paulii7 19.02.05, 16:53 Chcialabym porozmawiac z osobami kotre sa w stalych zwiazkach ..i chca w nich byc..ale czasami maja ochote..na odrobine szalenstwa:).. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miś Re: ZDRADA??? IP: *.tosa.pl 19.02.05, 23:07 Ja czasem tak sobie myśle jak bym się czuł po ty akcie zdrady wobec swojej żonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keanu Reeves A Papiez, choroby weneryczne i AIDS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:20 Jak tak mozna wogole myslec, a slowa JP2 nic juz dla nikogo nie znacza. A choroby weneryczne i AIDS. Ponadto sex jest obrzydliwy. Fuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: A Papiez, choroby weneryczne i AIDS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:29 A ty co, miłośnikiem Radia Maryja jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:46 zależy co to za odrobina;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
werka822 Re: ZDRADA??? 20.02.05, 21:31 ja tez mam ochote na szlenstwo ale nie mam z kim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: ZDRADA??? IP: *.tosa.pl 23.02.05, 14:20 Widocznie kiepsko się rozglądasz Werka albo niejesteś do końca pewna że tego chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
werka822 Re: ZDRADA??? 23.02.05, 20:57 oj MIŚKU jestem pewna ale brak czasu nie pozwala na rozgladanie :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: ZDRADA??? IP: *.tosa.pl 23.02.05, 22:31 Gdy człowiek jest czegoś pewny to ani,brak czasu lub podejzliwa druga połowa nie są wstanie temu przeszkodzić chyba że niespotkało się tego kogość lub pozostaje strach przed ujawnieniem tego szaleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
werka822 Re: ZDRADA??? 24.02.05, 19:51 Nie spotkałam tego kogoś kto by sprawił że dopuszcze się do szleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzol Re: ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:47 Czesc Werka!!!Może bys w takim razie chciala kogos poznac...Ja tez jestem w stalym zwiazku i kogos szukam...Daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whattaman Re: ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:25 hey...jestem w stałym związku i czesto mam chęć na odrobine szalenstwa...daj mi swój adres mejlowy...moze sie poznamy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: ZDRADA??? IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 22:55 A ja myślę,że odrobinę szaleństwa można sobie zafundować właśnie w tym związku, w którym się jest:) Ale myślę też, że to normalne, że czasem mamy ochotę na to szaleństwo z kimś innym...jesteśmy tylko ssakami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaliemorph Re: ZDRADA??? IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 00:04 Rzuć aktualnego. Po co się męczyć? Go również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: ZDRADA??? IP: *.tosa.pl 15.03.05, 21:46 Czyżby temat się już wyczerpał? Werka czy już znalazłaś tego z kim mogłabyś zaszale? Pauli7 a dlaczego ty się nieodzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
werka822 Re: ZDRADA??? 22.03.05, 20:45 Miśku temat się nie wyczerpał to poprostu brak czasu przez co nadal nie znalazłam tego Kogoś na szalenstwo! Właśnie Pauli7 dlaczego się nieodzywasz? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toon Re: ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:26 werka..znajdz mnie by odrobine zaszalec..daj mi adres mejlowy to napisze i podyskutujemy Odpowiedz Link Zgłoś
werka822 Re: ZDRADA??? 07.04.05, 22:26 sądzisz że napisze swój adres tu na forum? jak tak Ci zależy podaj swój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulii7 Re: ZDRADA??? 29.04.05, 20:57 Przepraszam, nie odzywalam sie bo mnie nie bylo w kraju:) Wrocilam z odrobina szalenstwa...Niemniej tesknie za mezczyzna ktorego poznalam w Poznaniu...choc jestem z Warszawy:)Zycze wszystkim aby mogli przezyc to co ja czulam przezkilka tygodni:) Jak wasze spotkania?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabi Re: ZDRADA??? IP: 5.5.* / 80.58.38.* 05.05.05, 16:37 a moze lajdacwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
hankem Re: ZDRADA??? 20.05.05, 13:03 ja jestem z Warszawy, choc przez 10 lat mieszkałam w Poznaniu, i kocham Poznań. Jestem w stałym związku i poznałam tego kogoś, z którym miałabym ochote na odrobine szaleństwa , niestety on ze mna nie chce, boi sie , ze mi rozwali rodzinę. A ja chciałam z nim tylko raz. To jest brat męza mojej siostry więc on ma taki strach wielki, ze namiesza w rodzinie! Ach Ci mężczyźni! Dlaczego tylko paszkiety mają ochote na sex? A przystojni faceci uciekają kanałami? Odpowiedz Link Zgłoś
amnezjaa1 Re: ZDRADA??? 29.05.05, 15:00 Może to dziwne, ale mam wrażenie, że to, co tu czytam jest chore. Skok w bok to zwykłe oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal ? 08.06.05, 12:36 No, czasem zaś NIEZWYKŁE. Przynajmniej w odczuciu skaczącego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
almostex czyżby zdrada 08.06.05, 13:19 mam propozycję dla wszytskich forumowiczów którzy są za - małe umysłowe ćwiczenie. Popróbujcie pomyśleć sobie jakby to było z drugiej strony. Kiedy to was by zdradzono. Jeśli wydaje się wam, że tego nie widać to jesteśćie w błędzie - zawsze widać i zawsze czegoś można się domyslić. A potem, i mówię to z własnego niestety doświadczenia, zaczyna się takie piekło, którego nikomu nie życzę. Owszem dla kogoś kto ma ochotę skoczyć w bok wszytko to fajna zabawa, ale dla tego który zostaje na drodze całość nie musi być taka przyjemna. Dlatego czasem warto się zastanowić: albo z kimś jesteście albo nie a nie bawić się w jakieś idiotyczne gierki cudzym kosztem. Pozdrawiam anyway Odpowiedz Link Zgłoś
remsen Re: ZDRADA??? 08.06.05, 20:09 droga pauli ja jestem z zona w stalym zwiazku i czasami bywa roznie zalezy na jaki punkt sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajęty Re: ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:06 Za tydzień biorę ślub z kobietą z którą mieszkam od blisko 5 lat. Dzisiaj zadzwoniła do mnie moja była żona, z którą mam syna. Ona również żyje w stałym związku. Dzisiaj mnie spytała, czy jestem pewien, bo ona żałuje rozpadu naszego związku. Wyobraziłem sobie, że mógłbym zdradzić swoją "obecną" z "byłą". Ale jazda... Odpowiedz Link Zgłoś
greg_111 Re: ZDRADA??? 17.07.05, 19:25 zgadza się. NIby staly związek a czegos brakuje. Brakuje tej inności. To podnieca pociąga. Jestem za. Twe motto odpowiada mi. Greg. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamala1 Re: ZDRADA??? 03.08.05, 17:11 faceci to świnie nawet na mieście wystawili swoje czerwone słupy. Odpowiedz Link Zgłoś
air30 Re: ZDRADA??? 11.08.05, 09:42 gdy jest sie dluzszy czas w stalym zwiazku to faktycznie moze czegos brakowac. Skoki w bok jezeli zrobi sie je z zachowaniem srodkow ostroznosci nie maja szans wplynac destrukcyjnie na aktualny zwiazek (wiem to z doswiadczenia) Niebezpieczenstwo istnieje tylko w jednym wypadku, gdy zdradzi sie z "lepszym". Mam tu na mysli sytuacje gdy po takim numerku na boku stwierdzimy ze sex byl cudowny wrecz nieporownywalny z tym co mamy na stałe, ze wszystko co jest zwiazane z nowa osoba jest o niebo lepsze. Wtedy niestety niewinny skok w bok moze nieco namieszac w naszym dotychczasowym ukladzie. Ale trening czyni mistrza i nawet taki prblem da sie przeskoczyc pod jednym wszak warunkiem. NIe robcie niczego pochopnie. Decyzje podjete pod wplywem chwili moga odbic sie pozniej czkawką:) Na koniec kilka wskazowek ... za zadne skarby nie wolno przyznac sie do zdrady, zanim cos zrobicie badzcie pewni na 120% ze partner o niczym sie nie dowie (trudne ale da sie pewne sprawy przewidziec), nie dajcie po sobie nic poznac, zaciarajcie slady jak w filmach szpiegowskich, nie chwalcie sie znajomym swoimi wyczynami, nie angazujcie sie za badzo w takie przelotne romanse... Pozdrawiam i jakby co to słuze radą Odpowiedz Link Zgłoś