Dodaj do ulubionych

Dobry wieczór

02.08.03, 23:46
Chciałam państwu powiedzieć, iż znudziło mi się bycie starszą panią z
niemodnymi szlagierami; chciałabym wreszcie zrobić coś nowoczesnego, co
sprawiłoby, że dla wielu młodych ludzi nazwisko Santor zalśniłoby nowym
blaskiem... Czy macie państwo jakieś propozycje? Będę bardzo wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:49
      Kochana Pani Irenko. Już od dziecka marzyłam, aby z Panią nagrać jakąś
      piosenkę. Mój brat mi mówi, że mam bardzo ładny głos. Żeby Pani wiedziała jak
      ja zazdrościłam Edycie Gorniak, kiedy z Panią zrobiła duet. Ja najchętniej
      zaśpiewałabym "Pójdę na stare miasto". Czy nie miałaby Pani nic przeciwko
      jakbym nagrała wersję punkową?
      • irena_santor Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:52
        Drogie dziecko, moja piosenka "Pójdę na Stare Miasto" nie nadaje się na
        przeróbkę punkową. Owszem w domu nawet sama noszę irokeza i podśpiewuję kawałki
        Sedesu i The Billa, ale akurat ten utwór niesie w sobie pewien ładunek
        emocjonalny, który inna interpretacja mogłaby zniekształcić... sugerowałabym
        jednak, byśmy razem stworzyły nową jakość, znam takiego młodego chłopaka, który
        pisze piosenki, Romka Lipko, może on nam coś ładnego stworzy?
        • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:54
          Ach, ja tez go znam. Czy to ten sam figlarz co mnie podrywał na basenie jak
          ćwiczyłam pływanie synchroniczne?
          • irena_santor Re: Dobry wieczór 02.08.03, 23:58
            Ech, oj nie wiem, ja z Romkiem nie chodziłam nigdy na basen, czasem do kawiarni
            albo gdzieś na spacer na Kamienne Schodki, ale może o muzyce porozmawiajmy, bo
            akurat znalazłam taką liryczną, ładną piosenkę Romka, "Jolka, Jolka.." sądzę,
            że mogłybyśmy poprosić autora tekstu, Marka Dutkiewicza, żeby zmienił
            na "Ircia, Ircia"... co ty na to? A Ty zaśpiewałabyś w chórkach.
            • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:00
              A może byśmy zaspiewały jedną z piosenek mojego taty. Dawno temu miał taki
              przebój co spiewał w duecie z jedną taką panią, co nie pamiętam jak sie
              nazywała. Ale to też była wzruszająca piosenka. Co Pani na to, żebysmy
              zaśpiewały "Close my eyes forever"?
              • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:01
                To Lita Ford byla!
                Super blond laska! Lubie takie dzidzie.
                • lita.ford Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:04
                  Dziękuję młody człowieku za uznanie. Co prawda już teraz nie jestem blond.
                  • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:05
                    lita.ford napisała:

> Dziękuję młody człowieku za uznanie. Co prawda już teraz nie jestem blond.

A ja owszem, widzę że jesteśmy w podobnym wieku, byłoby pani do twarzy...
                  • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:05
                    Jestem zaszczycony! Az tak sie napewno Pani nie zmienila? Cialko pewnie dalej
                    apetyczne?
                    Kolor wlosow mi obojetny.
          • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:00
            Mloda, Romek to stary dziadu jest!
            Moj stary ma lepsza kondycje, a w duecie z utalentowana, mloda panienka chetnie
            wystapi.
            Nawet jestescie w podobnym typie urody.
            • kelly.osbourne wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:01
              przecież nawet na nagrodach MTV Puff Daddy mnie przytulił.
              • mlody.cugowski Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:03
                Puff Daddy to watly, murzynski chlopak, moj stary dalby mu rade jedna reka!
                • kelly.osbourne Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:05
                  mlody.cugowski napisał:

> Puff Daddy to watly, murzynski chlopak, moj stary dalby mu rade jedna reka!

Sama bym mu dała radę, bo ja jestem bardzo wysportowana!
                  • mlody.cugowski Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:08
                    Puffowi to tak, ale z moim ojcem to nie tak latwo! To silny mezczyzna. I powiem
                    Ci w tajemnicy ze babki na niego leca. A on cale zycie marzyl o brunetce z
                    pochmurnym spojrzeniem, i zeby na reke mogl sie z nia silowac.
                    • kelly.osbourne Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:13
                      Ale ja już nie jestem brunetką, tylko blondynką. Musiałam się przefarbować, bo
                      dotałam główną rolę w filmie biograficznym o Marilyn Monroe. Reżyser mi
                      powiedział, że jestem do niej bardzo podobna.
              • irena_santor Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:03
                No dobrze, ale ja śpiewam tylko po polsku. Teksty do "Santor Cafe" Wojtek
                Młynarski mi tłumaczył, więc Kelly się tylko nauczy polskiego i możemy
                nagrywać. A twojego Taty, dziecko, chyba nie pamiętam...
                • kelly.osbourne Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:06
                  Wie Pani co Pani Irenko, możemy zrobic tak, Pani będzie śpiewała po polsku, a
                  ja po angielsku. Wtedy to będzie na pewno wielki przebój.
                  • mlody.cugowski Re: wiem że jestem ładna 03.08.03, 00:11
                    Ja moglbym tez zwrotke zaspiewac, na przyklad po francusku!
                    Juz raz z Garou spiewalem na pewnym popularnym festiwalu.
              • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:05
                Hej dziewczyny!
                Czy mogę się do was przyłączyć?
                Takie trzy zajebiste laski jak my będą przeciw wagą dla równie zajebistej
                Beaty. co wy na to?
                • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:06
                  Pani Koro, ale duet z panią mi zniszczy reputację, bo była pani uprzejma się
                  kiedyś obnażyć w celach medialnych... to nie uchodzi...
                  • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:10
                    Pani Irenko, szcuneczek..ale to chyba zazdrosc przez Pania tu przemawia?
                    Pani Kora ma zajebiste cialo, cycuszki pierwsza klasa, jej plakaty z Playboya
                    wisza w moim pokoju do tej pory!
                    • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:12
                      Nie jestem zazdrosna, Pani Mira Zimińska-Sygietyńska, gdy byłam w Mazowszu,
                      nigdy w życiu by mi nie pozwoliła na tego typu zachowania. Jestem oburzona.
                      • mlody.cugowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:14
                        Pani Kora pokazala swoje boskie cialo, aby udowodnic ludziom, iz odzywianie sie
                        zdrowa zywnoscia plus aktywnosc seksualna daja dobre efekty.
                        To nie bylo zapatrzenie sie w siebie!
                      • anna.jurksztowicz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:15
                        Pani Ireno łączę się z Panią w oburzeniu. Poza tym uważam, że prawdziwe
                        artystki, takie jak my, nie powinny śpiewać piosenek rockowych.
                        • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:19
                          Droga Aniu, czyz nie bylaby to dla Ciebie jakas odmiana, wystep w gazetce dla
                          doroslych chlopcow, od tych wszystkich infantylnych piosenek dla dzieci?
                          Czas dorosnac.
                          • anna.jurksztowicz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:23
                            Oj Ryśku Ryśku, ty zawsze miałes brudne myśli i słowa.
                            • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:24
                              Aniu, dyskretniej prosze. Nie wszyscy musza znac nasze tajemnice..
                    • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:15
                      mlody.cugowski napisał:

> Pani Irenko, szcuneczek..ale to chyba zazdrosc przez Pania tu przemawia?
                      > Pani Kora ma zajebiste cialo, cycuszki pierwsza klasa, jej plakaty z
                      Playboya
                      > wisza w moim pokoju do tej pory!

och jestem zaszczycona

co prawda między cycuszkami mam pępek lecz są one nad wyraz jędrne
                  • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:12
                    irena_santor napisała:

> Pani Koro, ale duet z panią mi zniszczy reputację, bo była pani uprzejma się
                    > kiedyś obnażyć w celach medialnych... to nie uchodzi...

Dla poratowania kariery jestem skłonna zrobić wszystko... Powiem Wam drogie
                    kumy w sekrecie, że od nowego roku startuje nowa edycja playboya - "playboy
                    oldboy" przeznaczony dla panów od 60 roku życia wzwyż. I będę gwiazdą
                    pierwszego numeru. A może połączyłybyśmy nasze siły?
                    • mira_ziminska_sygietynska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:15
                      Ona kłamie, jak była w Mazowszu, pokazywała CAŁĄ KOSTKĘ podczas próby.
                      Myślałam, że ją wyrzuce, ale mąż mnie ubłagał. Inaczej bym nie przepuściła
                      takiej ladacznicy.
                      • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:16
                        O, mój Boże, taka kompromitacja, myślałam że to nigdy nie ujrzy światła
                        dziennego...
                      • reszta.zespolu.mazowsze Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:18
                        No właśnie, Pani Mira ma jak zwykle rację. My wszystkie musiałyśmy się za nią
                        wstydzic!!! To była czarna owca w naszym zespole. Wstyd. A teraz jeszcze jakieś
                        niewinne dzieci wciaga w swoje gierki!!!
                      • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:19
                        mira_ziminska_sygietynska napisała:

> Ona kłamie, jak była w Mazowszu, pokazywała CAŁĄ KOSTKĘ podczas próby.
                        > Myślałam, że ją wyrzuce, ale mąż mnie ubłagał. Inaczej bym nie przepuściła
                        > takiej ladacznicy.

a ty co tu knujesz stara ździro? Myślisz, że nie widziałam jak w czasie
                        powstania warszawskiego obłapiałyście się w kanale z Hanką Bielicką. Nie
                        pouczaj innych boś sama nie lepsza.
                    • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:17
                      to prawda jest. Kora ma racje, ja tez dostalem propozycje aby moj poster byl na
                      rozkladowce. i przyznam sie, ze juz wyrazilem zgode.
                      • danuta_rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:19
                        Wiecie, dziewczynki i chłopcy, tak w zasadzie to i ja się dawno nie
                        rozbierałam, ostatnio chyba gdzieś koło Wielkanocy, bo myłam nogi. To może
                        teraz moja kolej?
                        • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:20
                          Jestem oburzona podobnymi pomysłami, a tu dziecko siedzi i słucha, ta mała,
                          niewinna, bezbronna Kelly, która siedzi i nie wie, co się dzieje...
                          • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:21
                            Ja sie znam na kobietach, ja wiem co one lubia!!!
                            Kelly to w oczach ma kurwiki, wroze jej udana kariere medialna!
                          • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:22
                            No własnie. Ja nie poznaje tego kraju. Jak ostatni raz byłam w Sopocie to było
                            zupełnie co innego. U nas takie rzeczy są nie do pomyslenia. Kelly, dziecko, ty
                            idź juz spać.
                            • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:26
                              Aaaaa, zdrastwuj Ałła, ocień haraszo szto ty zdzies! Ja tiebia widzieła w
                              tysioć dziewiatsat tritcat siem!
                              • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:31
                                Marusia, ty pamiętasz kak w 1945 my szli na Berlin. My uże wtedy były ocień
                                haroszyje piosenkarki.
                                • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:33
                                  Ja była ocień haroszaja! Ja pieła "Oczi cziornyje" pa ruski!
                                  • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:36
                                    Da Viola, ty ociń haraszo pieła etu piesniu. Ty była balszaja zwiezda w
                                    Sawickom Sajuzie.
                                    • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:39
                                      Da, da, ja pieła na dniu rażdienija Piotra Pierwawa.
                                      • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:42
                                        Ty nie pomnisz, my pieli wmiestie. Patom Tatu zapieli nasu piesniu "Ja saszła s
                                        uma", Ty pomnisz viola
                                        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:48
                                          Ja zabyła, no ja magu tieper adnu piesniu pieć:

Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik Gey
                                          Mal'chik, Mal'chik, Mal'chik, Mal'chik Gey
                                          Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik
                                          Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik Gey
                                          Mal'chik Gey, Mal'chik Gey, Mal'chik
                                          Mal'chik, Mal'chik, Mal'chik
                                          Smotrish nezhno,
                                          Zhdyosh ego vniman'ya.
                                          Chuvstva te zhe,
                                          No, ne ponimayu
                                          Skol'ko mozhno
                                          Zhit', lyubya, ukradkoi.
                                          Ochen' slozhno
                                          Skryt' tvoi povadki,
                                          Ochen' trudno
                                          Skryt' moi stradan'ya.
                                          Ochen', ochen', ochen' ochen'
                                          Neprilichnoe zhelan'e.
                                          • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:53
                                            Da eta ocień haroszaja piesń. Dawaj Viola ozem zapieć "nie zażigaj i nie gasi,
                                            nie wier nie bojsia nie prasi i uspakojsia". Ja napisała etot tiekst kak ja
                                            hatieła pajechac na Woodstock, no ja nie pałucziła pasporta,
          • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:47
            kelly.osbourne napisała:

> Ach, ja tez go znam. Czy to ten sam figlarz co mnie podrywał na basenie jak
            > ćwiczyłam pływanie synchroniczne?

Kelly, jak potrafisz tylkiem dobrze krecic to zapraszam do mojego nowego klipa.
            bedziemy go z ziomalami krecic w Poznaniu i brakuje nam przyciagajacej wzrok
            laski.
    • orkiestra_polskiego_radia_i_tv Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:10
      Jeśli my weźmiemy udział w nagraniu, wtedy zniwelowane zostanie szkodliwe
      działanie obnażonych części ciała pani Jackowskiej.
      • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:22
        No dobrze, to kto z kim nagrywa? I kto napisze teksty bo muzykę Romek Lipko, a
        tekściarza jakiegoś dobrego znamy?
        • rysio.rynkowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:23
          polecam mojego mlodego kolege, Rozynka.
          Chlopak ma prawdziwy talent.
        • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:25
          irena_santor napisała:

> No dobrze, to kto z kim nagrywa? I kto napisze teksty bo muzykę Romek Lipko,
          a
          > tekściarza jakiegoś dobrego znamy?

Ja podejmę siętego odpowiedzialnego zadania. Wszak jestem uznaną połetką

Mam głowę karabin maszynowy
          a ciało śmiałe i gorące
          w zimie jest lato w nocy słońce

• kora_jackowska Mam pomysła 03.08.03, 00:23
        ponieważ stanowimy śmietankę polskiego szołbiznesu powinniśmy działać razem.
        Proponuję nagranie koweru słynnego przeboju "Chałupy welcome to" w klipie
        wystąpmy nago. Tym samym dokonamy trześienia ziemi w branży. Niech świat pozna
        nasze piękne polskie ciała
        • maria_koterbska Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:25
          O, to i ja wystąpię. Rozbierzemy się razem z Danusią Rinn i będziemy girlsami,
          takimi z baletu - a potem wydam remiks "Karuzeli" i znów będę sławna!
        • danuta.rinn Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:25
          Oj tak, jestem jak najbardziej za!!! Niedawno kupiłam sobie nowe stringi i
          chciałabym, aby moi wierni fani zobaczyli jaka ja jestem nowoczesna.
          • maria_koterbska Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:27
            Ja też mam nowe stringi i bikini z fosforyzującymi czubkami; możemy teledysk
            nagrać nawet nocą.
            • danuta.rinn Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:32
              a będę mogła poskakać na piłce jak Madonna w nowym teledysku, co??
          • kora_jackowska My są zajebiste laski 03.08.03, 00:30
            Dobrze dziewczyny czas iść spać, jeszcze tylko kamil wstrzyknie mi kolagenu tu
            i ówdzie.

A może wystąpimy jako chirliderki? przemyślcie to nocną porą? Do rana i życzę
            słońca bez końca

przyszłam na świat po to aby kochać ciebie

• zbyszek.wodecki Re: My są zajebiste laski 03.08.03, 00:31
              kora_jackowska napisała:

> przyszłam na świat po to aby kochać ciebie
              >
              zawsze wiedzialem ze lecisz na dlugowlosych blondynow
        • zbyszek.wodecki Re: Mam pomysła 03.08.03, 00:28
          to swietny pomysl, sam zajme sie rezyseria teledysku. oczywiscie bez mojej
          bliskiej kolezanki zdzislawy sosnickiej sie to nie odbedzie.
    • antonina.krzyszton Koleżanki nie poznaję was 03.08.03, 00:29
      Co tu się dziej? Przecież to Sodoma i Gomora. Wyuzdane stare babska nie wstyd
      wam???
      • zbyszek.wodecki Re: Koleżanki nie poznaję was 03.08.03, 00:30
        Tosiu, bez emocji, bo pozniej nie bedziesz w nastroju skomponowac materialu na
        swoja kolejna rewelacyjna plyte!
        • violetta.villas o! 03.08.03, 00:32
          Jak wam są kozy potrzebne do teledysku, to pożyczę. W zasadzie sama mogłabym
          się rozebrać, ale jeszcze nie wiem...
          • danuta.rinn Re: o! 03.08.03, 00:34
            Viola masz super pomysł. Jakbyśmy tak we trzy się rozebrały to byłby dopiero
            efekt.
    • orkiestra_polskiego_radia_i_tv Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:34
      W zasadzie skoro już wszyscy się rozbierają, to i my możemy. Tylko będzie
      problem, bo nas instrumenty będą zasłaniały...
    • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:35
      Mdleję, słabo mi... moja orkiestra się rozbiera... niech mi ktoś poda wody i
      sole trzeźwiące...
      • mira_ziminska_sygietynska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:37
        O, teraz to zszokowana! A kto w 1923 pokazywał Piłsudskiemu NAGIE NADGARSTKI?
      • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:38
        Tjebie nie nada wady, Irjena. Dawaj napjomsja wodki. Ja priwiezla
        wosiemdziesiat litrow. Ana ociń haroszaja na gałos.
        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:40
          Jeśli o moje kozy chodzi, to też się mogą rozebrać. Są bardzo wyzwolone.
    • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:42
      Ja pierdole, tu jakis zlot emerytuwek jest, czy cus?
      Kelly z ciebie bedom ludzie, ale zamiast gownianego pankowania zajmij sie
      rymowaniem!
      O mnie pisano w Ameryce, w gazetach. Jestem troche znany, cos razem zmiksujemy,
      zrymujemy i bedzie hit-git.
      Dawaj mala!
      • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:46
        To ja może zaśpiewam coś po rosyjsku skoro Ałła z nami jest, nawet coś z jej
        repertuaru...

ОТ БОЛИ Я ПОЮ - ЛЮБЛЮ
        Отдашь ключи и свысока поднимешь бровь,
        Всё, что смогла, я отдала тебе, Любовь.
        Ты всё взяла, ну что ж изволь...
        А мне оставь хотя бы боль!
        Осенний вздох стучит в вески,
        А впереди -
        Зима, зима, и от тоски
        Щемит в груди,
        Я о любви хочу успеть,
        Но не сказать, нет не сказать,
        А просто спеть,
        Спеть...

Ничего я ни жду в мире целом,
        У любви на виду под прицелом,
        У судьбы на краю в зимнем поле
        Всё стою и пою я от боли,
        От боли я пою - люблю...

Bueeeeeeeeheleleheleheeeeeeeeeeee... przepraszam, zakrztusiłam się ogonem kozy.
      • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:46
        Ja też bym chciała zostać raperką, bo Tomek Makowiecki się ze mnie smiej, że
        spiewam piosenki o jajecznicy. A raperzy mają takie mądre, zyciowe teksty.
        • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:51
          Ala, a jakie masz doswiadczenie? Bo wiesz to nie takie proste byc raperka..to
          nie tylko rymow ukladanie, to cala filozofia.
          No i musisz koniecznie styl ubierania zmienic, nie jestes wiarygodna w tych
          swoich ciuszkach.
          A Tomek to fajny kolo, niezla jazda w tych jego klipach jest! ostry jest, ostry!
          • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:56
            No ja mam duzo doswiadczenia, przeciez wygrałam idola. Poza tym jak chodziłam
            do szkoły podstawowej to bardzo lubiłam rap. Moimi idolami byli MC Hammer i
            Kris Kross. A i jeszcze kiedys wygrałam festiwal piosenki harcerskiej.
            • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:00
              Alicja, widze ze nie kumasz bazy, ale nic to.
              Z ziomalami cie douczymy czego trza, moze bendom ludzie z cie.
        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:51
          Ala, zamknij się, ty beztalencie debilne. Od razu wiedziałam, że nic nie będzie
          z ciebie, nie nadajesz się nawet do polerowania Jackowi Cyganowi butów ani
          niczego innego.
          • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:53
            Viola, uważam, że ja Was wszystkich nauczę śpiewu, nawet twoje kozy, a
            następnie sama się rozbiorę, skoro wszyscy to robią.
          • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:54
            co pani miala na mysli?
            stary babsztyl i takie swinstwa to mlodej mowi! zaraz jakis tekscior o tym
            zwyrodnieniu wsrod starych rur zrymuje.
            • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:55
              Chłopcze, twoja intonacja wydaje mi się nieco kontrowersyjna. Jesteś banalny i
              nie reprezentujesz sobą nic godnego uwagi, jesteś żałosnym pajacem. Idź do
              domu, niech ci mama zrobi owsiankę na mleku.
              • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:57
                Pani Elu ma pani rację. Ci dzisiejsi raperzy to tacy niewychowani. I nie noszą
                takich błyszczących spodni jak MC Hammer
                • anna.jurksztowicz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:00
                  Alu, kochanie. Masz rację. Ja wiem, że ty umiesz ładnie śpiewać. Mam dla ciebie
                  propozycję. Nagrajmy wspólnie "Zima lubi dzieci" z orkiestrą symfoniczną.
                  • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:01
                    Hurra, hurra. Pani Aniu ja zawsze marzyłam, żeby z pania zaspiewać. Kiedyś na
                    koloniach wygrałam konkurs piosenki jak zaspiewałam "Muszelko ratuj ratuj
                    mnie". Dostałam wtedy dyplom i czekoladę.
                    • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:07
                      kurwwa wiedzialem, ze z takimi cipkami ja Ala nie ma co zaczynac, dupy za
                      czekolade by to dalo..
                      fuj

lepiej kaja sie zainteresuje blizej
              • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:57
                Kobieto a co ty do mnie z tekstem wyjezdzasz?
                nie slyszalem zadnej twojej muzy wiec wypad!
                • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:58
                  mlody.raper.peja napisał:

> Kobieto a co ty do mnie z tekstem wyjezdzasz?
                  > nie slyszalem zadnej twojej muzy wiec wypad!

i dodam - od mamusi mojej z daleka! bo sie wkurwie, choc lagodnym jest
                  • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 00:59
                    Ja właściwie wpadłam się tylko rozebrać, ale widzę, że wy tu o muzyce czy czymś
                    takim rozmawiacie, no to se pójdę chyba.
                    • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:01
                      Drogi Pejo, czy inna flejo, jesteś nikim, a ja uczę śpiewu i się na tym znam. I
                      doskonale wiem, że się nadajesz najwyżej do trzymania jako podnóżek dla Roberta
                      Leszczyńskiego, natomiast mamy spytaj czy nie ma pożyczyć złotego bikini.
                      • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:03
                        Ela, to się w końcu rozbieramy czy nie??? My tu z Violą czekamy, a ty się
                        jakimiś pierdołami zajmujesz!!! Zdecyduj sie kobieto!!!
                      • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:05
                        wiec pani Elu czy inna tam, mam w dupie nauki rozne, bo to zycie, tak zycie
                        nauczylo mnie wszystkiego! rymowania tez i swoje dobre rady w dupe se wsadz!
                        nie do mnie ta nawijka!
                    • mlody.raper.peja Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:03
                      Kaja zostan!!!
                      Moi koledzy chca cie poznac, nawet muszem sie przyznac ze jeden teledysk twoj
                      mnie zainspirowal i w szufladzie mam zajebisty tekst o tobie..jakby ci sie
                      spodobalo to moglabys goscinnie wystapic u mnie?
                      ja, ty i 30 moich ziomali..szczegoly mozemy omowic na osobnosci
                      • krzychu_krawczyk Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:05
                        O, jak tu fajnie, wszyscy się rozbierają, to ja też. Zrobię nową
                        wersję "Parostatku". A w teledysku zagram parostatek.
                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:06
                          a mogą być trzy parostatki? Krzysiu proszę. My z Violą byśmy chętnie zagrały z
                          prawdziwym mężczyzną.
                          • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:08
                            No ale jak ja będę w swych powiewnych kreacjach przechadzała się po pokładzie?
                            A jak wiatr mi strąci kapelusz do wody? Nie mówiąc o tym, że jak kiedyś ze
                            Zbyszkiem nagrywałam teledysk do "Embarras" to mi się peruka zaczepiła o
                            reflektor i operatora świateł prąd poraził.
                            • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:12
                              Ale to ja mam już być na tym statku rozebrana czy w trakcie, bo nie rozumiem.
                              Żeby to tylko nie zburzyło mojego wizerunku artystycznego.
                            • zdzislawa.sosnicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:12
                              Masz rację Irenko. Ten Zbyszek to rzeczywiście jaiś niezdarny. Jak ja z nim
                              nagrywałam "Z tobą chcę oglądać świat" to przyciął mi klapą od fortepianu
                              bluzkę, którą mi sąsiadka z Bułgarii przywiozła. Widziałas kochana ten
                              teledysk. Pod koniec musiałam występować z jednym rękawem.
                              • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:13
                                tez mam taka bluzeczke.
                                tylko, ze ja jestem mloda i ladna wiec mi wypada sie tak pokazywac.
                                • zdzislawa.sosnicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:14
                                  A ja przynajmniej śpiewać umiem i mam bardziej ponetne usta.
                                  • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:16
                                    och kochana, mysle ze nie zaspiewasz glosniej niz ja..
                                    mam silny i mocny glos, a poza tym ze sam glos dziala seksownie, to i we mnie
                                    samej duzo ponetnosci znalezc mozna!
                                    • zdzislawa.sosnicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:18
                                      Ja nie zaśpiewam? Ja? Dziecko drogie licz się ze slowami. Nie wiesz chyba z kim
                                      rozmawiasz.
                                      • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:28
                                        no a kto to jest Zdzislawa Sosnicka hahahahahahahaahahahahahhaha
                                        • Gość: Mieczysław.Fogg Re: Dobry wieczór IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 12.01.04, 18:18
                                          Jesienne róże...
                                • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:15
                                  Sugerujesz, szmato, że ja nie mogę już nic pokazać?
                                  • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:18
                                    pani to juz troche przechodzona i nie pierwszej swiezosci
                              • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:14
                                Jak ja nagrywałam ze Staszewskim tę piosenkę, w której mój głos tak ładnie
                                słychać, to zaczął się dobierać do jednej z moich kóz. Byłam w szoku, ale
                                całuję go prosto w samo serce.
                                • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:15
                                  No Viola wreszcie wróciłaś! Pamiętasz miałyśmy się rozbierać!
                                  • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:17
                                    Ja bym naprawdę prosiła, żeby z tym rozbieraniem to nie przesadzać. Jest lato,
                                    owszem, można odkryć nieco szyję i do poowy nadgarstki, ale naprawdę bez
                                    przesady.
                                    • mira_ziminska_sygietynska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:19
                                      irena_santor napisała:

> owszem, można odkryć nieco szyję i do poowy nadgarstki

O! Mówiłam??!!! Zawsze była puszczalska! Skandal!
                                      • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:20
                                        >
                                        > O! Mówiłam??!!! Zawsze była puszczalska! Skandal!

Paschalska? Ktoś mnie wołał?

Nic nie rozumiem. To kiedy mam się rozbierać i gdzie?
                                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:22
                                          O nie, ty się nie będziesz rozbierała. Byłyśmy z Violą pierwsze.
                                    • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:19
                                      Ale ja nie mam szyi ani nadgarstków.
                                      • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:20
                                        A to ja chyba powoli przestaję mieć, ale dopóki jestem młoda i atrakcyjna, to
                                        się nie martwię.
                                      • tania.okupnik Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:22
                                        A ja mysle ze trzeba stad uciekac, bo to kolko rozancowe starych bab, wszyscy
                                        mlodzi juz pouciekali..
                                        to i ja spadam, a wy nadal zajmujcie sie swoim tluszczem!! ja ide tanczyc,
                                        skakac, szalec!
                                        jestem mloda i powabna, musze korzystac, a w zespole mam samych brzydali, pa
                                        stare ciotki
                                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:23
                                          Taniu wcale nie masz takich brzydali. Ja bym saksofonistę z chęcią...
                                          • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:25
                                            Ojej, ale fajnie! Ostatni raz, to pamiętam, panie, takie zabawy na urodziny
                                            Cara Mikołaja! Skoro wszyscy się rozbierają, to ja pozbędę się spinek do
                                            mankietów.
                                            • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:27
                                              Dziewczęta, więc tak. Ja mam ten fosforyzujący strój bikini i różowe boa. Będę
                                              tańczyła wokół rury kanalizacyjnej. A jak wy?
                                              • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:28
                                                nieprawda. bo ja będę tańczyła przy rurze
                                                • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:31
                                                  No to jak Danusia przy rurze, to ja mogę bez, wszystko jedno. Ja się mogę
                                                  obracać w kółko i udawać karuzelę, ale nie chciałabym biustem o coś zawadzić.
                                                  Pamiętacie, co było jak śpiewałam duet z Wiesiem Michnikowskim i się zaczęłam
                                                  obracać...
                                            • pola.negri Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:27
                                              Ależ panie Mieczysławie, tak nie wypada.
                                              • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:29
                                                Ależ Polu, przecież jesteśmy na Ty... nie pamietasz jak w 1924, tej pamiętnej,
                                                burzowej nocy...gdy jesienne róże stały w wazonie...
                                                • pola.negri Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:31
                                                  A wtedy... pamietam, na kolację usmażyłam wątróbkę
                                                  • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 01:33
                                                    Tak, ale ja pamiętam, że po tej kolacji na śniadanie zrobiłaś wyjątkowo
                                                    paskudne kanapki z foie gras, myślałem, że już więcej "Piosenki o mojej
                                                    Warszawie" nie zaśpiewam.
    • irena_santor co to to nie 03.08.03, 01:37
      Skoro mi robicie chlew, dom rozpusty i w ogóle z mojego wątku, to ja idę spać!
      Czuję się oburzona faktem, że chciałam nagrać piosenkę, a wszyscy się zaczęli
      rozbierać... o Boże... będę miała globus... ach, mdleję...
      • kelly.osbourne Re: co to to nie 03.08.03, 09:13
        Ja wczoraj musiałam pójść wcześniej spać, bo słyszałam od koleżanek, że jak się
        długo spi to potem głos lepszy. Poza tym skoro mam wystąpić w nowej edycji
        Divas Live z piosenkami Marii Callas, to muszę naprawdę być w wysokoiej formie.
        Pani Elu, jak już się Pani rozbierze, to czy będę mogła wziąć lekcję śpiewu.
        • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:23
          Peja, zgubiłam twoją komórkę, przekręć do mnie, chcę narać "Beata. Reanimated"
          i myślałam że mógłbyć wziąć np. ten kawałek (ewentualnie skołuj ziomków)
          Pustynia wciąga nas od głowy do pięt
          Wypala oczy, suszy ciało i krew
          I tylko tra, tra, tra, zgrzyta w zębach piach
          Słońce opala brzuchy, wiatr tarmosi nasze ciuchy
          • elzbieta_zapendowska Re: co to to nie 03.08.03, 09:43
            Kelly, dziecko, oczywiście, że dam Ci kilka lekcji śpiewu, choć tak naprawdę
            nie jest ci to potrzebne, twój głos jest doskonały. Sądzę, że możesz już zacząć
            ćwiczyć taniec erotyczny, a ja przez ten czas postaram się przypomnieć, gdzie
            położyłam swoje kabaretki, te fioletowe.
            • maria_koterbska Re: co to to nie 03.08.03, 09:44
              Elu, leżą tam, koło stanika Danusi Rinn - tego wysadzanego ćwiekami, z
              napisem "Metallica" z przodu.
              • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 09:46
                To mój stanik, a nie Rinn. Ona ma z Megadeth. A w ogóle co to za idiotyzm, już
                niedziela, a ja się jeszcze nie rozebrałam.
                • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 09:50
                  Dziecko drogie, już ci chyba wczoraj mówiłam, że ty rozbierała się nie
                  będziesz. Poza tym stanik z Megadeth należy do Sośnickiej. Wymieniłysmy się
                  ostatnio na stringi z Blue Cafe.
              • joanna.bartel Re: co to to nie 03.08.03, 09:47
                chwileczkę, z tego co pamiętam to ja miałam pozyczyć ten stanik do telezakupów
                Mango, jak będę prezentowała nowy super mikser. Tak przy okazji, Kelly jak tam
                twoje majtki elektryczne, co je kupiłas do odchudzania?
                • kelly.osbourne Re: co to to nie 03.08.03, 09:48
                  Pani Joasiu, powiem jedno, pani chłam reklamuje. Założyłam te majtki tylko raz
                  i prąd mnie kopnął. Poza tym tata mówi, że i tak szczupło wyglądam.
                  • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:50
                    Kelly, kruszynko, ja o tym napisałam kiedyś piosenkę:

Wybacz mi ojcze - unosi mnie ten prąd
                    Za chwilę będę daleko, daleko stąd, jak najdalej stąd
                    Różowa kula porwała mnie i spójrz
                    Nie mogę nawet ci podać ręki, cóż - inna jestem już
                    • kelly.osbourne Re: co to to nie 03.08.03, 09:53
                      Ja bardzie lubię jak Pani śpiewa o szklance wody. Podobno to dobre na
                      odchudzanie. Pani Beatko, zdradziłaby mi pani sekret swojej urody.
                      • violetta.villas Re: co to to nie 03.08.03, 09:56
                        A ja lubię tę piosenkę "Małpa i ja" bo to o zwierzętach, a ja kocham
                        zwierzaczki.
                        • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 09:58
                          Kochasz zwierzaczki, a skórzane majty nosisz!!! Że już nie wspomnę o tej masce
                          z suwakiem, co ją ostatnio u cibie widziałam. Wyglądała jakby żywcem zdjęta z
                          twoich prosiaczków, które ostatnio żeśmy u ciebie jadły.
                        • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:59
                          We mnie aż dusza jęczy, kiedy pani śpiewa to swoje "l" epentetyczne w "nie ma miLośćy bez zazdrośćy"
                      • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 09:57
                        Trzeba walczyć z ołowianą chmurą, dziecko, ale co ty możesz wiedzieć na
                        ten temat?
                        • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:04
                          Z ołowianą chmurą? To znaczy że parapet pani spadł na głowę? Aaaa i stąd ta
                          fryzura...
                          • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:10
                            To taki sceniczny imidż. Kobieta mysi być jak kameleona a nawet boa.
                            Nawet ty, dziecko, kiedyś będziesz musiała pójść do fryzjera.
                            • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:15
                              Mi fryzurę robi mj stylista. Mówi mi że w niej wyglądam sexy i że chłopcy będą
                              o mnie myśleli, idąc spać, jeśli mnie zobaczą w mojej fryzurze.
                • krzychu_krawczyk Re: co to to nie 03.08.03, 09:49
                  Majtki elektryczne do odchudzania? Ja bym sobie takie kupił ostatnio mnie nie
                  chciały drzwi z domu wypuścić i trzeba je było rozkuć, bo musiałem po salceson
                  wyjść.
                  • mieczyslaw_fogg Re: co to to nie 03.08.03, 09:50
                    Za moich czasów nie było majtek do odchudzania i wszyscy sobie jakoś radzili.
                  • joanna.bartel Re: co to to nie 03.08.03, 09:51
                    A używał ich pan zgodnie z instrukcją?
                    • mira_ziminska_sygietynska Re: co to to nie 03.08.03, 09:52
                      Ty Mietek nie chrzań, bo myślałeś że to czapka na słońce i pół dnia cię Adolf
                      Dymsza musiał przekonywać, żebyś to z siebie zdjął. Stary, a głupi.
                      • violetta.villas Re: co to to nie 03.08.03, 09:53
                        Ja miałam kiedyś barchany wyszczuplające, ale mi kozy zjadły. Co prawdziwy len,
                        to prawdziwy len. Nic naturalnych produktów nie zastąpi. Mojej naturalnej urody
                        też nie.
                        • kaja_paschalska ? 03.08.03, 09:54
                          A co to są barchany i dlaczego się nie mogę rozebrać?
                          • violetta.villas Re: ? 03.08.03, 09:55
                            Barchany, dziecko, to takie przedwojenne stringi,a z tym rozbieraniem się, to
                            chyba Danusia jest nieco zazdrosna.
                            • danuta.rinn Re: ? 03.08.03, 09:56
                              Ja zazdrosna??? Skądże znowu. Po prostu, żeby się rozbierać to trzeba mieć co
                              pokazać, nieprawdaż Viola
                              • kaja_paschalska Re: ? 03.08.03, 10:02
                                A jak włożę barchany to się będę mogła rozebrać? Nic nie rozumiem.
                        • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 09:55
                          Masz rację droga Violu. Bądźmy ekologiczne. Pożyczyłabyś mi może swoje złote
                          boa. Myslę, że wyglądałabym w nim szałowo i chyba pasowałoby do mojego nowego
                          bikini.
                          • violetta.villas Re: co to to nie 03.08.03, 09:57
                            Złote boa ma teraz Edzio Hulewicz, ale mogę ci dać takie metalizujące,
                            srebrzyste. Miałam je ostatnio jak poszłam na koncert Napalm Death. Wszyscy sie
                            za mną oglądali, hihihihi.
                            • elzbieta_zapendowska Re: co to to nie 03.08.03, 09:59
                              Ty wredna małpo, mi obiecałaś to metaliczne boa! Jak tak, to ja cię w ogóle nie
                              wpuszczę do studia, bo nie umiesz śpiewać. Zamiast ciebie damy Elę Zającównę. W
                              końcu wszystkie Elki to fajne dziewczyny.
                              • violetta.villas Re: co to to nie 03.08.03, 10:00
                                Ojej, no tak, Danusiu, wiesz, zapomniałam o Eli. Danusiu, pogrzeb sobie w mojej
                                szafie i zobacz co by ci się tam spodobało, tylko uważaj na psie kupy.
                                • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 10:02
                                  wiesz co Viola, może je pozbieramy, wysuszymy i zrobimy z nich ekologiczną
                                  biżuterię. Takiej to nawet Arkadius nie wymyśli.
                                  • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:05
                                    A jak założę na siebie psią kupę, to będę się mogła już rozebrać?
                                    • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 10:08
                                      Juz ci mówiłam, że ty sie rozbierała nie będziesz. Nasz show ma być subtelny i
                                      wysmakowany, a nie pokaz dla studentów ginekologii.
                                      • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:14
                                        Zamknij się, ty stara, grub obleśna babo. Ja jestem młoda, ładna i zdolna,
                                        ludzie mnie kochają i właśnie że się rozbiorę, a ty sobie reklamuj miksery,
                                        purchawo jedna.
                            • alla.pugacheva Re: co to to nie 03.08.03, 10:01
                              Violetta, ty pomnisz, kak my jezdili na tankach i twaje załotoje boa paszło...
                              Tak nie gawari szto ty je dała Edwardu
                              • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:02
                                Co to za dziwna pani i po jakiemu mówi? To angielski? Śpiewałam kiedyś po
                                angielsku ale już nie pamiętam, to było na mojej pierwszej płycie.
                              • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:02
                                Aleś ty pretensjonalna! Helenka Vondrackova to przynajmniej się nauczyła
                                języka naszego.
                                • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 10:04
                                  Pani Beato, proszę nie obrażać naszej koleżanki. Jak my z Ałłą śpiewałyśmy, to
                                  pani jeszcze w pieluchy sikała. Wielka artystka się znalazła.
                                  • alla.pugacheva Re: co to to nie 03.08.03, 10:06
                                    balszoje spasiba Danusia. My to byli zwiezdy, a nie pridiot takaja adna i
                                    dumajet szto kak zapieła piesniu a stakanach wady budiet balszaja.
                                    • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:08
                                      Ja spiela mnogo priekrasnych piesen i tiepier możno skazat' ja samaja
                                      izwiestnaja artistka iz Polszy. Wasze wriemja uże praszło, diewuszki.
                                      • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 10:11
                                        Co??? Ty izwiestna???
                                        • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:12
                                          To o mnie piszą na forumie, że jestem ładna zdolna i zajebista, prostaczko.
                                          • zdzislawa.sosnicka Re: co to to nie 03.08.03, 10:15
                                            Beatko, jak ja ci zazdroszczę. Już nie pamietam kiedy występowałam ostatni raz
                                            w Opolu, a ciebie nawet Pan Tomek Kamel cztery razy w tym roku zapowiadał.
                                            • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:17
                                              Ech, żeby tylko zapowiadał! Żebyś widziała nas w garderobie!
                                              Co za mężczyzna! Chociaż - sam niby taki duży, palce ma długie, a...
                                              • zdzislawa.sosnicka Re: co to to nie 03.08.03, 10:18
                                                a co? a co? ja niestety nie miałam szczęścia. Ile razy występowałam w Opolu to
                                                zawsze mnie Irena Dziedzic zapowiadała.
                                                • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:20
                                                  Tomek Wielbłąd jest cudowny, ale przyrodzenie ma jak, nie przymierzając,
                                                  jeden z koziołków Violi - marniutkie!
                                                  • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:25
                                                    Czy jak wezmę szklankę wody to będę się mogła w końcu rozebrać? Czuję się
                                                    nieswojo, siedząc drugi dzień z rzędu w ciuchach.
                                                  • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:27
                                                    Jeśłi pan Fogg nie patrzy, możesz rozpiąć bluzeczkę, ale uważaj,
                                                    on ma ciągoty jak Majkel Dżekson!
                                • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:04
                                  A kto to jest Helena? Bo ja też znam polski, co nie?
                                  • mieczyslaw_fogg Re: co to to nie 03.08.03, 10:06
                                    Helena to taka młoda dziewczyna z Czech - śpiewała na moich 70. urodzinach,
                                    wtedy co Napoleon do Polski przyjechał.
                                    • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:09
                                      A mnie pan pamiętasz, panie Mietku? Siadywałam panu na kolanach.
                                    • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 10:09
                                      Chyba cos ci się pomyliło drogi Mieciu. To nie był Napoleon tylko wino marki
                                      Tur, co je Koterbska przyniosła.
                                    • maria_koterbska Re: co to to nie 03.08.03, 10:09
                                      Aaaa, Napoleon, pamiętam, taki młody chłopak! To dla niego
                                      zaśpiewałam "Augustowskie noce" w aranżacji na harfę i klawesyn, tuż przed
                                      bitwą pod Waterloo, ale miał chyba gorszy dzień, jak polscy piłkarze. Bo mój
                                      chłopiec piłki nie kopie.
                                      • maria_koterbska Re: co to to nie 03.08.03, 10:10
                                        A to wino to miałam, ale je Mietek Fogg wytrąbił.
                                        • mieczyslaw_fogg Re: co to to nie 03.08.03, 10:11
                                          Jako profesjonalny artysta, muszę pilnować, by nie wyschły mi struny głosowe.
                                          Ale ja przynajmniej nie piję na umór jak ta gówniara Sośnicka, która mi kiedyś
                                          całą wodę kolońską wydudliła przed występem w Kołobrzegu, potem myślała że jest
                                          kulą armatnią i się rzucała w publiczność.
                                          • zdzislawa.sosnicka Re: co to to nie 03.08.03, 10:14
                                            To była woda kolońska? nie wiedziałam. Ale nie wiem czy moi drodzy pamiętacie,
                                            że po tym pamiętnym Kołobrzegu dostałam rolę w Akademii Pana Kleksa razem z
                                            Danusią Rinn. Ja grałam królewnę, a Danka akademię,
                                      • danuta.rinn Re: co to to nie 03.08.03, 10:10
                                        Marysiu bredzisz. To nie był Napoleon, tylko Tur. Nie pamiętasz jak razem
                                        szłyśmy do nocnego?
                                        • kaja_paschalska Re: co to to nie 03.08.03, 10:16
                                          E, ja to tylko amfę strzelam przed występem, żeby mi się lepiej śpiewało. A w
                                          zasadzie to jest gorąco i mam na sobie za dużo ubrań, więc czy mogłabym już...
                                          • zdzislawa.sosnicka Re: co to to nie 03.08.03, 10:17
                                            Amfę, ha ha ha. Dziecko drogie, czy to było na tym koncercie z okazji urodzin
                                            Niny Terentiew. Jeśli tak to ci się zdaje, że to była amfa. Miałyśmy tą samą
                                            garderobę i mi się rozsypał budyń gorący kuber doktora otkera.
                                          • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:19
                                            Kaju!
                                            "Szklanka wody
                                            Nim przestaniesz brać" - posłuchaj klasyki, dziecki, zanim wejdziesz
                                            w nasz trudny świat.
                                            • zdzislawa.sosnicka Re: co to to nie 03.08.03, 10:22
                                              Masz rację Beatko. Poza tym droga Kaju, jak już mi sprzątnełaś ten budyń, to
                                              mogłaś go przynajmniej rozpuścić w tej szklance wody, a nie od razu do nosa
                                              pchać.
                                              • beata.kozidrak Re: co to to nie 03.08.03, 10:24
                                                Ten budyń był waniliowy? Bo ja wtedy jakiś jadłam. Chyba, że to...
                                                Tak, to Tomek Kamel mi kazał zjeść.
          • mlody.raper.peja Re: co to to nie 03.08.03, 11:18
            beata.kozidrak napisała:

> Peja, zgubiłam twoją komórkę, przekręć do mnie, chcę narać "Beata. Reanimated"
            > i myślałam że mógłbyć wziąć np. ten kawałek (ewentualnie skołuj ziomków)

Elo!
            podrzuce nowa wizytowke, a Nie ma wody na pustyni to zajebisty kawalek,
            popracuje nnad moja zwrotka troche i bedzie mial nowy wymiar - ziomale to kupia
    • irena_santor co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:18
      Jestem zszokowana i oburzona faktem, że zrobiłyście z mojego wątku dom
      rozpusty. I jeszcze wciągacie w to nieletnich - mówię o Beatce Kozidrak - bo o
      niemowlakach już nawet nie wspomnę. Chyba zacznę nagrywać płytę z kolędami,
      żeby odzyskać rónowagę wewnętrzną i spokój ducha.
      • violetta.villas Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:19
        ja nagrałam ładną płytę z kolędami, może chcesz kower zrobić?
      • alicja.janosz Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:20
        Pani Irenko, a mogłabym z Panią nagrać te kolędy. Wczoraj do mnie zadzwoniła
        ewelina Flinta i śmiała się, że nie jestem tak popularna jak ona buuuuuuuuuuu
        • anna.jurksztowicz Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:25
          Nie płacz Alu, pamiętasz obiecałam ci, że nagramy razem płytę z piosenkami dla
          dzieci.
      • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:22
        Pani Ireno! Czas pędzi nieubłaganie, mam już 22 lata!
        • zdzislawa.sosnicka Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:23
          Kurczę, nie wiedziałam, że ty tylko 2 lata młodsza ode mnie jesteś.
          • irena_santor Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:24
            No ja też na swoje 35 nie wyglądam, ale szóstą płytę z kolędami wypada nagrać.
            • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:25
              Obowiązkowo! Poprzednie pięć słuchałam, zdrapując plamy ze ścian w moim
              nowym mieszkanku.
              • kaja_paschalska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:26
                A przy kolędach to się można rozbierać? Chyba śnieg wtedy pada.
                • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:28
                  Najlepiej się rozebrać na pustyni, kiedy nie ma wody.
              • ewa.kuklinska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:27
                No nie, nie to co my prawdziwe artystki! Beatka mam pytanie, kiedy będziesz w
                Playboyu. Ja raz byłam i mówię ci - niezapomniane przeżycie. Później wszyscy w
                moim bloku chcieli autograf.
                • irena_santor Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:29
                  A co to jest Playboy? Pani Beato, ja mam pytanie o co chodzi z tą Lolą w
                  tekście, bo nie rozumiem, pytałam znajomych i mi powiedzieli że szkoda fatygi.
                  • ewa.kuklinska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:31
                    mi podczas zdjęć powiedzieli, że to gazeta dla godpodyń domowych, wie pani,
                    przepisy, zdjęcia znanych aktorek.
                  • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:32
                    Pani Ireno, Playboy to amerykański magazyn artystyczno-opiniotwórczy.
                    A z Lolą to jest taka poezja, Szymborska też pytała, nic nie odpowiedziałam.
                • ewa.sniezanka Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:29
                  Jak ty to zrobiłaś? Mnie nie chcieli przyjąć!!!
                • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:31
                  Mam wystąpić w jubileuszowym numerze z Urszulą i Romkiem Lipko.
                  • agnieszka_fatyga SZKODA FATYGI? 03.08.03, 10:31
                    Która to powiedziała?!
                    • violetta.villas to nie ja 03.08.03, 10:33
                      Ja wtedy doiłam kozy. To pewni Danka Rinn, ona jak coś chlapnie czasem...
                      • danuta.rinn Re: to nie ja 03.08.03, 10:34
                        chyba cię posrało, sama się chyba doiłaś
                        • violetta.villas Re: to nie ja 03.08.03, 10:38
                          Hahaha, chyba ciebie. A jak do mnie Boguś Łazuka przyjechał i Cię zobaczył, to
                          myślał że to jedna z moich świń, hahahahaha. Ale się wtedy uśmiałam, aż mi
                          kapelusz wpadł między piersi. Dobrze, że miał wstążkę.
                  • ewa.kuklinska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:32
                    ależ ci zazdroszczę!!! Ale muszę się pochwalić, też dostałam ciekawą
                    propozycję!!!
                    • ewa.kuklinska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:33
                      będę na rozkładówce w 100 numerze Vampa razem Z Danką Rinn i Marysią Koterbską.
                      • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:34
                        Coś słyszałam, czy nie wystąpi z wami ten apetyczny piosenkarz
                        Michał Żebrowski?
                        • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:35
                          troszkę ci się pomyliło, Michał ale Bajor
                          • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:36
                            Nie kojarzę, z Michałów znam jeszcze tylko tego ekscentryka.
                            • irena_santor Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:41
                              A ja znam! Michał Sumiński, taki młody chłopak, program o zwierzętach prowadził.
                              • violetta.villas Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:50
                                Tak, chciałam go namówić, żeby powiedział coś w programie o moich kozach, ale
                                on od razu się zaczął rozbierać i popsuł koncepcję.
                    • violetta.villas Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:34
                      Ja będę pozowała z moimi owieczkami do "Niedzieli", żeby wszyscy zobaczyli jaka
                      jestem uduchowiona. Całuję was prosto w samo serce, muua, muuua.
                      • kaja_paschalska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:36
                        To kiedy wreszcie ja się będę mogła rozebrać? Czy w Polsce młodzież nie ma
                        żadnych praw? Same stare baby ze zwisającymi cyckami, a ja - młoda, zdolna i
                        apetyczna- mam się marnować w "Bravo" i "Popcornie"?
                        • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:37
                          A nie możesz sie rozbierać w Bravo? Ja zaczynałam w Świecie Młodych.
                          • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:38
                            Miałam ten numer. Z tyłu buł komiks O Jonku, Jonce i Kleksie.
                        • beata.kozidrak Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:37
                          Mnie cycki nie zwisają! Wręcz sterczą ku niebu.
                          • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:39
                            Mi też nie, bo sobie kupiłam puszapy. Tylko nie wiem dlaczego, jak założę taki
                            stanik, to nic nie słyszę.
                      • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:36
                        chyba raczej w tygodniku Nowa Wieś, jako tester dojarek
                        • violetta.villas Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:38
                          Danka, ty to się chyba w "Kwartalniku czołgisty" powinnaś rozebrać.
                          • irena_santor Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:40
                            Ja jestem nadal oburzona faktem, że na hasło "kolęda" wszyscy znów się
                            zaczynają rozbierać. Jeszcze nie widziałam, żeby ktoś się rozbierał. Tak
                            właściwie to w ogóle nie widziałam nikogo rozebranego.
                            • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:41
                              To ty jakaś dziwna jesteś. Sikasz też przez majtki?
                              • maria_koterbska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:43
                                Danusiu, nie bądź wulgarna. Irenka na pewno nosi stringi z wycięciem w
                                kształcie śnieżynki. A ty od razu z sikaniem.
                                • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:46
                                  Śnieżynki czy Śnieżanki?
                          • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:40
                            Już się rozbierałam. TO była sesja na zamku w Malborku.
                            • maria_koterbska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:42
                              Malbork? A to oni już to zbudowali? To też się będę musiała tam rozebrać.
                              • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:43
                                Chyba nie da rady. Tak się napaliłam podczas tej sesji, że chyba zamek będą
                                musieli odbudować.
                                • maria_koterbska Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:43
                                  Puściłaś bąka?
                                  • danuta.rinn Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:47
                                    nie, kazali mi tańczyć
                                    • violetta.villas Re: co się tutaj dzieje??? 03.08.03, 10:49
                                      A, wiem gdzie to jest. Modliłam się tam o moje kozy. Tylko potem przyszedł
                                      jakiś niedobry człowiek i powiedział, że on tu jest mistrzem czy kimś takim i
                                      że w kuchni nikogo nowego nie potrzebują.
    • karin.stanek O!!! 03.08.03, 10:47
      Dziewczyny, a ja was szukałam! Właśnie tak myślałam, że gdybym się rozebrała i
      nagrała piosenkę "Rozebrana lala, lalalalala", to wszystkie chłopaki z gitarą
      by za mną poleciały, Janusz Laskowski na przykład. Już mam nawet strój -
      granatowy kostium kąpielowy z futerkiem i różowe sandały na koturnie.
      • ewelina.flinta Re: O!!! 03.08.03, 10:51
        A ja bym mogła z panią coś nagrać. Bo wie pani, jestem teraz bardzo znaną
        artystką. Mogłabym wystąpić w szałowych, seledynowych leginsach. Bo ja w ogóle
        bardzo lubię takie kolory jak różowy czy seledynowy. To takie hipisowskie.
        • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 10:54
          Ewelina, jestem twoją wielką fanką, gracie prawie tak ostro, jak my na płycie
          "Nagie skały" w '88.
          • kelly.osbourne Re: O!!! 03.08.03, 10:55
            Ja najbardzie lubię Pani piosenkę Biała armia. Pani tam jest prawdziwą metalówą.
            • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 10:57
              Zgadza się, dziękuję.
              Ale Ty też się czujesz świetnie w surowym klimacie punku.
              • ewelina.flinta Re: O!!! 03.08.03, 10:59
                Dziękuję za uznanie. Wie pani co, właśnie będę nagrywała z inną punkową
                artystką. Dogadałam się z Pink, że byśmy chętnie nagrały cover jednej z Pani
                piosenek na składankę: String Quartet with Voices - Tribute to Zajebista Beata
                • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 11:02
                  Znam i cenię Pink, często sobie esemesujemy.
                  Co chcecie skowerować? Proponuję z "Białej Armii", tam był nawet utwór
                  po angielsku o snowboardzie. Miał tytuł "Born to slide".
      • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 10:52
        Jaki ten kostium? Teraz musisz wystąpić w toplessie, jak Courtney Love
        żeby ktoś zwrócił na ciebie uwagę, taki ruch w branży.
        • violetta.villas Re: O!!! 03.08.03, 10:53
          Jak kto?
          • kelly.osbourne Re: O!!! 03.08.03, 10:54
            Courtney to dziewczyna mojego brata Jacka.
            • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 10:56
              Jacek Wójcicki to Twój brat?
              To czemu się inaczej nazywa?
              • maria_koterbska Re: O!!! 03.08.03, 11:01
                Chyba chodzi o Jacka Londona, takiego młodego pisarza.
                • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 11:03
                  Londyn, tak, graliśmy tam dla Polonii. Bardzo nas ciepło przyjęli, jak zresztą
                  w całej Portugalii.
        • ewelina.flinta Re: O!!! 03.08.03, 10:53
          Pani Beato, z Panią też bym chętnie wystąpiła. Pani zawsze była dla mnie
          wzorem. Uwielbiam Pani piosenki, bo są pełne miłości. Takie hipisowskie.
          • maria_koterbska Re: O!!! 03.08.03, 10:55
            Beata takie hewi metalowe zespoły, ja pamiętam jal Ledi Pank
            nagrali "Augustowskie noce", pogowałyśmy wtedy z Danusią Rinn.
            • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 10:57
              No, ja też pamiętam. Ale najlepiej to się chyba bawiłyśmy na koncercie Piaska.
              Pamiętasz jak nam zadedykował "Prawie do nieba wzięłaś mnie"
              • tomek_kamel Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 10:58
                Oprócz Pani Beaty. Nie wiem skąd posiada Pani informacje o moim małym
                przyrodzeniu. Dementuję.
                • beata.kozidrak Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:00
                  Tomku, a po Opolu ostatnim to kto mnie siłą wziął w garderobie, psotniku?
                  • maria_koterbska Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:01
                    Tomek, to ty z nią też?
                    • tomek_kamel Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:02
                      Pani Marysiu, gdzieżby tam, ja? Wyglądam na takiego?
                      • kaja_paschalska Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:03
                        Tomek, obiecałeś mi po ostatnim Opolu, że jak nie wystąpię, to się będę mogła
                        rozebrać w TVP1!!!
                  • tomek_kamel Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:01
                    beata.kozidrak napisała:

> Tomku, a po Opolu ostatnim to kto mnie siłą wziął w garderobie, psotniku?

Że niby ja? To na pewno ten łobuz Kraśko był! On ma mał... Tzn. on jest zdolny
                    do takich psot!
                  • ewelina.flinta Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:01
                    Ja wiem, ten Kamel to jakiś zboczeniec. Ja miałam dostac superjedynkę, ale nie
                    dał mi wyjść na scenę, tylko jakaś głupia Kowalska poszła. I byłam bardzo
                    molestowana przez tego zboczeńca. Pani Beato, pani uważa.
                    • tomek_kamel Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:03
                      ewelina.flinta napisała:

> Ja wiem, ten Kamel to jakiś zboczeniec. Ja miałam dostac superjedynkę, ale
                      > nie dał mi wyjść na scenę, tylko jakaś głupia Kowalska poszła.

Kowalska ma chocaiaż dobre cycki i jest uznaną artystką, nie to co ty, dziecko.
                      • ewelina.flinta Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:05
                        Żałuję, że cię znałam buuuuuuu Żałuję, że kochałam buuuuuuuu
                      • mieczyslaw_fogg Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:05
                        Przyznam się, że Tomek nawet i mnie próbował zmolestować, ale pokłuł się
                        jesiennymi różami w przyrodzenie i przestał. Chociaż potem się nawet cieszył,
                        że mu spuchło.
                        • beata.kozidrak Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:07
                          To dlatego jego członek miał taki dziwny siny kolor.
                          I tak woniał... wstrętnie
                          • tomek_kamel Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:10
                            beata.kozidrak napisała:

> To dlatego jego członek miał taki dziwny siny kolor.
                            > I tak woniał... wstrętnie

Nie to nie, w przyszłym roku przyślę ci do garderoby Gembarowskiego, dopiero
                            zobaczysz.
                            • beata.kozidrak Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:11
                              Przyślij tę ślicznotkę Madzię Mołek, z nią bym sobie poświntuszyła.
                              • tomek_kamel Re: Pozdrawiam piękne panie 03.08.03, 11:14
                                beata.kozidrak napisała:

> Przyślij tę ślicznotkę Madzię Mołek, z nią bym sobie poświntuszyła.

Beatko, no no no, no tego to bym się po tobie nie spodziewał... Nie wiem co na
                                to Madzia, ale my z Piotrkiem Kraśko chętnie zrobimy z tego reportażyk jakiś...
                                • beata.kozidrak Tomku, 03.08.03, 11:15
                                  ale powiedz - Magda jest dobra w te klocki, czy czekać na Grażynkę Torbicką?
                                  • tomek_kamel Re: Tomku, 03.08.03, 11:17
                                    beata.kozidrak napisała:

> ale powiedz - Magda jest dobra w te klocki, czy czekać na Grażynkę Torbicką?

Magda jest super, to profesjonalistka w każdym calu. A pani Grażynka, no
                                    powiedzmy sobie szczerze, pierwszej świeżości już nie jest...
                                    • beata.kozidrak Re: Tomku, 03.08.03, 11:20
                                      Ciekawi mnie też ta teleekspresowa dupcia, moja imienniczka, Chmielowska.
                                      Ma takie namiętne usta...
                                      • tomek_kamel Re: Tomku, 03.08.03, 11:28
                                        beata.kozidrak napisała:

> Ciekawi mnie też ta teleekspresowa dupcia, moja imienniczka, Chmielowska.
                                        > Ma takie namiętne usta...

A nie próbowałem, ale jeśli chodzi o Teleexpress to Maciek Or... Ekhm... To
                                        znaczy Agata Młynarska też jest ok, nieeee no, w porządku jest...
                      • beata.kozidrak Do Tomka Kamela 03.08.03, 11:05
                        To może ty rozstrzygnij, która z nas ma się rozebrać pierwsza.
                        • tomek_kamel Re: Do Tomka Kamela 03.08.03, 11:07
                          beata.kozidrak napisała:

> To może ty rozstrzygnij, która z nas ma się rozebrać pierwsza.

To może Pan Mieczysław? W końcu jest najstarszy i należy mu się pierwszeństwo.
                          A potem ja.
                          • beata.kozidrak Re: Do Tomka Kamela 03.08.03, 11:10
                            Dlaczego idzie od najstarszego a nie najmłodszej.
                            Przyznam, miałabym ochotę zacząć...
                        • mieczyslaw_fogg Re: Do Tomka Kamela 03.08.03, 11:07
                          Ja się pierwszy rozbiorę, w końcu dawno nie wydałem żadnej płyty, więc mi
                          przysługuje pierwszeństwo, jeśli chodzi o udany come back.
            • irena.jarocka Re: O!!! 03.08.03, 10:58
              Przyfrunęłam, jak motyl, gdy się tylko dowiedziałam, że się ktoś rozbiera.
              Byłam kiedyś miss obiektywu w Opolu i wiem, że teraz też bym z palcem w nosie
              zdobyła ten tytuł, ale jestem ponad to. A rozebrać się mogę bez problemu.
            • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 10:58
              Widziałam was wtedy. Całowaliśmy się z tyłu sceny z Grzesiem Markowskim,
              a ja lubię z otwartymi oczami.
              • irena.jarocka Re: O!!! 03.08.03, 10:59
                Grześ Markowski, ten znany rockowiec. Jestem w wieku jego córki, ale podoba mi
                się jego klata. Jest taki męski, że za każdym razem robi mi się mokro jak go
                widzę.
                • maria_koterbska Re: O!!! 03.08.03, 11:00
                  Nie trzymasz moczu?
                  • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:03
                    Ja też byłam miss obiektywu. A poza tym to Markowski jest obrzydliwy. To stare
                    próchno. Ja wolę młodszych. Ostatnio poluję na tego młodego, no jak mu tam
                    było. Rodzynek, czy jakoś tak
                  • kaja_paschalska Re: O!!! 03.08.03, 11:04
                    Cały czas nie widzę powodu, żebym się nie mogła rozebrać, a mam taką ładną
                    bieliznę z napisem "Morliny"...
                    • mieczyslaw_fogg Re: O!!! 03.08.03, 11:06
                      Ja też mam ładną bieliznę, z wyhaftowanym monogramem, kiedyś żeśmy z Marysią
                      Koterbską wodę "Możiet być" wypiliśmy i cała noc haftowaliśmy. Zastanawia mnie,
                      czy to znaczy, że także się mam rozebrać...
                    • maciek.dowbor Re: O!!! 03.08.03, 11:07
                      A to już wiem kto mojej mamie zabrał majtki!!! Pozyczyła je od Niny Terentiew i
                      nie oddała. Dlatego ciocia Nina wyrzuciła ją z pracy. To wszystko przez ciebie
                      ty ruda żmijo!!
                      • mieczyslaw_fogg Re: O!!! 03.08.03, 11:08
                        Ja je dostałam od twojej mamy za występ w Opolu, więc się nie awanturuj, a
                        twoja mama też jest ruda i ją wyrzucali z telewizji a mnie nie. Poza tym kto by
                        tam ciebie chciał oglądać, palancie.
                        • jerzy.polomski Re: O!!! 03.08.03, 11:10
                          Panie Mieczysławie, ale pan nie jest kobietą, a poza tym ja Maćka pooglądam.
                          • maciek.dowbor Re: O!!! 03.08.03, 11:11
                            AAAAAAAAAA mamo ratuj!!!!
                          • mieczyslaw_fogg Re: O!!! 03.08.03, 11:11
                            Tak ale oni tutaj dziecko obrażają i mi się pochrzaniło, a pani Dowbor nie wie,
                            kim jestem, bo jest ignorantką.A bieliznę i tak ja mam najładniejszą.
                            • kaja_paschalska Re: O!!! 03.08.03, 11:12
                              Och, jaki pan miły, to ja się dla pana specjalnie rozbiorę, panie Mieczysławie,
                              jak mi tylko pozwolą wreszcie.
                              • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:14
                                No dobra, możesz wystąpić jako mój saport.
                            • maciek.dowbor Re: O!!! 03.08.03, 11:13
                              nie prawda, moja mama ma zawsze najładniejsze majtki!!! Ciocia Violetta
                              ostatnio jej na drutach zrobiła.
                              • beata.kozidrak Inwazja rudzielców 03.08.03, 11:14
                                Policzmy:
                                Paschalska
                                Dowbor Mama
                                Dowbor Syn
                                Na forum jest zakaz tworzenia karteli i firm rodzinnych!
                                • jerzy.polomski Re: Inwazja rudzielców 03.08.03, 11:16
                                  Pani Beato, słyszałem że pani córkę chce wprowadzić na salony, więc niech pani
                                  nie będzie taka zasadnicza.
                                  • beata.kozidrak Re: Inwazja rudzielców 03.08.03, 11:19
                                    Panie Jurku, a byłby pan skłonny troszkę polansować moją Kasię?
                                • danuta.rinn Re: Inwazja rudzielców 03.08.03, 11:16
                                  Brawo Beata. Ja już nie jestem ruda. Zrobiłam się na platynową blondynkę i
                                  muszę powiedzieć, że całkiem nieżle wyszło. Żebyś widziała jaką furorę zrobiłam
                                  w tym roku na plaży we Władysławowie.
                                  • irena.jarocka Re: Inwazja rudzielców 03.08.03, 11:17
                                    Buehehehe Danka co ty pierniczysz, ludzie myśleli że to molo.
                                    • danuta.rinn Re: Inwazja rudzielców 03.08.03, 11:20
                                      A to dlatego myślałam, że cos po mnie łazi
                      • katarzyna.dowbor Re: O!!! 03.08.03, 11:10
                        No już dobrze synku. Nie przejmuj się. Odkupiłam Ninie nowe majtki, no
                        pamiętasz, te co dostałąm na promocji Hortexu. Mogę ci obiecać, że ta
                        Paschalska na pewno nie wystąpi na żadnej gali piosenki biesiadnej.
                        • jerzy.polomski Re: O!!! 03.08.03, 11:15
                          Dobrze, to ja poproszę, żeby pan Dowbor mnie eeee zapowiadał na mojej trasie
                          wspominkowej. Może zrobimy próbę z tym numerem gdzie jest mój striptiz, panie
                          Maćku, pan patrzy...hop...siup!
                          • maciek.dowbor Re: O!!! 03.08.03, 11:17
                            O!!! Mamo, mamo patrz!!! Parówki drobiowe z Morlin.
                            • irena.jarocka Re: O!!! 03.08.03, 11:18
                              My tu gadu gadu, a ja zostawiłam strój motyla w kawiarenkach, no i z czego ja
                              się teraz będę rozbierała?
                            • katarzyna.dowbor Re: O!!! 03.08.03, 11:19
                              Maciek nie dotykaj! Może być nieswieże! pamiętasz jak ostatnio wymiotowałeś po
                              sałatce u Kaji Paschalskiej na komunii.
                              • violetta.villas Re: O!!! 03.08.03, 11:20
                                Może chcecie mleka od moich kóz, kąpię się w nim codziennie i zobaczcie jak
                                ładnie wyglądam.
                                • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:22
                                  Viola, kochanie, jak będe następnym razem u ciebie, to może byś udoiła trochę i
                                  byśmy się razem wykąpały.
                                • maria_koterbska Re: O!!! 03.08.03, 11:22
                                  Jak się napiłam tego mleka i potem wsiadłam na karuzelę, to tak rzygałam, że
                                  ścięło wszystkie drzewa w promieniu 2 km.
                                  • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:23
                                    No bo wiesz Marysiu, tego się nie pije, w tym się trzeba kąpać.
                                    • kora_jackowska Dzień dobry 03.08.03, 11:26
                                      witajcie
                                      troszkę się dzisiaj spóźniłam lecz jako prawdziwa damesa nie mogłam zasiąść do
                                      komputera bez nałożenia na twarz kilkunastu warstw mejkapu.
                                  • beata.kozidrak Re: O!!! 03.08.03, 11:23
                                    Pewnie wydoiłaś kozła, zamiast kozy, kochana.
                                  • violetta.villas Re: O!!! 03.08.03, 11:24
                                    Marysia, bo to bez spirytusu się pije.
                                    Danka, jasne, tylko nie wiem czy u mnie w Lewinie jest teraz czynny
                                    basen,żebyśmy jacuzzi z mlekiem sobie mogły urządzić.
                                    • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:25
                                      To ja przywiozę taki dmuchany basen. Usiądziemy, nażremy się wczesniej fasoli i
                                      będzie jacuzzi.
                                    • kaja_paschalska Re: O!!! 03.08.03, 11:25
                                      O, to ja się rozbiorę z koziego mleka. To znaczy postawię na scenie wannę i ja
                                      będę w środku i potem z niej wyjdę. To takie artystyczne jak Łzy, prawda?
                                      • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:27
                                        mniej więcej, bardzie artystyczna jest tylko Edyta Górniak. Musze się jej
                                        spytać, gdzie kupiła te plastry co jej cycki podtrzymywały na jkimś koncercie.
                                        Chyba bym nieźle wyglądała w czymś takim.
                                      • violetta.villas Re: O!!! 03.08.03, 11:28
                                        Danka, ty uważaj. Ostatnio jak się nażarłaś we Włoszech fasoli na pielgrzymce,
                                        to potem podali w telewizji, że trzęsienie ziemi zniszczyło freski Michała
                                        Anioła.
                                        • jerzy.polomski Re: O!!! 03.08.03, 11:31
                                          A to może i ja sobie kupię takie plastry do podtrzymywania cycków? Sądzę że
                                          wtedy byłbym bardziej atrakcyjny i Tomek Kamel chciałby zapowiadać moje
                                          występy. Bo chyba nie wystarcza mu, że mam skórzane majtki z łańcuchem przez
                                          rowek.
                                        • danuta.rinn Re: O!!! 03.08.03, 11:31
                                          Czepiasz sie moja droga. Głodna byłam, a że akurat wszystkie kanapki i weki
                                          jakie wzięłam z domu zjadłam po drodze, to musiałam coś kupić. Przecież nie
                                          można zwiedzać na głodno.
                                          • violetta.villas Re: O!!! 03.08.03, 11:34
                                            Ale jak zrobiłaś zakupy, to potem cały rejon przez miesiąc głodował, uważam ze
                                            na wycieczkach mogłabyś się powstrzymywać. A poza tym bekałaś i liście żółkły
                                            na drzewach.
    • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:31
      dzien dobry, chcialam sie przywitac i zauwazyc ze tylko ja z was wszystkich
      robie prawdziwa, miedzynarodowa kariere!
      bo ja prawdziwy talent mam
      moj glos to perla!
      • beata.kozidrak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:32
        Ale siedem i pół oktawy mam ja.
        • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:33
          ale na zachodzie moja doroga to cie nie znaja..a ja mam fanow nawet w japonii!
          • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:35
            Pani Edytko, gratuluję sukcesu. Jak dorosnę chciałabym byc taka jak pani. Czy
            mogłaby mi pani zdradzić tajemnicę swojej urody. Te stare baby coś mówią o
            kąpielach w mleku. To jest dziwne, bo u mnie w domu mama daje mleko tylko do
            cornflakesów. Może pani wie czy można się kąpać w takim z cornflakesami.
            • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:37
              Alusiu mila, na brak urody nic nie mozna poradzic, trzeba sie juz taka ladna i
              zgrabna urodzic
              to Bozia daje urode..
              ja sie kapie w szampanie, ale ty chyba za mloda jestes na to.
          • beata.kozidrak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:36
            edycia.gorniak napisała:
            > ale na zachodzie moja doroga to cie nie znaja..a ja mam fanow nawet w japonii!

Kochana, jak z Peterem z Vadera robiliśmy gig po Japonii, to nikogo nie
            widziałam w twojej koszulce.
            • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:38
              beata.kozidrak napisała:

> Kochana, jak z Peterem z Vadera robiliśmy gig po Japonii, to nikogo nie
              > widziałam w twojej koszulce.
              >
              Ciociu Beato, bo to inny target jest, ale wlasnie mam nowe nagrania w planach,
              jedna piosenke to wymyslil mi artysta Dejv Navarro czy jakos tak..
        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:33
          Ale to ja śpiewałam w La Scali i w Las Vegas, i jak robiłam: lallalaaaa to
          żyrandol drżał i ludzie raz patrzyli na mnie, raz na żyrandol. W końcu zrobiłam
          sobie z tego żyrandola biustonosz, żeby nie rozpraszał uwagi publiczności.
          • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:35
            oj Violetko, to bylo w ubieglym wieku!
            a moja popularnosc rosnie kazdego dnia! i to nie dzieki cyckom!
            • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:37
              Jasne że nie dzięki cyckom, bo jesteś płaska jak deska i twój głos też. Nie to
              co moje 90 oktaw, którymi zachwycał się Bogusław Kaczyński, gdy wymienialiśmy
              się bielizną.
              • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:39
                mezczyzni z ktorymi bylam wielbili moje piersi!
                lepsze takie niz takie wymiona jak twoje!
                (och ale sie wulgarna robie, bede miala migrene!)
                • beata.kozidrak Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:41
                  Czy możesz to skomentować, Tomku. Piotrek Kraśko pewnie ci opowiadał
                  o wcześniejszych doświadczeniach?
                  • edycia.gorniak Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:43
                    oj z Tomkiem jeszcze nie bylam..teraz przerzucilam sie na cudzoziemcow
                  • tomek_kamel Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:44
                    beata.kozidrak napisała:

> Czy możesz to skomentować, Tomku. Piotrek Kraśko pewnie ci opowiadał
                    > o wcześniejszych doświadczeniach?

Ja nie mogę, ale może Piotrek sam zaraz się tu pojawi, czekajcie, esemesa my
                    wyślę.
                    • beata.kozidrak Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:46
                      Kupił już komputer? Bo ostatni mu ta mała flądra Górniakowa zwędziła...
                      • edycia.gorniak Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:47
                        stare zazdrosne czupiradlo z tej kozidrak, obrzydliwe
                    • edycia.gorniak Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:46
                      och, zartujesz Tomku ze tego zboczenca tu sprowadzisz!
                      jeszcze mam duzo do powiedzenia na jego temat
                      to swinia, chcial w trojkacie..
                      • tomek_kamel Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:49
                        edycia.gorniak napisała:

> to swinia, chcial w trojkacie..

Z kim? No powiedz, bo zazdrosny być zaczynam!
                        • edycia.gorniak Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:50
                          ja, on i jeden taki pan...
                          • tomek_kamel Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:53
                            edycia.gorniak napisała:

> ja, on i jeden taki pan...

No ale co za pan? A zresztą nieważne, i tak nie ja... sad A mówił że jestem jego
                            najlepszym przyjacielem... Buuuuuusad
                            • edycia.gorniak Re: Potrzebny Tomek Kamel! 03.08.03, 11:55
                              ha, przykro mi Tomku, ale ja jestem tradycyjna i wole seks w dwojke!
              • boguslaw.kaczynski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:40
                Twoje majtki były na mnie za małe i ten sztuczny fiutek był trochę niewygodny,
                ale podobało mi się, że miały te łańcuszki, doczepiane do sutków. Pojechałem
                tak na festiwal muzyki w Łańcucie i zrobiłem furorę.
      • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:32
        Mi nie chodzi o twój głos. I tak mam lepszy. Słucha no, gdzie kupiłaś te
        plastry do cycków. Szałowo w nich wyglądałaś. Muszę mieć koniecznie takie same.
        • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:34
          droga Danusiu, te plastry sa tylko w malych rozmiarach, ty musialabys chyba
          zamawiac bezposrednio u producenta..
          • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:36
            Sugerujesz moja droga, ze ja niby gruba jestem???
            • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:40
              no pani Danusiu, trzeba spojrzec w te lustro - ja zawsze wszystkim mowie
              prawde, dlatego mam wielu przyjaciol!

powinna pani jakas diete chyba zrobic?
      • kora_jackowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:33
        edycia.gorniak napisała:

> dzien dobry, chcialam sie przywitac i zauwazyc ze tylko ja z was wszystkich
        > robie prawdziwa, miedzynarodowa kariere!
        > bo ja prawdziwy talent mam
        > moj glos to perla!

gówno prawda! to ja zrobiłam największą międzynarodową karierę! to nikt inny
        tylko ja przed 50 lat wystąpiłam na festiwalu Roskilde!
        • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:35
          Ja występowałam w 1945 na Metalmanii, a plastry do cycków mam własne. Zrobiłam
          z paska klinowego do silnika odrzutowca. Trochę puszczają, ale na pół występu
          starczy.
          • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:38
            Widziałam ostatnio w Opolu, jak byłaś w tej szałowej czerwonej kiecce.
            Rzeczywiście te teoj plastry były jakieś dziwne, bo cycki przesunęły ci się
            jakoś za bardzo na lewo.
            • boguslaw.kaczynski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:41
              Mi się podobało, zawsze byłem zwolennikiem nonkonformizmu i fakt, że Viola po
              kwadransie miała prawą pierś w lewym bucie, nie wpłynął ujemnie na jakość
              występu.
              • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:42
                Panie Bogusławie, Pan to był zawsze jakiś dziwny.
                • beata.kozidrak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:43
                  Jesteś zazdrosna, bo w biuście mas ledwo 142 cm!
                  • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:44
                    142 to mam w jednym cycku złotko.
        • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:41
          Nie łży pażałsta! Mnie nada była pajechac w łudstok, patamu szto drzenis
          drzoplin eta była maja padruga. I nam nada była piec maju piesniu, no kak
          skazała wcziera ja nie pałucziła pasporta i patamu ujechała w Sapot.
        • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:41
          buhahahahhaa to ty jestes juz taka stara?to widac, bo zgryzliwa jak osa, dawno
          nowego mezczyzny nie mialas
          • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:43
            A ty kiedykolwiek miałaś??? Pewnie nie, kto by chciał taką co sie do teledysków
            za Pocahontas przebiera, phi!
            • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:45
              ja mam wielu wielbicieli!
              po kazdym wystepie kosze kwiatow na mnie czekaja, paczki z bizuteria od mlodych
              i starych mezczyzn
              a jeden chcial mi za jedna noc dac pewna sporo sumke
              ale w koncu jestem artystka wiec na zycie zarabiam spiewaniem!
              • boguslaw.kaczynski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:46
                Pani Edyto a z jaką biżuterią, bo ja ostatnio dostałem takie metalowe kółeczka
                ze skórzanymi frędzelkami, mi to do smokingu nie pasuje, ale widziałem, że pani
                ma sukienkę z czegoś podobnego zrobioną...
                • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:48
                  tak, to dostalam od pewnego znanego kreatora mody, nie moge wymienic nazwiska
                  gdyz bylaby to reklama
                  • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:53
                    Mój syn jest bardzo zdolny, nawet w "Klanie" gra. A nosi cały czas te same
                    pieluchy, które nosił jako dziecko, bo przynoszą mu szczęście.
              • beata.kozidrak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:47
                edycia.gorniak napisała:

> a jeden chcial mi za jedna noc dac pewna sporo sumke
                Z ciekawości zapytam, ile? Ja też miewam wiele propozycji, ale same rozumiecie
                mąż, dzieci...
                • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:49
                  bylo to bardzo duzo pieniedzy, wtedy starczyloby mi na wyprawke dla niejednego
                  dziecka..
                  ale to byloby nieetyczne przeciez..
                  • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:53
                    Och, Matka Teresa z Kalkuty się znalazła. Uważaj złotko, żebyś przypadkiem za
                    życia świętą nie została. Święta Pocahotnas, żałosne
                    • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:56
                      nie rozumiem? na imie mam Edyta i w Kalkucie nigdy nie bylam..
                      chociaz chetnie jakiegos Hindusa bym poznala, nawet lady Di miala obcokrajowca
                      egzotycznego..ach jakie to bylo romantyczne...
          • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:44
            Ałła, a pamnisz ty etu piesniu:
            "Шаман живет в глухом краю,
            Но я туда билет достану,
            Шаману денег посулю,
            Шаману денег посулю,
            И он ударит в бубен старый.

Заслышав бубен, заслышав бубен,
            Запляшут духи у огня,
            И лгать мне будут, и лгать мне будут,
            Что снова любишь ты меня."

Eta ocień krasiwaja piesnia...

• irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:48
              O, pan Bogusław Kaczyński, jak miło, dobrze że pan jest. Niech pan popatrzy, co
              tu się dzieje, przyszły i z mojego Santor Cafe zrobiły mi dom otwarty, poza tym
              chodzą bez ubrań, jestem zrozpaczona. Chyba mi z nerwów siódma oktawa siądzie.
            • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:48
              Da, eta piesnia jest adnoj iz maich samych ljubimych, no ja paznała niedawno
              izwiestnowo amierikanskowo praducenta łajkliefa i my zdiełali kower majej
              piesni bałałajka:

Ałła:
              Балалайку в руки возьму,
              "Светит месяц" тихо заиграю.
              И тебе, тебе одному
              О своей любви пробалалаю.

Wyclef:
              One time

Ałła:
              Загорелся в небе огонек,
              И любовь далекая воскресла,
              И девочка та, и тот паренек
              Из школьного оркестра

Wyclef: Two times

Ałła:
              Плим-плим, плим-плим...
              Я не ревную тебя,

Wyclef:
              Joł plim plim

Плмм-плим, плим-плим....
              Обиды нет,
              Плим-плим., плим-плим...
              Мы не вернемся туда,
              Плим-плим, плим-плим...
              Из этих лет.
              Плим-плим, плим-плим....
              Но если любишь, звони —
              Плим-плим, плим-плим...
              Поговорим

Wyclef:
              Joł joł joł
              • boguslaw.kaczynski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:50
                Pani Ireno, naprawdę mi przykro, ale ja tu jestem na wakacjach, a poza tym sam
                chciałem się w końcu rozebrać - niby kiedy pokażę ludziom mój czarny skórzany
                kostium z wycięciami na piersi i pośladki?
                • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:51
                  O, ja też miałam taki! Ale się schyliłam i trzasnął.
                  • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:55
                    Aha! Panie Bogusławie. Nieźle się panu udało kamuflować, ale od początku
                    wiedziałam, że Pan to Marilyn Manson.
                  • jerzy.polomski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:55
                    To, pani Mario, ja pani pożyczę swój, bo ostatnio gustuję w fioletach i do
                    wykonania "cała sala" wystarczy mi mój obcisły, fioletowy gorset z pawimi
                    piórami. Ten, który na końcu występu ze mnie spada.
                    • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:56
                      Och, Jureczku, zawsze byłeś uczynnym chłopcem, chodź tutaj, Marysia usiądzie ci
                      na kolanka i da ci buzi, mmm... cmok, cmok...
                      • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:58
                        Że też ja nie wpadłam na to, że pod koniec każdej piosenki może spadać ze mnie
                        ubranie. Jak pojadę z moim metaowym zespołem jako support Bajmu na Beatafest,
                        to wtedy to przećwiczę.
                        • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:00
                          kaja_paschalska napisała:

> Że też ja nie wpadłam na to, że pod koniec każdej piosenki może spadać ze
                          mnie
                          > ubranie. Jak pojadę z moim metaowym zespołem jako support Bajmu na Beatafest,
                          > to wtedy to przećwiczę.

jak bedziesz dalej sie tak obzerac moja droga, to kazde ubranie z ciebie z
                          trzaskiem bedzie sopadac..mloda a juz taka puszysta..bleee
                        • ewelina.flinta Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:00
                          Ty to sobie możesz z Alą o jajecznicy pośpiewać. Pani Beata powiedziała, że ja
                          mam bardzo punkowy głos i wystąpię na tym festiwalu razem z Pink.
                          • edycia.gorniak Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:02
                            u mnie w chorkach to lepsze glosy maja
                            • ewelina.flinta Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:03
                              ale ja jestem artystka rokową, nawet Ela Zapędowska powiedziała, że świetnie
                              śpiewam.
                          • grzesiu.markowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:05
                            same miernotu glosowe kurna tutaj!
                            prawdziwy glos i talent ma moja Pati!

i niech mi tu tera ktory wyskoczy!
                    • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 11:57
                      Panie Jureczku, mam dla Pana propozycję nowego kostiumu. Ostatnio rozmawiałam o
                      panu z Arkadiusem. Chciałby zostac pana nadwornym projektantem, a Viole coś
                      mówiła, że ostatnio przez przypadek na kozie usiadła, więc by była skóra.
                      Powinien pan zmienić image na maczo.
                      • jerzy.polomski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:00
                        Mi Barbara Hoff zrobiła taki strój na baterie, że jak biorę górne "C" to
                        zaczynają mi migać diody w kalesonach, wtedy cała publiczność jest moja. Raz
                        tylko jakieś zwarcie było i mnie osmaliło tu i ówdzie, ale zawód artysty jest w
                        końcu niebezpieczny i wymaga poświęceń.
                        • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:02
                          Masz rację mój drogi. Ale mówię, zaufaj mi, Arkadius jest bardzo znany i robi
                          świetne ubrania. Pamiętasz mój ostatni strój do aerobiku?
                        • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:03
                          Ta Górniak to zazdrosna jest o moje ponętne kształty - ona jest jak deska do
                          prasowania. Jak kiedyś usiadłam na bucie, to wyglądał potem jak stanik Górniak:
                          płaski.
                          A poza tym ja jestem ostra i metalowa. Zostanę polską Kelly Osbourne.
                          • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:05
                            Nie będziesz polską Kelly, bo ja się przeprowadzam do Polski. Pan Tomek Kamel
                            obiecał mi występ na imprezie sylwestrowej i w ogóle powiedział, że się ze mną
                            ożeni.
                            • grzesiu.markowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:07
                              dziewczyno, ty lepiej zacznij sie gimnastykowac zaden prawdziwy facet takiego
                              paszteta jak ty by butem nawet nie tracil..
                              • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:09
                                przecież ja się gimnastykuję, w ogóle jestem bardzo wysportowana. Chcę dojść do
                                ideału,jakim dla mnie są panie pchające kulą z dawnego NRD.
                                • grzesiu.markowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:11
                                  no to na mnie ale nie licz, ja wole wiotkie kobiety a nie jakies zapasy w lozku
                                  odstawiac
                          • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:06
                            Ach, te stroje, haha, pamiętam, jak się kiedyś garderobiana pomyliła i
                            wystąpiłem niechcący w kapeluszu Hanki Bielickiej. Sam nie zauważyłem, bo byłem
                            za bardzo wzruszony piosenkami, które śpiewam. Jak śpiewałem, wszyscy ludzie
                            płakali.
                            • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:07
                              Posłuchałam już was i dochodzę do wniosku, że najlepszy głos ma koza Violetty
                              Villas i to ona jako pierwsza wystąpi z recitalem i się rozbierze. Reszta musi
                              poczekać.
                              • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:08
                                Ojej, jak fajnie, to ja się rozbiorę w chórku - w końcu to moja koza.
                              • grzesiu.markowski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:09
                                co ty pierdolisz!
                                ja na kazdym koncercie sie rozbieram i swoja klate pokazuje, i ty wiesz jakie
                                napalone sa te dziewczeta? wszystkie!!!
                            • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:08
                              Urzekła mnie twoja historia, ale tak naprawdę to płakali ze śmiechu dlatgo, że
                              wyszedłeś nie w kapeluszu tylko w kiecce Bielickiej.
                              • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:10
                                To nie była kiecka Bielickiej, tylko Kunickiej, bo ona leżała pijana, słuchając
                                jakie jej syn głupoty opowiada, prowadząc w radiu audycję z tą nową muzykę dżez.
                                • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:12
                                  W ogóle tej Kunickiej to ja nigdy nie lubiłam. Przez męża się wkręciła do
                                  Opola, zdzira jedna.
                                • halina_kunicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:13
                                  Potwierdzam, on pomylił wszystkich wykonawców, a ja miałam iść
                                  śpiewać "Orkiestry nadęte", ale pan Mieczysław był na tyle uprzejmy że wystąpił
                                  zamiast mnie, tylko nie pamiętał, żeby nie robić striptizu pod koniec utworu,
                                  no ale wpadki każdemu się zdarzają.
                                  • elzbieta_zapendowska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:15
                                    Dziewczyny, czyje są te różowe rajstopy z napisem "love sexy fuck me" -
                                    premierowa tu była?
                                    • boguslaw.kaczynski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:16
                                      A to moje, szukałem, dziękuję, mam w nich prowadzić Dni Kiepury w Sosnowcu.
                                      • halina_kunicka Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:19
                                        Dementuję to co mówi pani Rinn. Zawsze miałam talent i niepotrzebna mi była
                                        protekcja. Mój syn, owszem, fajtłapa ale i pracę dobrą ma i jego żona wodę
                                        mineralną reklamuje, a pani Rinn zazdrości i się czepia. I ja wam powiem
                                        dlaczego - to ona miała śpiewać "Niech no tylko zakwitną jabłonie", ale jak
                                        robili próby teledysku to beknęła i jabłka spadły, więc jej zabrano utwór.
                                        • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:28
                                          Aha, czyli że jak chcę być taka sławna jak Halina Kunicka, to nie tylko
                                          powinnam się rozebrać, ale i wyjść za mąż za jakiegoś prezentera... Może za
                                          Tomka Kamela?
                                          • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:38
                                            Nie podrywaj mi faceta. Pan Tomek obiecał, że się ze mną ożeni zaraz po
                                            koncercie sylwestrowym. Ciebie to tam nawet nie zaproszą.
                                            • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:42
                                              Ja tam nie miałam sławnego męża i jakoś sobie poradziłam - jestem ładna,
                                              wiecznie młoda, wszyscy mnie kochają i mam dużo kóz. Czego chcieć więcej?
                                              Całuję was prosto w samo serce. Idę się teraz pomodlić i uczesać.
                                              • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:46
                                                Viola, przyszedł mi do głowy szalony pomysł. Skoro ty masz tyle kóz, to może
                                                otworzymy gospodarstwo agroturystyczne. Będziemy sprzedawały oscypki i ciupagi
                                                z termometrem.
                                                • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:54
                                                  Danka, ty masz rację, ale pamiętaj, żebyś nie bawiła się z gośćmi, zjeżdżając
                                                  do basenu, jak ostatnio w Aqua Parku - potem ludzie myśleli że to lej po bombie.
                                                  • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 12:58
                                                    Aha, to nie muszę za nikogo wychodzić, żeby się rozebrać. Dobrze, mogłoby to
                                                    zaszkodzić mojemu wizerunkowi dziewczyny z sąsiedztwa, która gra heavy metal.
      • kasia_kowalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 13:12
        wszystkie jesteście stare pruchna bez cycków, głosu i talentu. Tylko ja jestem
        prawdziwą wokalistką rockową i tylko mnie chcą słuchać ludzie w całej Polsce,
        Europie i świecie. Ostatnio zostałam nawet poproszona o zostanie nową
        wokalistką Queen. więc zamknijcie mordy zdziry.
        • jack.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 14:02
          Prawdziwą wokalistką rockową zostanie tylko ta, której wyprodukuję płytę.
          Nadmieniam, iż pragnę także rozebrać się w teledysku ją promującym.
          • eleonora.niemen Re: Dobry wieczór 03.08.03, 14:36
            Ja bym bardzo chciała zostać wokalistką rockową. Muszę całkowicie zmienić swój
            wizerunek artystyczny, a w teledysku mozesz się oczywiście Jack rozbierać. To
            będzie jakby kontunuacja mojego teledysku, gdzie wystepuję w piżamie.
            • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 14:43
              Młody człowieku, a czy istnieje możliwość, abyś mi wyprodukował płytę i nie
              rozbierał się w teledysku? Zaszkodzi to mojej nienagannej reputacji.
              • jack.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 14:49
                Ja tam nic nie wiem, w zasadzie to mogę i pani, pani Irenko, płytę zrobić, ale
                obiecałem sobie, że wreszcie będę miał pretekst do rozebrania się. I bez
                rozbierania płyty nie będzie.
                Awaryjnie postanowiłem wyprodukować mojej ładnej siosrze, Kelly, piosenkę.
                Będzie to przeróbka Free, "My Brother Jack", żeby było na temat. W teledysku
                chcemy się rozebrać oboje, ale mama powiedziała, że lepiej nie, bo potem nas
                będą ludzie kojarzyli tylko jak duet rodzinny w stylu The Carpenters i nie
                zwrócą uwagi, jak się rozbierzemy osobno.
                • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:06
                  Jack, my z Violettą już się rozbieramy od wielu lat, a nikt nas nie uważa za
                  siostry. Nie widzę przeszkód, żebyście spróbowali razem. Teraz w końcu wraca
                  moda na obrazy Rubensa.
                • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:18
                  Jack ja wcale nie chcę śpiewać twoich piosenek. Rozmawiałam z Beatą i
                  powiedziała mi, że mi kilka napisze. Poza tym Pan Tomek Kamel prosił, żebym
                  przestała być punkówą, bo on woli r'n'b. Dlatego nagram kower "Dzień za dniem".
                  Missy Elliott powiedziała, że będzie moim producentem. Zdaje jej się, że przez
                  to uda się jej współpracować z Beatą.
    • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 14:53
      A czy któraś z pań reflektuje na firmowasnie swoim wizerunkiem szklanki mleka?
      • natalia.niemen Re: Dobry wieczór 03.08.03, 14:57
        Nie wiem, może ja bym się na to mleko zgodziła. Kiedyś próbowałam zrobić
        karierę, tak jak moja młodsza siostra teraz, ale ani się nie rozebrałam, ani
        nikt w moim teledysku się nie rozebrał, no i nie zostałam gwiazdą.
        Także jeśli przy tym mleku mam się rozebrać, to się jeszcze zastanowię.
        • eleonora.niemen Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:01
          No własnie, Natalia, ty się tylko do mleka nadajesz. Spytaj się Violetty może
          pozwoli ci kozy doić.
        • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:02
          natalia.niemen napisała:

> Nie wiem, może ja bym się na to mleko zgodziła. Kiedyś próbowałam zrobić
          > karierę, tak jak moja młodsza siostra teraz, ale ani się nie rozebrałam, ani
          > nikt w moim teledysku się nie rozebrał, no i nie zostałam gwiazdą.
          > Także jeśli przy tym mleku mam się rozebrać, to się jeszcze zastanowię.

Ja samo nie wiem, to ma zachęcać a nie odstraszać.
        • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:03
          Pani Natalio, dla mnie pani zawsze była wielką gwiazdą. Prawie taką jak
          Anastacia. Głos ma pani tak samo piękny. specjalnie dla pani nagrałam kower
          pani przeboju na swojej płycie. Pani jest moim wzorem do nasladowania.
          • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:07
            alicja.janosz napisała:

> Pani Natalio, dla mnie pani zawsze była wielką gwiazdą. Prawie taką jak
            > Anastacia. Głos ma pani tak samo piękny. specjalnie dla pani nagrałam kower
            > pani przeboju na swojej płycie. Pani jest moim wzorem do nasladowania.

Te, młoda, a Ty mleka chyba nie piłaś w dzieciństwie? Wzrost Ci się ni równa z
            wielkością głosu.
            • irena_santor Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:09
              W zasadzie mleko jest bardzo zdrowe, więc jeśli nie będę z niego za bardzo
              wystawać, co by nie doprowadzić do różnych niepotrzebnych skojarzeń, to nawet
              mogłabym się wykąpać. Ale mam pytanie, ono jest krowie, owcze czy kozie? A może
              to mleczko kokosowe???
            • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:10
              To ja nie wiedziałam, że mleko się pije. Pani Violetta mówiła, że trzeba się w
              nim kąpać.
              • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:11
                A jeszcze mi powiedziała, że od mleka się ma piękne włosy i super figurę, tak
                jak ona.
                • kaja_paschalska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:14
                  Ja na siebie wczoraj wylałam karton mleka bo chciałam zostać Miss Mokrego
                  Podkoszulka, a tylko mleko miałam pod ręką. No i jestem jeszcze ładniejsza niż
                  byłam, czyli że mleko pomaga i niedługo będę taka ładna jak Kelly Osbourne albo
                  nawet jak pani Villas.
                  • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:19
                    Wcale nie będziesz ładniejsza ode mnie. Poza tym Pan Tomek powiedział, że mnie
                    kocha a ciebie nie lubi tongue_out
                    • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:21
                      kelly.osbourne napisała:

> Wcale nie będziesz ładniejsza ode mnie. Poza tym Pan Tomek powiedział, że
                      mnie
                      > kocha a ciebie nie lubi tongue_out

Kelly, Ty to wiesz- mleko 0,5%.
                      • kelly.osbourne Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:26
                        Panie Tomku, mleko się ze mnie śmieje!!!!! Buuuuuuuuuuu
                • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:14
                  alicja.janosz napisała:

> A jeszcze mi powiedziała, że od mleka się ma piękne włosy i super figurę, tak
                  > jak ona.

Od mleka to sie potem niepotrzebnie wyje w interpretacjach, ale Ty o tym nie
                  musisz wiedzieć, smarkata.
                  • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:16
                    Tak, tak, dziewczęta, mleko pomaga- spójrzcie na mnie, mam 30 lat a wyglądam na
                    18; to wszystko dzięki kąpielom w mleku, gorąco polecam. No i wszyscy chłopcy
                    się będą za wami oglądali!
                    • boguslaw.kaczynski Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:18
                      violetta.villas napisała:

No i wszyscy chłopcy
                      > się będą za wami oglądali!

O, to i ja poproszę jedną wannę. Na razie wystarczy.
                      • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:20
                        boguslaw.kaczynski napisał:

> violetta.villas napisała:
                        >
                        > No i wszyscy chłopcy
                        > > się będą za wami oglądali!
                        >
                        > O, to i ja poproszę jedną wannę. Na razie wystarczy.

Jedna wanna? Dla takiego twardziela? No my się załozymy, że najpierw wanna, do
                        tego stadko kóz i twardziel sam sobie kapiel przygotuje.
                      • krzychu_krawczyk Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:21
                        A ja słyszałem że od mleka się szczupleje? Czy to prawda? Jeśli tak, to proszę
                        mi załadować zgrzewkę na mój parostatek. Muszę być w formie, bo dzisiaj jadę
                        nagrywać trzeci remiks "Gdy nam śpiewał Elvis Presley" i będę tańczył hula w
                        teledysku.
                        • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:23
                          krzychu_krawczyk napisał:

> A ja słyszałem że od mleka się szczupleje? Czy to prawda? Jeśli tak, to
                          proszę
                          > mi załadować zgrzewkę na mój parostatek. Muszę być w formie, bo dzisiaj jadę
                          > nagrywać trzeci remiks "Gdy nam śpiewał Elvis Presley" i będę tańczył hula w
                          > teledysku.

A jak Ty myslisz, xczemu jest za darmo ?. Elvis przedawkował i widzisz gdzie
                          sobie teraz biedak posladki opala?
                        • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:26
                          Ja byłam propagatorką mleka jeszcze za Jagiełły. Nawet w "Augustowskich nocach"
                          śpiewałam:

"czy pamiętasz tę butelkę znalezioną nad Wigrami"

Chodziło, oczywiście, o butelkę mleka, ale cenzura mi tego nie przepuściła i
                          kazała zmienić na "muszelkę". Dopiero Lady Pank w swojej wersji przywrócili
                          oryginalny tekst.

Zastanawiałam się, czy może ja bym nie mogła reklamować mleka. Przebrałabym się
                          za krowę, taką jak od tej czekolady alpejskiej, co fioletowe chodzą. Zmiana
                          image czasem jest potrzebna.
                          • alla.pugacheva Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:30
                            Pamisz Marusia, kak wa wriemia wajny my iskali małaka sztoby kupatsja w niom.
                            Tak my naszli Wiolettu i jejo kazy.
                    • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:24
                      Masz rację Violetko. Pamiętasz, jak byłyśmy na festiwalu gwiazd. Wszyscy
                      chcieli nas podrywać. Pamiętasz jak poszłysmy na plażę w naszych nowych bikini.
                      To był dopiero szał. Boguś Linda mnie podrywał.
                      • mlekozadarmo Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:25
                        danuta.rinn napisała:

> Masz rację Violetko. Pamiętasz, jak byłyśmy na festiwalu gwiazd. Wszyscy
                        > chcieli nas podrywać. Pamiętasz jak poszłysmy na plażę w naszych nowych
                        bikini.
                        >
                        > To był dopiero szał. Boguś Linda mnie podrywał.

Do tańca w górę? Nie wierzę...
                        • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:28
                          Mnie Boguś Linda też w Międzyzdrojach podrywał, szedł za mną i śpiewał mi moją
                          piosenkę, "Brzydula i rudzielec". Już się miałam rozbierać, ale wtedy przyszła
                          jego żona i powiedziała mu, że zostawił żelazko na gazie i musi wracać. Szkoda.
                          • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:30
                            Danka, ale on wtedy pijany był i myślał że ty jesteś jego namiotem, dlatego w
                            ciebie chciał wejść, a nie z innych powodów.
                            • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:32
                              Chyba sobie żartujesz moja droga. Boguś powiedział, że mnie kocha i nawet kupił
                              mi flądrę w smażalni.
                              • violetta.villas Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:35
                                Moja droga, flądrą to cię jego żona nazwała, a że akurat wtedy kelnerka
                                przyniosła, to przypadek. Zresztą nie zapominaj, że to moje kozy molestował w
                                Międzyzdrojach Daniel Olbrychski.
                                • tomek.makowiecki Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:41
                                  Pani Violetto, od kiedy usłyszałem pani przebój "Józek" zakochałem sie w pani
                                  głosie. Czy zechciałaby pani ze mną nagrać cover Marii Callas. Bardzo mi na tym
                                  zależy.
                            • mieczyslaw_fogg Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:33
                              W zasadzie też się nad tym mlekiem zastanawiać. Ale czy nie będzie to
                              przeszkadzało w rozbieraniu się? Nie chcę, żeby płyta z remiksami "Małego
                              mieszkanka na Mariensztacie" poniosła klęskę z powodu zaniechania przeze mnie
                              striptizu.
                              • danuta.rinn Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:34
                                Panie, kto teraz wydaje remiksy. Teraz najmodniejsze są covery The Dorrs w
                                wersji r'n'b nagrane z orkiestrą.
                                • alicja.janosz Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:37
                                  Naprawdę pani Danusiu? Hurra, będę gwiazdą!!! Ja bardzo lubię r'n'b i w ogóle
                                  kowery. Mam tylko jedno pytanie, czy naprawdę będę musiała się ubierać jak te
                                  wszystkie piosenkarki. Ja jestem z natury bardzo wstydliwa i nie chciałabym za
                                  bardzo pokazywać brzucha.
                                  • tomek.makowiecki Re: Dobry wieczór 03.08.03, 15:40
                                    Alicja nie chrzań głupot. Jeśli chcesz zostać gwiazdą trzeba grać muzykę
                                    alternatywną, tak jak ja. Poza tym trzeba robić awangardowe i szokujące
                                    teledyski, gdzie paniom korale wpadają w majtki.
    • beata.tyszkiewicz dzień dobry 03.08.03, 15:41
      Ja chciałam powiedzieć, że jestem hrabianką i znaną aktorką, mój mąż też był
      znane i moje córki są w kolorowych gazetach.
      Słyszałam, że tu się można rozebrać w mleku. No cóż, plebejski to napój, ale do
      ludu trzeba wychodzić, więc zgłaszam się, zwłaszcza że już się w filmie
      rozebrałam jakieś 50 lat temu i się podobało.
      • orkiestra_polskiego_radia_i_tv Re: dzień dobry 03.08.03, 15:44
        Nie wiemy, co to jest The Doors, ale kowery w stylu R&B możemy nagrać,
        zwłaszcza nago.
      • tomek.makowiecki Re: dzień dobry 03.08.03, 15:45
        Pani Beato, była pani natchnieniem dla mnie przy pracy nad teledyskiem. Patrząc
        w pani boskie oblicze przyszedł mi do głowy ten pomysł z koralami w majtkach.
        Czy zechciałaby Pani zostac moją muzą?
        • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 15:47
          Mi kiedyś korale wpadły za stanik i wyjęłam je majtkami, wobec czego ja mogę
          zostać pana muzą. I płytę z orkiestrą w sumie też mogę nagrać, ale najpierw się
          rozbiorę. Nie ma nagrywalności bez rozbieralności.
          • tomek.makowiecki Re: dzień dobry 03.08.03, 15:50
            Może być, a czy będę mógł sobie wziąć te pani majtki na pamiątkę. Wie pani, ja
            panią też bardzo uwielbiam. Chciałbym z panią coś nawet nagrać w duecie.
            Najchętniej Dmuchawce latawce wiatr. Pani przecież jest taka zwiewna i niewinna.
          • doktor.lubicz Re: dzień dobry 03.08.03, 15:54
            Pani Violetto, to co Pani wyciągnęła z majtek to nie były korale. Nie wiem czy
            Pani pamięta, ale leczyła się Pani u mnie w 1982 na tasiemca.
            • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 15:59
              Panie doktorze to 1 1892 było a nie w 1982. To panu się pochrzaniło, ale nic
              dziwnego, skoro od paru lat siedzi pan na odwyku i nic z tego nie wychodzi.
              Pamięta pan jak chciał się pan rozebrać, a rozebrał pan samochód sąsiada? A
              taki przyzwoity był z pana człowiek, nawet moje kozy nie robiły panu na
              wycieraczkę.
              • halinka.mlynkova Re: dzień dobry 03.08.03, 16:02
                Ale Pani Violetko, tasiemiec to nic strasznego. Też miałam i też wydawało mi
                się, że to korale. Nawet piosenkę nagrałam tkwiąc w nieświadomosci. Tylko ten
                wstrętny doktor musiał się koniecznie wygadać w Naj. Chyba go pozwę, bo karierę
                mi schrzanił.
                • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:17
                  Zaraz, to znaczy że ja noszę tasiemca na szyi?
      • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 15:47
        No i co z tego moja droga, że jesteś hrabianką czy jaką inną. Jak chcesz sie
        kąpac w mleku to musisz nam z Violką zapłacić. Kąpiele mleczne są dostępne
        tylko w naszym gospodarstwie agroturystycznym. Dla specjalnych gosci
        proponujemy jacuzzi.
        • beata.tyszkiewicz Re: dzień dobry 03.08.03, 15:50
          Proszę się nie przejmować ta grubą chłopką. Od razu widać po jej dłoniach, że
          to żenująca prostaczka. Hałaśliwy garkotłuk. Nie to co ja - wiadomo że jestem
          pana muzą, bo ja jestem muzą wszystkich, no i rzecz jasna mogę się rozebrać,
          tylko co do tego wszystkiego mają korale? Korale kojarzą mi się z indykiem; ja
          noszę subtelne naszyjniki z białego złota.
          • jerzy.polomski Re: dzień dobry 03.08.03, 15:52
            To jak pani Beata Tyszkiewicz nie chcę, mogę się rozebrać w koralach, zwłaszcza
            jeśli ci Tomeczku będę mógł usiąść na kolankach i pogłaskać cię po brodce.
            • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 15:54
              Tomku wiem że jestem lekka, wiotka i powabna, z chęcią nagram z Tobą duet i się
              rozbiorę, a na Jurka nie zwracaj uwagi, on się tylko tak wygłupia. Ja tam lubię
              korale.
              • jerzy.polomski Re: dzień dobry 03.08.03, 15:57
                ja się nie wygłupiam, Tomeczek ma takie ładne nóżki, że z przyjemnością bym
                sobie na nich nago posiedział, mogę nawet w koralach. I najlepiej jeszcze gdyby
                Tomek mnie oblał mlekiem, a potem je ze mnie zlizał.
              • tomek.makowiecki Re: dzień dobry 03.08.03, 15:57
                To może zróbmy tak pani będzie śpiewała a pan Jurek się rozbierze. Zawsze
                podziwiałem jego silne meskie ciało. Zwłaszcz od czasu jak zrobił się na maczo.
              • tomek.makowiecki Re: dzień dobry 03.08.03, 15:59
                Och pani Violetto, ja także uwielbiam korale, zwłaszcza na tak pięknym i
                zgrabnym ciele. Czy mogłaby pani wystąpić w teledysku w samych koralach.
                • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:01
                  Ach tak, panie Tomku, tylko musi się pan jakoś podzielić między mnie a Jurka,
                  bo Jurek to stary kawalarz, ale on nie popuści, więc jakis tercet musimy
                  zorganizować, żeby nikt się nie czuł poszkodowany. Coś na zasadzie 2+1 tylko na
                  odwrót. No i - oczywiście - wszyscy się rozbierzemy.
                  • halinka.mlynkova Re: dzień dobry 03.08.03, 16:03
                    A ja bym mogła sie z wami robierać? co? Byśmy stworzyli coś takiego jak ABBA.
                  • kaja_paschalska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:03
                    E, to lepiej zróbmy czwórkę i będziemy jak ABBA. Ja będę tą blondynką, Jurek
                    Połomski brunetką, a reszta tymi dwoma. Zrobimy jakiś remiks i się wtedy z
                    czystym sumieniem będziemy mogli rozebrać.
                    • halinka.mlynkova Re: dzień dobry 03.08.03, 16:04
                      Ja byłam pierwsza, prawda pani Violetko.
                    • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:06
                      Żadnej Abby nie będzie, a już na pewno nie będzie udawać blondynki ten kto nią
                      nie jest, a blondynką jestem ja i moje kozy i to my się pierwsze rozbierzemy.
                      Poza tym ABBA jest niemodna, wolałabym stylizować się na coś bardziej
                      uduchowionego, n.p. Arka Noego. Taki duży, taki mały może gacie zdjąć... tak,
                      to by było coś...
                      • beata.tyszkiewicz Re: dzień dobry 03.08.03, 16:09
                        Co ja tu robię między tymi plebejuszami. Ja nie chcę żadnej ABBY, tylko wykąpać
                        się nago w mleku. Skoro Grażynka Szapołowska wystąpiła w teledysku Budki
                        Suflera i się nie rozebrała, to ja wystąpię w teledysku Tomka Makowieckiego i
                        się rozbiorę, a co. W końcu nie po to jestem artystką żeby siedzieć w kapciach
                        przed telewizorem, zresztą arystokratce nie wypada.
                        • boguslaw.kaczynski Re: dzień dobry 03.08.03, 16:11
                          Na koralach się nie znam, ale jeśli pan Tomek Makowiecki nagrywa z orkiestrą,
                          to na orkiestrach się znam, więc mogę zapowiadać, oczywiście nago.
                          • tomek.makowiecki Re: dzień dobry 03.08.03, 16:13
                            Ale ja bym wolał, żeby mnie Pan Tomek Kamel zapowiadał.
                            • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:16
                              Tomek Kamel już mnie zapowiada, obiecał mi pod warunkiem że dam mu się
                              pozabawiać z jednym z kozłów.
                              • maria_koterbska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:31
                                Tomek mnie zapowiada, bo mu obiecałam, że będzie mógł sobie pojeździć na
                                karuzeli. Wezmę go na rękę, zacznę się obracać i śpiewać "Karuzelę" i będzie
                                tak szczęśliwy, że mnie zapowie.
                      • halinka.mlynkova Re: dzień dobry 03.08.03, 16:10
                        To ja bym sie chyba nadawała. Co roku w Boże Ciało chodzę na procesję i sypie
                        kwiatki przed księdzem. Tylko w przyszłym roku będzie mały problem, bo już się
                        nie bardzo mieszczę w sukienkę od komunii, a ksiądz mówił, że bielanki muszą
                        być w takich sukienkach. Mam przy okazji prosbę do pani Rinn. Pani Danusiu
                        mogła by mi pani pożyczyć swoja sukienkę od komunii. Myslę, że rozmiar byłby
                        akurat, a słyszałam, że pani i tak sie będzie rozbierała.
                        • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:12
                          Ależ oczywiście Halinko, że ci pozyczę tę sukienkę. Musisz jednak poczekać aż
                          nasze wojska wróca z Iraku. Z Violettą wiedziałyśmy, że nasza armia jest słabo
                          wyposazona, dlatego oddałysmy swoje sukienki komunijne i bieliznę jako
                          spadochrony.
                        • maria_koterbska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:14
                          Pani Halinko a ja czytałam w jakiejś kolorowej gazecie, że pani w ciążę przed
                          ślubem zaszła. Czy to prawda?
                          A pan Tomek Makowiecki to jaki rodzaj muzyki gra, bo się nad tymi koralami
                          zastanawiam, w sumie też bym się mogła rozebrać i oblać mlekiem.
                          • halinka.mlynkova Re: dzień dobry 03.08.03, 16:16
                            Pani Marysiu, ja nie zaszłam w ciążę tylko się śledzi najadłam i popiłam
                            kompotem i mnie rozdęło. Dlatego to wygląda jak ciąża.
                            • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:18
                              Tak, słyszałam, że po śledziach to częste, Danusia Rinn zjada beczkę dziennie,
                              ale w ogóle to smukła dziewczyna, tylko jej mikroelementy potrzebne, ot co.
                              • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:20
                                No wiesz co moja droga. Miałyśmy nie zdradzać tak intymnych sekretów. Ja nikomu
                                nie powiem, co się działo jak pojechałysmy na kajaki.
                                • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:34
                                  Chodzi ci o to kiedy weszłaś do kajaka i jezioro wylało?
                          • tomek.makowiecki Re: dzień dobry 03.08.03, 16:18
                            Więc jesli chodzi o moją muzykę, to ja gram połaczenie alternatywnego rocka z
                            piosenką wojenną i house. Skąd ja wezme tyle korali, skoro tyle pań chce je w
                            majtki wkładać. Pytałem Halinki, ale już sie jej skończyły, a te co zostały
                            sama sobie wsadziła.
                            • irena_santor Re: dzień dobry 03.08.03, 16:21
                              Nie wiem, co to jest rock alternatywny, ale chciałam tylko powiedzieć, że
                              nigdyw życiu nie jadłam śledzia i w związku z tym nie byłam w ciąży. A w ogóle
                              to przez te wasze śledzie zaczęło tu obrzydliwie śmierdzieć, tak jak w 1945,
                              kiedy Marysia Koterbska rozchyliła nogi. W ogóle nad sobą nie panujecie.
                              • maria_koterbska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:22
                                Wypraszam sobie, to na pewno nie byłam ja. Ode mnie śmierdziałoby dorszem. To
                                na pewno Danka.
                                • jerzy.polomski Re: dzień dobry 03.08.03, 16:24
                                  No to ja mogę się rozebrać ale bez śledzi, one szkodzą na włosy.
                                  • natalia.niemen Re: dzień dobry 03.08.03, 16:26
                                    Albo mi się dacie normalnie rozebrać albo idę po ojca.
                                    • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:27
                                      Natalia, ty sie lepiej nie rozbieraj, jak juz mówimy o zapachach... Kuter
                                      rybacki to łagodne okreslenie
                                      • maria_koterbska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:29
                                        Jak ona jest kuter rybacki, to ty aspirujesz do miana Titanica.
                                        • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:32
                                          Mówiłam o zapachach a nie o rozmiarach moja droga.
                                • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:26
                                  Co??? To raczej ty te swoje giry rozchyliłaś. Pamiętasz co było w Augustowie na
                                  polu namiotowym jak chciałaś szpagat zrobić. Do końca turnusu miałysmy całe
                                  pole, które co prawda zmieniło się w pustynię, dla siebie.
                                  • maria_koterbska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:28
                                    Patrzcie ją, mądra się znalazła. Żebym ja ci nie przypominała, jak
                                    postanowiłaś zrobić szpagat podczas naszej wspólnej trasy koncertowej. Pół dnia
                                    potem autokaru szukaliśmy.
                                    • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:30
                                      Ale się znalazł. A ty w Augustowie wszystkie ryby wytrułaś.
                                      • maria_koterbska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:32
                                        To nie ja! Ty pierwsza zamoczyłaś nogę w wodzie - wtedy co myślałaś, że wlazłaś
                                        w krowią kupę, a to była twoja.
                                        • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:34
                                          Zgadza się noga była moja, ale to ty moja droga zapomniałaś czegoś zakopać.
                                          Myślałaś, że jak zakryjesz trawą to wszystko w porządku.
                                          • violetta.villas Re: dzień dobry 03.08.03, 16:37
                                            Dziewczęta, też się macie o co kłócić. Ja mam dużo kup w domu, bo nie wszystkie
                                            moje zwierzęta nauczyły się, gdzie jest łazienka. Ale jakoś sobie radzimy.
                                            Natomiast chciałabym spytać, czy to co ja gram, też jest rockiem alternatywnym,
                                            bo jeśli tak to chcę nagrać z Tomkiem płytę w duecie, a i rozebrać się nie
                                            zawadzi. Tylko żeby ta muzyka nie przeszkadzała w odbiorze rozbierania się.
                                            Pamiętam jak Danka Rinn eksperymentowała z heavy metalem. Straszne to było...
                                            • danuta.rinn Re: dzień dobry 03.08.03, 16:39
                                              No tak Viola, ale ty masz niezłą kasę z tych kup. Coś mówiłaś, że Arkadius je
                                              kupuje do nowej kolekcji. Z tego co słyszałam, to Tomek chyba gra hip hop. Tak,
                                              on jest raperem.
                                              • alicja.janosz Re: dzień dobry 03.08.03, 16:40
                                                Nieprawda, to ja chcę być raperką! JA! JA!
                                                • kaja_paschalska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:44
                                                  Ty gnojówo, raperki są żenujące. Ja będę królową heavy metalu. Dajcie mi
                                                  jakiegoś kota, a zrobię taką czarną mszę, jakiej nie widział nikt.
                                                  • irena_santor Re: dzień dobry 03.08.03, 16:46
                                                    Mszę powiadasz? Jak to miło, że młodzież taka religijna - może nagrasz ze mną
                                                    dziecko płytę z kolędami?
                                                  • kaja_paschalska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:48
                                                    Z jakimi kolędami, ja jestem znaną satanistką! Moja nowa płyta to death metal i
                                                    nie będę nagrywała żadnych kolęd! Mogę się co najwyżej rozebrać i umazać krwią
                                                    kota torturowanego podczas czarnej mszy!
                                                  • alicja.janosz Re: dzień dobry 03.08.03, 16:50
                                                    Ależ ty jesteś Kaju niekoleżeńska. To że jestem młodsza od ciebie wcale nie
                                                    znaczy, że jestem gorsza. Ja wiem ty mi po prostu zazdrościsz.
                                                  • ewa.kuklinska Re: dzień dobry 03.08.03, 16:57
                                                    Kaju, jak to dobrze wiedzieć, że jest nas więcej. Ja zostałam satanistką w
                                                    wieku 13 lat, kiedy okazało się, że mój ulubiony piosenkarz, Demis Roussos też
                                                    nim jest. Mama wcale nie narzekała, bo wreszcie rozwiązał się problem z
                                                    zabijaniem karpi na święta,
                                                  • ewa.kuklinska Re: dzień dobry 03.08.03, 17:00
                                                    Poza tym udzielę ci, jako młodszej koleżance dobrej rady. Mozesz spokojnie
                                                    nagrywać koledy. Nie wiem czy pamiętasz, ale ja wydałam czteropłytowy box z
                                                    kolędami razem z zespołem Kat.
                                                  • kaja_paschalska 666 03.08.03, 17:07
                                                    Ja będę teraz nagrywała płytę z przeróbkami Cannibal Corpse, jeszcze
                                                    mocniejszymi niż oryginały, a ta głupia Janosz będzie chodziła w szerokich
                                                    spodniach i jakiejś kretyńskiej czapeczce jak u lumpa z parku, hahaha. Nie to
                                                    co ja, wielka artystka.
                                                  • maria_koterbska Re: 666 03.08.03, 17:09
                                                    O, nie. Licencję na nagrywanie przeróbek Cannibal Corpse kupiłam ja. Już nawet
                                                    kręcimy teledysk, w którym jestem opleciona wężami, trzymam jedną ręką krzyż
                                                    odwrócony do góry nogami, a drugą urywam głowę przelatującemu gołębiowi. Album
                                                    ma wyjść na Gwiazdkę.
                                                  • kaja_paschalska Re: 666 03.08.03, 22:58
                                                    Ty stara prukwo, w klipie to będziesz na stosie ofiarnym płonęła! Ja, prawdziwa
                                                    satanistka Ci to mówię, będę taka ostra jak tata Kelly Osbourne i odgryzę głowę
                                                    Mikołajowi z czekolady! Ocenzurują mnie, ale przynajmniej się zrealizuję
                                                    artystycznie. A potem się rozbiorę.
                                                  • mlody.raper.peja Re: 666 03.08.03, 23:10
                                                    Kaja, mykaj spac, bo takie gowniary to juz w lozku byc powinny!
                                                    moga byc i rozebrane hehee
                                                  • violetta.villas Re: 666 03.08.03, 23:14
                                                    Ja nie pozwolę żadnego kotka skrzywdzić, nie po to je zbieram z ulicy, żeby
                                                    służyły prowokacjom. Własną odkrytą piersią go obronię, albo i czymś więcej!
                                                  • tomek_kamel Re: 666 03.08.03, 23:15
                                                    mlody.raper.peja napisał:

> Kaja, mykaj spac, bo takie gowniary to juz w lozku byc powinny!
                                                    > moga byc i rozebrane hehee

Ty też spać, młody raperze, bo klapsa w pupę dostaniesz ode mnie, łobuziaku.
                                                  • irena_santor Re: 666 03.08.03, 23:17
                                                    Jestem zszokowana - nie dosć, że wszyscy się rozbierają, maltretują zwierzęta i
                                                    nikt nie chce nagrać ze mną piosenki, to jeszcze pan Tomek klepie młodych
                                                    chłopców po pupach, a ja pana miałam za takiego porządnego mężczyznę...
                                                  • tomek_kamel Re: 666 03.08.03, 23:18
                                                    irena_santor napisała:

> pan Tomek klepie młodych
                                                    > chłopców po pupach, a ja pana miałam za takiego porządnego mężczyznę...

Karcę ich, pani Irenko, zmuszony jestem bo tacy młodzi a tacy niesforni... wink
                                                  • violetta.villas Re: 666 03.08.03, 23:21
                                                    Panie Tomku! Ja też! Ja też jestem niesforna! Niech mnie pan poklepie! Tu jest
                                                    moja pupcia! Widzi pan? Tutaj!!!
                                                  • tomek_kamel Re: 666 03.08.03, 23:23

> Panie Tomku! Ja też! Ja też jestem niesforna! Niech mnie pan poklepie! Tu
                                                    > jest moja pupcia! Widzi pan? Tutaj!!!

Pani Violu, z całym szacunkiem, ale musiałbym chyba wielkiego szpadla użyć żeby
                                                    Pani cokolwiek poczuła. Może Pan Miecio Fogg będzie potrafił podołać, ja
                                                    zresztą jestem zajęty karceniem młodego rapera Peji jeszcze.
                                                  • mlody.raper.peja Re: 666 03.08.03, 23:24
                                                    Panie Tomku, rowniacha z ciebie..czytasz w moich myslach...
                                                  • mlody.raper.peja Re: 666 03.08.03, 23:23
                                                    tomek_kamel napisał:

> irena_santor napisała:
                                                    >
                                                    > > pan Tomek klepie młodych
                                                    > > chłopców po pupach, a ja pana miałam za takiego porządnego mężczyznę...
                                                    >
                                                    > Karcę ich, pani Irenko, zmuszony jestem bo tacy młodzi a tacy niesforni... wink

Zapraszam pana Tomeczka do siebie!
                                                  • jerzy.polomski Re: 666 03.08.03, 23:25
                                                    Panie Tomku, mi mama kiedyś też powiedziała w 1410, że jestem niesforny, a więc
                                                    czy mógłby pan...
                                                  • cool_kids_of_death Strzeżcie się! 03.08.03, 23:29
                                                    Nadchodzimy! Mamy butelki z benzyną i kamienie i jest nas dużo.
                                                    Mamy was w dupach wszystkich poza Kelly Osbourne która jest ostrą punkówą tak
                                                    jak my i chętnie byśmy nagrali z nią piosenkę.
                                                  • kowalska.kasia Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:31
                                                    ja tu dzis zajrzalam,bo moi fani powiedzieli mi ze tu dzieje sie cos ciekawego.
                                                    wiec wpadlam, moze poznam tu mezczyzne mojego zycia?
                                                  • grzesiu.markowski Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:33
                                                    w dupie to my, kapela z historia mamy takich gowniarzy i podrabianych
                                                    pankow..zalosne
                                                  • cool_kids_of_death Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:36
                                                    grzesiu.markowski napisał:

> w dupie to my, kapela z historia mamy takich gowniarzy i podrabianych
                                                    > pankow..zalosne

Cipy jesteście [to wymyśliłem ja, Krzysiek, wokal nasz]. My jesteśmy panki jak
                                                    The Clash, nawet tak o nas w gazecie napisali. A wy się co najwyżej do lata z
                                                    radiem nadajecie.
                                                  • kowalska.kasia Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:38
                                                    cool_kids_of_death napisał:

> Cipy jesteście [to wymyśliłem ja, Krzysiek, wokal nasz]. My jesteśmy panki
                                                    jak
                                                    > The Clash, nawet tak o nas w gazecie napisali. A wy się co najwyżej do lata z
                                                    > radiem nadajecie.

a kto to jest krzysiek ja sie pytam heheheheheeeeee
                                                    kto markowski to kazdy wie..
                                                  • grzesiu.markowski Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:40
                                                    kowalska.kasia napisała:

> a kto to jest krzysiek ja sie pytam heheheheheeeeee
                                                    > kto markowski to kazdy wie..

droga Kasiu!
                                                    nigdy nie sadzilem ze zapragne Cie blizej poznac, ale ujelas mnie teraz swoim
                                                    poczuciem humoru..zapraszam na dobre lody
                                                  • cool_kids_of_death Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:41
                                                    kowalska.kasia napisała:

> a kto to jest krzysiek ja sie pytam heheheheheeeeee

Spieprzaj pipo [to znowu ja, Krzysiek, kreatywny jestem], bo oberwiesz butelką
                                                    z benzyną i kamieniem. Plujemy na ciebie.
                                                  • grzesiu.markowski Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:42
                                                    odwal sie facet od Kasi!
                                                    w twoim typie to sa takie Kelly O. jak widze, a prawdziwej kobiety to ty widac
                                                    nie miales
                                                    nie to co ja
                                                  • pan_czeslaw_niemen Cisza chamy 03.08.03, 23:45
                                                    Uspokójcie się i włączcie sobie moje ostatnie dzieło.
                                                  • kowalska.kasia Re: Cisza chamy 03.08.03, 23:47
                                                    pan_czeslaw_niemen napisał:

> Uspokójcie się i włączcie sobie moje ostatnie dzieło.

Dzien dobry Panie Czeslawie, to ja kasia Kowalska
                                                    kiedys zrobilam kower jednej pana piosenki, to moze cos i z nowej plyty wybiore?
                                                  • pan_czeslaw_niemen Re: Cisza chamy 03.08.03, 23:51
                                                    kowalska.kasia napisała:

> Dzien dobry Panie Czeslawie, to ja kasia Kowalska
                                                    > kiedys zrobilam kower jednej pana piosenki, to moze cos i z nowej plyty
                                                    > wybiore?

A coś słyszałem o tobie, dziecko drogie. Ale lepiej nie rób tych kowerów, bo
                                                    kaleczysz dzieła wiekopomne. Dla Natalki mojej będzie.
                                                  • kowalska.kasia Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:44
                                                    cool_kids_of_death napisał:

>
                                                    > Spieprzaj pipo [to znowu ja, Krzysiek, kreatywny jestem], bo oberwiesz
                                                    butelką
                                                    > z benzyną i kamieniem. Plujemy na ciebie.

nie mow do mnie tak brzydko chamie (chyba sie rozplacze..)
                                                    a w lozku nie preferuje zabaw z pluciem wiec te oferte zostaw dla innych dam
                                                  • cool_kids_of_death Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:48
                                                    kowalska.kasia napisała:

> nie mow do mnie tak brzydko chamie (chyba sie rozplacze..)
                                                    > a w lozku nie preferuje zabaw z pluciem wiec te oferte zostaw dla innych dam

Kutasia Kowalska. I co nam zrobisz? Do łóżka mamy nasze groupies, same fajne
                                                    dupy, nie to co ty, raszplo jedna, nawet się rozebrać nie potrafisz.
                                                  • artur_rojek Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:36
                                                    Ja bym się chciał rozebrać, ale nie za bardzo mam co pokazać, co zresztą
                                                    słychać w moim głosie...
                                                  • kaja_paschalska Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:40
                                                    I dlatego najlepiej jest być ostrą deathmetalówą. Już w przedszkolu rozbijałam
                                                    koleżankom na głowach single beznadziejnego Iron Maiden, bo wtedy słuchałam
                                                    Death, a jak posłuchacie mojego nowego singla, to pomyślicie, że to Dimmu
                                                    Borgir. Jestem ostra jak brzytwa, wściekła i drapieżna jak tygrysica i seksowna
                                                    jak Kaja Paschalska. O, kurde, przecież to ja.
                                                  • maria_koterbska Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:45
                                                    Mnie nazywano polską Ellą Fitzgerald, bo tak fantastycznie swingowałam, aż mi
                                                    figi zjeżdżały. Bardzo to podniecało Lucjana Kydryńskiego, ale on w końcu
                                                    wyszedł za Kunicką. Ale nie mówię,że nie mogłabym dziś zagrać ostrzej, o nie,
                                                    sądzę, że z moimi swingującymi klimatami przywołam ducha ery lat
                                                    czterdziestych, a potem coś tam z siebie zrzucę w rytm sola na puzonie.
                                                  • reni_jusis Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:50
                                                    Jestem polską gwiazdą klubową. Jestem zajebista, ładna, mam śliczne ubrania i
                                                    full pomysłów na nowoczesną muzykę, z nikogo nie zżynam i chciałabym się
                                                    rozebrać. Aha, a kto to jest Czesław Niemen?
                                                  • pan_czeslaw_niemen Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:52
                                                    reni_jusis napisała:

> Aha, a kto to jest Czesław Niemen?

Jestem Norwidem XX wieku.
                                                  • irena_santor Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:52
                                                    ooo, pani Reni, szkoda że się pani chce rozbierać, bo myślałam, że mi pani
                                                    zrobi nowoczesną wersję "Serce to najpiękniejsze słowo świata"...
                                                  • reni_jusis Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:53
                                                    Pani Ireno, dziś się tylko rozbieram.
                                                    A kto to jest Norwid? Czy on też się rozbierał?
                                                  • kaja_paschalska Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:54
                                                    To chyba jakiś aktor był, ale ja tam się nie znam, ja tu death metalu słucham.
                                                  • mieczyslaw_fogg Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:55
                                                    Norwid! Pamiętam, taki młody chłopak, zawsze pakował mojej żonie ręce za
                                                    stanik, ale raz włożyła tam łapkę na myszy i przestał.
                                                  • pan_czeslaw_niemen Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:56
                                                    reni_jusis napisała:

> A kto to jest Norwid? Czy on też się rozbierał?

To już szczyt chamstwa. Więcej nie będę tu pisał. Idę do mojej Małgosi
                                                    posłuchać z nią "Spodchmurykapelusza".
                                                  • violetta.villas Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:58
                                                    Ach, Panie Czesławie, skoro pan tu już jest, chciałabym nagrać przeróbkę "Pod
                                                    Papugami", Kora ostatnio taką ładną nagrała, ale mi nuty wpadły w stanik, może
                                                    mi pan pomóc wyjąć?
                                                  • pan_czeslaw_niemen Re: Strzeżcie się! 03.08.03, 23:59

> Ach, Panie Czesławie, skoro pan tu już jest, chciałabym nagrać przeróbkę "Pod
                                                    > Papugami", Kora ostatnio taką ładną nagrała, ale mi nuty wpadły w stanik,
                                                    > może mi pan pomóc wyjąć?

Nie mogę. Idź babo po pogrzebacz.
                                                  • natalia.niemen Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:00
                                                    Tato, zostaw tę panią, wypiłeś już na dzisiaj wystarczająco dużo, nawet trzy
                                                    nowe teksty napisałeś. Idziemy do domu, mama czeka i moja młodsza siostra,
                                                    która jeszcze nie sprzedała swojej ostatniej płyty. A i przy okazji wspomnij
                                                    gdzieś w wytwórni o mnie, bo bym się wreszcie chciała rozebrać.
                                                  • mira_ziminska_sygietynska Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:02
                                                    No i proszę co się u tej Santorowej dzieje, Sodoma i Gomora! Dobrze że i tak
                                                    połowy nie rozumiem, ale tu jest siedlisko rozpusty i należy z nim walczyć.
                                                    Chyba wezwę siły specjalne!!!
                                                  • arka_noego Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:03
                                                    Jesteśmy Pani Miro.
                                                  • pan_czeslaw_niemen Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:03
                                                    natalia.niemen napisała:

> Tato, zostaw tę panią, wypiłeś już na dzisiaj wystarczająco dużo, nawet trzy
                                                    > nowe teksty napisałeś. Idziemy do domu, mama czeka i moja młodsza siostra,
                                                    > która jeszcze nie sprzedała swojej ostatniej płyty.

Dobrze dziecko, już idziemy. Tylko się ubierz w końcu, tak nie może chodzić
                                                    moja córka, co ludzie powiedzą (prawie felieton napisałem)
                                                  • mira_ziminska_sygietynska Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:05
                                                    Po pierwsze zabierzcie stąd tego śmierdzącego pijaka z kapeluszem i to
                                                    brzydactwo co z nim jest. Po drugie zaśpiewajcie coś żeby oczyścić atmosferę,
                                                    bo tu siarką jedzie z piekła rodem, aż mi się agrafki w staniku wyginają!
                                                  • natalia.niemen Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:06
                                                    Buuuu, tato, ta pani na mnie brzydko powiedziała, wygłoś jej jakąś swoją
                                                    sentencję.
                                                  • pan_czeslaw_niemen Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:06

> Po pierwsze zabierzcie stąd tego śmierdzącego pijaka z kapeluszem i to
                                                    > brzydactwo co z nim jest.

Idę sobie. W tym kraju nikt mnie nigdy nie potrafił docenić, chamstwo, nie to
                                                    co Kemikal Braders...
                                                    Żegnam.
                                                  • arka_noego Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:07
                                                    Taki duży taki mały może Cześkiem być
                                                    Taki gruby taki chudy może Danką być
                                                    Taki ja taki ty może Tomka zbić...
                                                  • irena_santor Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:09
                                                    Ojej jak te dzieciaczki ładnie śpiewają, może nagracie ze mną płytę z kolędami?
                                                  • kaja_paschalska Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:10
                                                    Chodźcie, gówniarze, to wam łby porozwalam, jestem wielką satanistką i zaraz
                                                    wam podrę te śpiewniki i spalę! Zobaczycie kto tu rządzi!!! A potem się,
                                                    oczywiście, rozbiorę.
                                                  • mlody.raper.peja Re: Strzeżcie się! 04.08.03, 00:15
                                                    tyle rymow w glowie zajebistych mialem
                                                    ale innym na hity oddalem

wszystko co robie dobre jest
                                                    laski mowia Peja is the best

.....

k...ide na piffko bo cos wena odeszla
                                                  • violetta.villas ach! 04.08.03, 23:00
                                                    Sądzę, iż teksty tego młodego chłopaka są prawie tak dobre jak moje. Chyba mu
                                                    pożyczę kozę do teledysku.
    • andrew_eldtrich Re: Dobry wieczór 06.08.03, 14:09
      Jestem zazenowany poziomem intelektualnym polskich artystuf. Nigdy juz wiecej
      do Poland na koncert nie przyjade, bo jesli elita muzyczna kraju jest tak
      licha, to co, k..., mozna sadzic o fanach muzyki!
      Ostatnio jak gralem koncert w Warsaw w jakiejs zasyfialej hali, proponowano mi
      abym przygarnal jakis support, dali mi kilka plyt- Cool kids of Death, One
      Million Bulgarians i cos tam jeszcze, wszystko to bylo jedno wielkie gowno!
      Dlatego nikt mi nie supportowal.
      Moge Wam powiedziec jedno- FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • irena_santor WITAM PONOWNIE 17.08.03, 21:56
      Proszę państwa, tyle czasu mnie nie było, no i nie udało mi się nagrać płyty.
      Próbowałam nagrać duet jakiś nowoczesny, ale wszyscy się zaczęli rozbierać i
      nic z tego nie wyszło...

Mam jednak nowy pomysł na podtrzymanie swojej kariery - poprowadzę za chwilkę
      talk show. Moi goście będą odpowiadali na różne pytania, a ja znów zostanę
      gwiazdą, zwłaszcza że w każdym talk show będę śpiewać...

Moim pierwszym gościem będzie Janusz Laskowski - znamy wszyscy tę postać, jest
      to yyyy znany muzyk. Miał przebój, eeee, ten o Beacie z kolorowych jarmarków,
      co nie wierzyła łzom albatrosa i dziś właśnie jest u nas, witamy pana, panie
      Januszu!

Cholera, położyłam gdzieś kartkę z pytaniami...
      • maria_koterbska ... 17.08.03, 21:58
        Irena, a obiecałaś mi, że to ja będę w Twoim pierwszym programie przebrana za
        karuzelę z Bielan.
        • irena_santor Re: ... 17.08.03, 22:00
          A nie pamiętasz jak się chciałaś ubrać? Kto widział karuzelę w fosforyzujących
          stringach? I w ogóle wyjdź bo pan Janusz nie może wejść - chyba zmęczony nieco,
          nogi mu się w kable zaplątały... panie Januszu dobrze wszystko?
          • maria_koterbska Re: ... 17.08.03, 22:05
            Od pana Janusza pachnie czymś dziwnym... jak myłam szyby też tak pachniało...
            to może ja wystąpię? Mam nowe bikini.
          • janusz.laskowski Re: ... 17.08.03, 22:05
            Jestem jestem pani Irenko, tylko fryzjerka w kulisach gdzies zapodziała
            zgrzebło, a przecież nie mogłem w afro wyjść
    • ejno Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:03
      Łooo matko sami znani artysci tu sasmile))Witam smile))
      • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:07
        Ach panie Januszu to zaszczyt, jest pan moim pierwszym gościem, to może kilka
        słow o sobie pan powie...

Kiedy po raz pierwszy usłyszał pan moje piosenki?
        • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:08
          Irenko, nie żebym się wtrącała, ale pan Janusz chciał mnie uszczypnąć w pupę, a
          poza tym z kieszeni wystaje mu jakaś butelka.
          • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:11
            Maryś Ty nie udawaj takiej cnotki, zawsze butelkę z wody brzozowej ze 100
            metrów jednym okiem rozpoznawałaś
        • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:09
          Moja francuska niania w czasie rewolucji francuskiej nuciła wciąż pani Ambras..
          tego nigdy nei zapomnę i za to Pani Irenko panią kocham.
          • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:11
            Marysiu, ty chyba jesteś zazdrosna, że to nie ciebie zaprosiłam. Zobacz jak pan
            Janusz ładnie o rewolucji francuskiej opowiada. Ja wprawdzie Ambaras nagrałam
            za Krzyżaków, ale potem był remiks.

Panie Januszu, a niech pan powie, czy nagrałby pan, jak ja, płytę z duetami? I
            kto by na niej zaśpiewał?
            • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:14
              Duety zawsze dodają smaczku twórczości artysty. Najchętniej nagrałbym Beatę z
              Albatrosa razem z Beatą K. , Dumkę na dwa serca z Heleną Majdaniec, oraz
              Przyjdzie na to czas z Pati Markowską.
            • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:14
              Irenko -widzisz jaki to gbur? Przychodzi pijany a ty go jeszcze ludziom
              pokazujesz! Zaraz ściągnie spodnie i tu nasika na środek studia!
              • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:17
                Panie Januszu, pan nie zwraca uwagi na koleżankę, ona jest nieco zazdrosna. A
                pana marzenia są piękne. Muszę panu powiedzieć, że ja nawet z samym Wojtkiem
                Gąssowskim nagrałam. A niech mi pan powie, jakie są pana najbliższe plany, bo
                ja wydałam płytę, ale chyba nieco niszową, bo nikt jej nie kupił.
                • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:19
                  Ja planuję podbić rynek pocztówkami muzycznymi, tym razem w formie cd.
                  Napisałem już kilka chytliwych utworków, w sam raz na Opole np.
              • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:17
                Nie nasika, nie nasika !! Nie dość, że mam kamicę pęcherza moczowego i
                przerost prostaty, to od ostatniej operacji odsysania tłuszczu nie wyjęli mi
                cewnika..
                • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:19
                  Irena - widzisz jaki to cham? I żadna zazdrosna, po prostu lepiej niż ten gbur
                  bym się zaprezentowała. Przygotowałam latynoską wersję "Augustowskich nocy" a
                  ten tu przecież śpiewać nawet nie umie. I w ogóle kto go pamięta? A ja -ja
                  jestem polską Ellą Fitzgerald.
                  • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:21
                    Marysiu, jesteś niesmaczna. Po pierwsze pan Janusz miał przeboje, po drugie
                    wcale nie pije alkoholu. Prawda panie Januszu?
                    • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:23
                      Irenko, przecież on ma wygląd moczymordy. A gdyby ludzie mnie zobaczyli w moich
                      nowych stringach i z pióropuszem przy pupie, program zrobiłby furorę. Ty wiesz
                      Irenko co to są stringi w ogóle?
                      • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:24
                        Furorę chyba wśród hodowców strusi..
                    • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:23
                      Jak Marylę Rodowicz (hep) kocham nie biorę alkoholu (hep) do ust. Ale mogłabyś
                      Irenko tak nie krzyczeć ?
                  • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:21
                    Z ellą stara pudernico masz tyle wspólnego że do ufryzowania peruki używasz
                    lakieru wELLA
                    • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:24
                      Ty chamie czerwony na mordzie, twoje pocztówki dźwiękowe to już dawno szczury
                      pozjadały, discopolowcu jeden. Moje utwory są klasyką i moje stringi też nią
                      będą!
                      • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:25
                        Twoje utwory to się tylko w domu emeryta gra i to dopiero jak mieszkańcy się
                        nalewką odpowiednio znieczulą, a moje do dziś na wszytskich weselach są grane
                      • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:26
                        Marysiu opanuj się, jak możesz tak do gościa. Bo cię znowu na polewanie zimną
                        wodą zabiorą i po co ci to.

Panie Januszu, ale my nie jesteśmy na Ty jeszcze... eeee a w ogóle to co to są
                        te stringi, chodzi o aranżację na smyczki, prawda?
                        • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:27
                          Pani Irenko nie wiem, ale nie jest to przypadkiem nazwa taniego wina ?
                        • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:27
                          Irena, i Ty chcesz być nowoczesna, a nawet nie wiesz co to są stringi! Ale
                          skoro się z Laskowskim razem ubieracie w lumpeksie z lat pięćdziesiątych to nic
                          dziwnego że nie wiesz!
                          • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:29
                            Panie Januszu, chyba nie... a pan pije tanie wino?!

A ty Marysiu nie bądź taka napastliwa, tylko wytłumacz państwu, co to te
                            stringi są, bo może jak nowoczesne, to sobie kupię albo mi Romek Lipko pożyczy.
                            • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:31
                              Pani Irenko ten no tego ... ekhm... właśnie... co to ja miałem... hep... nie
                              piję !
                            • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:31
                              To są majtusie takie, które są takie wąziutkie, że ich nie widać, a zresztą,
                              miałam zaśpiewać, to je państwu pokażę, i tobie Irenko też - o, patrz... siup!
                              • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:33
                                O matko, taki skandal!!! Marysiu, co Ty robisz!!! Panie Januszu pan da
                                marynarkę, trzeba to zasłonić! A co to za flakonik pan ma? Perfumy?
                                • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:34
                                  Ten no perfumy właśnie.. Szanel No 7
                                  • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:45
                                    Jakie tam perfumy, autovidol jak nic. Wiem, sama tym okna myłam.
                              • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:33
                                Aaaaaaa OŚLEPŁEM... LEKARZA !!!!! Maryś jaką Ty masz włochatą.... pupcię..
                                Ech ta młodzież tylko się rozbiera.
                                • irena_santor Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:34
                                  Mdleję...
                                  • jerzy.polomski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:35
                                    O, co się tutaj dzieje? Miałem wystąpić w tym programie z pokazem peruk, a tu
                                    jakieś bezeceństwa... Marysiu, skąd wzięłaś moje stringi?
                                    • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:37
                                      Jakie twoje! Ja je wygrałam w konkursie na najlepszy akt! Sama je wygrałam, a
                                      nie tam twoje. A w ogóle to peruka ci się przekrzywiła!
                                  • janusz.laskowski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:36
                                    Maryś szybko przynieś spiryt!! eee sole trzeźwiące znaczy się
                                    • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:38
                                      Ja nie piję, ty stary obleśny alkoholiku. Jeden pijany, drugi się czepia o
                                      stringi, ta histeryuje, nawet się rozebrać spokojnie nie można.
                                      • jerzy.polomski Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:39
                                        Ależ Marysiu to ja wygrałem te stringi w konkursie na akt, pamiętam nawet
                                        jury, sami przystojni młodzi faceci...
                                        • maria_koterbska Re: Dobry wieczór 17.08.03, 22:41
                                          Bo to był konkurs aktu damskiego, ty bałwanie, nic dziwnego że cię
                                          zdyskwalifikowali!
                                          • Gość: do góry! Re: Dobry wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 15:55
    • Gość: Hanna Banaszak Re: Dobry wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 19:28
      Cześć Irenko!
      • helena_majdaniec Re: Dobry wieczór 06.09.03, 14:12
        Kochana Ireno!

Bardzo proszę, o możliwość wystąpienia w twoim nowym tok szoł. Jestem pełna
        energii i nowych pomysłów, a nikt nie chce mnie promować...

Więc może chociaż Ty, kochana!

Pozdrawiam,
        Hela
        • helena_majdaniec Ircia! Gdzie jesteś??? 08.09.03, 10:35
          • Gość: boob Re: Ircia! Gdzie jesteś??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 19:11
            Kaja, kocham cię!!
            • kaja_paschalska O! Mój fan!!! 12.01.04, 18:29
              tak tak ja już daję autograf już już tylko z siebie zdejmę trochę ubrania bo za
              dużo mam
              • violetta.villas jaki tam twój 12.01.04, 18:33
                Weź się dziecko lepiej uspokój i sobie wstydu nie rób. Przecież słyszałam, że
                mnie wołano. To pewnie szef wytwórni chce ze mną podpisać wielomilionowy
                kontrakt. Byłam kiedyś znana i śpiewałam w Las Vegas, La Scali i La Kołobrzegu,
                to wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka