewiałej kadzi i detergentu do mycia
      butelek. Alpaga reprezentuje typowy poziom Rozlewni Win Owocowych Wacka i
      Ździśka, ale za cenę 3.00 PLN (sklepiku u Cześki za parkiem) polecam każdemu kto
      musi się sklepać.

Weekend się jeszcze nieskończył, na jutro zaplanowałem śliwowicę domową,
      wieczorem podzielę się wrażeniami.
      --
      Oryginalny wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=15122849
    • Gość: Mótant II Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: anonymous.cache* / *.communication-companies.de 01.11.04, 02:11
      A ja siem virusuw nie bojem bo mam listfem zasilajoncom.

---------------------------------------------------------------------
      P4 9,4 X 6, AbitIC786MAX18905G Messerschmitt PCK
      TWINXX4032-16084(4/3/2/1/0,5)HD-Mastodont 11748GB 45000rpm,
      SBAudigy 94ZP764U Diamond Pro Master of Puppets 15.1,WPR,WWL,
      White Shark TVN 548-BBW-786-ZHP-418U, Thunderbolt II 200000W,
      Black Tiger 78965 ZUS-XXXL-BTW6,Lan X-Alien versus Predator2
      (zlocone aluminium, 16 wentyli, ponton, pletwy)WCkaczka-Nosferatu763GW,
      LSD, Windows Longhorn PRO SP 3, Winrar, Kazaa, Gadu-Gadu, Notatnik.
    • avarja Czy jestem ładna??? 01.11.04, 17:30
      Hej dziefczyny! Ej waże 40kilo i mam wzrostu 185sentuf, bląd wuosy i duzy bióst,
      moje wymiary 100-45-60czy jestem atrakcyjna???
      Proszę powiedzcie!!!
      czekam na wasze posty!
      Z gury dzięks!
      Pozdro!
      Lolita
    • Gość: ciekawa dziewczyna wodnik a facet skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:55
      dziewczyna wodnik a facet skorpion jak myślicie czy taki związek ma szance
      powodzenia. Poisze bo wruszka Samamta na 0700 -567 387 muwiła ni że nie
      odpioszcie pliz
    • Gość: mariolka Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.aster.pl 28.11.04, 20:05
      Dziewczyny szukam takiego tuszu do żęs, żeby był fajny, pachniał cynamonem
      (matko, ja uwielbiam cynamonowe rzeczy dosłownie, mam nawet cynamonowy żel
      intymny, kupiłam na Allegro, czad), żeby tak podkrencał i robił na czarno ale w
      sumie może być tez czerwony czemu nie, ale chodzi mi głównie o to żeby nie
      uczulał bo wszystkie mnie uczulaja i mam wtedy te parchulce na prawym posladku,
      to jest dosyc wstydliwe, wienc nie będę juz przeciągać. Acha, i ten tusz zeby
      byl ze sredniej polki, bo jestem niska i na wysokom nie siengne (dodaje ze mam
      153, sadzicie ze to fajny wzrost?). Pozdroweczki, buziulki, papatki, siemka i
      dzienks za opinie.
    • Gość: co sondzicie o tym co sondzicie o tym? IP: *.aster.pl 28.11.04, 20:09
      Moj chlopak nazywa mnie Ty dzifko, czy to normalne, co sadzicie, prosze o wpisy.
      PS. sonsiadka mowi ze mam mu wyszczelac tfarz, czy ma racje?
      PS 2. Jestem naprawde zrozpaczona
    • Gość: MIśkov Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 212.160.165.* 29.11.04, 16:39
      CHOLERNE URZĘDASY. NIEROBY, tylko siedzą na czacie i nic nie robią, mają 20000
      na rękę a ja muszę płacić podatki na nich, normalnie zabijają
      przedsiębiorczość, ja muszę płacić 100% (sto!!111) vatu i jeszcze ZUS
      powiedzcie gdzie się podziewsają moje pieniądze ja wolę pracownikowi dać 550zł
      na rękę i go zatrudnić na czarno niż 515 zł i za niego płacić zus - obaj
      jesteśmy zadowoleni; a te podatki mnie normalnie zabiją, musiałem wziąć w
      leasing beemkę 525, bo na 530 to już za drogo było - ale i tak se odpiszę od
      podatku, a te urzędasu darmozjady nic nie robią w tym kraju się nie da żyć już
      normalnie chyba zamknę firmę i zwolnię ludzi (obu!!!!) chcą bezrobocia to niech
      mają zamiast pomóc przedsiębiorcom, nbormalnie na zachodzie to jest nie do
      pomyślenia, kurde tam bym był PANEM!!!! a nie tak jak tu, chyba wyprowadzę cały
      mój kapitał z polski bo to co się tu wyrabia to już za dużo!!!
      • nie_ma_takiego_numeru Re: CHOLERNE URZĘDASY 29.11.04, 17:00
        to wszystko przez tych masonów. Się wszędzie rozplenili.
        i Żydzi. Nie można już do kościoła pójść, żeby żyda nie zobaczyć na ambonie. a
        co na to ma prawdziwy Polak (jak ks. prałat) robić? Nie będziemy stać
        bezczynnie jak podejmowane są takie bezprawne działania.
      • Gość: Sineira Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:01
        Facet, jesteś boski. Leżę i kwiczę ze śmiechu, bo tak ślicznie sparodiowałeś
        to, co mnie zawsze wkurza.
        Chciałabym mieć 20 tys. na rękę...
    • Gość: Jozef Zawadzki Podszywki gubia czolko nalezace do jakiegos jamoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:56
      lona. Szanowna giwi, szanowne podszywki musza oddac czolko, poniewaz jamochlon
      bez niego zle sie czuje. Ot co. (skundlone ma sie rozumiec).
    • Gość: zmieniają mi IP? Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.piotrkow.net.pl 01.12.04, 01:04
      Ludzie poje...ło Was
      Autor: Gość: Masturbacja IP: *.neoplus.sld.lepper.pl
      Data: 24.11.2004 10:48 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      "Jestem z moim chłopakiem Ambrożym już od 3 dni.Ambroś z natury domator a ja
      swawolna trzpiotka.Wczoraj postanowiliśmy wybrać sie z Ambrosiem na spacer na
      cmentarz komunalny.Wtem zaczon wiać silny wiater i sfaliłach sie na beton na
      kturym leżała świeczka ktura podarła mi gacie (po tatcie i bracie)i dostawszy
      się w muj odbyt złamała się na pocieszenie Ambroży kópił mi kaszankę.Po
      przyjściu do domu wsadziłam se kaszanke do pochwy - sama niewiem co mi
      odpie..ło,była taka zimna i twarda.Wieczorem muj jurny Ambroży
      zaproponował że mnie rozdziewiczy jenzykiem,zgodziłam sie pomimo "że nie
      czułam się zbyt czysto w tym miejscu" podczas szczytowania puściły mi
      zwieracze i z odbytu wydobyła się brunatna substancja po czym spierdziałam
      się memu lubemu na twarz,Ambroży przestraszył się i uciekł-uciekając
      wyciągnął moją błonę (którą "umiejętnie wyciągnął jenzykiem") z gemby.Na
      pamiątkę chyba se ją ususzę lub uwędzę a potem zjem może po tym moje policzki
      nie będą już takie obwisłe".

• uwolnic.chomiki Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 02.12.04, 13:42
      jestm studentka mam 21 lat
      mieszkam z rodzicami (studiuje w tym samym miescie)
      od starych dostaje tylko tysiaka miesiecznie
      i jak ja mam z tego zyc?
      juz 10. musze ograniczac wyjscia do solarium, kosmetyczki, nie wspominajac juz
      o ciuchach
      licze na wasze podpowiedzi co z tym zrobic
      czy porozmawiac z rodzicami, czy znalezc nadzianego faceta- bo terazniejszy cos
      skapi:(
      a wogole co sadzicie o placeniu za dziewczyne?

