orman1 07.05.08, 10:51 Czy ktoś mi pomoże i poda adres strony z której mogę pobrać darmowy program lub demo do nauki bezwzrokowego pisania na klawiaturze NUMERYCZNEJ? Jest to dla mnie bardzo ważne, z góry dziękuję!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rafał Re: Bardzo PILNE!!! IP: *.ust.vectranet.pl 26.05.08, 17:03 Witam odnośnie Twojej prośby wejdź sobie na google wpisując to co Cię interesuje tam masz szeroki zakres informacji na ten temat. Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: Bardzo PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:57 Najlepszy i najbardziej zanany do pisania w języku polskim to MISTRZ KLAWIATURY, czyli ta strona producenta tego programu: www.nahliksoft.com.pl/phtml/p-mk2.html Link Zgłoś
Gość: JCSS Re: Bardzo PILNE!!! IP: *.chello.pl 26.05.08, 20:10 grabisz, sobie grabisz. Nie dość że w topicu nie napisane o so choszi, to jeszcze lenistwo, oj lenistwo.... Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bardzo PILNE!!! ??? - a wyszukiwarka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 07:52 ten temat był i to całkiem niedawno... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=79252933&v=2&s=0 wystarczy poszukać treść i forma wskazują, że pytający jest ten sam Link Zgłoś