Dodaj do ulubionych

POCZTA KWIATOWA INC (aka KWIACIARNIA GAJA )

28.05.16, 17:44
ZDECYDOWANIE ODRADZAM POCZTE KWIATOWA INC (aka kwiaciarnia GAJA )
NIE ZMAWIAJCIE !!!!
zero profesjonalizmu, zamowilam kwiaty na Dzien Matki, nie dostaczyli ani w umowionym terminie 26 maja ani tez 27 maja. Brak jakichkolwiek informacji.
Panie w centrum obslugi klienta nic nie wiedza, nie maja nawet adresow wspolpracujacych z nimi kwiaciarni w Polsce !
Zenada. Jedyny pozytyw- oddali pieniadze po moim kontakcie mailowym, bez slowa przepraszam...
Obserwuj wątek
    • ilona.11 Re: POCZTA KWIATOWA INC (aka KWIACIARNIA GAJA ) 20.02.18, 16:01
      Zgadzam sie z Pani opinia, lecz nie oddano mi pieniedzy. Zamowiłam kwiaty dla babci na wyjątkową okazję, 90 urodziny. Zależało mi na pięknym bukiecie, więc wybrałam bukiet składający się z lilii, róż, goździków i pięknej zieleni, m.in. dzwonek irlandzki (molucella). Niestety wszystko okazało się wielkim oszustwem! Bukiet, w rzeczywistości, to kilka kwiatów z przybraniem i to skromnym. Kilka róż i parę drobnych goździków plus podstawowa zieleń. Nie było tam ani jednej lilii, choć to powinien być główny składnik bukietu! Ani jednego dzwonka lub coś równie wyjątkowego! Nawet zwykłych goździków było jak na lekarstwo! Zupełnie coś innego niż na zdjęciu. A wartość? Z pewnością mniej niż połowa oryginalnej ceny! Ponadto, został dostarczony z kilkugodzinnym opóźnieniem, zresztą dopiero po mojej interwencji! Wkrótce zadzwoniłam ponownie do customer service, aby złożyć reklamację. Niestety jakość obsługi była równie żałosna, a postawa mężczyzny karygodna!Zero profesjonalizmu! Kiedy zwróciłam mu uwagę, że zamiast snuć wywody o fałszywych reklamacjach, powinien mnie wysłuchać i przeprosić, bo on przecież reprezentuje firmę, odpowiedział, że nie ma mnie za co przepraszać! Skandal! Żałuję, że wcześniej nie sprawdziłam opinii tutaj. Sugerowałam się opiniami zamieszczonymi na ich stronie, o dziwo, wszystkie super. Oszustwo! Na pewno juz nigdy nie skorzystam z ich usług! Mam nadzieję, że tymi wpisami uchronimy choć jedną osobę przed tak koszmarnym doświadczeniem.
    • majaaaa345 Re: POCZTA KWIATOWA INC (aka KWIACIARNIA GAJA ) 11.12.18, 21:27
      bardzo współczuję takiej sytuacji :/ niestety, zdarzają się też takie nieprofesjonalne firmy z nieodpowiednim podejściem do klienta...
      na następny raz mogę polecić kwiaciarnię internetową cudoo.pl :) korzystałam z jej usług niejednokrotnie i się nie zawiodłam. mają piękne kwiaty, ciekawy asortyment i na pewno dobre podejście do klienta :)
    • mojkosia Re: POCZTA KWIATOWA INC (aka KWIACIARNIA GAJA ) 28.12.18, 16:23
      to strasznie przykre! też kiedyś tam zamawiałam i się przejechałam, ale nie aż tak... teraz zamawiam na cudoo.pl i jest o niebo lepiej! w porównaniu do reszty kwiaciarni w których zamawiałam tu jest chyba najlepiej
    • wiesieg555 Re: POCZTA KWIATOWA INC (aka KWIACIARNIA GAJA ) 18.01.20, 08:26
      Zamawiam kwiaty u nich już od kilku lat. Nie mogę powiedzieć nic złego, zawsze kwiaty w terminie i takie jak zamawiałem.
      Miały Panie pewnie po prostu pecha, a oczekiwanie znania adresów każdej kwiaciarni w tak dużych sieciach przez pracowników obsługi to chyba przesada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka