Dodaj do ulubionych

Terminal rośnie w oczach

IP: *.access.as9105.com 26.09.05, 02:07
Brawo,brawo i jeszcze raz brawo.Mam nadzieje że Lublinek będzie wreszcie
portem lotniczym z prawdziwego zdarzenia.Przebywam na emigracji i zawsze
musiałem latać do Warszawki,ale z tym już koniec:-).11 listopada melduje się
na Lublinku,bilet już zabukowany.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bozena Polaczenie Sztokholm-Lublinek? IP: *.telia.com 26.09.05, 06:01
      I moje marzenie jest podobne zeby bylo polaczenie Sztokholm-Lublinek bo i ja
      musze leciec do W-wy najpierw a potem do Lodzi,tak to bym sobie skoczyla do
      Lodzi czesciej.No ale moze szansa jest i na taka linje tez.
    • Gość: Lukas Lodz - Kolonia? IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.09.05, 09:02
      Mozeby porozmawiac z GermanWings o np. takiej linii?
    • Gość: Kola256 Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.09.05, 17:04
      Jeśli to koncert życzeń to poproszę Łódź- Frankfurt.
      • Gość: Adam Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 17:08
        > Jeśli to koncert życzeń to poproszę Łódź- Frankfurt.

Łódź - Mediolan (Rzym)
        • Gość: S&F Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:53
          > > Jeśli to koncert życzeń to poproszę Łódź- Frankfurt.
          >
          > Łódź - Mediolan (Rzym)

Łódź - Rzym
          • Gość: Lilka Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 01:05
            Łódź - Charleroi (Belgia)
      • Gość: Panajotow Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.217.133.68.coditel.net 27.09.05, 17:16
        Zgadzam sie, ale ktory Frankfurt? Glowny czy Hahn? Ja jestem za Frankfurt-
        Hahn:).
    • Gość: natka Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 27.09.05, 12:08
      super
    • topjes Archiwum artykułu 27.09.05, 12:10
      www.lotniskodlalodzi.org/medium.php?id=200
    • Gość: jadakiss Re: Terminal rośnie w oczach IP: *.cable.mindspring.com 08.10.05, 03:14
      ja bym chcial przez heathrow w londynie bo z tamtad latwiej do nowego yorku
      hhe,pozdro a tak to okecie welcome
      • Gość: gosc Re: 12 dni do konca budowy? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 13.10.05, 03:59
        WWW.LODZ.NASZEMIASTO.PL

Pośpiech na Lublinku - 12 dni do ukończenia budowy terminalu

Czwartek, 13 października 2005r.

Już tylko 12 dni pozostało do ukończenia budowy nowego terminalu pasażerskiego
        na łódzkim lotnisku Lublinek. Żeby połączenie lotnicze Łodzi z Londynem zaczęło
        funkcjonować zgodnie z planem (od 30 października), budynek wraz z drogą
        dojazdową do niego musi być gotowy 25 października.

W pawilonie, w którym obsługiwani będą podróżni londyńskiego połączenia, trwają
        już prace wykończeniowe. 380-metrowy odcinek jezdni wiodący od głównego dworca
        portu lotniczego będzie kończyć się przy budynku terminalu krańcówką z miejscem
        postojowym dla autobusów. Do wyrównania terenu zużyto 10 tysięcy ton specjalnej
        podsypki.

10 TYSIECY TON SPECJALNEJ PODSYPKI? 10.000 TYSIECY???
        • Gość: mat30 Re: 12 dni do konca budowy? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 13.10.05, 13:41
          Chyba komus sie pomylilo. Pewnie 10 ton.
        • Gość: tomek.m Re: 12 dni do konca budowy? IP: *.server.ntli.net 14.10.05, 00:45
          to ok. 300 wywrotek tej podsypki, może jednak??
          10 ton to by było jakieś 2/5 wywrotki??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka