jaka.to.melodia 06.04.07, 10:16 Jaki tytuł ma piosenka z Kill Bila zaczynająca się od takim bum bum. :) Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petronika Re: piosenka z Kill Billa 11.04.07, 20:11 Czyżby chodziło o "Bang bang (My baby shot me down)" Nancy Sinatry? Odpowiedz Link
neta.hard Re: piosenka z Kill Billa 06.08.07, 14:13 Hej, nie chce zakładać nowego tematu, a chodzi mi właśnie o Kill Billa. Szukam muzyki, którą słyszałam w telefonach znajomych jako dzwonek. To jest bardzo charakterystyczna muzyka ;) Nie pamiętam jak ona szła...niestety... Odpowiedz Link
komachi Re: piosenka z Kill Billa 10.08.07, 23:40 ja również rozszerzę wątek: szukam piosenki, a właściwie "gwizdanki" z "Kill Billa", kiedy jednooka szła w stroju pielęgniarskim po szpitalu zabić Czarną Mambę. a może o ten utwór chodziło mojemu poprzednikowi?? Odpowiedz Link
neta.hard Re: piosenka z Kill Billa 15.08.07, 13:30 Tak, to jest chyba właśnie to:) Nooo, ma to ktoś??? Baardzo proosze :) Odpowiedz Link
i.nes Re: piosenka z Kill Billa 15.08.07, 18:11 Ta gwizdanka to Twisted Nerve - Bernard Herrmann Odpowiedz Link
neta.hard Re: piosenka z Kill Billa 15.08.07, 23:35 Wielkie dzieki!! :)))) O to mi właśnie chodziło. Odpowiedz Link