ajsch 02.06.04, 10:08 czy ktos z Was byl juz w Brovarii ? byl ponoc artykul o tej kanjpie w weekendowej Wyborczej ale nie moge tu znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajsch Re: Brovaria 07.06.04, 13:36 bylem w weekend i polecam z calego serca wnetrza super piwko tez niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Brovaria 08.06.04, 15:04 Również bardzo mi się podoba. Przepyszne piwo miodowe, niezłe jedzenie, choć nieco drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: Brovaria 14.06.04, 11:58 niczego tam nie jadlem zaluje... ale co do cen to piwo mnie zadzwiolo myallem ze bede musial zaplacic 7- 8 zl w takim miejscu a tu prosze cany jak w normalnym pubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Brovaria 02.07.04, 15:16 Byłam...Najfajniej jest na dole, w podziemiach...a co do smaku piFka, hmmm - wolę naszego Żywca, to ma specyficzny smak, mnie osobiscie nie przypadło do gustu, ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Brovaria 14.06.04, 09:31 www.brovaria.pl/ M/w róg Szkolnej i Paderewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Brovaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:45 Brovaria znajduje się na Starym Rynku (od ul.Paderewskiego w lewo) jest to lokal raczej dla koneserów dobryw potraw, swietnie podane, miła i szybka obsługa .Ceny są dla ludzi biznesu a nie dla młodziezy. Jest to lokal na wysokim poziomie "3 *** " !!! z pięknymi salami szczególnie na piętrze. Jest tez hotel na wyzszych piętrach... myślę ze przyda się kiedy będą targi.Dobrze że stare kamieniczki przy okazji powstania lokalu zostały pięknie odnowione. Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: Brovaria 20.06.04, 10:35 tez tak mysle ze jest to jakis pomysl na nasz Stary Rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Brovaria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 22:17 Piwo super ! Ale lokal raczej dla niemieckich roboli VW. Sala jak na dworcu.Zero klimatu. Kocham AlterEgo i Lizard. Poznań moje miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Brovaria 22.06.04, 08:45 A zwiedziłes cały lokal? Nie dostrzegłeś innych sal? Ta, która się Tobie nie podoba ma klimat jak w czeskich hostincach, w piwinicy masz klimat restauracyjny, na parterze klubowo-pubowy a do tego sala lunchowa oraz typowy ogródek. Każdy znajdzie coś dla siebie i na tym polega fenomen Brovarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Brovaria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 13:24 Może i masz rację.Może każdy znajdzie coś dla siebie ale nie ja. Banda rozwrzeszczanych niemców to nie jest klimat dla mnie ( może trafiłem na zły dzień ?) Pozdrawiam Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: Brovaria 22.06.04, 15:05 zgadzam sie w 100% piwnica jest super w tej duzej sali (dworcowej) jest jedna fajna rzecz - bar przy barze sie fajnie siedzi jak jest fajny barman tam jeszcze nie bylem ale sprawdze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gourmet Re: Brovaria IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 18:21 No to prawda, malo kto jest swiadom ze lokal jest ogromny i warto odszukac nieco schowane zejscie do piwnic - wpadlem na nie dopiero za ktoras wizyta a pare razy poszedlem precz myslac ze nie ma miejsca... Co do wypowiedzi ze ceny nie na studencka kieszen nie zgadzam sie - uwazam ze posilek za 40 zł z piwem to nie jest niebotycznie wygorowana cena (no chyba ze sie je codziennie). Na pewno potrawy sa niezle - poledwiczki z dzika super, łosoś też przedni, kiełbaski megasycące. Gorsza cielęcina. Wszystko ładnie podane. Obsługa niezła choć czasem nie wyrabiaja, ale wybaczam. No i jeden plus zawsze tłumy zwlaszcza w sali nazywanej przez forumowiczow "dworcowa", co w naszym nie za imprezowym miescie jest duza wartoscia. Minus taki ze ostatnio te najefektowniejsza sale wynajmuja w piatki czy soboty wieczorem firmy na swoje bale. Dziwna polityka menedżerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Brovaria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 11:16 Na pewno nie sonsorowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chriskw1 Re: Brovaria 29.06.04, 12:58 Byłem w Brovarii - fajny lokal, a najbardziej spodobała mi się jedna z kelnerek z ogródka - taka wysoka szczupła blondynka - rewelka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Brovaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:00 Kiedyś w EGO była taka fajna blondyneczka z takim mmmmm.... biuścikiem. Patrycja jej było na imię. Czy ona tam jeszcze jest ? Gdyby była pozdrówcie ją ode mnie. Poznań- Moje miasto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior_waiter Re: Brovaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 03:20 Heh, po tych wszystkich waszych komentarzach zaczynam byc dumny ze tam pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
damacaro Re: ktoś wspominał Patrycję? 29.07.04, 18:28 hejka, Pati znam osobiście, miałayśmy okazję nie raz razem pracować - ostatnio w After Cafee na Nowowiejskiego - potwierdzam,że apetyczna a do tego sympatyczna dziewoja:) bez skojarzeń proszę:) ach - pozdrówka dla ajscha:) Odpowiedz Link Zgłoś
magapoz Re: Brovaria 22.02.05, 14:44 Byłam , super wnetrze , atmosfera , fajna , elgancka obsługa , żarcie wysmienite i nawet nie tak kosmicznie drogie, piwo też całkiem , całkiem , warto spędzic tam kilka chwil.Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś