kicior99 14.09.04, 13:45 J Chmielewska proponyje salatka z chryzantem (p. Autobiografia 2). Jakies inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gixera Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: 195.205.22.* 14.09.04, 16:09 Kwaszony i kanapeczka sa niezastapione od tylu lat:-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: czym mozna zagryzc wodke? 14.09.04, 16:14 po kwaszonym sie rzyga bardziej. za to aj przepilam wodeczke, barsdzo inteligentmnie, piwem. co sie pozniej dzialo nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
bumbecki Re: czym mozna zagryzc wodke? 14.09.04, 16:13 można zapić piwem ;) albo chlebek powąchać ... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: czym mozna zagryzc wodke? 14.09.04, 17:43 ewentualnie klinem. Ale drzewo szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: czym mozna zagryzc wodke? 14.09.04, 18:00 Można zapić jezioranką z dafniami, ma lekko ziołowy posmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet-ka Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:38 Zapijać: rozprowadzonym kranówką sokiem z kwiatów bzu czarnego (zdrowy podobno na nerki) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalaruszek Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.net.pl 14.09.04, 22:06 galaretką owocową(niezłe) albo kisielem ale ja nie próbowałam (już nie byłam w stanie:P ) ale znajomi mówili że spoko Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Kisiel 14.09.04, 23:32 Kisiel jest dobry: latwo wchodzi, latwo wychodzi i w obie strony tak samo smakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 23:19 Zagrysc mozna takze cebula. Smak wodki znika natychmiast. Pojawia sie natomiast problem czym zagrysc cebule. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: czym mozna zagryzc wodke? 14.09.04, 23:27 Gość portalu: desperado napisał(a): > Zagrysc mozna takze cebula. Smak wodki znika natychmiast. Pojawia sie natomiast > > problem czym zagrysc cebule. nic tak dobrze nie zabija smaku cebuli jak łyk wódeczki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: czym mozna zagryzc wodke? 15.09.04, 12:34 Gość portalu: desperado napisał(a): > Zagrysc mozna takze cebula. Smak wodki znika natychmiast. Pojawia sie natomiast > > problem czym zagrysc cebule. tylko czosnkiem!!! a czym czosnek? wodeczka =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 00:01 byle nie piwem!!!!!!(autopsja) podobno te nowe tabletki na kaca sa dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrou Re: czym mozna zagryzc wodke? 15.09.04, 13:32 stały zestaw: pieczarki marynowane (lub inne grzybki) + rolmopsik + korniszonki :) mniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: czym mozna zagryzc wodke? 15.09.04, 14:13 Pod cytrynkę polecam. Niektórzy też piwem zagryzają, ale ja osobiście nie gustuję Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: czym mozna zagryzc wodke? 15.09.04, 15:35 wodla + cytryna? to chyba piorunujace jest... nie polecam pod kanapke z Nutella. swinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:26 Potwierdzam - nie ma nic gorszego niż wódka + cytryna. Do dzisiaj nawet na wspomnienie wódki cytrynowej mam odruch wiadomo jaki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrnoone Re: czym mozna zagryzc wodke? 16.09.04, 21:36 Gość portalu: xxx napisał(a): > podobno te nowe tabletki na kaca sa dobre :) Na kaca są tylko dwie metody, które działają w 100%: 1. nie pić 2. nie trzeźwieć Ta pierwsza jest bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piort Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.com.pl 15.09.04, 15:50 A tak wogóle, to wódeczkę się zakąsza, a zagryźć można zęby! Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: czym mozna zagryzc wodke? 23.09.04, 20:38 tak w ogole to jest Piotr bo o Piortrze nie slyszalam;)))) ale fakt, wodke sie zakasza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:36 Najlepiej jeszcze cieplym nieboszcykiem.Obowiazkowo zabitym osobiscie...Pozniej jest kac, ale tylko moralny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rude Prasatko Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: 80.55.181.* 15.09.04, 19:17 A SALCESONIK to już nie! Panowie i Panie? Hę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:31 Pamiętacie Dyzmę w tej spelunie? Ogóreczek kiszony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafka Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 10:10 zagryźć to koniecznie trzeba rolmopsem, ale popić to koniecznie rozrobionym kranówą dżemem wiśniowym - zawsze to jakaś namiatka wisni w alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.04, 11:48 Osobiscie uzywalam w tym celu nawet szczawiu, a zaprzyjazniony osobnik probowal pic pod szczypiorek - straszny mial potem problem z zona, ktora dlugo nie mogla mu wybaczyc zrujnowanej grzadki z narcyzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łotewa Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.osk.pl / *.osk.pl 16.09.04, 23:33 koreczki śledziowe z ogóreczkiem kiszonym lub papryką kiszoną <mmmmmmmmm> ja zagryzałem nimi mix wódki, tekili i piwa (teki bosskiej było najwięcej) i było dopsz poza tym tosty z serem są dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry Re: czym mozna zagryzc wodke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:35 Kiedy popity już zabrakło a była to impreza przy grillu moja siostra popiła keczupem to też rozwiązanie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś