Gość: maggie74 IP: *.chsh.plt.georgfischer.com / 193.135.21.* 23.02.05, 10:03 Kupię halkę firmy Cymbeline na kole, na wzrost ca. 170 cm. Najchętniej z Warszawy ale jesli ktoś zdecyduje się mi ją wyslac poczta to moze byc dowolnie inna miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: kupię halke Cymbeline IP: *.kema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:16 a czy interesuje cie halka Cymbeline bez druta ???? Bo taka mam :-) drut niestetty sie złamał, jak ktoś mi na niego nadepnął ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie74 Re: kupię halke Cymbeline IP: *.chsh.plt.georgfischer.com / 193.135.21.* 23.02.05, 12:57 bez druta? sama nie wiem..... chyba raczej nie, bo sukienka nie będzie miała odpowiedniego fasonu. Ale dzięki za propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kupię halke Cymbeline IP: *.kema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:25 Nie wiem jaka masz sukienkę, ale w moim przypadku PIANO cymbeline, nie było żadnej różnicy. Mówiąc szczerze dziękowałam ze rut sie złamał, bo lepiej się tańczyło ;-) aga Odpowiedz Link Zgłoś