ikeru 27.05.06, 20:46 może ktoś zna adresy fajnych stronek internetowych, na których można by było zobaczyć nowowczesne kompozycje florystyczne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sidesaddle Re: fajne stronki dla florystów? 28.06.06, 15:51 Dobry pomysł. Tylko trochę mało wpisów. Też mnie to interesuje. Pozdrawiam sidesaddle Odpowiedz Link
sidesaddle Re: fajne stronki dla florystów? 01.07.06, 21:45 Witam wszystkich zainteresowanych i proszę o rozbudowę bazy linków o kwiatach Mój pierwszy link: www.kocham.kwiaty.pl/ Bardzo przyjemna stronka na początek. Pozdrawiam sidesaddle Odpowiedz Link
sidesaddle Re: fajne stronki dla florystów? 01.07.06, 21:48 I coś dla chcących pogrzebać super linkownia florystyka.toplista.pl/ :) sidesaddle Odpowiedz Link
sidesaddle Re: fajne stronki dla florystów? 01.07.06, 22:03 Znalazłam coś fajnego!!! Kompozycje kwiatowe krok po kroku. Sami zerknijcie www.wgro.com.pl/oferty/kompo/arch1.htm :) s Odpowiedz Link
ikeru Re: fajne stronki dla florystów? 02.07.06, 20:24 Witam!Rzeczywiście fajna sprawa z tą stronką :) można faktycznie zobaczyć jak się robi kompozycję krok po kroku:) --- Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
zosl Re: fajne stronki dla florystów? 07.07.06, 21:43 witam.! Mam nadzieje, że koleżanki(bo to zwykle panie) się ruszą i zaczniemy wymienać doświadczenia.Oby! Odpowiedz Link
sidesaddle Re: fajne stronki dla florystów? 11.07.06, 14:15 A czemu ty się nie ruszysz i nie zamieścisz czegoś fajnego albo podziel się z nami swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam sidesaddle Odpowiedz Link
ikeru Re: fajne stronki dla florystów? 11.07.06, 22:17 witam! Z miłą chęcią bym się podzieliła, tylko zdaje się, że na tym forum nie można umieszczać zdjęć (no chyba, że ja nie wiem jak to zrobić ). Poza tym podawałam linka do mojej stronki internetowej, na której znajduje się tylko skromna część mego dorobku :) www.ikeanna.com/ www.ikeanna.com/dorobek.html --- Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
semi-oriental bukiet cieszy oko...... 18.07.06, 14:36 Bukiety na imieniny lub na co dzien. jakie byscie bukieciki zaproponowały tak dla osoby, ktora kocha kwiaty, ale sama nie dydponuje wiedza lub umiejetnosciami? taki bukiecik, ktory cieszy oko mieszkancow lub gosci? Do wnętrza z meblami drewnianymi, kolonialnymi? Odpowiedz Link
ikeru Re: bukiet cieszy oko...... 18.07.06, 21:08 Witam! Bardzo na czasie będzie bukiet ze słoneczników:){, ale trzeba się liczyć z tym, że nie będzie stał wiecznie, gdyż słoneczniki należą do kwiatów o małej trwałości po ścięciu}, można dodać do niego trochę trawy stalowej (steel grass) ewentualnie solidago(nawłoć). Odpowiedz Link
bella1 Re: fajne stronki dla florystów? 26.07.06, 02:15 ...www.aifd.org/2005symposium.htm Pozdrowienia i milego przegladania / sympozja/ :) Odpowiedz Link
bella1 Re: fajne stronki dla florystów? 26.07.06, 02:17 ...kopalnia wiedzy....:) ...www.teleflora.com/ Odpowiedz Link
bella1 Re: fajne stronki dla florystów? 26.07.06, 02:23 ...www.flickr.com/photos/grace_flowers/sets/272634/ Odpowiedz Link
bella1 Re: fajne stronki dla florystów? 26.07.06, 02:49 ...I ostatnia / dzisiaj/.. www.rhs.org.uk/chelsea/2006/exhibitors/floral_art/floral_arrangement.asp Odpowiedz Link
sidesaddle Re: fajne stronki dla florystów? 05.08.06, 15:13 Witam A czy może są gdzieś w sieci książki elektroniczne, które można ściągnąć? Ewentualnie możemy się wymienić skanami książek które mamy. Co wy na to?? Pozdrawiam sidesaddle Odpowiedz Link
sylwia0407 Re: fajne stronki dla florystów? 06.08.06, 15:28 photofile.ru/users/tulpankosca/ ślubne wiązanki, przystruj samochodu, wianki.... Bardzo fajna stronka, masę inspiracji:) Odpowiedz Link
neskaa1 Re: fajne stronki dla florystów? 07.08.06, 16:02 Ja polecam stronke www.mastrofioristi.com Odpowiedz Link