grzynu 25.01.07, 23:39 W ubiegłą sobotę w "trójce" usłyszałem przeróbke ww utworu. Ubawiła mnie bardzo. Tylko nie mam pojęcia kto to zrobił. Ponoć jest to na jakimś soundtracku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trineo23 Re: cover ATB - All Around The World 27.01.07, 00:07 czy aby napewno chodzi Ci o ATB? Jakoś nie kojarze jego utworu o takim tytule.. Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: cover ATB - All Around The World 28.01.07, 13:36 mi sie tutaj kojarzy tylko ATC - Around the world i przeróbka Górskiego z Kabaretu Moralnego Niepokoju :))) Odpowiedz Link
oneofthem Re: cover ATB - All Around The World 01.02.07, 09:00 A może chodzi o to?: www.wrzuta.pl/audio/Xhg0k98TNv/max_raabe_-_around_the_world Z filmu "Zmruż oczy" (polecam!). Odpowiedz Link
grzynu Re: cover ATB - All Around The World 01.02.07, 12:02 Wielkie dzięki - o to mi właśnie chodziło :) Odpowiedz Link
oneofthem Re: cover ATB - All Around The World 02.02.07, 00:14 Cieszę się, że mogłem pomóc i jeszcze raz polecam film. Obok "Symetrii" K. Niewolskiego i filmów Marka Koterskiego to jedyny obraz w polskim kinie współczesnym warty polecenia. Znacie inne? Odpowiedz Link