11.04.05, 21:54
Witam.Ostatnio wziołem 3 razy lorafen,3xhydroxyzynę i 3x xanax 0.25mg.Wziołem
to wszystko naraz wieczorkiem i w kocyk się owinołem i było milutko.Poczułem
się dobrze a rano wstałem w sumie bez takiego strasznego kaca polekowego i
normalnie funkcjonowałem cały dzień z tym że jakbym był naćpany bo non stop
miałem minę clowna tj. uśmiechniętą że aż koleżanka się spytała co mi jest.Ale
nie o to biega tylko o to że po połknięciu tych 9 tabletek w nocy złapała mnie
okropna czkawka że aż całe ciało podskakiwało.Co na to można zrobić żebym
czkawki nie miał??
Obserwuj wątek
    • zoltanek Re: Czkawka 11.04.05, 22:29
      nie brać tyle zamulaczy. ot co! czkawka to częsty objaw po dragach np. po
      heroinie, morfinie. pewnie można to uogólnić do wszystkich zmulaczy.
    • looserka Re: Czkawka 11.04.05, 22:52
      Po prostu rozwalasz sobie wątrobę, chłopcze. Ot, i tyle.
      • rzeznia_nr_5 Re: Czkawka 11.04.05, 23:33
        looserka napisała:

> Po prostu rozwalasz sobie wątrobę, chłopcze. Ot, i tyle.
        >

Niom,ale lekarz zalecił dziecku no to bierze co ma robić.
        • suchyxxx Re: Czkawka 12.04.05, 13:22
          Napewno nie jestem twoim dzieckiem!!!! Jestem dorosły i próbna matura ustna z
          polaka poszla mi extra:) Dzięki prochom nie denerwowałem się a co ciekawe miałem
          jasny umysł.
          • orlando10 Re: Czkawka 12.04.05, 13:31
            suchyxxx napisał:

> Jestem dorosły i próbna matura ustna z
            > polaka poszla mi extra:) Dzięki prochom nie denerwowałem się a co ciekawe miałe
            > m
            > jasny umysł.

Ale wiesz, że to lorafen zdał za Ciebie tę maturę? ;-)
            • zoltanek Re: Czkawka 12.04.05, 14:08
              Napewno nie jestem twoim dzieckiem!!!! Jestem dzieckiem szatana, a w grupie
              ciemiężycieli od wieków zajmuje pierwsze miejsce, extra:) Dzięki suchemu
              wyruchałem w dupe następne cieplutkie młode ciało, a co ciekawe on nawet się
              nie zorientował.

• lucyna_n Re: Czkawka 12.04.05, 14:12
                może zmień lekarza albo idola?
                • zoltanek Re: Czkawka 12.04.05, 14:13
                  a kto jest jego idolem?
                  • lucyna_n Re: Czkawka 12.04.05, 18:03
                    czort wie
                • zoltanek Re: Czkawka 12.04.05, 14:16
                  Suchy zapomniał, że w końcu lekarz kranik zakręci. Skończą się lorafenki i
                  xanaxeczki. Zacznie się gorączkowe szukanie podstawowej umiejętności ćpuna:
                  cwniactwa. W końcu pani bozia powie mu, że tentego zapomniała mu zapakować jak
                  wsiadał na bociana. I co się zacznie? Wypełni się mój szczwany plan. Suchy
                  zasypie mnie gorączkowymi prośbami na gg o załatwienie benzo. A ja uprzejmie
                  odpowiem "oczywiście suchy, nie ma sprawy, ale to nie są tanie rzeczy, nie są
                  tanie rzeczy" :D
                  • uri_ja Re: Czkawka 12.04.05, 17:14
                    ZZZZZZoltanku, zgrozo jedna :)
                  • lucyna_n Re: Czkawka 12.04.05, 18:02
                    to wyjasnia dlaczego juz nie odzywasz sie do mnie na gg :P

ciekawe kiedy mi świrolog zakreci kranik, pewnie juz niedlugo, a wtedy to obawiam sie ze spokojnie
                    zaskasuje Smutaske3 w propagowaniu "optymistycznej" postawy zyciowej.
                    Mysle ze moge dzialac nawet skutecznie(j) jak mnie zagnać w kozi róg.
                    • suchyxxx Re: Czkawka 12.04.05, 21:37
                      Mam dostp do leków bo mam kilka osób w rodzinie co jak tylko poproszę to
                      przepisują mi lorafen etc. Pozatym mam czyste recepty i stempel pani lekarki i
                      mogę sobie sam przepisać dany lek.W ten sposób ojciec przepisał mi już seroxat i
                      xanax.Jeśli nie prochy to zacznę jarać jointy bo już zamówiłem towar od
                      koleżanki i kolegi.Pozdro
                      • lucyna_n a głodne dzieci patrzą.. 12.04.05, 21:40
                        Jestes z dnia na dzien coraz glupszy, albo ten twoj forumowy image to jakas niesmieszna zgrywa..
                        • suchyxxx Re: a głodne dzieci patrzą.. 12.04.05, 21:51
                          Nie lubię ludzi co krytykują za to że ktoś robi głupstwa.Robię głupstwo ale to
                          moja sprawa i nie mieszajcie tego z tym forum.Pozatym mam powody dla których
                          popełniam takie głupstwa.
                        • zoltanek Re: a głodne dzieci patrzą.. 12.04.05, 21:54
                          to jakaś zgrywa chyba. nigdy nie byłem taki głupi. w ogóle nigdy nie spotkałem
                          tak głupiej osoby. ale jak nie umrze to dorośnie. zostawmy wolną przestrzeń
                          ewolucji.

co do poprzedniego post z gg i takimi tam, to odpowiem jutro, bo dziś
                          nietrzeźwym , zakochanym i śpiącym człowiekiem jestem. papka
                          • suchyxxx Re: a głodne dzieci patrzą.. 12.04.05, 22:01
                            No a możecie opisać co we mnie jest głupiego??Ciągle piszecie że jestem głupi
                            itp a nie uzasadniacie tego.Przecież wiele osób pali trawkę i bierze leki a że
                            ja to chcę zrobić to nie mogę??Wyjaśnijcie mi o co biega.I czemu dzięki mnie
                            zooltanek wyruchał "ciepłe ciałko"??Nie jarzę za bardzo.Nie znacie mnie i mnie
                            opisujecie a wśród kolegów jestem lubiany i mówią że jestem spoko.
                            • zoltanek Re: a głodne dzieci patrzą.. 13.04.05, 13:33
                              to była metafora
    • urszulai Re: Czkawka 12.04.05, 22:00
      czy moge wiedziec ile masz lat/
      • suchyxxx Re: Czkawka 12.04.05, 22:03
        Mam 19 lat.Nie traktujcie mnie jak dziecka a sami nie udawajcie na tym forum
        super gości i wszechwiedzących osób bo najłatwiej znaleźć sobie ofiarę dla
        pośmiewiska a założę się że jakaś część z was ćpa więc nie bądźmy tacy grzeczni.
        • urszulai Re: Czkawka 12.04.05, 22:30
          No co ty przeciez ja sie z ciebie nie smieje.Jesli nie zartujesz to szkoda zeby
          taki mlody fajny chlopak lykal tyle tych swinstw.Wiesz narkotyki to taki
          zastepnik.Gdy czegos brakuje np. milosci przyjazni zrozumienia to one maja
          zagluszyc ten bol.Aby zapomniec.Ale zagluszaja tylko na krotko.potem trzeba
          brac ich cale tony na ten bol.az cz lowiek mysli tylko otym zeby cpac .zyje po
          to zeby cpac.pewnie jestes zagubionym wrazliwym czlowiekiem.gdzies zagubiles
          sie po drodze.A te wypowiedzi to tylko maska.Wsrodku jest na pewno wrazliwy
          mlody czlowiek .Te teksty to takie mlodziencze wolanie o pomoc.Trzymam za
          ciebie kciuki.
    • keltin74 Re: Czkawka 25.02.18, 16:17
      Witam! Ja też tak mam. Jak zażyję lorafen w jednorazowej dawce ponad 2 tabletki 2,5 mg na raz wieczorem - rano mam nieprzyjemną czkawkę. Pozdrawiam;-)
    • ptak110 Re: Czkawka 22.03.18, 18:21
      witam wszystkich forumowiczów
      • mardaani.74 Re: Czkawka 22.03.18, 18:55
        a dlaczego w takim starym wątku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka