bejbe_bejbe20 03.02.06, 00:32 jaki jest dobry sposób, aby przyjemnie spędzić czas przy pomywaniu naczyń? nienawidzę tej czynności, ale jestem zmuszona to robić (ktoś powiedział:"w końcu jesteś kobietą":] nie rozumiem tego stwierdzenia;] ) eeeh... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja222 Re: pomywanie naczyń IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:40 najlepszy sposób na spędzenie czasu przy zmywaniu naczyn jest: ogladanie tv, czytanie ksiazek (lub inne zajecia) podczas gdy za nas zmywa zmywarka:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: pomywanie naczyń 03.02.06, 00:43 haha... a jeśli nie ma się zmywarki??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja222 Re: pomywanie naczyń IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:51 jak sie nie ma zmywarki to trzeba meza zmusic zeby zmywal:):):) to wtedy odrazu kupi zmywarke:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: pomywanie naczyń 03.02.06, 00:56 Można ćwiczyć pewne pozycje z jogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja222 Re: pomywanie naczyń IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 01:01 mozna spiewac:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: pomywanie naczyń 03.02.06, 01:09 yyyym... jednorazowe naczynia odpadają (lubię te kolorowe kubeczki, talerzyki, miseczki itd;) ), męża jeszcze nie mam:], na śpiewanie chyba jest już późno (nie chcę obudzić taty moim jakże "cudnym" głosem:] ) yoga... hmmm.... ciekawe, nie próbowałam jeszcze tego;) ... no to lece.. gary czekają;] Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: pomywanie naczyń 03.02.06, 01:12 jak szalona kursuję z pokoju do kuchni i z kuchni do pokoju... gdzie jest moja gąbka do zmywania naczyć??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiadacz Re: pomywanie naczyń IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 23:05 na pewno w tivi mango coś mają dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś