arjan1230 04.06.10, 16:28 Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie jak toczy się sprawa z windami ma naszym osiedlu po zalaniu ich przez wody gruntowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arjan1230 Re: Windy 07.06.10, 15:21 A czy może ktoś powiedzieć czy windy już działają? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.z.bajecznej Re: Windy 23.06.10, 16:54 rozmawiałam z zarzdaca i wspolnie z zarzadem podobno negocjuja cene poniewaz jedyna firma, ktora jest w stanie robic naprawy bez czekania az poziom wod gruntowych opadnie [a ziemia wyschnie]- jest bardzo droga. Odpowiedz Link Zgłoś
goransven Re: Windy 25.06.10, 08:23 To na Dębnikach gdzie było najwieksze zagrozenie, windy np. w hotelu chodzą bez problemu, a gdzie zostały zalane i to w znacznym stopniu i bez profesjonalnej firmy, tylko trochę chęci i ruszyły by. Odpowiedz Link Zgłoś
jkrak Re: Windy 28.06.10, 19:53 też mi to conajmniej dziwnie wygląda ...na całym dąbiu z tego co słyszałem widy chodza , nie wpominając inne rejony nawet podlane np rejony koszykarskiej i bliżej wisły np wiślane tarasy ....czy to aby nie wady projektowe i konstrukcyjne sie tu przypadkowo ujawniły ???? Odpowiedz Link Zgłoś