IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:17
e tam i tak nic nei napisze. ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:18
      o! :)
    • ignatz Re: hehe 24.08.03, 14:18
      nei kłam
    • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:18
      ej. masz moj adres!
      • gitman Re: hehe 24.08.03, 14:19
        teraz juz moj ....
    • gitman Re: hehe 24.08.03, 14:18
      zwlaszcza ze i tak juz mnie tu nei ma...
      • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:19
        nikogo tu nie ma, zauwaz
        • Gość: miltonia Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:20
          Jeszcze ja jestem, a wlasciwie mnie nie ma.
          • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:20
            parami Was nie ma
            • ignatz Re: hehe 24.08.03, 14:22
              mnie tez tu nie ma, widzicie?
              • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:25
                ja np nie widze Cie
                • ignatz Re: hehe 24.08.03, 14:26
                  ja np nie widzę Twojego wpisu, odpowiadam intuicyjnie zgadując tylko co tam
                  napisałaś
                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:27
                    aha ja sie posunelam dalej. nie odpisuje na twoje posty, ktorych nie ma
                    • ignatz Re: hehe 24.08.03, 14:28
                      ja też (widzisz jak rozbudowaną mam intuicję?)
            • miltonia Re: hehe 24.08.03, 14:23
              Przez Ciebie parami, bo inaczej byloby jeszcze ciekawiej.
              • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:25
                o. a czemu nie w trojkacie wlasciwie (bo beze mnie)
                • miltonia Re: hehe 24.08.03, 14:26
                  Jakby co, to wiesz, gdzie nas znalesc.
                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 14:26
                    yhhy przeczytalam wlasnie o wuerze.
                    • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 18:55
                      i co? wierzysz im? ;P
                      • Gość: edzioszka Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 20:39
                        ja nie wierze - choć dotykałam...;)
                        • realna.wirtualna Re: hehe 24.08.03, 20:52
                          bingo - nie wierz nigdy kobiecie ;)
                          • Gość: edzioszka Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:13
                            ale to jest podłe - ja się tak napaliłam na to spotkanie, a tu masz babo
                            placek...;)
                            • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 24.08.03, 21:18
                              dziękuję za zaproszenie,
                              co upiekłaś?
                              • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:25
                                hyyh no nie moge sie otrzasnac ;))
                              • Gość: edzioszka Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:28
                                spiekłam raczka...;)
                                • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:29
                                  ale nie przypalilas?;)
                                  • Gość: edzioszka Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:31
                                    ale ta sciemniara to jeszcze będzie miała obrywkę - jedno mamy wspolne -
                                    wielonickowośc...;)
                                    • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:34
                                      skoro jestesmy przy apropie: czy to ktoras z Was wystapila na napojach w mojej
                                      sukience moze?
                                      • Gość: edzioszka Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:35
                                        no nie wiem, na ręce im nie spoglądałam, ani jakie wdziewają ciuszki...;)
                                        • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:55
                                          gut.
                                          • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 22:08
                                            ja wiem kto, ile dajesz za tę informację?
                                            • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:10
                                              a jaka jest cena wyjsciowa?
                                              • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 22:11
                                                poniewasz jest to wyjątkowa menda, więc sprzedam go za darmo
                                                • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:12
                                                  o. tym chetniej nabede, im bardziej darmo ;)
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 22:14
                                                    o napojach dowiedzialem sie od Ciebie,
                                                    gdzie indziej wypisywal na Ciebie gorsze rzeczy..
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:15
                                                    o. trace kontrole nad stale rosnacym kregiem wielbicieli??
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 22:17
                                                    to co, mówić otwarcie, czy gdzies na uboczu?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:17
                                                    na uboczu. i przedstaw sie sam(a) ;)
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 22:21
                                                    niewazne kim jestem,
                                                    chcesz maila?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:22
                                                    ad 1. nalegam
                                                    ad 2. aha
                                                  • wirtualna.nierealna Re: hehe 24.08.03, 22:24
                                                    podasz i mnie Słodziutki? ;)))
                                                  • ignatz Re: hehe 24.08.03, 22:26
                                                    mi też hyhyhy
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 22:26
                                                    aniela - odbierz poczte
                                                    nierealna - spytaj aniele, na pewno ci powie
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:29
                                                    omatkoboska. hyyh jestem jedyna znana sobie osobą uzywajacą jednego nicka. a
                                                    mimo to glodnym jestem na mysli.
                                                    ps. nick(gitman?): etam
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:32
                                                    w sensie: jak chleb jestem
                                                  • wirtualna.nierealna Re: hehe 24.08.03, 22:33
                                                    Anielu,już sie pogubiłam w tym wszystkim ;)))
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:35
                                                    dobrze masz :) zazdorszzcze ;)
                                                  • wirtualna.nierealna Re: hehe 24.08.03, 22:35
                                                    gitman to słodko spi,w pokoju obok ;)))
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:35
                                                    yyyyy to kto to nik?
                                                  • Gość: edzioszka Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:38
                                                    dobrej nocy Anielciu...;)
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:38
                                                    eh. topa ;)
                                                  • wirtualna.realna Re: hehe 24.08.03, 22:46
                                                    Te, nierealna, podejdź no do płota, jako i ja podchodzę!
                                                  • ignatz Re: hehe 24.08.03, 22:50
                                                    brzdęk
                                                  • wirtualna.realna Re: hehe 24.08.03, 22:51
                                                    runda 1
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:52
                                                    lać kisiel ? ;)
                                                  • wirtualna.realna Re: hehe 24.08.03, 22:54
                                                    lepszy kisiel niż błoto
                                                  • miltonia Re: hehe 24.08.03, 23:00
                                                    Czy jeszcze raz mozecie sie przedstawic, kto jest kim, bom ostatnio
                                                    rozkojarzona.
                                                    Ps. Anielciu, poprosze tez golebiem te demaskatorska informacje, cos ja od
                                                    tymczasowego dostala.
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:02
                                                    a wiec tymczasowy to nie Ty, nie Git, znaczy Eda ;)
                                                    ps. info brzmi: zajrzyj na forum, ktore niegdys spamowalas.
                                                  • ignatz Re: hehe 24.08.03, 22:54
                                                    leeej! :-D
                                                  • wirtualny.realny Re: hehe 24.08.03, 22:56
                                                    ty bierz jedną a ja drugą, szkoda ich ;P
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:57
                                                    aha w ciuciubabke sie bawicie. płciową.

Aniel.
                                                  • ignatz Re: hehe 24.08.03, 23:01
                                                    palec do budki?
                                                  • wirtualny.realna Re: hehe 24.08.03, 23:01
                                                    morphing
                                                  • ignatz Re: hehe 24.08.03, 23:04
                                                    hermafrodyta hyhy
                                                  • emusia Re: hehe 24.08.03, 23:15
                                                    aśka! ponoć na dyskotece jesteś :-P
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:20
                                                    Emma tez zwariowala?
                                                  • emusia Re: hehe 24.08.03, 23:27
                                                    nie ja tylko poznala straszną prawdę...
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:29
                                                    o. jaka? niech i mnie ta prawda wyzwoli
                                                  • emusia Re: hehe 24.08.03, 23:30
                                                    lpesze najbrzydsze kłamstwo niż najładniejsza prawda :-)
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:32
                                                    znaczy ja wole slodkie klamstwa niz gorzkie prawde tez.
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:04
                                                    aha w bambuko aktualnie przebywam
                                                  • miltonia Re: hehe 24.08.03, 23:20
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> a wiec tymczasowy to nie Ty, nie Git, znaczy Eda ;)

Z Eda, to wszystko mozliwe.

> ps. info brzmi: zajrzyj na forum, ktore niegdys spamowalas.

A do ktorego watku?
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:22
                                                    M...
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:22
                                                    2 i 7 od gory. moze jeszcze gdzies, ale nie chcialo mi sie przewijac dalej. :)
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:23
                                                    tylko tam
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:26
                                                    no i co z nim zrobimy?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:28
                                                    ? powiedzialam: etam juz :)
                                                    ps. a tym sezonie modny wreszcie punk. irokeza na jesien odswieze.
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:29
                                                    ja i tak gada ponękam
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:31
                                                    znaczy ja umilowalam pokoj. najlepiej taki z widokiem. i Tobie tez polecam :)
                                                  • miltonia Re: hehe 24.08.03, 23:30
                                                    Eeee, dalej nic nie kapuje.
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:32
                                                    no co Ty, przecie gad jakich mało
                                                  • miltonia Re: hehe 24.08.03, 23:36
                                                    Napiszcie mi jak trzeba, bo jak bum cyk, cyk, nie wiem. Mejlem, co?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:35
                                                    aha komus sie zdawalo ze przebralam sie w jego odziez wierzchnia. i sie
                                                    zirytowal. a tamta odziez ani modna ani twarzowa. po co mialabym po nia
                                                    siegac? w tym sezonie czerwony, ultra mini, suwaki i obszerne torby tylko.

ps. a swoja droga glodnym jak chleb na mysl przychodze. powinno byc dobrze a
                                                    jest zle.

• nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:36
                                                    zresztą całe te pg siebie warte
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:38
                                                    eno. ja wole o modzie jesien-zima niz o podforach lokalnych.

ps. Eda przestan.
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:40
                                                    Eda śpi ;P
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:41
                                                    akurat. ;)
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:42
                                                    "śpi"
                                                    lepiej?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:43
                                                    nie widze roznicy.
                                                    wiec po co przeplacac? ;)
                                                  • miltonia Re: hehe 24.08.03, 23:49
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha komus sie zdawalo ze przebralam sie w jego odziez wierzchnia. i sie
                                                    > zirytowal. a tamta odziez ani modna ani twarzowa. po co mialabym po nia
                                                    > siegac? w tym sezonie czerwony, ultra mini, suwaki i obszerne torby tylko.

Tzn. Po sobie sadza niektorzy? Tyle, ze nie kazdy w modnej odziezy dobrze
                                                    wyglada. Niektorzy dosc pokracznie.

> ps. a swoja droga glodnym jak chleb na mysl przychodze.

Bo moze Ciebie glodni?

powinno byc dobrze a jest zle.

Komu zle, temu zle. Tobie to dobrze. w tej odziezy na przyklad.

Ps. Dowiem sie wreszcie o co chodzi?
                                                    >
                                                  • nik_tymczasowy Re: hehe 24.08.03, 23:51
                                                    ja zaraz nie wytrzymam, czy mam pisać wielkimi literami?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:51
                                                    hehe, czekaj wysle mejlem zeby burzy nie zebrac ;)
                                                  • Gość: tymczasowy Re: hehe IP: *.acn.pl 24.08.03, 23:52
                                                    ja go itak załatwię,
                                                    mnie też zalazł za skórę
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:57
                                                    e-e Eda, zle sie bawisz. powages.
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:58
                                                    Miltonia: masz wiadomosc w poczcie nieglosowej
                                                  • Gość: tymczasowy Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 23:59
                                                    aniela, no co Ty?
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:01
                                                    mogę już oddychać?
                                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:02
                                                    no nie wiem
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:01
                                                    ona tak zawsze
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:02
                                                    to ja nabieram
                                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:03
                                                    wody w usta lepiej nabierz
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:04
                                                    bo co, Wr?
                                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:04
                                                    chodziło mię o dyskrecję
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:05
                                                    a to ja zawsze, bez wody nawet lania w usta
                                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:06
                                                    no to git
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:02
                                                    aha od takiego tak mam.
                                                    ps. zwietrzyliscie sete?
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:03
                                                    mówiłem o Edzi, a seta już wypita :-)
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:06
                                                    wlasciwie ie wiadomo kto wypil. las rak w jednej sekundzie wyrysl przy niej.
                                                    chuchnij moze na dowod
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:13
                                                    huuuuu! hyhy żyjesz?
                                                  • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:14
                                                    yhyhhy a tak .nie pierwsza to seta Twoja, zaswiadczam
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:20
                                                    błogosławieni którzy nie poczuli a uwierzyli hyhy
      100 - dedykowane Kalgar :-)
        dziękuję za uwagę :-)
      • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:06
        znowu? weź coś czasem dla mnie...
        • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:07
          to Wy cały czas podsłuchiwaliście..?
          • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:11
            chociaż powiedzcie dobranoc żebym nie sterczała jak..
            • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:11
              aha poszli na bok? ;)
              dobranoc:)
              • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:12
                dobranoc, milych snów. i wogole.
            • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:12
              dobranoc
              • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:13
                telepatia?
                • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:16
                  nic nie wyszło z tej dyskoteki :-(
                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:18
                    ja się dobrze bawię ;P
                  • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:20
                    nie podrywaj michała dopbrze ci radze :-)
                    • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:22
                      Ema? dalas sie poniesc strumieniowi nieswiadomosci ciut za daleko, albo mi
                      ktos zapalki z oczu wyjal. lepiej pojde miec dobra noc.
                      • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:23
                        jakie zapałki, jakie zapałki? belki porządne, a nie zapałki.
                        • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:27
                          to było do wirtualnej, przywidziało Ci się Anielu ;-)
                          • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:28
                            aha Ema pisze, a kto posty nosi?
                            • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:31
                              yhyh teraz zobaczylam sens wyjasnienia. nene szlo mi o to ze myslalam ze Ema
                              po 1. zwraca sie do Ciebie per aska, po 2. nalega zebys nie podrywala michala.
                              co w swietle zaburzen plciowych dzis ujawnionych poglebilo moja dezorientacje.
                              a wszystko przez niewlasciwe podczepianie postow?
                              pstryk. znikam.
                              • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:34
                                długa i skomplikowana historia. opowiem ci w grudniu popołudniu.
                              • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:34
                                pstryk? znowu matrix? (hyhy)
                                • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:35
                                  aha uwazaj na glowe ;P
                                  dobranoc wszystkim.
                                • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:36
                                  dzień świastaka.
                          • wirtualny.realny Re: hehe 25.08.03, 00:29
                            te, ignatzowa, za dużo sobie nie wyobrażaj
                            • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:32
                              znaczy ja juz sie zuepłnie pogłubiłam huishu i na dodatek pojecia nie mam czego
                              wy chcecie ode mnie. moze po prostu pojde spac?
                              • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:33
                                ja jestem wr i nic od Ciebie nie chcę,
                                ignatzowa to Ignazt (nie Ty),
                                bo on do mnie wali per wirtualna
                                • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:34
                                  ja do Ciebie? a Ty kto niby?
                                • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:34
                                  a to przepraszam.
                            • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:32
                              te, przebieraniec, nie fikaj bo sie przewrócisz
                              • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:36
                                nie jestem zaden przebraniec
                                i nie fikam
                                a jak chcesz sie bic to choc na strone
                                • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:38
                                  moment, tylko niech mi sie uprazy kukurydza prazona.
                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:39
                                    jedzenie, o tej porze?
                                    grozi chorobliwą nadwagą
                                • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:38
                                  Na którą stronę?
                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:39
                                    orzeł czy reszka?
                                    wybieraj
                                    • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:44
                                      to jak? bijecie sie czy nie? bo jak nie to ide spac.
                                      • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:44
                                        oddał Ciebie walkowerem,
                                        cienias ;)
                                        • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:46
                                          on wie, ze tak jego wybiore.
                                          • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:48
                                            błąd,
                                            mówiąc to już jesteś zgubiona
                                        • Gość: wirtualny.realny Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:46
                                          i co teraz zrobisz ;)
                                          wydał Cię na wirtualną pastwę..
                                          • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:48
                                            pójdę spać.
                                            • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:50
                                              ok. tylko nie jedz kukurydzy w łóżku.
                                              • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:56
                                                moja kukurydza, moje łóżko, ciebie do niego nie zparaszałam, więc mogę i będe
                                                jadła a nawet nakurusze.
                                                • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:58
                                                  faceta się nie zaprasza,
                                                  sam przychodzi ;P
                                    • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:52
                                      wybieram
                                      • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:54
                                        za późno, poszła spać,
                                        teraz nie ma sensu się bić
                                        • emusia Re: hehe 25.08.03, 00:55
                                          jeszcze nie :-P
                                          • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:56
                                            żądna krwi,
                                            a niech Ją..
                                            • ignatz Re: hehe 25.08.03, 00:58
                                              no wybrałem, co teraz?
                                              • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 01:00
                                                jak wybrałeś to trzymaj mocno bo ona Ciebie też wybrała,
                                                dobranoc ;)
                                                • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:03
                                                  kiedy pacjent oddalał sie po gumnie...
                                              • emusia Re: hehe 25.08.03, 01:03
                                                teraz jest ten moment w ktorym powinnam podejsc i wrzucic ci chustke na głowe i
                                                powiedziec 'moj ci on jest'.
                                                względnie moge złożyć na twych ustach pocałunek, następnie zdjąć wstążkę z
                                                włosów (nigdy nie wiązałam włosów wstążką) a następnie przypiąć ci ją do piersi.
                                                która opce wybierasz?
                                                • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:04
                                                  opcję nr 666, zwaną też 98 chwytem dżudo - nogi za pas. Dobranoc państwu,
                                                  oddalam się i ja po gumnie.
                                                  • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 01:07
                                                    nie no, czegoś takiego nie widziałem,
                                                    dać dziewczynie kosza....
                                                    chłopie!
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:10
                                                    no widzisz, Wr, człowiek uczy się całe życie a i tak umiera głupi (Emusi
                                                    ulubione, na osłodę)
                                                  • emusia Re: hehe 25.08.03, 01:12
                                                    :-)
                                                    ale ty mi dajesz tak średnio 5 razy na dziń kosza wiec się już przyzwyczaiłam :-
                                                    )
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:14
                                                    Ty tak, ale Wr jeszcze nie ;-)
                                                  • wirtualny.realny Re: hehe 25.08.03, 01:15
                                                    no pewnie, że nie, nigdy!
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:17
                                                    ha, tak to jest że jedni ciułają, a inni mają w bród ;-) Trzymajcie się mocno.
                                                    A, Wr - zakręć się koło Emusi, to fajna dziołcha ;-)
                                                    Dobranoc!
                                                    Over&out.
                                                  • wirtualny.realny Re: hehe 25.08.03, 01:19
                                                    no nie, ignatz, rozbrajasz mnie...
                                                    over&over again
                                                  • wirtualny.realny Re: hehe 25.08.03, 01:20
                                                    emusia - co robisz jutro wieczorem? ;)
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:26
                                                    Z zaświatów: heh, chyba jest zajęta ;-) a ja, drogi Wr, czekam na Kogoś
                                                    Specjalnego (czyli Niesamowicie Złośliwą Jędzę)
                                                  • emusia Re: hehe 25.08.03, 01:30
                                                    mowiac po ludzku: czeka na kalgar. na mnie tak nie czekal jak bylam w
                                                    norwegii :-(
                                                  • ignatz Re: hehe 25.08.03, 01:32
                                                    eno, to zbyt dalekie wnioski, spokojnie ;-)
                    • wirtualny.realny Re: hehe 25.08.03, 00:22
                      ani mi się śni
                      • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:31
                        aniela, zajrzyj wiesz gdzie
                        • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:32
                          yyy zajrze. okaze sie czy wiedzialam dzie ;)
                          • Gość: aniela Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 00:33
                            eh. rece opadaja :(
                            • Gość: wr Re: hehe IP: *.acn.pl 25.08.03, 00:35
                              na nic wiecej mnie w tem momencie nie stac,
                              przepraszam, ze nie spelnilem pokladanych we mnie nadziei,
                              fakt - glupie..
                              • miltonia Re: hehe 25.08.03, 00:46
                                Aniela, jeszcze raz zajrzyj, gdzie trzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka