cuski 10.06.06, 16:47 Czy wiecie jak sie nazywa ciezki, zakrzywiony nepalski noz, uzywany jako bron sieczna ??? Wiem, ze pytanie jest trudne i mozecie nie znac na nie odpowiedzi, ale postanowilem je zamiescic tutaj, bo... a zreszta wszystkiego dowiecie sie w swoim czasie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Ahaaaa, juz sobie pewnie taki kupiles?! 10.06.06, 16:56 Cieeeekawe na kogo? Że tak grzecznie zapytam, Tomus, ale to nie na mnie??) Odpowiedz Link
cuski Nie kupilem zadnego siecznego noza ! 10.06.06, 18:22 Nie kupilem zadnego siecznego noza i nie mam takiego zamiaru, po prostu zagadke Wam rzucilem, to wszystko, he he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Ufffff, odetchalem z ulga. Boooooo, sam chyba 10.06.06, 19:30 wiesz, ze lubie Ci sie narazac. A Cuski z taaaaakim nozem?! Uuuuuu, to moglo byc dla Tadzia mocno niebezpieczne)) Odpowiedz Link
cuski O Boze ! 10.06.06, 18:23 Nawet zagadki czlowiek nie moze zadac, bo juz jakies podejrzenia, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nom,przezornego Pan Bog strzeze:))))) 10.06.06, 19:32 )))))))) PS.No to jakie jest rozwiazanie??? Odpowiedz Link
cuski Szukajcie, szukajcie, szukajcie... 11.06.06, 00:12 Szukajcie, szukajcie, szukajcie... najlepiej na czacie, a znajdziecie Odpowiedz Link
tadeuszx Hahahaha, jak wkrety, to wkrety;) 10.06.06, 19:33 A co, myslales, ze Ciebie to my (ja i myszka) juz nie ruszymy??) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Hahahaha, jak wkrety, to wkrety;) 10.06.06, 19:38 Hihihi...ja tam wole Admina nie tykac,bo jeszcze mi sie oberwie;P Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dobra zgadlam;PPPP 10.06.06, 19:36 Moja odpowiedz to Kukri PS.Swoja droga to kukri skojarzylo mi sie z tym Kukrim z czata;PPPP No i po zagadce robaczku))) Odpowiedz Link
cuski Kuzwa Mysza :) 11.06.06, 00:15 Przed Toba to sie nic nie ukryje... spalilas mi zagadke w najlepszym momencie, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,hehehehhehe 11.06.06, 13:21 Nom dziekuje...nie na darmo jestem rozplatywaczka zapetlonych zagadekPP Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A jaka jest nagroda???? 10.06.06, 19:42 Zgadlam i upraszam sie o nagrode))) PS.Tylko migusiem,bo ja nie lubie czekac;PPPP Odpowiedz Link
cuski Aniolku 11.06.06, 00:16 Sama wybierz sobie nagrode, tylko taka realna do spelnienia Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sama mam se wybrac,hmmm...??? 11.06.06, 13:24 Nie,no nie tak nie moze byc!!!Skoro zapodales zagadke,to jakas nagroda musi byc...co ja mam sobie wybierac???Przecie Cie z torbami puszcze)) PS.A w czym moge wybierac tak wogole????Lepiej jak Ty wybierzesz,ja sie dostosuje w miare mozliwosci i w granicach realiow;} Odpowiedz Link
cuski Aniolku 12.06.06, 04:53 Wybierz sama, bo ja do kreatywnych facetow nie naleze, he he he... Odpowiedz Link
agneschicago Re: Zagadka 11.06.06, 00:51 Ten po to Kukri. Powiem Ci wiecej:stanowi część uzbrojenia i heraldyki wojowników Ghurka. Dla wielu ludzi jest znany jako "nóż Ghurków". Odpowiedz Link
tadeuszx Oj, zacofane te bidoczki, wojownicy 11.06.06, 08:56 z plemienia Ghurka. Nawet najdzielniejszy z nich, dzierzac w reku kukri, nie ma szans najmniejszych, jezeli przeciwnik posiada chocby to malenstwo: images2.fotosik.pl/82/72dee49ea9146de1.jpg Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio nie wywija ta pukawka,bo se krzywde zrobisz 11.06.06, 13:41 )))!!!!!!!!!!!!!!!!!!I kto bedzie mnie strofowal????Hmmm...jeszcze stad uciekna piekne Foremki,hihi Odpowiedz Link
tadeuszx Bogusia, to nie jest colt ;) Nieeee, tym sie nie 12.06.06, 13:44 macha ani nie rzuca, Bogusia. Z tego sie strzela To malenstwo jest, a nie zaden gnat porzadny. Ale na najdzielniejszego Ghurka z kukri, ten damski pistolecik zupelnie wystarczy Odpowiedz Link