Dodaj do ulubionych

Dobry wieczór

02.08.03, 23:46
Chciałam państwu powiedzieć, iż znudziło mi się bycie starszą panią z
niemodnymi szlagierami; chciałabym wreszcie zrobić coś nowoczesnego, co
sprawiłoby, że dla wielu młodych ludzi nazwisko Santor zalśniłoby nowym
blaskiem... Czy macie państwo jakieś propozycje? Będę bardzo wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:49
      Kochana Pani Irenko. Już od dziecka marzyłam, aby z Panią nagrać jakąś
      piosenkę. Mój brat mi mówi, że mam bardzo ładny głos. Żeby Pani wiedziała jak
      ja zazdrościłam Edycie Gorniak, kiedy z Panią zrobiła duet. Ja najchętniej
      zaśpiewałabym "Pójdę na stare miasto". Czy nie miałaby Pani nic przeciwko
      jakbym nagrała wersję punkową?
      • irena_santor Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:52
        Drogie dziecko, moja piosenka "Pójdę na Stare Miasto" nie nadaje się na
        przeróbkę punkową. Owszem w domu nawet sama noszę irokeza i podśpiewuję kawałki
        Sedesu i The Billa, ale akurat ten utwór niesie w sobie pewien ładunek
        emocjonalny, który inna interpretacja mogłaby zniekształcić... sugerowałabym
        jednak, byśmy razem stworzyły nową jakość, znam takiego młodego chłopaka, który
        pisze piosenki, Romka Lipko, może on nam coś ładnego stworzy?
        • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:54
          Ach, ja tez go znam. Czy to ten sam figlarz co mnie podrywał na basenie jak
          ćwiczyłam pływanie synchroniczne?
          • irena_santor Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:58
            Ech, oj nie wiem, ja z Romkiem nie chodziłam nigdy na basen, czasem do kawiarni
            albo gdzieś na spacer na Kamienne Schodki, ale może o muzyce porozmawiajmy, bo
            akurat znalazłam taką liryczną, ładną piosenkę Romka, "Jolka, Jolka.." sądzę,
            że mogłybyśmy poprosić autora tekstu, Marka Dutkiewicza, żeby zmienił
            na "Ircia, Ircia"... co ty na to? A Ty zaśpiewałabyś w chórkach.
            • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:00
              A może byśmy zaspiewały jedną z piosenek mojego taty. Dawno temu miał taki
              przebój co spiewał w duecie z jedną taką panią, co nie pamiętam jak sie
              nazywała. Ale to też była wzruszająca piosenka. Co Pani na to, żebysmy
              zaśpiewały "Close my eyes forever"?
              • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:01
                To Lita Ford byla!
                Super blond laska! Lubie takie dzidzie.
                • lita.ford Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:04
                  Dziękuję młody człowieku za uznanie. Co prawda już teraz nie jestem blond.
                  • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:05
                    lita.ford napisała:

> Dziękuję młody człowieku za uznanie. Co prawda już teraz nie jestem blond.

A ja owszem, widzę że jesteśmy w podobnym wieku, byłoby pani do twarzy...
                  • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:05
                    Jestem zaszczycony! Az tak sie napewno Pani nie zmienila? Cialko pewnie dalej
                    apetyczne?
                    Kolor wlosow mi obojetny.
          • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:00
            Mloda, Romek to stary dziadu jest!
            Moj stary ma lepsza kondycje, a w duecie z utalentowana, mloda panienka chetnie
            wystapi.
            Nawet jestescie w podobnym typie urody.
            • kelly.osbourne wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:01
              przecież nawet na nagrodach MTV Puff Daddy mnie przytulił.
              • mlody.cugowski Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:03
                Puff Daddy to watly, murzynski chlopak, moj stary dalby mu rade jedna reka!
                • kelly.osbourne Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:05
                  mlody.cugowski napisał:

> Puff Daddy to watly, murzynski chlopak, moj stary dalby mu rade jedna reka!

Sama bym mu dała radę, bo ja jestem bardzo wysportowana!
                  • mlody.cugowski Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:08
                    Puffowi to tak, ale z moim ojcem to nie tak latwo! To silny mezczyzna. I powiem
                    Ci w tajemnicy ze babki na niego leca. A on cale zycie marzyl o brunetce z
                    pochmurnym spojrzeniem, i zeby na reke mogl sie z nia silowac.
                    • kelly.osbourne Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:13
                      Ale ja już nie jestem brunetką, tylko blondynką. Musiałam się przefarbować, bo
                      dotałam główną rolę w filmie biograficznym o Marilyn Monroe. Reżyser mi
                      powiedział, że jestem do niej bardzo podobna.
              • irena_santor Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:03
                No dobrze, ale ja śpiewam tylko po polsku. Teksty do "Santor Cafe" Wojtek
                Młynarski mi tłumaczył, więc Kelly się tylko nauczy polskiego i możemy
                nagrywać. A twojego Taty, dziecko, chyba nie pamiętam...
                • kelly.osbourne Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:06
                  Wie Pani co Pani Irenko, możemy zrobic tak, Pani będzie śpiewała po polsku, a
                  ja po angielsku. Wtedy to będzie na pewno wielki przebój.
                  • mlody.cugowski Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:11
                    Ja moglbym tez zwrotke zaspiewac, na przyklad po francusku!
                    Juz raz z Garou spiewalem na pewnym popularnym festiwalu.
              • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:05
                Hej dziewczyny!
                Czy mogę się do was przyłączyć?
                Takie trzy zajebiste laski jak my będą przeciw wagą dla równie zajebistej
                Beaty. co wy na to?
                • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:06
                  Pani Koro, ale duet z panią mi zniszczy reputację, bo była pani uprzejma się
                  kiedyś obnażyć w celach medialnych... to nie uchodzi...
                  • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:10
                    Pani Irenko, szcuneczek..ale to chyba zazdrosc przez Pania tu przemawia?
                    Pani Kora ma zajebiste cialo, cycuszki pierwsza klasa, jej plakaty z Playboya
                    wisza w moim pokoju do tej pory!
                    • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:12
                      Nie jestem zazdrosna, Pani Mira Zimińska-Sygietyńska, gdy byłam w Mazowszu,
                      nigdy w życiu by mi nie pozwoliła na tego typu zachowania. Jestem oburzona.
                      • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:14
                        Pani Kora pokazala swoje boskie cialo, aby udowodnic ludziom, iz odzywianie sie
                        zdrowa zywnoscia plus aktywnosc seksualna daja dobre efekty.
                        To nie bylo zapatrzenie sie w siebie!
                      • anna.jurksztowicz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:15
                        Pani Ireno łączę się z Panią w oburzeniu. Poza tym uważam, że prawdziwe
                        artystki, takie jak my, nie powinny śpiewać piosenek rockowych.
                        • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:19
                          Droga Aniu, czyz nie bylaby to dla Ciebie jakas odmiana, wystep w gazetce dla
                          doroslych chlopcow, od tych wszystkich infantylnych piosenek dla dzieci?
                          Czas dorosnac.
                          • anna.jurksztowicz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:23
                            Oj Ryśku Ryśku, ty zawsze miałes brudne myśli i słowa.
                            • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:24
                              Aniu, dyskretniej prosze. Nie wszyscy musza znac nasze tajemnice..
                    • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:15
                      mlody.cugowski napisał:

> Pani Irenko, szcuneczek..ale to chyba zazdrosc przez Pania tu przemawia?
                      > Pani Kora ma zajebiste cialo, cycuszki pierwsza klasa, jej plakaty z
                      Playboya
                      > wisza w moim pokoju do tej pory!

och jestem zaszczycona

co prawda między cycuszkami mam pępek lecz są one nad wyraz jędrne
                  • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:12
                    irena_santor napisała:

> Pani Koro, ale duet z panią mi zniszczy reputację, bo była pani uprzejma się
                    > kiedyś obnażyć w celach medialnych... to nie uchodzi...

Dla poratowania kariery jestem skłonna zrobić wszystko... Powiem Wam drogie
                    kumy w sekrecie, że od nowego roku startuje nowa edycja playboya - "playboy
                    oldboy" przeznaczony dla panów od 60 roku życia wzwyż. I będę gwiazdą
                    pierwszego numeru. A może połączyłybyśmy nasze siły?
                    • mira_ziminska_sygietynska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:15
                      Ona kłamie, jak była w Mazowszu, pokazywała CAŁĄ KOSTKĘ podczas próby.
                      Myślałam, że ją wyrzuce, ale mąż mnie ubłagał. Inaczej bym nie przepuściła
                      takiej ladacznicy.
                      • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:16
                        O, mój Boże, taka kompromitacja, myślałam że to nigdy nie ujrzy światła
                        dziennego...
                      • reszta.zespolu.mazowsze Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:18
                        No właśnie, Pani Mira ma jak zwykle rację. My wszystkie musiałyśmy się za nią
                        wstydzic!!! To była czarna owca w naszym zespole. Wstyd. A teraz jeszcze jakieś
                        niewinne dzieci wciaga w swoje gierki!!!
                      • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:19
                        mira_ziminska_sygietynska napisała:

> Ona kłamie, jak była w Mazowszu, pokazywała CAŁĄ KOSTKĘ podczas próby.
                        > Myślałam, że ją wyrzuce, ale mąż mnie ubłagał. Inaczej bym nie przepuściła
                        > takiej ladacznicy.

a ty co tu knujesz stara ździro? Myślisz, że nie widziałam jak w czasie
                        powstania warszawskiego obłapiałyście się w kanale z Hanką Bielicką. Nie
                        pouczaj innych boś sama nie lepsza.
                    • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:17
                      to prawda jest. Kora ma racje, ja tez dostalem propozycje aby moj poster byl na
                      rozkladowce. i przyznam sie, ze juz wyrazilem zgode.
                      • danuta_rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:19
                        Wiecie, dziewczynki i chłopcy, tak w zasadzie to i ja się dawno nie
                        rozbierałam, ostatnio chyba gdzieś koło Wielkanocy, bo myłam nogi. To może
                        teraz moja kolej?
                        • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:20
                          Jestem oburzona podobnymi pomysłami, a tu dziecko siedzi i słucha, ta mała,
                          niewinna, bezbronna Kelly, która siedzi i nie wie, co się dzieje...
                          • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:21
                            Ja sie znam na kobietach, ja wiem co one lubia!!!
                            Kelly to w oczach ma kurwiki, wroze jej udana kariere medialna!
                          • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:22
                            No własnie. Ja nie poznaje tego kraju. Jak ostatni raz byłam w Sopocie to było
                            zupełnie co innego. U nas takie rzeczy są nie do pomyslenia. Kelly, dziecko, ty
                            idź juz spać.
                            • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:26
                              Aaaaa, zdrastwuj Ałła, ocień haraszo szto ty zdzies! Ja tiebia widzieła w
                              tysioć dziewiatsat tritcat siem!
                              • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:31
                                Marusia, ty pamiętasz kak w 1945 my szli na Berlin. My uże wtedy były ocień
                                haroszyje piosenkarki.
                                • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:33
                                  Ja była ocień haroszaja! Ja pieła "Oczi cziornyje" pa ruski!
                                  • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:36
                                    Da Viola, ty ociń haraszo pieła etu piesniu. Ty była balszaja zwiezda w
                                    Sawickom Sajuzie.
                                    • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:39
                                      Da, da, ja pieła na dniu rażdienija Piotra Pierwawa.
                                      • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:42
                                        Ty nie pomnisz, my pieli wmiestie. Patom Tatu zapieli nasu piesniu "Ja saszła s
                                        uma", Ty pomnisz viola
                                        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:48
                                          Ja zabyła, no ja magu tieper adnu piesniu pieć:

Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik Gey
                                          Mal'chik, Mal'chik, Mal'chik, Mal'chik Gey
                                          Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik
                                          Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik Gey
                                          Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik
                                          Mal'chik, Mal'chik, Mal'chik
                                          Smotrish nezhno,
                                          Zhdyosh ego vniman'ya.
                                          Chuvstva te zhe,
                                          No, ne ponimayu
                                          Skol'ko mozhno
                                          Zhit', lyubya, ukradkoi.
                                          Ochen' slozhno
                                          Skryt' tvoi povadki,
                                          Ochen' trudno
                                          Skryt' moi stradan'ya.
                                          Ochen', ochen', ochen' ochen'
                                          Neprilichnoe zhelan'e.
                                          • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:53
                                            Da eta ocień haroszaja piesń. Dawaj Viola ozem zapieć "nie zażigaj i nie gasi,
                                            nie wier nie bojsia nie prasi i uspakojsia". Ja napisała etot tiekst kak ja
                                            hatieła pajechac na Woodstock, no ja nie pałucziła pasporta,
          • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:47
            kelly.osbourne napisała:

> Ach, ja tez go znam. Czy to ten sam figlarz co mnie podrywał na basenie jak
            > ćwiczyłam pływanie synchroniczne?

Kelly, jak potrafisz tylkiem dobrze krecic to zapraszam do mojego nowego klipa.
            bedziemy go z ziomalami krecic w Poznaniu i brakuje nam przyciagajacej wzrok
            laski.
    • orkiestra_polskiego_radia_i_tv Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:10
      Jeśli my weźmiemy udział w nagraniu, wtedy zniwelowane zostanie szkodliwe
      działanie obnażonych części ciała pani Jackowskiej.
      • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:22
        No dobrze, to kto z kim nagrywa? I kto napisze teksty bo muzykę Romek Lipko, a
        tekściarza jakiegoś dobrego znamy?
        • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:23
          polecam mojego mlodego kolege, Rozynka.
          Chlopak ma prawdziwy talent.
        • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:25
          irena_santor napisała:

> No dobrze, to kto z kim nagrywa? I kto napisze teksty bo muzykę Romek Lipko,
          a
          > tekściarza jakiegoś dobrego znamy?

Ja podejmę siętego odpowiedzialnego zadania. Wszak jestem uznaną połetką

Mam głowę karabin maszynowy
          a ciało śmiałe i gorące
          w zimie jest lato w nocy słońce

• kora_jackowska Mam pomysła 03.08.03, 00:23
        ponieważ stanowimy śmietankę polskiego szołbiznesu powinniśmy działać razem.
        Proponuję nagranie koweru słynnego przeboju "Chałupy welcome to" w klipie
        wystąpmy nago. Tym samym dokonamy trześienia ziemi w branży. Niech świat pozna
        nasze piękne polskie ciała
        • maria_koterbska Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:25
          O, to i ja wystąpię. Rozbierzemy się razem z Danusią Rinn i będziemy girlsami,
          takimi z baletu - a potem wydam remiks "Karuzeli" i znów będę sławna!
        • danuta.rinn Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:25
          Oj tak, jestem jak najbardziej za!!! Niedawno kupiłam sobie nowe stringi i
          chciałabym, aby moi wierni fani zobaczyli jaka ja jestem nowoczesna.
          • maria_koterbska Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:27
            Ja też mam nowe stringi i bikini z fosforyzującymi czubkami; możemy teledysk
            nagrać nawet nocą.
            • danuta.rinn Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:32
              a będę mogła poskakać na piłce jak Madonna w nowym teledysku, co??
          • kora_jackowska My są zajebiste laski 03.08.03, 00:30
            Dobrze dziewczyny czas iść spać, jeszcze tylko kamil wstrzyknie mi kolagenu tu
            i ówdzie.

A może wystąpimy jako chirliderki? przemyślcie to nocną porą? Do rana i życzę
            słońca bez końca

przyszłam na świat po to aby kochać ciebie

• zbyszek.wodecki Re: My są zajebiste laski 03.08.03, 00:31
              kora_jackowska napisała:

> przyszłam na świat po to aby kochać ciebie
              >
              zawsze wiedzialem ze lecisz na dlugowlosych blondynow
        • zbyszek.wodecki Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:28
          to swietny pomysl, sam zajme sie rezyseria teledysku. oczywiscie bez mojej
          bliskiej kolezanki zdzislawy sosnickiej sie to nie odbedzie.
    • antonina.krzyszton Koleżanki nie poznaję was 03.08.03, 00:29
      Co tu się dziej? Przecież to Sodoma i Gomora. Wyuzdane stare babska nie wstyd
      wam???
      • zbyszek.wodecki Re: Koleżanki nie poznaję was 03.08.03, 00:30
        Tosiu, bez emocji, bo pozniej nie bedziesz w nastroju skomponowac materialu na
        swoja kolejna rewelacyjna plyte!
        • violetta.villas o! 03.08.03, 00:32
          Jak wam są kozy potrzebne do teledysku, to pożyczę. W zasadzie sama mogłabym
          się rozebrać, ale jeszcze nie wiem...
          • danuta.rinn Re: o! 03.08.03, 00:34
            Viola masz super pomysł. Jakbyśmy tak we trzy się rozebrały to byłby dopiero
            efekt.
    • orkiestra_polskiego_radia_i_tv Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:34
      W zasadzie skoro już wszyscy się rozbierają, to i my możemy. Tylko będzie
      problem, bo nas instrumenty będą zasłaniały...
    • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:35
      Mdleję, słabo mi... moja orkiestra się rozbiera... niech mi ktoś poda wody i
      sole trzeźwiące...
      • mira_ziminska_sygietynska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:37
        O, teraz to zszokowana! A kto w 1923 pokazywał Piłsudskiemu NAGIE NADGARSTKI?
      • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:38
        Tjebie nie nada wady, Irjena. Dawaj napjomsja wodki. Ja priwiezla
        wosiemdziesiat litrow. Ana ociń haroszaja na gałos.
        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:40
          Jeśli o moje kozy chodzi, to też się mogą rozebrać. Są bardzo wyzwolone.
    • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:42
      Ja pierdole, tu jakis zlot emerytuwek jest, czy cus?
      Kelly z ciebie bedom ludzie, ale zamiast gownianego pankowania zajmij sie
      rymowaniem!
      O mnie pisano w Ameryce, w gazetach. Jestem troche znany, cos razem zmiksujemy,
      zrymujemy i bedzie hit-git.
      Dawaj mala!
      • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:46
        To ja może zaśpiewam coś po rosyjsku skoro Ałła z nami jest, nawet coś z jej
        repertuaru...

ОТ БОЛИ Я ПОЮ - ЛЮБЛЮ
        Отдашь ключи и свысока поднимешь бровь,
        Всё, что смогла, я отдала тебе, Любовь.
        Ты всё взяла, ну что ж изволь...
        А мне оставь хотя бы боль!
        Осенний вздох стучит в вески,
        А впереди -
        Зима, зима, и от тоски
        Щемит в груди,
        Я о любви хочу успеть,
        Но не сказать, нет не сказать,
        А просто спеть,
        Спеть...

Ничего я ни жду в мире целом,
        У любви на виду под прицелом,
        У судьбы на краю в зимнем поле
        Всё стою и пою я от боли,
        От боли я пою - люблю...

Bueeeeeeeeheleleheleheeeeeeeeeeee... przepraszam, zakrztusiłam się ogonem kozy.
      • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:46
        Ja też bym chciała zostać raperką, bo Tomek Makowiecki się ze mnie smiej, że
        spiewam piosenki o jajecznicy. A raperzy mają takie mądre, zyciowe teksty.
        • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:51
          Ala, a jakie masz doswiadczenie? Bo wiesz to nie takie proste byc raperka..to
          nie tylko rymow ukladanie, to cala filozofia.
          No i musisz koniecznie styl ubierania zmienic, nie jestes wiarygodna w tych
          swoich ciuszkach.
          A Tomek to fajny kolo, niezla jazda w tych jego klipach jest! ostry jest, ostry!
          • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:56
            No ja mam duzo doswiadczenia, przeciez wygrałam idola. Poza tym jak chodziłam
            do szkoły podstawowej to bardzo lubiłam rap. Moimi idolami byli MC Hammer i
            Kris Kross. A i jeszcze kiedys wygrałam festiwal piosenki harcerskiej.
            • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:00
              Alicja, widze ze nie kumasz bazy, ale nic to.
              Z ziomalami cie douczymy czego trza, moze bendom ludzie z cie.
        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:51
          Ala, zamknij się, ty beztalencie debilne. Od razu wiedziałam, że nic nie będzie
          z ciebie, nie nadajesz się nawet do polerowania Jackowi Cyganowi butów ani
          niczego innego.
          • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:53
            Viola, uważam, że ja Was wszystkich nauczę śpiewu, nawet twoje kozy, a
            następnie sama się rozbiorę, skoro wszyscy to robią.
          • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:54
            co pani miala na mysli?
            stary babsztyl i takie swinstwa to mlodej mowi! zaraz jakis tekscior o tym
            zwyrodnieniu wsrod starych rur zrymuje.
            • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:55
              Chłopcze, twoja intonacja wydaje mi się nieco kontrowersyjna. Jesteś banalny i
              nie reprezentujesz sobą nic godnego uwagi, jesteś żałosnym pajacem. Idź do
              domu, niech ci mama zrobi owsiankę na mleku.
              • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:57
                Pani Elu ma pani rację. Ci dzisiejsi raperzy to tacy niewychowani. I nie noszą
                takich błyszczących spodni jak MC Hammer
                • anna.jurksztowicz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:00
                  Alu, kochanie. Masz rację. Ja wiem, że ty umiesz ładnie śpiewać. Mam dla ciebie
                  propozycję. Nagrajmy wspólnie "Zima lubi dzieci" z orkiestrą symfoniczną.
                  • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:01
                    Hurra, hurra. Pani Aniu ja zawsze marzyłam, żeby z pania zaspiewać. Kiedyś na
                    koloniach wygrałam konkurs piosenki jak zaspiewałam "Muszelko ratuj ratuj
                    mnie". Dostałam wtedy dyplom i czekoladę.
                    • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:07
                      kurwwa wiedzialem, ze z takimi cipkami ja Ala nie ma co zaczynac, dupy za
                      czekolade by to dalo..
                      fuj

lepiej kaja sie zainteresuje blizej
              • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:57
                Kobieto a co ty do mnie z tekstem wyjezdzasz?
                nie slyszalem zadnej twojej muzy wiec wypad!
                • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:58
                  mlody.raper.peja napisał:

> Kobieto a co ty do mnie z tekstem wyjezdzasz?
                  > nie slyszalem zadnej twojej muzy wiec wypad!

i dodam - od mamusi mojej z daleka! bo sie wkurwie, choc lagodnym jest
                  • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:59
                    Ja właściwie wpadłam się tylko rozebrać, ale widzę, że wy tu o muzyce czy czymś
                    takim rozmawiacie, no to se pójdę chyba.
                    • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:01
                      Drogi Pejo, czy inna flejo, jesteś nikim, a ja uczę śpiewu i się na tym znam. I
                      doskonale wiem, że się nadajesz najwyżej do trzymania jako podnóżek dla Roberta
                      Leszczyńskiego, natomiast mamy spytaj czy nie ma pożyczyć złotego bikini.
                      • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:03
                        Ela, to się w końcu rozbieramy czy nie??? My tu z Violą czekamy, a ty się
                        jakimiś pierdołami zajmujesz!!! Zdecyduj sie kobieto!!!
                      • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:05
                        wiec pani Elu czy inna tam, mam w dupie nauki rozne, bo to zycie, tak zycie
                        nauczylo mnie wszystkiego! rymowania tez i swoje dobre rady w dupe se wsadz!
                        nie do mnie ta nawijka!
                    • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:03
                      Kaja zostan!!!
                      Moi koledzy chca cie poznac, nawet muszem sie przyznac ze jeden teledysk twoj
                      mnie zainspirowal i w szufladzie mam zajebisty tekst o tobie..jakby ci sie
                      spodobalo to moglabys goscinnie wystapic u mnie?
                      ja, ty i 30 moich ziomali..szczegoly mozemy omowic na osobnosci
                      • krzychu_krawczyk Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:05
                        O, jak tu fajnie, wszyscy się rozbierają, to ja też. Zrobię nową
                        wersję "Parostatku". A w teledysku zagram parostatek.
                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:06
                          a mogą być trzy parostatki? Krzysiu proszę. My z Violą byśmy chętnie zagrały z
                          prawdziwym mężczyzną.
                          • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:08
                            No ale jak ja będę w swych powiewnych kreacjach przechadzała się po pokładzie?
                            A jak wiatr mi strąci kapelusz do wody? Nie mówiąc o tym, że jak kiedyś ze
                            Zbyszkiem nagrywałam teledysk do "Embarras" to mi się peruka zaczepiła o
                            reflektor i operatora świateł prąd poraził.
                            • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:12
                              Ale to ja mam już być na tym statku rozebrana czy w trakcie, bo nie rozumiem.
                              Żeby to tylko nie zburzyło mojego wizerunku artystycznego.
                            • zdzislawa.sosnicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:12
                              Masz rację Irenko. Ten Zbyszek to rzeczywiście jaiś niezdarny. Jak ja z nim
                              nagrywałam "Z tobą chcę oglądać świat" to przyciął mi klapą od fortepianu
                              bluzkę, którą mi sąsiadka z Bułgarii przywiozła. Widziałas kochana ten
                              teledysk. Pod koniec musiałam występować z jednym rękawem.
                              • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:13
                                tez mam taka bluzeczke.
                                tylko, ze ja jestem mloda i ladna wiec mi wypada sie tak pokazywac.
                                • zdzislawa.sosnicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:14
                                  A ja przynajmniej śpiewać umiem i mam bardziej ponetne usta.
                                  • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:16
                                    och kochana, mysle ze nie zaspiewasz glosniej niz ja..
                                    mam silny i mocny glos, a poza tym ze sam glos dziala seksownie, to i we mnie
                                    samej duzo ponetnosci znalezc mozna!
                                    • zdzislawa.sosnicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:18
                                      Ja nie zaśpiewam? Ja? Dziecko drogie licz się ze slowami. Nie wiesz chyba z kim
                                      rozmawiasz.
                                      • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:28
                                        no a kto to jest Zdzislawa Sosnicka hahahahahahahaahahahahahhaha
                                        • Gość: Mieczysław.Fogg Re: Dobry wieczór IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 12.01.04, 18:18
                                          Jesienne róże...
                                • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:15
                                  Sugerujesz, szmato, że ja nie mogę już nic pokazać?
                                  • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:18
                                    pani to juz troche przechodzona i nie pierwszej swiezosci
                              • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:14
                                Jak ja nagrywałam ze Staszewskim tę piosenkę, w której mój głos tak ładnie
                                słychać, to zaczął się dobierać do jednej z moich kóz. Byłam w szoku, ale
                                całuję go prosto w samo serce.
                                • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:15
                                  No Viola wreszcie wróciłaś! Pamiętasz miałyśmy się rozbierać!
                                  • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:17
                                    Ja bym naprawdę prosiła, żeby z tym rozbieraniem to nie przesadzać. Jest lato,
                                    owszem, można odkryć nieco szyję i do poowy nadgarstki, ale naprawdę bez
                                    przesady.
                                    • mira_ziminska_sygietynska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:19
                                      irena_santor napisała:

> owszem, można odkryć nieco szyję i do poowy nadgarstki

O! Mówiłam??!!! Zawsze była puszczalska! Skandal!
                                      • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:20
                                        mira_ziminska_sygietynska napisała:
                                        >
                                        > O! Mówiłam??!!! Zawsze była puszczalska! Skandal!

Paschalska? Ktoś mnie wołał?

Nic nie rozumiem. To kiedy mam się rozbierać i gdzie?
                                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:22
                                          O nie, ty się nie będziesz rozbierała. Byłyśmy z Violą pierwsze.
                                    • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:19
                                      Ale ja nie mam szyi ani nadgarstków.
                                      • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:20
                                        A to ja chyba powoli przestaję mieć, ale dopóki jestem młoda i atrakcyjna, to
                                        się nie martwię.
                                      • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:22
                                        A ja mysle ze trzeba stad uciekac, bo to kolko rozancowe starych bab, wszyscy
                                        mlodzi juz pouciekali..
                                        to i ja spadam, a wy nadal zajmujcie sie swoim tluszczem!! ja ide tanczyc,
                                        skakac, szalec!
                                        jestem mloda i powabna, musze korzystac, a w zespole mam samych brzydali, pa
                                        stare ciotki
                                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:23
                                          Taniu wcale nie masz takich brzydali. Ja bym saksofonistę z chęcią...
                                          • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:25
                                            Ojej, ale fajnie! Ostatni raz, to pamiętam, panie, takie zabawy na urodziny
                                            Cara Mikołaja! Skoro wszyscy się rozbierają, to ja pozbędę się spinek do
                                            mankietów.
                                            • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:27
                                              Dziewczęta, więc tak. Ja mam ten fosforyzujący strój bikini i różowe boa. Będę
                                              tańczyła wokół rury kanalizacyjnej. A jak wy?
                                              • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:28
                                                nieprawda. bo ja będę tańczyła przy rurze
                                                • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:31
                                                  No to jak Danusia przy rurze, to ja mogę bez, wszystko jedno. Ja się mogę
                                                  obracać w kółko i udawać karuzelę, ale nie chciałabym biustem o coś zawadzić.
                                                  Pamiętacie, co było jak śpiewałam duet z Wiesiem Michnikowskim i się zaczęłam
                                                  obracać...
                                            • pola.negri Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:27
                                              Ależ panie Mieczysławie, tak nie wypada.
                                              • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:29
                                                Ależ Polu, przecież jesteśmy na Ty... nie pamietasz jak w 1924, tej pamiętnej,
                                                burzowej nocy...gdy jesienne róże stały w wazonie...
                                                • pola.negri Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:31
                                                  A wtedy... pamietam, na kolację usmażyłam wątróbkę
                                                  • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:33
                                                    Tak, ale ja pamiętam, że po tej kolacji na śniadanie zrobiłaś wyjątkowo
                                                    paskudne kanapki z foie gras, myślałem, że już więcej "Piosenki o mojej
                                                    Warszawie" nie zaśpiewam.
    • irena_santor co to to nie 03.08.03, 01:37
      Skoro mi robicie chlew, dom rozpusty i w ogóle z mojego wątku, to ja idę spać!
      Czuję się oburzona faktem, że chciałam nagrać piosenkę, a wszyscy się zaczęli
      rozbierać... o Boże... będę miała globus... ach, mdleję...
      • kelly.osbourne Re: co to to nie 03.08.03, 09:13
        Ja wczoraj musiałam pójść wcześniej spać, bo słyszałam od koleżanek, że jak się
        długo spi to potem głos lepszy. Poza tym skoro mam wystąpić w nowej edycji
        Divas Live z piosenkami Marii Callas, to muszę naprawdę być w wysokoiej formie.
        Pani Elu, jak już się Pani rozbierze, to czy będę mogła wziąć lekcję śpiewu.
        • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:23
          Peja, zgubiłam twoją komórkę, przekręć do mnie, chcę narać "Beata. Reanimated"
          i myślałam że mógłbyć wziąć np. ten kawałek (ewentualnie skołuj ziomków)
          Pustynia wciąga nas od głowy do pięt
          Wypala oczy, suszy ciało i krew
          I tylko tra, tra, tra, zgrzyta w zębach piach
          Słońce opala brzuchy, wiatr tarmosi nasze ciuchy
          • elzbieta_zapendowska Re: co to to nie 03.08.03, 09:43
            Kelly, dziecko, oczywiście, że dam Ci kilka lekcji śpiewu, choć tak naprawdę
            nie jest ci to potrzebne, twój głos jest doskonały. Sądzę, że możesz już zacząć
            ćwiczyć taniec erotyczny, a ja przez ten czas postaram się przypomnieć, gdzie
            położyłam swoje kabaretki, te fioletowe.
            • maria_koterbska Re: co to to nie 03.08.03, 09:44
              Elu, leżą tam, koło stanika Danusi Rinn - tego wysadzanego ćwiekami, z
              napisem "Metallica" z przodu.
              • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 09:46
                To mój stanik, a nie Rinn. Ona ma z Megadeth. A w ogóle co to za idiotyzm, już
                niedziela, a ja się jeszcze nie rozebrałam.
                • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 09:50
                  Dziecko drogie, już ci chyba wczoraj mówiłam, że ty rozbierała się nie
                  będziesz. Poza tym stanik z Megadeth należy do Sośnickiej. Wymieniłysmy się
                  ostatnio na stringi z Blue Cafe.
              • joanna.bartel Re: co to to nie 03.08.03, 09:47
                chwileczkę, z tego co pamiętam to ja miałam pozyczyć ten stanik do telezakupów
                Mango, jak będę prezentowała nowy super mikser. Tak przy okazji, Kelly jak tam
                twoje majtki elektryczne, co je kupiłas do odchudzania?
                • kelly.osbourne Re: co to to nie 03.08.03, 09:48
                  Pani Joasiu, powiem jedno, pani chłam reklamuje. Założyłam te majtki tylko raz
                  i prąd mnie kopnął. Poza tym tata mówi, że i tak szczupło wyglądam.
                  • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:50
                    Kelly, kruszynko, ja o tym napisałam kiedyś piosenkę:

Wybacz mi ojcze - unosi mnie ten prąd
                    Za chwilę będę daleko, daleko stąd, jak najdalej stąd
                    Różowa kula porwała mnie i spójrz
                    Nie mogę nawet ci podać ręki, cóż - inna jestem już
                    • kelly.osbourne Re: co to to nie 03.08.03, 09:53
                      Ja bardzie lubię jak Pani śpiewa o szklance wody. Podobno to dobre na
                      odchudzanie. Pani Beatko, zdradziłaby mi pani sekret swojej urody.
                      • violetta.villas Re: co to to nie 03.08.03, 09:56
                        A ja lubię tę piosenkę "Małpa i ja" bo to o zwierzętach, a ja kocham
                        zwierzaczki.
                        • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 09:58
                          Kochasz zwierzaczki, a skórzane majty nosisz!!! Że już nie wspomnę o tej masce
                          z suwakiem, co ją ostatnio u cibie widziałam. Wyglądała jakby żywcem zdjęta z
                          twoich prosiaczków, które ostatnio żeśmy u ciebie jadły.
                        • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:59
                          We mnie aż dusza jęczy, kiedy pani śpiewa to swoje "l" epentetyczne w "nie ma miLośćy bez zazdrośćy"
                      • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:57
                        Trzeba walczyć z ołowianą chmurą, dziecko, ale co ty możesz wiedzieć na
                        ten temat?
                        • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:04
                          Z ołowianą chmurą? To znaczy że parapet pani spadł na głowę? Aaaa i stąd ta
                          fryzura...
                          • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:10
                            To taki sceniczny imidż. Kobieta mysi być jak kameleona a nawet boa.
                            Nawet ty, dziecko, kiedyś będziesz musiała pójść do fryzjera.
                            • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:15
                              Mi fryzurę robi mj stylista. Mówi mi że w niej wyglądam sexy i że chłopcy będą
                              o mnie myśleli, idąc spać, jeśli mnie zobaczą w mojej fryzurze.
                • krzychu_krawczyk Re: co to to nie 03.08.03, 09:49
                  Majtki elektryczne do odchudzania? Ja bym sobie takie kupił ostatnio mnie nie
                  chciały drzwi z domu wypuścić i trzeba je było rozkuć, bo musiałem po salceson
                  wyjść.
                  • mieczyslaw_fogg Re: co to to nie 03.08.03, 09:50
                    Za moich czasów nie było majtek do odchudzania i wszyscy sobie jakoś radzili.
                  • joanna.bartel Re: co to to nie 03.08.03, 09:51
                    A używał ich pan zgodnie z instrukcją?
                    • mira_ziminska_sygietynska Re: co to to nie 03.08.03, 09:52
                      Ty Mietek nie chrzań, bo myślałeś że to czapka na słońce i pół dnia cię Adolf
                      Dymsza musiał przekonywać, żebyś to z siebie zdjął. Stary, a głupi.
                      • violetta.villas Re: co to to nie 03.08.03, 09:53
                        Ja miałam kiedyś barchany wyszczuplające, ale mi kozy zjadły. Co prawdziwy len,
                        to prawdziwy len. Nic naturalnych produktów nie zastąpi. Mojej naturalnej urody
                        też nie.
                        • kaja_paschalska ? 03.08.03, 09:54
                          A co to są barchany i dlaczego się nie mogę rozebrać?
                          • violetta.villas Re: ? 03.08.03, 09:55
                            Barchany, dziecko, to takie przedwojenne stringi,a z tym rozbieraniem się, to
                            chyba Danusia jest nieco zazdrosna.
                            • danuta.rinn Re: ? 03.08.03, 09:56
                              Ja zazdrosna??? Skądże znowu. Po prostu, żeby się rozbierać to trzeba mieć co
                              pokazać, nieprawdaż Viola
                              • kaja_paschalska Re: ? 03.08.03, 10:02
                                A jak włożę barchany to się będę mogła rozebrać? Nic nie rozumiem.