carmela_soprano Biedronki 17.03.09, 12:22 Nie cierpię, od czasu gdy jak byłam małym dzieckiem, przeżyłam nad morzem inwazję tego obrzydliwego robactwa. Były wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicdobrego Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.toya.net.pl 17.03.09, 12:31 -ważki, takie latające nieskoordynowanymi ruchami, wolę stado pająków od jednej ważki. -gołębie kupy na parapecie. -umywalki w miejscach publicznych (a jak na filmach opierają się, albo nalewają wody i spłukują w niej twarz) Odpowiedz Link Zgłoś
hateel Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 12:38 - wszelkie owady szczególnie z bliskiej odległości gdy widać ich przebrzydłe paszcze i czułki. Na samą myśl zaczyna mnie swędzieć w nosie.. - jajka (i potrawy jajeczne) w obcych domach. - gołębie (latające szczury) - głośne oddychanie przy zatkanym nosie (weź wysmarkaj się człowieku a nie męcz siebie i otoczenia) - jedzenie zimnych, ugotowanych ziemniaków - mokre włosy w umywalce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondego1 Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.fbx.proxad.net 17.03.09, 19:19 wspomnienie z dziecinstwa wielka czarno-zielona mucha miesiara pokrojona przez przypadek w sklepie razem z wedlina, pozniej rzyganie 3 dni na samo wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.robbo.pl 17.03.09, 21:38 "Hamburger" w parku w Powsinie. Tekturowa kropkowana masa owinięta w jakąś błonę. Po obejrzeniu - kubeł na śmieci. Najgorsza w życiu impresja gastronomiczna, na samą myśl rzyg. Odpowiedz Link Zgłoś
niewinnyczarodziej Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 12:34 reklamy w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis człowiek Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 12:36 strasznie mnie obrzydza martwy ptak np. kura z obciętą głową i potem widziałem jak ją moja babcia patroszy to prawie wymiotowałem. nieprzyjemnie też mi się robi jak oglądam jakiś film np. na Animal Planet na którym wąż pożera jakiegoś gryzonia trochę to dziwnie bo przecież wąż zabija czysto i bez kropli krwi, a gdy widzę jak lwy rozszarpują jakąś antylopę nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es politycy - nie ma nic obrzydliwszego od polityków IP: *.chello.pl 17.03.09, 12:57 do polityki trafią bardzo obrzydliwi ludzie, śmietanka niegodziwości i braku zasad. Brzydzę się politykami tak bardzo, że nie chodzę na wybory. Nie daję rady. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_niedzisiejsza Re: politycy - nie ma nic obrzydliwszego od polit 17.03.09, 13:02 moja koleżanka jak sypie pięć łyżeczek cukru do kawy, potem miesza i bierze pierwszy łyk na moich oczach, ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ent Re: politycy - nie ma nic obrzydliwszego od polit IP: *.ifpan.edu.pl 17.03.09, 14:00 zapach octu i majonezu (moge zjesc majonez ale od zapachu chce mi sie wymiotowac) mydlo w plynie w publicznych toaletach, zawsze mam wizje ze ktos sie tam wysmarkal albo dodal cos od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
jembezmamy Re: politycy - nie ma nic obrzydliwszego od polit 17.03.09, 18:27 moja koleżanka z kolei wsypała do herbaty dwie łyżeczki soli i dolała mleka. TO było naprawdę OBRZYDLIWE. Spróbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Re: politycy - nie ma nic obrzydliwszego od polit 17.03.09, 20:36 moja koleżanka natomiast, skakała pilotem pomiędzy TVN gdzie występował Nowak, a TVP1 gdzie pokazywali jakiegoś osła z opozycji. Musiałem się na balkon iśc wyluzowac. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 13:06 oczy i to, jak ktoś coś z nimi robi - wywija powieki albo dłubie sobie w oku... ble!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 13:06 Styropian:/ Dostaję dreszczy i gęsiej skórki jak słyszę np jak ktoś łamie styropian lub cos z nim robi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 13:11 nie zjem loda na drewnianym patyczku :-/ ani drewnianym patyczkiem. Az mnie mdli i bola mnie zeby na sama mysl wziecia tego do ust. Jak bylam mala zwymiotowalam u lekarza jak mi wlozyl ``deske`` do ust, zeby obejrzec gardlo. I mam wstret do WSZELKICH Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 za szybkie pisanie urywa watek ;-) 17.03.09, 13:17 c.d mam wstret i panicznie sie boje WSZELKICH gryzoni, miniaturowych kroliczkow trzymanych w domach, swinek morskich, chomiczkow, o szczurach i myszach juz nie wspomne :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
gieel rajstopy bez butów 17.03.09, 13:39 a mnie obrzydza widok kobiet w rajstopach/pończochach i butach odsłaniających palce... o widoku stopy w rajstopach lub pończochach i bez buta nie wspominając... to dopiero pawia można puścić.. tzn. ja mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid co mnie obrzydza? IP: *.chello.pl 17.03.09, 18:02 buraczki na ciepło z jogurtem... Odpowiedz Link Zgłoś
kinlej Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 13:26 1. Zużyte torebki po herbacie (szczególnie takie bez nitki wyglądają jak g..o w kałuży moczu) 2. Małe metalowe (często zardzewiałe ale nie tylko) elementy - np. otoczona metalem dziurka w pokrywie garnka, nity w spodniach (ale tylko te z wypustką w środku (zawsze je obrywam), te gładkie mi nie przeszkadzają) 3. Pozostałość mleka w przezroczystej szklance na dnie - nie mogę na to patrzeć i natychmiast myję jak dopiję, lub dolewam mleka 4. Buty stojące w innej pozycji niż podeszwą do podłogi i najdziwniejsze: 4. Nie mogę siedzieć obok spodni dżinsowych lub sztruksowych, czuję się jakbym siedział koło czegoś nieczystego (w sensie metaforycznym), skalanego. Ale już kurtka dżinsowa mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatka Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: 213.76.149.* 18.03.09, 08:25 A propos herbatki, taki dowcip ktos mi opowiadał: Rano, budzi się facet w lóżku z jakąś potworną, tłustą spoconą babą, nic oczywiście nie pamięta, patrzy, cala pościel we krwi, on też pokrwawiony, nagle czuje, że coś wystaje mu z ust, a to kawałek białego sznurka, z przerażeniem spogląda na leżące w jego łóżku monstrum i modli sie w duszy: Boże, błagam Cię, żeby to była herbata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.chello.pl 17.03.09, 13:42 Kaczyński (losowo wybrany) powoduje u mnie i wielu osób odruchy jaknajbardziej wymiotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: 77.223.237.* 17.03.09, 17:21 sałatka jarzynowa i nieudany ciemny (brązowy) barszczyk na imieninach, za nic nie wezmę do ust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: 77.223.237.* 17.03.09, 17:25 acha, jeszcze filiżanki, kubki, szklanki wymazane szminką, obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
mmerrique Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 13:44 Noworodki mysie (ogólnie młode gryzonie) i ludzkie... naprawdę uważam, że są obrzydliwe, wyglądają paskudnie, do tego dochodzą jeszcze nieopierzone pisklęta. Poza tym nie lubię widoku ludzkich stóp - nie uważam ich za obrzydliwe, ale zdecydowanie nie lubię na nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 13:44 ławki szkolne i krzesła - fuj! słuchawki publicznych/ firmowych telefonów + klawiatury rączki od wózków/koszy sklepowych kanapy, fotele w komunikacji publicznej + uchwyty brzydzi mnie zlew kuchenny z odpadkami Odpowiedz Link Zgłoś
megalania Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 13:49 Biżuteria, koraliki. Tatuaże i kolczyki. <rzygi> Odpowiedz Link Zgłoś
cezary_futerko Praca - pod kazda postacia 17.03.09, 14:00 az mnie telepie jak mysle ze mialbym pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. :) IP: *.206.112.55.static.telsat.wroc.pl 17.03.09, 14:28 *zapach wydzielany przez dotknięta biedronkę i ogólnie biedronki *ludzkie włosy - przytroczone do właściciela i luzem, paznokcie, podawanie komuś ręki, łupież, oddech (za wyjątkiem najbliższych, naturalnie) *jedzenie i picie u obcych ludzi, zarówno naczynia (myte ręcznie, zmywarkowe są ok) jak i same potrawy *zęby mnie swędzą jak widzę wspominane tu już regularnie porowate powierzchnie jak np plaster miodu, wnętrze gniazda os, perforacja na dużej powierzchni *kapiąca ze stoiska z rybami w lodzie woda *resztki i to co wycieknie z serów na półkach w supermarketach *gołębie sraki miejskie - wszelkie inne ptaki bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olica Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: 129.35.231.* 17.03.09, 14:17 mnie brzydzi biały ser - nie tylko do jedzenia, ale w ogóle - zapach, widok, nawet noża, czy miseczki po twarogu nie umyję brzydzą mnie niemowlęta, którym się ulewa i ich mamuśki, które to ulane/wyplute zbierają łyżeczką i same jedzą, bleeeee w ogle niemowlęta, bo kojarzą mi się z takimi białymi tłustymi robakami, nie cierpię też ich zapachu, o pielusze nie wspominając, no sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondego1 Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.fbx.proxad.net 17.03.09, 19:24 to sa mamuski ktore to ulane jedza???bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 18.03.09, 12:31 a i jeszcze jak moja siostrzenica rozplaćka w buzi kawałek chleba i moja siostra to zjada jezuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
pandaemonia motyle i tipsy 17.03.09, 14:21 motyle - nie wiem czemu tipsy i inne długie, grube, zakrzywione kolorowe szpony, zwłaszcza u kasjerek (jestem w stanie zostawić zakupy przy kasie) i pań w autobusach (jak się trzyma czegoś tuż przed moimi oczyma, to muszę odejść bo mnie mdli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klatka_na_muchy Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:33 faceci w ogóle wiem, że to nie jest normalne, ale obrzydzało mnie, kiedy widziałam rozebranego faceta, a jeśli jeszcze miał na klacie włosy, a nie daj Boże na dłoniach, to miałam ochotę zwiewać, gdzie pieprz rośnie. Chciałam dodać, że jestem hetero i w końcu się przełamałam, ale, kiedy zaczynam o tym myśleć, to wydaje mi się, że kobieta w łóżku jest bardziej "estetyczna" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:36 serial "Kryminalne zagadki ...". Brzydzi mnie starsznie, nawet jeśli nie grzebią w zwłokach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.icpnet.pl 17.03.09, 14:46 aksamit zamsz styropian ryby w wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Zastosowane w twoim pytaniu zasady gramatyki. IP: *.yamana.com 17.03.09, 14:50 Prawde mowiac, GW nie powinna dopuscic twojego postu - wlasnie ze wzgledu na gramatyke. Odpowiedz Link Zgłoś
megaego Re: Zastosowane w twoim pytaniu zasady gramatyki. 17.03.09, 14:58 czepiasz się bzdetów, to forum humorum, tutaj wolno trochę więcej! mnie brzydzi, ale to przepotwornie dźwięk towarzyszący jedzeniu przez kogoś jabłka! odruch wymiotny gwarantowany! fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:59 1. Majonez 2. Śledzie (0. śledzie w majonezie) zapach, wygląd, konsystencja ogólnie mega obrzydlistwo. 3. Soczewki - wkładanie i wyciąganie ich To są straszne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? 17.03.09, 15:00 1. ciąża - kobieta z brzuchem automatycznie staje się dla mnie równie atrakcyjna co wiadro kamieni (to chyba ewolucyjnie logiczne i prawidłowe zachowanie, choć wiem, że istnieje też zboczenie odwrotne) 2. dziecko - wszystko, co się wiąże z ludźmi do lat powiedzmy 18 (sporo czasu mija zanim człowiek wyuczy się pewnych zachowań typu higiena osobista, wstrzymywanie wiatrów przy ludziach czy jedzenie z zamkniętymi ustami) 3. mięso - od czasu, kiedy go nie jem 4. ptaki - nisko przelatujący gołąb wywołuje u mnie napad obrzydzenia 5. chodnik po zimowych roztopach, kiedy spod zasp śniegu wyłaniają się zaschnięte psie kupy i inne śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 15:33 Mnie brzydzi widok latem ludzkich zaniedbanych stóp. Spod rzemyków sandałów wyzierają zaskorupiałe paluchy i pożółkłe pazury. Ludzie prezentują na ulicy te cudowności, jakby nie znali pumeksu i lakieru do paznokci. Brzydzą mnie ludzie nieprzestrzegający higieny.Do diabła z nimi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylie Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 15:33 wyschnięty pancerzyk biedronki, gotowane mięso wołowe, ładowanie naczyć do zmywarki (fuuuj... już wolę myć sama), obcięte paznokcie, cudze włosy po odpadnięciu od ciała, wilgotne dłonie, sztuczne skarpety u faceta (u kobiety nie są takie obrzydliwe). Męskie sprane slipy. Zapach gołębi. Zapach mokrego psa. Zimny, siny placek ziemniaczany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.mofnet.gov.pl 17.03.09, 15:33 Publiczne toalety i sranie kogoś obok w kabinie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:36 Mnie obrzydzają butelki z za dużym lub za małym otworem do picia np. big łyk coli lub butelki od syropów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.chello.pl 17.03.09, 15:56 ale sie ubawilam cztajac tresci wypowiedz .hahahahah To teraz dodam swoje.Mnie obrzydzaja kolczyki w pepkach -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgsz Hmmm, a kolczyki w uszach? IP: 89.191.150.* 18.03.09, 09:47 ...czy nosach. Jestem ciekaw, nie nabijam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:33 Mam więcej: - obrzydzają mnie butelki z sokami całe oklejone i nieprzezroczyste - pasta do zębów (oprócz jak sam myję ale muszę najpierw zmoczyć szczoteczkę mocno woda) - tłuste od kremu ręce (lub mydła z kremem) - ekstremum to mleko w tubce, totalna oblecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jakie nietypowe rzeczy wam obrzydzaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:07 Wąsy Putry. Odpowiedz Link Zgłoś