Lola
    • nie_ma_takiego_numeru Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 02.02.05, 13:55
      wygiął mi się dzisiaj spinacz biurowy, poradżcie coś, pliiisss
      • Gość: Paweł Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:20
        Dowolny wątek:
        1: ... i jak byłem/am w Anglii to .... i wziałem/am taką butelkę z napisem
        musztard...
        2: Nie piszę się Musztard, tylko Mastard! Ucz się języków!
        3: A g*** wiecie bo się pisze muschtard!
        4: No co ty 3, chyba w życiu w Anglii nie byłeś, bo się piszę Mustard!
        3: Hahaha, no i co z tego, ale ja Polak jestem i będę mówił jak chcę, czyli
        musztard!
        5: A jak jest to słowo na początku zdania to się piszę z dużej litery, a jak
        jest dalej to z małej, a jak na samym końcu zdania to się za nim w języku
        angielskim stawia kropkę...
        6: Sam/a jesteś kropka, a co ze średnikami? Byłem/am 1234 lat w ANglii to wiem,
        że średniki są bardzo ważne, a masztarde to rzeczownik!
        4: Jaki rzeczownik, nie będę sie powtarzać, ale już pisałem/am że... (i tu
        powtórka)

Wątek może być dowolny, a takie niekończące się spory, w których 100 osób musi
        się pochwalić swoją znajomością języków obcych (często zresztą kiepską) są
        strasznie denerwujące.
        • mctiggle Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 17.02.05, 11:32
          Gość portalu: Paweł napisał(a):
          > 1: ... i jak byłem/am w Anglii to .... i wziałem/am taką butelkę z napisem
          > musztard...

po pierwsze; pisze sie MUSZTARDA!!
          po drugie; najpierw zajżyj jdo słownika, jak coś piszesz!!
          • Gość: Maro Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 194.246.124.* 17.02.05, 11:56
            Ja też uważam, że RADIO ZET rules! Tylko na ..j te serwisy?!
            Nikt na siłowni ich nie rozumie! Więcej muzy!
            • Gość: wsciekle gacie Baby po 30-tce sa do luftu IP: *.mofnet.gov.pl 17.02.05, 13:24
              Wszyscy muwiom ze w Polsce takie ladne kobiety, a popatrzcie tylko na ulicach
              jakie pasztety chodzą. Dlaczego polskie dziewczyny o siebie nie dbają? W ogóle
              niechodza ani na silownie ani na basen. Zaraz robi im sie celulitis. Mogłyby
              brać przyklad z Amerykanek - w Ameryce to wszystkie dziewczyny ćwiczą i są
              ładne i zgrabne.
              A tak w ogóle to po porodzie babom pochwa sie rozpycha i potem sie dziwiom ze
              mąż szuka ciaśniejszej dupy.
              • gixera Dlaczego na tym forum smiejecie sie ze skody? 17.02.05, 13:44
                dlaczego nie smiejecie sie z innych marek?
                • anuszka_ha3.agh.edu.pl Mój Boże ratunkó !!! Antykoncepcja zawiodua 17.02.05, 21:24
                  Drogie panie, proszę o help, bo jestem zrozpaczona. 5 tygodni temu przestałam
                  zażywać tabletki anty, ale psia mać nie wiem dlaczego poszłam do łóżka z moim
                  ex. Chociaż my już normalnie nie sypiamy. No i teraz boję się, że jestem w ciąży.

Jeszcze nadmienię, że w piątek byłam u dentysty, a wcześniej zażywałam biseptol
                  na przeziębienie. Czy to jakoś wpływa?

I jeszcze nadmienię, że na wszelki wypadek jak sobie pomyślałam, że jestem
                  (chyba?) w ciąży, to zaczęłam zażywać od nowa te tabletki. I nawet z tych nerwów
                  zeżarłam 2 opakowania w ciągu 2 dni. Bo rozumiecie, bardzo się boję... Ale po
                  tym dalej nie mam miesiączki, tylko jakiś guz mi wyskoczył i teraz nie mogę
                  chodzić ani siedzieć.

Oraz nadmienię jeszcze, żebyście mi tylko nie mówiły idź do lekarza, bo ja się
                  boję teraz iść do lekarza. Zwłaszcza do ginekologa. Tylko mi napiszcie, czy
                  jestem w ciąży pliiiz!...
          • Gość: Paweł Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:37
            Mctiggle: po pierwsze, chyba nie zrozumiałeś mojego postu, a chciałem w nim
            pokazać tasiemcowe dociekanie znaczeń i pisowni różnych obcojęzycznych słów,
            które pojawia się na rozmaitych forach, przeszkadzając w czytaniu na temat
            interesującej mnie w danym momencie kwestii.
            Po drugie, jeśli jesteś jednym z takich "lingwistów" , to przepraszam, ale
            przeczytaj sobie temat tego wątku i przestań się czepiać.
            Pozdrawiam Cię znad słoika musztardy.
            • mctiggle Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 19.02.05, 10:44
              Gość portalu: Paweł napisał(a):
              > Mctiggle: po pierwsze, chyba nie zrozumiałeś mojego postu(...)
              rzadko to robię, ale niech tam
              1. zastanów sie co oznacza słowo "parodie" w tytule tego wątku
              2. jak myślisz, czemu napisałem "ZAJŻYJ do słownika"?
              • Gość: nikogo tu nie ma Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.piotrkow.net.pl 09.08.05, 17:02
                post został skasowany
    • cycolinka Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 18.02.05, 21:48
      Kochani! Nie wiem co robic bo nie smakuje mi sperma mojego menszczyzny, czy to
      ma jakis zwiazek z jego dietom?
      • nancy_callahan Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 10.08.05, 14:47
        No pewno że tak! Co myslałaś?
        Musisz mu ananasy dawać, wtedy to będzie miał mniam, mniam, nie będziesz się
        mogła nasycić i do tego odchudzające.
    • cycolinka Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 18.02.05, 21:50
      Mam 12 lat i nadal jestem dziewicom. Moje wszystkie kolezanki maja to0 juz
      dawno za sobom.Pomuszcie!
      • Gość: Lwik Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 19.02.05, 11:38
        Ja to zrobilam tak: posciemnialam na forum, ze jestem zgrabnom blondynom z
        duzymi cycami i ze szukam zioma, ktory chce mnie przeleciec i zeby bylo szybko i
        nie bolalo. Odpisalo ze 30! Nie moglam sie zdecydowac to umowilam sie z kazdym i
        zrobilam to z kazdym i bylo zajebiscie. Seks to fajna sprawa.
        Aha. Mam 11 lat.
        • Gość: Agon Leeeeeeeee... Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:38
          Cud, że ten wątek jeszcze w ogóle zastałem. Po tylu latach... Aż się wierzyć
          nie chce. Dla wtajemniczonych i stałych bywalców - nadal w ogóle nie korzystam
          z Internetu.
          Karatecy! Utwardzajcie jaja przed Wielkanocą.
          • mctiggle Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 21.03.05, 22:50
            Gość portalu: Agon Leeeeeeeee... napisał(a):
            > Cud, że ten wątek jeszcze w ogóle zastałem.
            pozdrawiam i zycze dalszego wytrwalego niekorzystania z internetu
          • mctiggle Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 21.03.05, 23:07
            > Cud

to mi przypomina jak raz raz obilem mordy dwom leszczom.
            cud, ze sie podniesli, hehe...
          • mctiggle Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 21.03.05, 23:10
            > Aż się wierzyć nie chce.

to mi przypomina, jak obilem raz morde dwom leszczom.
            az sie wierzyc nie chce, ze sie podniesli...
          • mctiggle Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 21.03.05, 23:14
            > jaja

to mi przypomina, jak raz obilem mordy dwom leszczom.
            ale jaja. wzieli i sie jeszcze po tym podniesli...
            • Gość: taka_jedna__ Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 195.136.143.* 23.03.05, 06:30
              Mam 24 lata i miałam do tej pory 37 partnerów. Mój obecny chłopak wkurza
              sie o moją przeszłość. Jak mu wytłumaczyć że nie ma racji?
              • gixera Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 23.03.05, 08:36
                mam 12 lat i nadal jestem dziewica, czy moj tata jest pedalem?
                • wujaszek_joe Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 21.05.05, 00:01
                  gixer, o matko:)
    • Gość: wymiocinyskowronka Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 14:57
      Czy ktoś może mi pomóc, jaki jest tytuł piosenki, w refrenie jest nanana lub
      lalala dokładnie nie pamiętam. Proszę niech ktoś napisze tytuł tej piosenki bo
      strasznie mnie to męczy plisss, papatki
    • Gość: siedemgrzechow poradzcie on chyba mnie nie kocha IP: *.net-serwis.pl 23.03.05, 15:27
      na poczatek powiem, ze swietne to wasze forum, wszystkie jestescie takie mile i
      fajne i napewno ladne (bo przeciez musicie byc ladne, skoro wychodzicie za maz)
      mam taki problem, jestem z moim narzeczonym juz 2,5 tygodnia a on jeszcze nie
      wspomina o slubie:( ja juz sobie wszystko przemyslalam, wybralam sukienke,
      super dj, lokal i wymazylam zeby to bylo 2015 roku w kwietniu a on nic:(chyba
      mnie nie kocha) macie moze pomysl jak go przekonac? powiedziec wprost? moze
      wyslac list? aaa i czy myslicie, ze 3000000 zl za pierscionek zareczynowy to
      duzo, bo to jest moj wymazony i zaden inny mi sie nie spodoba.
      buziaczki
      • Gość: yoma Re: poradzcie on chyba mnie nie kocha IP: *.crowley.pl 23.03.05, 16:25
        Mam męża i 17 dzieci. Mąż co prawda przyjeżdża tylko na weekendy, więc na
        codzień żyjemy oszczędnie. Jak już przyjedzie,to wszyscy pakujemy się w jego
        nowiutką Skodę Fabię z alternatorem wyklepanym przez szwagra i jedziemy do
        Tesco. Tam kupujemy duże zakupy na cały miesiąc, głównie środki czystości w
        dużych opakowaniach, tylko ja nigdy nie mogę się oprzeć dużym sklepowym
        półkom,więc zawsze muszę dorzucić jakiś kremik albo maseczkę. Ostatnio też
        próbowałam ograniczyć pisma kobiece. No i jest problem, bo zawsze zostaje nam
        suchy chleb. Co robić?
        • mctiggle ...dla konia 23.03.05, 23:26
          Gość portalu: yoma napisał(a):
          > No i jest problem, bo zawsze zostaje nam suchy chleb. Co robić?

proponuje dobierac krawaty do koszul wg wzorkow.
          pozdrawiam!!
          • yoma Re: ...dla konia 24.03.05, 15:03
            kolega sobie jaja robi, a takie forum istnieje naprawdę

ze wzruszeniem byś się kolega pochylił nad losem, zamiast dowcipkować

;)
            • mctiggle Re: ...dla konia 24.03.05, 18:32
              yoma napisała:
              > kolega sobie jaja robi, a takie forum istnieje naprawdę

wiem, ze istnieje.
              przecież własnie na nim pisze.
              no chyba że mnie nie ma i wszystko mi sie tylko wydaje.
              tylko jak może mi sie wydawać jeśli mnie nie ma?
              i co robią te małe niebieskie słonie dookoła?
              • Gość: yoma Re: ...dla konia IP: *.crowley.pl 25.03.05, 12:11
                mctiggle napisał:

> yoma napisała:
                > > kolega sobie jaja robi, a takie forum istnieje naprawdę
                >
                > wiem, ze istnieje.
                > przecież własnie na nim pisze.

Czepiasz się, przecież nie nie mówiłam o wątku "parodie z innych forów" na
                Forum Humorum

no to jeszcze jeden autentyk:

Gdzie w Warszawie można kupić wolną kawę? Czyli taką sprzedawaną poza
                korporacjami? Ktoś słyszał? Czy są jakieś sklepy - nie wiem, może typu
                ekologiczna żywność, które to sprzedają? A może gdzieś przez internet? Jak to
                znaleźć?
    • Gość: zielony POMOCY!!!!!KTÓRY MODEL MAM KUPIC??? IP: *.chello.pl 24.03.05, 16:51
      Błagam pomóżcie.Mam 90000000000000000 zł i chce profesionalny sprzęt, ale nie
      wiem , który wybrać GX5238 czy 123DKKT, bo sie na tym wogole ni ch...ja nie
      znam.
      • Gość: yoma autentyk IP: *.crowley.pl 24.03.05, 16:57
        To nie ja jestem tą uroczą kobietką Ale wiem że ona wyszła za mąż za tego
        nieszczęśnika i urodziła już dziecko Zastanawia mnie tylko czemu tak łatwo
        uwierzył że to jego W koncu nawet to dziecko nie jest specjalnie do niego
        podobne, wrecz jakby jego przeciwieństwo A panna się niezle ustawila nie musi
        pracowac cale dnie wypoczywa przed TV bo nawet dzieckiem jej zajmuja sie tak
        naprawde rodzice jej meza / sam pan tatuś szczesliwy zaczal dopiero studia /
        Nie ma to jak się dobrze ustawic w zyciu i znalezc jelenia ktory we wszystko
        uwierzy i jeszcze to zasponsoruje
        • Gość: Anita Skonczylam studia, a mam tylko srednia krajowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:16
          sluchajcie, to skandal! Ja mam ukonczone 5 lat studiow, kurs obslugi komputera,
          kurs dla biznesmenow, mam prawo jazdy, passport, i ksiazeczke wojskowa mojego
          meza, znam angielski perfect, a teraz musze pracowac w jakims glupim biurze,
          wypelniac stosy papierkow, uzerac sie z szefem, ktory kaze mi robic nadgodziny!
          I w dodatku zarabiam tylko srednia krajowa! To skandal, przeciez nie po to
          szlam na nudne studia (poszlam na Marketing i Zarzadzanie, ale tak naprawde to
          jestem humanistka i pasjonuje mnie Historia), zeby teraz zarabiac tyle co
          przecietny polak!
          • Gość: Basia Re: Skonczylam studia, a mam tylko srednia krajow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:19
            Gość: Anita:
            >poszlam na Marketing i Zarzadzanie, ale tak naprawde to
            >jestem humanistka i pasjonuje mnie Historia)
            pewnie poszlas do Lazarskiego, albo na jakas inna tego typu prywatna "uczelnie"
            za psie grosze. Jak moze byc dobrze w tym kraju, skoro kazdemu kto zaplaci
            kase, jest dawany dyplom jakiegos tam "marketingu". Bys poszla na panstwowa
            uczelnie to by tak nie bylo, ale pewnie bylas za glupia zeby sie dostac na
            Uniwerek :) hahhaha dobrze ci tak

• Gość: Dagmara Re: Skonczylam studia, a mam tylko srednia krajow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:59
              Gość portalu: Basia napisał(a):

