Dodaj do ulubionych

Doda :-D to jest dopiero...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:40
www.dajpieroga.pl/index.php?p=1&id=1451&kat=11
na innym filmiku (chyba tez na pierogu) pokazuje cycki w filmie domowym z Radziem.
i ona ma 156 iq :-\
Obserwuj wątek
    • Gość: :( Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:00
      Głupia aż boli...
      • Gość: akasha Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.elsnerow.waw.pl 09.08.06, 13:11
        ona jest podchmielona czy nie umie się wysławaiac? czy jedno i drugie?
      • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 09.08.06, 14:31
        podpisuję się "obiema rencamy i nogamy"!!!!!! niech ona się roztyje, albo
        wyjedzie gdzieś daleko. nie będę tęsknić, obiecuję ;-)
    • Gość: rybka Nemo Rozpacz IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 09.08.06, 13:26
      Nie zaśmiecajcie tandetą tego miłego Forum.
    • Gość: enola.guy Doda! Doda! Doda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:15

--
      4028
      • Gość: bezrobotny Re: Doda! Doda! Doda! IP: *.e-wro.net.pl 09.08.06, 18:23
        Ej kochani- nie od parady ma dziewczyna to swoje ponadprzeciętne IQ. Która w
        jej wieku ma tyle szmalu i taką popularność? A wszystko to sobie znakomicie
        wykalkulowała. Przecież mogła w czarnym habicie zapiętym pod szyję śpiewać
        jakieś ambitne piosenki , których nikt by nie chciał słuchać. Ale z tego kasy
        nie ma.Sprzedaje ludziom to, co chcą kupować. Biznes jest biznes a kasa nie
        śmierdzi.
        • Gość: enola.guy Doda! Doda! Doda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:51

--
          4028
        • Gość: kurek Re: Doda! Doda! Doda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 01:12
          Nie sposób się nie zgodzić
        • decitos Re: Doda! Doda! Doda! 12.08.06, 13:41
          Trzeba wybrać - kasa albo opinia...
          Wybrała szmalec...
          • Gość: buza Re: Doda! Doda! Doda! IP: *.popl.cable.ntl.com 14.08.06, 23:37
            ona chyba jak frytka - nie widzi, ze opinie swoją psuje skandalami na tle
            seksualnym, wie jedynie, że w ten sposób zyskuje sławę. bez znaczenia czy w
            pozytywnym, czy w negatywnym tego słowa znaczenia
        • java84 Re: Doda! Doda! Doda! 28.08.06, 07:44
          masz racje, tylko robic z siebie pierwsza szmate RP za pieniadze? smuci mnie
          to, ze jest kolejna z plastikowych panienek, fakt madrzejsza od wiekszosci
          pozostalych, zamiast pokazac sie z madrzejszej strony. niestety, narod lubi
          kolorowe lale i tak juz pewnie zostanie. zsatanawiam sie, jak DOda bedzie sie
          czula za 30 lat, ogladajac razem z dziecmi swoje wystepy w TV.
          no i jest katoliczka, wiec pasuje do spoleczenstwa hipokrytow;)))
    • kung_fu_plaster Re: Doda :-D to jest dopiero... 15.08.06, 09:21
      Czyli jak się ma IQ 156 to cycek nie wypada pokazywać? A do jakiego IQ wypada?
    • Gość: ryzyko IQ IP: *.chello.pl 15.08.06, 13:36
      A skąd wy wiecie, jakie ona ma IQ?
      Był kiedyś program emitowany w TVN, nie pamietam dokładnie jego nazwy.
      Cos w rodzaju "Narodowy test na inteligencję", i Doda tam startowała. Wypadła
      gorzej niż marnie!
      • xxx131 Re: IQ 15.08.06, 14:13

Jednak najpierw trzeba sie nauczyc go uzywac...
        • swistak1235 Doda to fajna laska i taki jest fakt 15.08.06, 17:27
          Jak w tytule a kazda zakompleksiona kobieta jej zazdrosci wygladu a to co
          osiągneła w zyciu to jest jej i nikt tego nie zabierze
          Nie jest to moze ideał facetów ale napewno obejrza sie za taka niz za szara
          brzydula z ciemnymi sianowatymi włosami
          • Gość: meduza7 Re: Doda to fajna laska i taki jest fakt IP: *.chello.pl 15.08.06, 19:24
            tia... uwielbiamy takie rozróżnienia: albo Doda, albo zakompleksiona brzydula z
            sianowatymi włosami. Nic pośrodku.
            • Gość: grubasek Re: Doda to fajna laska i taki jest fakt IP: *.linkprojekt.pl / *.limes.com.pl 15.08.06, 22:26
              nie mam kompleksów. nie widzę nic atrakcyjnego w sztucznych cyckach, dupie
              pokazywanej przy każdej okazji(co z tego że zgrabna????), sztucznych pazurach.
              wygląda jakby była z plastiku, tapeta na pysku(z gęby jest wg. mnie paskudna
              okrutnie)fuuuuj! wiedziałam, że za jakiś czas ktoś napisze, że zazdrościmy
              jej "urody". tjjjjaaa...
              • Gość: grubasek Re: Doda to fajna laska i taki jest fakt IP: *.linkprojekt.pl / *.limes.com.pl 15.08.06, 22:31
                Monica Bellucci(nie wiem dokładnie jak się pisze)Isabella Rosellini(też nie
                wiem jak się pisze - przepraszam) to są LASKI!!!!!! albo jak kto woli bardzo
                atrakcyjne kobiety!!nawet Iza jest świetna mimo, że ma już chyba ponad 50 lat.
                i co najważniejsze - one mają coś, czego Doda nie ma - KLASĘ... takie jest moje
                skromne zdanie.
                • Gość: jaija Re: Doda to fajna laska i taki jest fakt IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.08.06, 00:37
                  Popieram, również dobór modeli z klasą :)
                • java84 Re: Doda to fajna laska i taki jest fakt 28.08.06, 07:47
                  bellucci paradowala nago na ekranie, a chyba nikt nie uwaza jej za szmate. co
                  innego pokazywac piekne cialo w roli filmowej, gdy jest to uzasadnione, a co
                  innego robic jarmark ze swojego ciala i zycia prywatnego.
    • Gość: makska Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:43
      mi tam zawsze staje jak ja widze i dlatego ja lubie :P
      • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.limes.com.pl 16.08.06, 16:49
        no, jakby nie było - męski punkt "widzenia"... :-)))))))). każdemu podoba się
        co innego. co myślisz o wymienionych przeze mnnie kobitkach??? tak z ciekawości
        pytam, bo mojemu mężowi Monica się podoba :-), nie wiem jak Iza...pewnie też.
        • Gość: jaija Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.08.06, 23:49
          To do mnie? :D:D:D Ja kobita jestem :D:D:D ale mój chłop też gustuje w
          Bellucci, a Doda go obrzydza - mówi, że głupia lala blond.
          • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.limes.com.pl 17.08.06, 14:36
            no nie, do makska to było :-))))))
            • swistak1235 Re: Doda :-D to jest dopiero... 27.08.06, 18:27
              pindolisz twój mąż obracał by dode jak nigdy a gdyby mógł to by ciebie na nia
              zamienił !
              • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 27.08.06, 21:50
                jak już to Salmę Hayek albo Monicę Bellucci, ewentualnie Beyonce.
                rozmawiamy "normalnie" - ja wiem kto go kręci a on wie kto mnie. nie jestem
                babką która strzela focha tylko dlatego, że mój facet obejrzał się za jakąś
                inna - sama oglądam się za przystojnymi facetami(robię to dyskretnie)i
                komentuję ich wygląd(czasami). wiem, że mój facio jest zazdrosny, on wie że ja
                też, ale nie udajemy, że nie dostrzegamy innych ludzi. i to wielu ludzi dziwi,
                bo potrafimy RAZEM szukać jakiejś ładnej kobitki na ulicy(nie do trójkąta,
                spoko...)i "omawiać" jej wygląd. stąd wiem kto kręci mojego męża.
                • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 27.08.06, 21:57
                  i jeszcze coś: czasami wychodzą zabawne sytuacje, bo mój mąż nieco się peszy
                  kiedy go wypytuję albo widzę, że oczu nie może oderwać jak w tv leci teledysk
                  Beyonce(czy tam jakiś film z babką która mu się podoba)i zaczynam się troszkę
                  nabijać. doskonale wiem, że do tym panienkom nie dorównuję urodą, i wiem na
                  100%, że jeżeli już to mój mąż nie tknął by Dody nawet koniuszkiem palca - nie
                  przytoczę komentarzy na jej temat, bo groziłoby to procesem. powiem tak: ta
                  pani nie jest w jego typie...
                  • Gość: darek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:18
                    Ja jestem facetem, ale te całą Dodę, to może bym użył do mycia podłóg. Brzydziłbym się to to dotknąć. toż widać, że rozjeżdżona i przechodzona jak jakiś złom. Ani to ładne, taka plebejska uroda, przeciętna panienka w geesie, ani mądre, tym bardziej. To jej przeciąganie samogłosek...koszmar. Klasyczny ćwierć-inteligent samogloski ciągnięte i jeszcze wybijanie "ę" na końcu. O ilorazie inteligencji to mówi ona, nic na to nie wskazuje. O swoim talencie też mówi ona, a muzykalność baaardzo średnia, głos też. Śpiewa nieczysto. Trochę się na tym znam.
                    Opowieści, że każdy facet ma na jej widok erekcję możecie sobie wsadzić w buty.
                    • swistak1235 Re: Doda :-D to jest dopiero... 28.08.06, 08:20
                      tak darku wez sobie grubaska i razem poszalejcie ino wczesniej sciagnij
                      spodenki i czarne skarpetki a ona sie posmaruje balsamem acha i nierobcie tego
                      w twoim tico :P
                      • Gość: darek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:09
                        Nie mam tico... Mam audi A4 (polecam!), moja żona nowiutkie punto, odebrane dwa tygodnie temu. Ani jedno ani drugie auto nie przypomina tico... Nie chcę grubaska, ani nikogo innego, bo jestem żonaty. Moja żona nie jest ani gruba, ani zaniedbana. Nie wiem po co takie teksty o tico (masz coś przeciw ludziom, ktorzy tym jeżdżą?), o spodenkach...Jesteś barzdo prymitywny i coś cię gryzie, nie chce dochodzić co, może kompleksy?
                        Rozumiem, że zachwyt nad jakąś tam dodą jest obowiązkowy. Jak ktoś nie widzi w niej demona seksu, to jest spierniczałym, niezamożnym dziadziem...Świat według świstaka jest jak widać bardzo ubogi...
                        To świat, w którym nie mieści się wiedza o tym, że "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie...Ale wszystko ok. Właśnie dla takich jak ty drze gębę Doda, opowiada o "bzykaniu" w kiblu i pokazuje parę kilogramów silikonu.
                        • Gość: *trai Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:41
                          Też jestem facetem i też mnie Rabczewska nie kręci. Moim zdaniem jest brzydka. Ma wielką, szeroką twarz, z żuchwami faceta. Do tego krótkie nogi. I raczej tępa. W wysokie IQ nie wierzę absolutnie, to absurd.
                          I jeszcze do świastaka: też nie jeżdżę tico, choć nie mam nic przeciw tym autkom. Ale świstak tak dzieli ludzkość: samce w dobrych furach, blisko szczytowania na widok jakiegoś dziwusa i panowie w skarpetkach (nie pamiętam jakich) w tico, którym dziwus nie podchodzi. Tylko sam, biedaczysko jest gdzieś pośrodku. Bo mu bardzo podchodzi, a nie ma nawet tico. Ma rower. I to taki, że bywaja lepsze.

• Gość: vanessa Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:31
                            A ja bardzo lubię Dode, bardzo mi się podoba jak ona śpiewa. Znam wszystkie jej piosenki i mam jej autograf! Najlepiej podobają mi się jej włosy. też zapószczam już ufarbowałam, bo mam ciemne. Mój starzy brat sie ze mnie śmieje, ale on teraz ważny, skończył prawko i dostał się na aspirację do adwokata i teraz jest panisko. Mój drugi brat młodszy od tamtego ale też starszy jest zupełnie inny, też mu się Doda podoba. A wcale niejest gó..arzem pracuje na warstacie u T. zarabia dużo wiecej jak ten brat u adwokata.
                            Ja też mam talent, niechwale się ale to jest prawda. Byłam w tym roku nad morzem i tam zapoznałam jednego menadrzera, ponieważ umię wszystkie piosenki Dody i nie tylko powiedział, że mam świetny głos. Wzioł mój telefon i ma zadzwonić zaprosić na przesłuchanie do takiego programu. Jak ten starzsy brat sie o tym dowiedzial to mi zrobił sajgon, że niewiem ze mam sie uczyć, a nie puszczać i że powie jareckim. Ale niepowiedział, boby było. Jareccy nie rozumią muzyki, tylko się uczyć, żeby niebyło jak oni, że charówka i charówka. A Doda miała 13 lat, jak wyjechała z domu i co też sie nie uczyła i wszyscy ją znają i ma tyle kasy.
                            Jestem fanką Dody i chciała bym tak jak ona nieprzejmować sie, mówić co myśle bo najwarzniejszy jest talent. W moim miescie niema nikogo, kto by mnie uczył śpiewu, więc się uczę sama, jak nikogo niema w domu. Jest co raz lepiej. czasem nawet myśle, że sie robie podobna do Dody jak sie zjarałam nad morzem i włosy jasne i już nawet długie. Chodze na solarke, żeby niezbladnąć, bo wygląd jest tak samo ważny jak talent. K. ten menadrzer nad morzem mówił, że jestem od Dody ładniejsza ale ja w to nie wieżę.
                            Pisze tu, żeby inni wiedzieli, że nawet ja się ma talent trzeba pokonac wiele trudności i niewolno mówić, że Doda to byle kto. Bo może niewiecie bo nie każdy ma talent. Talent jest żadki raz na tysiące.
                            A auto tu niema nic do rzeczy. ten brat co jest na aspiracji kupił sobie taki fajny samochód a głupi bo nierozumie. Ja rozumię, że każdy ma inny gust i ktoś woli Mandarynę, ale ten brat to się wyśmiewac tylko potrafi i wkurzac na mnie, bo tylko nauka i nauka. Niemozna oceniac ludzi po samochodzie.
                            Piszę tu, żeby pokazać na oczy, ze Doda moze być wzorem, miec idoli. Dzięki niej mam marzenia a tak to bym po gimnazjum pewnie do jakiegoś sklepu poszła i życie pszegrane.
                            • Gość: ja Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: 212.87.244.* 28.08.06, 13:12
                              poprzedni post jest zaj........ Mam nadzieje, ze to prowokacja.Osobiscie za
                              Dioda nie przepadam
                              • Gość: lolka Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:16
                                Taaaa post za....dziewczyna się uczy i nie potrafi nawet dobrze pisać...widać,
                                że tak jak u Dody to z inteligencja jej jest krucho...
                                Ja osobiście lubię jedna piosenke Dody i nic poza tym... Uważam, że jest ona
                                głupią i pustą lalką...
                                • swistak1235 Re: Doda :-D to jest dopiero... 28.08.06, 15:45
                                  ty za to jestes w h...j inteligenta i super ładna i dodatkowo zarabiasz całe
                                  tysiac :P buahahha prosze cie .
                                  Czy nie uwazacie ze to co ona osiagneła zawdziecza rózniesz swojemu uporowi,
                                  checi osiagniecia czegos , a co do inteligencji nie bądzcie naiwni to co ona
                                  pokazuje w TV to jest SCHOW a jezeli tego nie rozumiecie tzn ze jestescie takie
                                  same capy jak ci którzy myslą ze zycie w serialach to prawdziwe zycie aktorów !
                                  • Gość: do swistaka Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:01
                                    swistak1235 napisała:

, a co do inteligencji nie bądzcie naiwni to co ona
                                    > pokazuje w TV to jest SCHOW

SHOW, biedaku...

Zawijaj dalej w sreberka...zawijaj..
                          • viking2 Re: Doda :-D to jest dopiero... 03.09.06, 06:21
                            Gość portalu: *trai napisał(a):
                            . Ale świstak tak dzieli ludzkość: samce w dobrych furach, blisko szczytowania
                            > na widok jakiegoś dziwusa i panowie w skarpetkach (nie pamiętam jakich) w tico
                            > , którym dziwus nie podchodzi. Tylko sam, biedaczysko jest gdzieś pośrodku. Bo
                            > mu bardzo podchodzi, a nie ma nawet tico. Ma rower. I to taki, że bywaja lepsze

Ale czy umie jezdzic?...
                      • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 28.08.06, 16:30
                        no to nam dowaliłeś! mam się popłakać teraz z rozpaczy czy później? ;-)jak cię
                        kręci Doda, to nie zazdroszczę gustu, widocznie lubisz panienki o wyglądzie
                        pani zajmującej sie "specyficznym" zawodem. zainwestuj parę grosza i sobie
                        poużywasz w "salonie masażu" zamiast zabawiać sie sam ze sobą przed plakatem
                        Dody. widać, że masz gust dresika, ale uważaj, bo Doda nie poleci na twój
                        najnowszy dresik i adidaski(nike czy co tam nosisz). palant z ciebie
                        • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 28.08.06, 16:33
                          poużywaj miało być, sorry ale się wkurzyłam
    • superspec Nie 156 tylko 56.:) 28.08.06, 16:54

• Gość: :) Re: Nie 156 tylko 56.:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:02
        56,5.
        • Gość: :) Re: Nie 156 tylko 56.:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:04
          Jak tak słucham jej mądrości, to mam wrażenie, że nie iloraz, ale ILOCZYN.

A Vanessa górą!!!
          • Gość: grubasek Re: Nie 156 tylko 56.:) IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 29.08.06, 15:09
            tak, vanessa gora!!! :-0 jaki "artysta" tacy fani... buhahahahahaha!!!!
            • swistak1235 [...] 29.08.06, 15:36
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: :) Re: Do swistaka 1235 IP: *.chello.pl 30.08.06, 16:05
      Nie znam Dody osobiście, ale z tego jak się zachowuje to nie przepadam za
      nią... Piosenki ma nawet ładne-najlepiej jej wychodzą te wolniejsze
      np. "Kolejny raz". Wyglądu komentować nie będę, bo to jej sprawa. Jeśli dobrze
      się czuje w swoim ciele to ok-nam nic do tego. Chociaż uważam, że mogłaby
      troszkę schudnąć, zmniejszyć cycki (bo z takimi balonami wcale nie jest jej
      ładnie), częściej zakładać długie spodnie i inaczej się malować no i nie nosić
      tak długiego kolczyka w języku, bo częściej się ociera o zęby i niszczy
      szkliwo. Nie wiem jaka jest na codzień, jak się czuje z tym, że większość się z
      niej wyśmiewa, może poprostu umiała wywalczyć sobie sukces (czym, to już jej
      interes) i teraz tylko ciągnie go, dopóki nie będzie miałą tyle kasy, żeby być
      ustawioną do końca życia.
    • callafior Re: Doda :-D to jest dopiero... 30.08.06, 16:10
      Wystarczy na to stworzenie popatrzeć i już widać, że "ajkjó" to to nie posiada...
      • swistak1235 [...] 31.08.06, 09:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • hydromanekin Re: Doda :-D to jest dopiero... 01.09.06, 17:01
          Witaj Morfi!!!!!

P.S. Jak mozesz??!!!! Na forum humorum ludzi obrazasz, a na forum o tuningu
          jeden post dziennie....
          • Gość: zanieprzeciw fenomen Dody IP: *.flashnet.pl 01.09.06, 18:25
            Zadam wam pytanie- czy czlowiek, ktory sadzi, ze jest inteligentny,idzie sie
            utwierdzic w tym przekonaniu, ze nie jest idiotą? I dlaczego wszystkich
            przekonuje, ze jest genialna? Ona przekonuuje siebie. Nie jest genialna!!! Jest
            osobą, która sama do końca nie wierzy, że nie jest głupiutką osobą.
            Doda ma z drugiej strony swiadomosc wlasnej przebojowosci. To fakt. Ale wiecie
            tez, dlaczego dzwon głośny? Bo pusty......Inteligenty i oryginalni są
            dziennikarze muzyczni....

Madame Doda to nikt inny, jak osoba, w ktora prawdopodobnie firma fonograficzna
            zainwestowala mase pieniedzy, bo na Dodzie uda sie im zarobic. Na muzyce mniej
            popularnej, mniej znanych wykonawców klasycznej, ktora tez wydaja i na
            ambitnym repertuarze raczej nie. Dla mnie bazujący na beszczelnosci Dody
            wizerunek zostal podkrecony przez program typu bar, ewentualne pijarowskie
            rady, typu podkresl zachowaniem pewnosc siebie etc. Podkreca to jej wizerunek.
            Co do wizerunku...... Pamietacie pierwsze piosenki Virgin? Doda miala wtedy
            mniejsze usta (!), nie wydymała ich tak, nie wyregulowany łuk brwiowy,
            mniejszy biust. W necie jest klip do piosenki slawa. Ja nie byłam pewna, czy
            tam spiewa Doda. Mozna sobie obejrzec i porownac, jaka zmiana w wygladzie i
            zachowaniu nastąpiła u tej pani. Doda wtedy spiewała rock, teraz od tego
            odchodzi. Z rockowej wokalistki stała sie e esencja zlego smaku, w typie
            plastik- fantastik. Bo to sie dobrze sprzedaje.

Dlaczego to zrobiła? Bo chciala skupic na sobie uwage. Z tamtym wygladem i
            rockowym repertuarem nie mogla zdobyc mas. Teraz ma, to, o co walczyła.
            Popularność, pieniądze.
            Czy tylko bedzie chciala utrzymac do konca zycia wizerunek kobiety, ktora
            pozbawia sie tajemniczosci, czytaj klasy? Glosnym zachowaniem prawdopodobnie
            zasłania braki. Jakie? To każdy może zobaczyć. "Królowa" jest naga......
            Patrz test tvn na inteligencje.
            A teksty jej piosenek to fragmenty z pamiętnika wzbogacone o twierdzenia
            ezoteryczne, bo ezoteryką i zjawiskami takimi jak magia ta pani się interesuje.
            Tyle że prawdziwa magia średniowieczna koncentrowała się na stworzeniu złota z
            metali nieszlachetnych. Tutaj widzimy proces odwrotny. Z przebojowej
            dziewczyny, ktora mogła nam pokazac ciekawszą stronę osobowości, wyszły
            same ... kiepskie cechy. Ja nie potępiam Doroty, nie kupuję po prostu tego, co
            ukształtował z Dodą szoł bniznes, albo co ona sobie z dostępnej oferty wybrała.
            Chciałabym zobaczyć Dodę w duecie. A tak w ogole to życze jej dobrze, kilku
            rzeczy mozna sie od niej nauczyć.
    • Gość: Do ćwoka Re: Do swistaka 1235 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:56
      Ćwok napisał:
      > NIE NAWIDZE TAKICH NIEDOJD

NINAWIDZĘ. Nie ma takiego czasownika "nawidzić", coś ci się tam pewnie w pustym łbie kołatało, że partykułę NIE z czasownikami piszemy osobno, co?
      :)))))))))))))))))))))))))))))

Ogłaszam cię trollem.
    • urbanskaewa Re: Doda :-D to jest dopiero... 01.09.06, 20:55
      Pozdrowienia dla Darek, Trai i Grubaska. Co do Świstaka to Darek zrobił dobry
      portret psychologiczny. Masz rację, prosty człowiek lubi prostą rozrywkę i dla
      niego doda + kuba lejewoda to idole. Szkoda mu tylko że jest za malutki żeby
      się skretynić jak oni. Ale chociaż ma niedościgniony wzór jak za kasę mozna się
      sprzedawać. No cóż każdy zarabia jak umie. Jeden lepiej, drugi gożej.
      Chociaż nie spisuję jeszcze Dody na straty. Madonna też zaczynała nieciekawie i
      po czasie zaczęto ją szanować. Metoda z dup.. i cyckam.... to w showbiznesie to
      samo co w zwykłym biznesie ,,1 miliona trzeba ukraść" Jak masz kasę iq można
      sobie kupić czego zyczę Świstakowi
      Pozdrawiam
      • Gość: jaija Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.09.06, 00:55
        Ja bym nie porównywała Dody z Wojewódzkim. Fakt, i jedno, i drugie głośne,
        szołbiznesowe, ale to drugie ma przynajmniej coś do powiedzenia.
      • Gość: grubasek Re: Doda :-D to jest dopiero... IP: *.limes.com.pl 02.09.06, 19:41
        dziekuje za pozdrowienia. przepraszam za ton moich niektorych wypowiedzi, ale
        pewna osoba jest wyjatkowo wkurzajaca ;-) nie dam sie wiecej sprowokowac i
        tyle. pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka