oraniaa 17.04.07, 09:50 Witam.Jestem po kursie.Mam podjac pierwszą prace w kwiaciarni.Chciałam sie dowiedziec ile sie dostaje za godz. pracy w kwiaciarni.Na ile moze liczyc początkująca florystka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikeru Re: Zarobki florysty? 22.04.07, 11:07 To wszystko zależy gdzie się pracuje tzn. w jakim mieście i w jakim miejscu (czy w renowmowanej kwiaciarni czy w budce z kwiatami), nie można tego ujednolicić. W każdym razie kiedyś kształtowało się to od 8 zł za godzinę ( tak mniej więcej) Odpowiedz Link
asdf401 Re: Zarobki florysty? 18.05.07, 00:19 Dodam stawki zagraniczne: około 8-10 Euro. Odpowiedz Link
aspidistra Re: Zarobki florysty? 04.08.07, 00:04 ...to zależy od kwiaciarni i jej umiejscowienia...a także od tego jak wypadniesz na rozmowie wstępnej, należy się tutaj spodziewać tego, że pracodawca poprosi Cię o ułożenie bukietu i kwestia tego, jak zostanie odebrany. Pytanie "...a ile chciałaby Pani zarabiac..." to standard, musisz wiedzieć, mniej więcej na ile możesz sobie pozwolić na poczatek. Odpowiedz Link