Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.chello.pl 04.11.07, 12:31 Zachowanie zawsze jest skutkiem przyczyny i na stadionie to wynik słabej gry drużyny. A wyzwisko od kiboli naprawdę bardzo boli, więc nic dziwnego że za słowami idą czyny. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Dopinguje zawsze KIBIC. 04.11.07, 19:12 nie, zachowanie jest też wynikiem natury i charakteru zachowującego się Nigdy nie widziałeś, jak dwie osoby reagują zupełnie inaczej na to samo? kibol to kibol, o! Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Dopinguje zawsze KIBIC. 04.11.07, 20:06 kibicuje mojej druzynie nosze szalik na mecz nie bije sie o moja druzyne czy jestem kibolem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dopinguje zawsze KIBIC. 05.11.07, 14:48 peter.steele napisał: > kibicuje mojej druzynie nosze szalik na mecz nie bije sie o moja > druzyne czy jestem kibolem ? Jak jesteś grzeczny i się nie bijesz, to jesteś kibicem. Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 Re: Dopinguje zawsze KIBIC. 04.11.07, 20:23 Slepa milosc do jakiejkolwiek druzyny sportowej jest gorsza od choroby Parkinsona, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dopinguje zawsze KIBIC. 22.02.08, 15:57 Tak sobie wynalazlem pewne arcydzielo, bo nie dosc, ze gra liga, to i podobno rozpoczela sie awantura kibicow (tymczasem poza stadionami) a chodzi o bilety na jakies tam europejskie zawody w pilce kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Pewien "kibic" 22.02.08, 19:33 Pewien "kibic" czynił rękoczyny, lecz przeoczył brak swojej drużyny. Że rozgrywek nie było, trochę mu się nudziło -tak tłumaczył się władzom swej gminy. Odpowiedz Link Zgłoś