> Jak moze byc dobrze w tym kraju, skoro kazdemu kto zaplaci
              > kase, jest dawany dyplom jakiegos tam "marketingu"
              dokladnie, jak tak dalej pujdzie, to my, ktore mamy skonczone porzadne
              uczelnie, za kilka lat wyladujemy na bruku, przez takie k...
          • Gość: PsychoGuruMan Twa Postawa Roszczeniwa ma Korzenie w Dziecinstwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:58
            myslisz ze jak skonczylas studia to ci sie "nalezy" inaczej mowiac masz *postawe roszczeniowa*, co ma zapewne korzenie we wczesnym dziecinstwie. Mysle mianowicie, ze gdy bylas mala zawsze jak zjadlas obiad bez wybrzydzania mama kupowala ci zabawke. Teraz przenosisz te nawyki do swiata doroslych i myslisz ze jak bez marudzenia skonczysz studia(obiadek), to ci pracodawca da prace(zabawke).
            • Gość: aga Uroda IP: *.chello.pl 02.05.05, 21:03
              Czy jestem przystojny? Załączam zdjęcie krościatego penisa.

• Gość: aga Uroda 2 IP: *.chello.pl 02.05.05, 21:06
              Mam kolegę jest bardzo inteligentny i fajny, ostatnio z nim rozmawiałem i
              powiedział ze mimo swej inteligencji i towarzyskiej oglady nie może znaleźć
              dziewczyny a wiecie dlaczego? Bo wy wszystkie jestescie puste suki co lecą
              tylko na wygląd. Mój kolega jets naprewdę taki fajny, dla was w ogóle nie liczy
              się to co my mężczyzni mamy w głowie! Po co mówicie ze liczy się wnętrze!
              Jsteście złe! Wredne suki! Lafiryndy grube i brzydkie!
      • Gość: fajans ŻENADA!! IP: *.eranet.pl 20.04.06, 21:19
        Gość portalu: zielony napisał(a):

> który wybrać GX5238 czy 123DKKT

stary, kurna, z takimi pytaniami to do przedszkola, tu jest Bortal Vudo; ja
        wprawdzie nie znam ani jednego, ani drugiego, ale uważam że nawinięcie na tonfę
        12 m drutu kolczastego załatwia sprawę. możesz też zrobić jak mój kumpel:
        kupujesz dużą latarkę, wyciągasz baterie i nalewasz do środka czerwonej rtęci.
    • Gość: angel88 Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.05.05, 16:47
      Mam pytanko!Jakie moge ubrać buty do miniówy oprócz takich na obcasach??????Czy
      balerinki można nosić???? Bo dzisiaj na zakupkach widziałam takie sliczne,
      białoróżówe z kokardką! Pliska pomórzcie mi dziewczyny!!!!! Jak wy
      chodzicie.AAA ta miniówa nie jest elegancka tylko sportowa. Z gory dzięks za
      pomoc i pozdroofka!pap
    • Gość: mgrr,inż,dr,hab... Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.05.05, 18:53
      Moja córka jest wybitnie inteligentna . Choć ma dopiero roczek potrafi nie
      tylko czytać , pisać , mnożyć , pierwiaskować , zna gęstości wszystkich
      odkrytych dotąg gwiazd , ale też gotuje jeździ konno pływa na zawodach ,
      ostatnio NASA chciało ją zatrudnić jak programistkę .zna oczywiście biegle
      sześć języków , a przed snem czyta sobie Arystsotelesa w orginale ( z uwagami
      św. Tomasza oczywiście) A dzisiaj jakaś durna pani psycholog ( pewnie jest
      tylko magistrem) powiedziała , ze posłanie mojej córki na studia za rok to zły
      pomysł i mam przestać sztucznie stymulować jej rozwój , bo to sie źle
      skończy ...
      Kto słyszał o takiej głupocie ? Aż się zdenerwowałam ...
    • Gość: Blondi Nietypowy problem IP: 193.144.79.* 21.05.05, 22:32
      Czesc dziewczyny, otoz mam nietypowy problem. Wczoraj wracam do domu z kina
      (moj narzeczony sprezentowal mi bilet) a tu moj narzeczony siedzi z moja
      najlepsza kumpela, wino, swiece, te sprawy i ja czule obejmuje. Jak mnie
      zobaczyli to od siebie odskoczyli i zaczeli mi tlumaczyc, ze ona jest smutna i
      on ja pocieszal.
      "dobrze" mowie "ale dlaczego jestescie nago?" Oni na to, ze wino im sie na
      ubrania wylalo i musieli zdjac. W sumie nie mam powodow aby im nie wierzyc,
      jednak to wydarzenie zasialo u mnie watpliwosci. Jak wy byscie sie zachowaly na
      moim miejscu?
      • xxx131 Re: Nietypowy problem 21.05.05, 22:41
        ja bym poszedlem do solarium, ale mam wieksze problemy bo mi sie tips zlamal.
      • Gość: Bruni Re: Nietypowy problem IP: 193.144.79.* 23.05.05, 00:43
        Tak zazdrosna wariatko, najlepiej zamknij go w złotej klatce i niech się z
        nikim nie spotyka. Jak ja nie lubię takich nieufnych, zaborczych bab!
    • xxx131 On 9 lat, ona 27 lat. 21.05.05, 22:43
      Czy taka para jest mozliwa? Dodam ze on jest chinczykiem a ona żydówką.
      • parigot Mam pytanie... 22.05.05, 00:52
        ...czy wasz kot tez kupuje Whiskas?
      • Gość: Bruni Jasne! IP: 193.144.79.* 23.05.05, 00:42
        Dla miłości nie ma absolutnie żadnych barier. Ja np. mam 45 lat i jestem
        praktykująca buddystka, a mój ukochany 12 i jest satanistą. Taka różnorodność w
        związku nie tylko nie przeszkadza ale i wzbogaca. Ja mu odowiadam o Wisznie, a
        następnego dnia chodzimy demolować groby. Oczywiście taki związek nie jest
        łatwy, musimy zwalczać przeciwności (głównie jego mama i mój mąż) ale opłaca
        się! Dodam, że dzieli nas odległość 8 tysięcy km!
    • Gość: Bruni nietypowy problem 2 IP: 193.144.79.* 23.05.05, 00:49
      Witam, mam troche nietypowy problem. Po użyciu mojego najnowszego kremiku
      depilacyjnego wyrósł mi ogon. Taki jak u szczurka, tylko grubszy (10cm średnicy)
      niedługi (40 cm) nie boli, ale troche to niestetycznie wygląda jak zakładam
      krótką sukienkę. Jak się pozbyć tego ustrojowstwa? Wiem,że zawszemogę udać się
      do specjalisty, ale wolałabym się tego pozbyć jakimiś domowymi sposobami.Ma
      któraś coś sprawdzonego?
      • Gość: Zestresowana Re: nietypowy problem 2 IP: 193.144.79.* 23.05.05, 00:51
        Kurde kobity co wy wszystkie o tym samym, tylko zaśmiecacie forum.Wrzuć w
        wyszukiwarkę "Ogon po kremie depilacyjnym" jest już sto wątków na ten temat, a
        nie zaśmiecasz forum!
      • braat1 Re: nietypowy problem 2 12.04.06, 08:47
        JEst wyprobowany sposob, z forum urody. Musisz zrobic krem z miod, maki,
        platkow owsianych, plynu lugola, denaturatu i benzyny koniecznie 86 oktanow.
        Wez goraca kompiel, posmaruj sie tym kremem. Wtedy wyjda z ciebie tkaie robki i
        zjedza ten ogon. Efektem ubocznym jest to ze wyrosna ci skrzydla
        • misscraft Re: nietypowy problem 2 20.04.06, 23:20
          a jaką benzyne- ołowiową czy bezołowiową, a może być gaz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka