Gość: hela IP: *.*.*.* 21.09.01, 07:11 Nie mam kogo podczytywac ! Nie dostane premii, bo z czego napisze raport?. Ciezkie jest zycie agenta! A-13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 07:13 czesc! zastepujesz Hansiego, czy to jeszcze inna siatka??? ;-))) miłego dnia zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 07:42 dzien dobry wszystkim!! a co tu takie pustki? czyzby wszyscy gdzies juz pojechali? wstawac, wstawac!!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 07:54 no nie wiem czy tak milo mam duzo makijazu!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 07:59 nanta!!! napisał(a): > mam duzo makijazu!!! :))) to ten wczorajszy, czy juz dzisiejszy ? moze jednak zrezygnuj z niego - nie pomaga ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:01 dzisiejszy i dlatego nie zdazylam sie uczesac ani ubrac siedze w odzieniu nocnym:)) nie pomaga, hmm, znaczy, trzeba wiecej??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:03 a moze tak zupelnie zrezygnuj z tego makijazu? tyle tego juz nalozylas, ze wygladasz jak "Katedra w Rouen" Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:05 moj drogi, takie sa potrzeby filmu brazylijskiego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:07 nanta!!! napisał(a): > moj drogi, takie sa potrzeby filmu brazylijskiego ;)) tu nie plan filmowy!!!! a i Ty nie wygladasz na jakas Pamele czy innego Diego ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:09 no dobra, juz dzisiaj odegralam pare scen moge sie pozbyc filmowego imazu nie jak Pamela i nie jak Diego, to co? zwierzatko domowe? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:13 nanta!!! napisał(a): > nie jak Pamela i nie jak Diego, to co? > zwierzatko domowe? chciałabys byc kociakiem??? eee, nieeee! moze mala rolka w tle, cos w stylu halabardnika, albo moze nabitej strzelby na ścianie (w pierwszym akcie) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:16 nie nadaje sie na kociaka? ani troche? :-((( halabardnika to sobie daruje ale ta strzelba i to nabita???? zaraz spadne z krzesla ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:17 nanta!!! napisał(a): > ale ta strzelba i to nabita???? zaraz spadne z krzesla ;)) z jakiego krzesła????? będziesz wisiec na ścianie, na jakims porozu jeleniowatego, albo czegos w tym stylu ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:21 bede wisiec jako co?? kolejny cel czy trofeum, chyba sie jeszcze nie dobudzilam i nie nadazam za Twoimi tokami mysleniowymi?? jesli to mozna tak nazwac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:25 nanta!!! napisał(a): > bede wisiec jako co?? kolejny cel czy trofeum, jako atrapa, tak mi sie wydaje ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:26 rigel napisał(a): > jako atrapa, tak mi sie wydaje ;-)))) czego??? wredna @??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:34 no, jakos sie wybroniles ;))) slabo to slabo, ale jednak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:37 nie bronic tylko wybronic!!! a bronic i tak bys sie nie musial bo chyba nikt Cie nie atakuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:39 nanta!!! napisał(a): > a bronic i tak bys sie nie musial bo chyba nikt Cie nie atakuje ;))) zaczyna to byc podejrzane. tak od rana wszyscy tacy mili, fuj, jak jakies ulepki Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:41 jaka mila!!!! ja Cie po prostu nie chce atakowac bo i po co??? masz cos, co ja bym chciala??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:44 nanta!!! napisał(a): > masz cos, co ja bym chciala??? pewnie nie jedno ... a konkretnie co Cię interesuje ;-)))) aha, krokodyla nie mam, już ... krokodyle wyszly ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 09:03 rigel napisał(a): > pewnie nie jedno ... zarozumialec a konkretnie co Cię interesuje ;-)))) juz nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck. Re: wstaaawać IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 21.09.01, 07:48 Nanta!!! wstałaś przed śniadaniem? Rozczochrana wygladasz jeszcze bardziej uroczo! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 07:52 prawda ze ladnie?? staralam sie jak moglam, dla ciebie mreck:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wstaaawać IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 08:21 Cześć śpiochy - jutro przymusowy odwyk dla niektórych :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:22 czesc Anka no coz, tak bywa i dzieki Bogu bo inaczej przyroslabym do kompa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wstaaawać IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 08:25 niektórzy dziekują Bogu a inni płaczą :)) ale w końcu niektórzy pojadą na spotkanie....... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:26 Gość portalu: anka napisał(a): > ale w końcu niektórzy pojadą na spotkanie....... i zamiast tłuc w klawisze bedą chlapac ozorkami ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wstaaawać IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 08:27 i żłopać piwko.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:28 rigel napisał(a): > i zamiast tłuc w klawisze bedą chlapac ozorkami ... ;-))) Ty pojdziesz na pierwszy ogien!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:27 a Ty nie masz ochoty wpasc??? bedzie milo!!! ja sie postaram nikogo nie doprowadzic do obledu ;)) przyjedz!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:29 nanta!!! napisał(a): > a Ty nie masz ochoty wpasc??? bedzie milo!!! mam ochotę .... > ja sie postaram nikogo nie doprowadzic do obledu ;)) juz doprowadziłaś ... ;-)))) > przyjedz!!! :))) nie da rady ... ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:42 nanta!!! napisał(a): > to nie bylo do Ciebie :)))) to szkoda, bo tak ladnie namawialas, ze juz zaczalem sie zastanawiac ... ;-(((( ale jak tak, to nic z tego nie bedzie ....;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:45 zaczales sie zastanawiac??? i moze stwierdzenie "nie dam rady" mialo to oznaczac??? ja juz powiedzialam cos na ten temat, Ty sie uparles ;))) przeciez nie bede Cie caly czas prosila i przekonywala ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:47 nanta!!! napisał(a): > ja juz powiedzialam cos na ten temat, Ty sie uparles ;))) jedno "nie" i już rezygnujesz???? > przeciez nie bede Cie caly czas prosila i przekonywala ;)) oczywiście .... tego nie wolno Ci robić, prawda? ;-))))jak by to wyglądało???? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:50 sluchaj no mnie teraz uwaznie, bo nie bede powtarzac!!!!! ;)) na calym forum Ty!!!! mowisz mi "nie" najczesciej!!!! ile razy mam prosic, co???? przyjedziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:51 nanta!!! napisał(a): > przyjedziesz??? nie - po raz 654 teraz juz nikt mnie wyprzedzi w ilosci odmów na forum ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: wstaaawać 21.09.01, 08:54 na tym poscie ucinam dyskusje na ww temat. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wstaaawać 21.09.01, 08:24 głowka do góry!! za to paluszki odpoczną, nadgarstek się zregeneruje! oczywiście tylko niektórym, bo inni muszą zarabiać na chlebuś równiez w weekendy ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:32 Ludzie, może by kto jaką gimnastykę przeprowadził, co? :) Zdaje sie, że nawet kawa nie spełnia dziś powierzonego jej zadania Całuski dla wiernych forumowiczów, a podwójne dla tych, co się stawią w sobotę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! 21.09.01, 08:34 co wy z ta kawa???? nalogowcy ;-)))) a kieliczeczek koniaczku nie przejdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:36 dzieci będziesz rozpijać???? ;) kawa dobra jest ...waniliowa i z pianką...mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Rigla IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 08:37 to profanacja kawy....., czarna bez cukru mniam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 21.09.01, 08:37 Gość portalu: fuego napisał(a): > dzieci będziesz rozpijać???? ;) > kawa dobra jest ...waniliowa i z pianką...mniam! dobra dzieciaki, możecie sobie lyknac tej kawy, ale bez przesady, bo wpadniecie w nalog. a nalogi sa okropne ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:44 chyba wszyscy mamy na ten temat jako takie (blade chociaż) pojęcie...;)) Jak sie wpadnie, to nie ma ucieczki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 21.09.01, 08:45 Gość portalu: fuego napisał(a): > Jak sie wpadnie, to nie ma ucieczki, co? to zalezy jak bardzo sie wpadnie .... tfu, chcialem napisac ... jak gleboko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 08:34 to jest dyskryminacja poranna ........ Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! 21.09.01, 08:36 czesc Fuego ja jeszcze przed kawa, ale licze ze pomoze??? aha, wlasnie, jak Ty bedziesz wracac??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! 21.09.01, 08:38 nanta!!! napisał(a): > aha, wlasnie, jak Ty bedziesz wracac??? może nie bedzie .... i zostanie .... tylu chetnych bylo na przyjecie gosci ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:42 o, niestety, nie zabawię długo... Jak dobrze pójdzie, to wsiądę w pociąg o 20:25.Obowiązki wzywają do Łodzi ;( No nie, przesadzam, nie takie znowu obowiązki.. ale jestem współorganizatorem "tramwajady" (impreza w tramwaju, nie pytajcie o nic więcej...:)), więc o 22 muszę być na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Do Fuego!!! 21.09.01, 08:47 czy Ty sobie kpisz ze mnie??? i to jest u Ciebei zabawa na calego??? o 20.25 w pociag?????? no ja nie moge, trzymajcie mnie bo sie wsciekne kolejny raz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Do Fuego!!! 21.09.01, 08:48 nanta!!! napisał(a): > trzymajcie mnie bo sie wsciekne kolejny raz!!!!!! Fuego uważaj!! wscieknieta Nanta to gorsze od Mrecka .... ;-) na mnie sie tez raz wsciekla i teraz boje sie wlaczyc kompa i ogladam sie za siebie przy byle szmerze za plecami ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Do Fuego!!! 21.09.01, 08:51 a to jest dopiero poczatek mojej wscieklizny skierowanej do Ciebie Panie R. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Do Fuego!!! 21.09.01, 08:52 nanta!!! napisał(a): > a to jest dopiero poczatek mojej wscieklizny > skierowanej do Ciebie Panie R. ;)) a ja jestem zaszczepiony ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Do Fuego!!! 21.09.01, 08:56 nanta!!! napisał(a): > na wszystko??? a według jakiej definicji "wszystkiego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Do Nanty!!! IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:55 o kurcze, Nanta...wjechałaś mi na ambicję... Zrobię co będę mogła.Ale w tym celu muszę wykonac kilka telefonów...więc wszystko wyklaruje sie w godzinach mniej, że tak powiem, wstrząsających ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Fuego!!! 21.09.01, 08:57 i jeszcze bardziej wjade jesli ta godzina nie bedzie rozsadniejsza!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego!!! IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:00 a co rozumiemy przez "rozsądniejsza"? Bo tu-na forumie-to to może znaczyc całkiem co innego, niż zwykliśmy sądzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Fuego!!! 21.09.01, 09:02 Gość portalu: fuego napisał(a): > a co rozumiemy przez "rozsądniejsza"? do rana!!! bialego!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego!!! 21.09.01, 09:03 to pewnie duzo tego piwa wypijecie, co? tylko zeby Fuego pociag z tramwajem sie nie pomylil ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego!!! IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:05 no, właśnie tak myślałam, że tu przyjmujemy extremalną definicję rozsądku... Muszę zerknąć na stronę PKP, to będę wiedzieć więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Fuego, madra dziewczynka jestes 21.09.01, 09:06 wg definicji forum na plaze oczywiscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, madra dziewczynka jestes IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:09 jaśniej proszę, bo nie wiem, co Ci przesłać -całusa, czy po cichutku, po kabelku, wprost do Nanty impulsik elektryczny...386 V jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego, madra dziewczynka jestes 21.09.01, 09:11 Gość portalu: fuego napisał(a): > czy po cichutku, po kabelku, wprost do Nanty impulsik elektryczny...386 V jedynie po cichutku do Nanty??? bajki Pani opowiada ;-))) a impulsik to trzeba troche zwiekszyc, ooooo z pewnoscia tak ze 2 - 3 razy... paluszek na klawisz i juuuuuz ... poszlo ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, madra dziewczynka jestes IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:13 to takie szmutne, że tylko w ten sposób możesz Nantę zelektryzować... ;)))))))) Na inne wdzięki jakoś nieczuła jest,niestety... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego, madra dziewczynka jestes 21.09.01, 09:14 Gość portalu: fuego napisał(a): > Na inne wdzięki jakoś nieczuła jest,niestety... ;)))))))) a czy to moja wina???? nie wie co traci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, madra dziewczynka jestes IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:18 no nie moja przecież (ta wina)... Rigel, a może Ona właśnie wie, co traci...świadomie postępuje znaczy... ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego, madra dziewczynka jestes 21.09.01, 09:19 Gość portalu: fuego napisał(a): > Rigel, a może Ona właśnie wie, co traci...świadomie postępuje > znaczy... ;))))))))) masochistka czy ascetka??? rozne juz byly na forum ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Fuego, madra dziewczynka jestes 21.09.01, 09:20 rigel napisał(a): > masochistka czy ascetka??? rozne juz byly na forum ... ;-))) uswiadomiona !!! Rigel uswiadmiona ;) koniec tej dyskusji, sio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Pojedynek Nanta-Rigel...świeżutkie rezultaty IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:25 1:0 dla Nanty, po długiej i pięknej walce...ale to dopiero pierwsza runda. Dla forum GW komentowała fuego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anki IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:38 trudno, tak już ten świat urządzono... ;))))))) A ci co nie przyjdą, to może co?Może jeszcze powiesz, że to porządni ludzie są, co? A ja Ci mówię, że to wstrętne kreatury są, ot co!! Pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty, o telenoweli IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:51 Uchyl rąbka tajemnicy-co będzie w następnym odcinku...? Czy Maria Anhela powie Huanowi Pedro, że ma rozpiety rozporek? A Conczita- czy wejdzie po schodach, czy złapie windę...? Na co się zdecyduje? I w końcu... Czy don Alehandro zje bułkę z serem, czy z szynką? zdradź choć troszkę...pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis PS. Byłaś świetna w ostatnim odcinku!!!A jak spojrzałaś na tego Pablo!!! Aktorski majstersztyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty, o telenoweli 21.09.01, 08:53 wiesz problem z kolejnymi odcinkami jest taki ze ja dostaje scenariusz na biezaco!! nic skomplikowanego bo mnie kaza caly czas lezec w lozku i tak leze juz 125847777 odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty, o telenoweli 21.09.01, 08:54 to chyba oglądalas inny film. w tym co ja widzialem Nanta wisiala na scianie jak nabita strzelba i ani razu nie wypalila, nawet w ostatniej scenie... pewnie scenarzysta i rezyser zapomnieli po co ja tam powiesili... albo stwierdzili, ze i tak do niczego ta strzelba... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty, o telenoweli 21.09.01, 08:56 Dobrze sie orientujesz w tych filmikach ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty, o telenoweli 21.09.01, 08:57 nanta!!! napisał(a): > ogladasz? tylko te, w ktorych wystepujesz ... a to oznacza, ze tylko jednego nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty, o telenoweli 21.09.01, 08:59 o Boze, tylko nie to!!! widziales wszystkie??? gorzej byc nie moglo ide sie zastrzelic ta atrapa atrapy... i tak dalej... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty, o telenoweli IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 08:58 Rigel, jestes dziś uszczypliwy wyjątkowo!! pomyliłeś, Biedaku, telenowele!!A Nanta przez swą przewrotność nie wyprowadzała Cię z błędu...tak łatwo dałeś sie nabrać...oj, Rigel, a gdzie ta Twoja czujność? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego, o czujnosci 21.09.01, 09:00 jestem caly czas czujny ... przynajmniej tak mi sie wydawalo ;-))) a jakie telenowele pomylilem? to nie Nanta wisiala na scianie??? a kto? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego, o czujnosci 21.09.01, 09:02 to mnie jest dwoch??? jak widzialem wiszaca strzelbe, to nie moglem wisiec, nie? a moglem sie pomylic przez ten makijaz. kurcze, tyle tego, ze kazdy mogl sie pomylic ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego, o czujnosci IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:02 Myslę, że to Mreck być mógł... Ale nie, bo wtedy nie pomyliłbyś Go z Nanatą ;)) Ah!!!!!!!!!To pewnie Aniela była! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Fuego IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 09:17 mimo wyzywania od kreatur miłej zabawy i wielkiego kaca :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! IP: 10.44.255.* / *.ok.formus.pl 21.09.01, 15:04 <div align="left"> <table border="2"> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> </table> </div> Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! prosze trzymac sie konca watku 21.09.01, 09:17 skonczyc dyskusje na moj temat jako malo ciekawy Fuego to byl kompelement, prosze bez pradu Rigel-bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: prosze trzymac sie konca watku IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:20 no wiesz, Nanta, tamten wątek ma taki fajny tytuł...jakos podoba mi się ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Fuego jestes madra dziewczynka!! 21.09.01, 09:21 nie bierz mnie pod wlos ;))) moze byc???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: prawda o fuego IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:28 przez wrodzoną skromność (:-DDDD) musiałam dokonac tej zmiany tematu... Ważne jednak, że taki wątek zaistniał ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! No to do roboty!!! 21.09.01, 09:31 Fuego, bylo mi milo :)))) ze Tobie bylo milo :)) chociaz niektorzy twierdza, ze ja nie potrafie byc mila!!! :-( a wynik jest 2:1 dla mnie ;))) to tak dla sprostowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: No to do roboty!!! IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:36 A kiedy to Riglowi udało się uciułać punkcik? Może cos mnie ominęło? Cholera, stracę posadę komentatora GW, jak nie będę na bierząco... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: No to do roboty!!! 21.09.01, 09:42 a udalo mu sie kiedys wspiac na wyzyny meskiego intelektu??? :)) to sobie punkcik uciulal biedak jeden bo wiecej juz nie dostanie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: No to do roboty!!! IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:48 ale niech się cieszy...choc przez chwilę... a potem będziemy patrzeć, jak wraz ze zwyżką punktów na Twoim koncie, jemu mina rzednie, garbic sie zaczyna...w oczach maleje... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Riglowi maleje ......i to w oczach???? 21.09.01, 09:50 Gość portalu: fuego napisał(a): ...w oczach maleje... ;)))))))) Rigel tak ma? i sie dziwi ze niektore atrapy nie leca na niego??? he he he, ale sie usmialam ...;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Riglowi maleje ......i to w oczach???? IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 09:52 Nanta, jak tak dalej pójdzie, to chyba z fotela spadnę...ze smiechu, rzecz jasna ;))) A taki wygodny jest...(fotel oczywiście ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Riglowi maleje ......i to w oczach???? 21.09.01, 09:54 ja juz sie spod biurka wygrzebac nie moge ;)))))))))))))) i jak sobie to wyobraze ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Riglowi maleje ......i to w oczach???? 21.09.01, 09:57 według moich wyliczen to jest remis .... ze wskazaniem na mnie ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Riglowi maleje ......i to w oczach???? IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:00 o, Rigel, jak bardzo się mylisz!!! ;)) sędzia przyznał własnie trzy punkty dla Nanty za zagrywkę z..tymi no...OCZAMI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:01 chyba liczyc nie umiesz!!! 2:1 dla mnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:03 nanta!!! napisał(a): > 2:1 dla mnie ;))) to, ze jeden dla mnie, to rozumiem, ale za co Ty masz 2???? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:04 rigel napisał(a): > to, ze jeden dla mnie, to rozumiem, ale za co Ty masz 2???? teraz juz mam 5 za te........ OCZY!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Zmieniam temat he he he :)))) IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:08 Nanta, skończmy z tym, bo się...wykończę...:))))))) Ludzie na mnie dziwnie patrzą, a i fotel zaczyna już szwankowac od ciągłych wstrząsów...:)))))))) Rigel, przyjmij porażkę z honorem i walcz dalej...może cos jeszcze uda Ci się zgarnąć :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re:do Rigla IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:11 Rigel, nie zawiedź mnie i nie daj się dziewczynom :)))) przecież to słaba płeć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re:do Rigla 21.09.01, 10:13 Gość portalu: anka napisał(a): > Rigel, nie zawiedź mnie i nie daj się dziewczynom :)))) nie ma to jak swiadomosc ze ma sie fanke ;-)))) juz sie robi: garda w gore i cios za cios ;-)))) moze tylko otrzesz mi czolo z potu, bo mi oczy zalewa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re:do Rigla IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:16 może fanka to zbyt na wyrost, ale dla Ciebie zrobię wyjatek, daj tą chustkę, powycieramy czólko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:09 nanta!!! napisał(a): > teraz juz mam 5 za te........ OCZY!!!! ;))) jakie OCZY??? czyzbym cos przegapił? może mała podpowiedź (za o,5 pkt) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:12 Fuego ja sie ciesze bo szefa nie ma i moja obecnosc pod biurkiem nikogo nie dziwi :)))))))))))))))0 Rigel, mysl, teraz powinienes to zrobic ;)) a te 0.5 pkt to sobie zostaw, przyda Cie sie ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Zmieniam temat he he he :)))) IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:12 oj, Rigel, nie czytasz postów dokładnie...niedobrze, niedobrze...zaraz sprawdze, czy to nie jest karalne...ale może jak ktoś ma jeden marny punkcik to mu darją...;)))) wciśnij "pokaz treść wszystkich listów", a będziesz wszystko wiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:17 Anka to wredne ;))) Fuego, ale sie teraz Rigel bedzie meczyl zobaczysz, na forum nie bedzie go z 2 godziny!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zmieniam temat he he he :)))) IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:19 no co Ty, dacie radę :))))) a może się boicie ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anki (Ankiego) IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:21 My????????????? Boimy się??????????????????? dobre sobie....!! Zauważ, moja droga, że przewagę to mamy...jak by to ując...kolosalną!! ;) PS. A może ten nick to taka zmyłka, a Twa prawdziwa twarz męska jest, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Anki (Ankiego) IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:24 Ankiego.. cha, cha...., o jak najbardziej :))) Anki jestem - facet :))) raczki całuję każdej pannie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anki (Ankiego) IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:26 no, i wszystko jasne...wywiad działa jak należy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zmieniam temat he he he :)))) 21.09.01, 10:22 dajemy rade od dawna ale wiesz faceci tacy sa ze jak babka na nich patrzy do czasem dokonuja cudow i....zaczynaja myslec;))) kto sie boi? ja??? no co Ty??? atrapa ma sie bac? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: prosze trzymac sie konca watku IP: *.uk.ihost.com 21.09.01, 09:58 ....a wątek był WSTAWAĆ. No to wstałem i jestem. Co widac u was za oknem? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: prosze trzymac sie konca watku 21.09.01, 10:00 Czesc Piotrze, dopiero teraz wylazles z lozeczka? zazdroszcze ;) u mnie za oknem niestety franczuski hiper-super i calkiem calkiem mila pogoda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: prosze trzymac sie konca watku IP: *.uk.ihost.com 21.09.01, 10:09 Z łóżeczka to wylazłem o 4 bo moja mała uznała że czas na mleczko. Do tej pory próbuje dospac pomiędzy telefonami :-) A ja za oknem widzę południowy koniec Ursynowa (Warszawa :-) ) i lądujace samoloty. A pogod w sam raz taka aby byc w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: prosze trzymac sie konca watku 21.09.01, 10:11 Gość portalu: piotr_c napisał(a): > A ja za oknem widzę południowy koniec Ursynowa (Warszawa :-) ) i lądujace > samoloty. moze ktorys przywiozl Hansieg0 ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: prosze trzymac sie konca watku 21.09.01, 10:13 rigel napisał(a): > moze ktorys przywiozl Hansieg0 ;-))))) nie, Hansiego jeszcze troche nie bedzie :-(( ckni mi sie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: prosze trzymac sie konca watku IP: *.uk.ihost.com 21.09.01, 10:14 Stad nie widać zbyt wyraźnie :-). Ale czy Hansi nie mówił że jedzie na dłużej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: na wspomnienie o Hansim IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:18 dajcie spokój, ludzie...bo mi i tak już chusteczek brakuje...a jak klawiatura zamoknie, to co ja zrobię...? :( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: prosze trzymac sie konca watku 21.09.01, 10:15 Jezu, 4 rano???? podziwiam !!! koniec Ursynowa? to prawie ten sam koniec Wa-wy co ja. tez widze sporo samolotow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: chlip...chlip....chlip.... IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:13 Dzień Dobry :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: chlip...chlip....chlip.... IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:14 wprawdzie wczoraj olałaś moje powitanie, ale cześć Kwiatek, czemu chlipiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: chlip...chlip....chlip.... IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:23 Anulko naprawde?!?! Nie widziałam Cię. Dziś mam płaczliwy dzień :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: chlip...chlip....chlip.... IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:25 Pan Kwiatek narozrabiał ????? Mozemy Cię jakoś pocieszyć ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: chlip...chlip....chlip.... IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:49 eee nieeeee, Pan Kwiatek jest w porzo, ale wyjechał :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chlip...chlip....chlip.... IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:16 A cóż to, Kwiatuszku? co się stało, że tak bezradośnie od rana? Pozdrowionka gorące :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chlip...chlip....chlip.... 21.09.01, 10:18 Gość portalu: fuego napisał(a): > A cóż to, Kwiatuszku? co się stało, że tak bezradośnie od rana? moze mrecka nie bylo jako tego spulchniacza, co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chlip...chlip....chlip.... IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:22 Nanta, trochę wyczucia...widać, że dziewczyna ma problem!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chlip...chlip....chlip.... 21.09.01, 10:23 no to jestem z wyczuciem, nie widac? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chlip...chlip....chlip.... IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 10:23 o, może nie podlewana od dawna...albo słońca brakuje i fotosynteza nie zachodzi jak trzeba...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: chlip...chlip....chlip.... IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:27 eee...tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: specjalnie dla Kwiatka....:))) IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 10:33 Kwiatek dowcip na poprawienie humoru: Pan bóg pyta się w raju Adama i Ewy " kto chce sikać na stojaco ?" "Ja, ja !!!!!" - krzyczy Adam; "no dobrze " - mówi Pan Bóg -" to dla Ewy zostaje orgazm wielokrotny...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: specjalnie dla Kwiatka....:))) IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:59 cha..cha..cha.. pyszne. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: specjalnie dla Kwiatka....:))) IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 11:07 tylko nie opowiadaj tysiąc razy Panu Kwiatkowi, ich to raczej nie bawi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: specjalnie dla Kwiatka....:))) 21.09.01, 11:08 Gość portalu: anka napisał(a): > tylko nie opowiadaj tysiąc razy Panu Kwiatkowi, ich to raczej nie bawi :)))) skad to wiesz??? calkiem niezly ten dowcip ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Rigla.... IP: *.ptf.com.pl 21.09.01, 11:15 a co Ty taki dociekliwy ??? widocznie wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: chlip...chlip....chlip.... IP: *.uk.ihost.com 21.09.01, 10:24 Cześć Kwiatku. Zobacz wszyscy pochylili sie aby cię wesprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: chlip...chlip....chlip.... IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:30 ojeejej no, własnie widzę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chlip...chlip....chlip.... 21.09.01, 10:25 dzien dobry Kwiatuszku, masz tu chusteczke i juz nie chlip ... jak juz muszis sie wyplakac, to moze na moim ramieniu ... (moze jakies punkciki zalapie za opieke nad Kwiatuszkiem?) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chlip...chlip....chlip.... 21.09.01, 10:26 rigel napisał(a): > (moze jakies punkciki zalapie za opieke nad Kwiatuszkiem?) ;-))) taaa, 10 od razu, tylko ze na minusie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: chlip...chlip....chlip.... IP: 195.116.214.* 21.09.01, 10:35 niooooo Odpowiedz Link Zgłoś