Dodaj do ulubionych

ŁTR - autobusy zastępcze

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.07, 12:56
Hm, w artykule o ŁTR, czytamy
"W zajezdni przy ul. Telefonicznej zarezerwowano już 30 autobusów do obsługi
komunikacji zastępczej."
A jednocześnie na stronie MPK jest ogłoszony przetarg na obsługę komunikacji
zastępczej. Czyżby z góry było wiadomo, kto wygra? Z drugiej strony tu ma być
30, a w przetargu jest 6.
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: ŁTR - autobusy zastępcze 02.07.07, 13:08
      z może przetarg jest po prostu na dodatkowe 6 autobusów bo MPK ze swoimi 30 nie
      wyrobi?
      • Gość: m Re: ŁTR - autobusy zastępcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:24
        przetarg na zastępcze ma 6 zadań - po 6 autobusów każde (5 jeżdzących i 1
        rezerwa)
        • Gość: lunch Re: ŁTR - autobusy zastępcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.07, 08:57
          No racja, ale to tym bardziej - skoro chwalą się, że te 30 autobusów już jest,
          to sugerowałoby przetarg ustawiony.
          • Gość: mig Re: ŁTR - autobusy zastępcze IP: *.widzew.net 03.07.07, 09:04
            Człowieku, przeczytaj lepiej dokładniej ogłoszenie o przetargu zanim zaczniesz
            bzdury wypisywać. Autobusy nie mogą być starsze niż 10 lat, a odstawione na
            Telefonicznej ikarusy mają od 17 do 21. Jest też jedno Volvo B10L 8-letnie.
          • Gość: Aleksej Re: ŁTR - autobusy zastępcze IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.07.07, 17:20
            No geniusz sie znalazl, MPK oglasze przetarg na komunikacje zastepcza aby
            wygralo go...MPK. Najpierw troszenke pomysl a potem pisz.

Aleksej
            • Gość: lunch Re: ŁTR - autobusy zastępcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.07, 11:32
              A bo ja wiem, jakie autobusy są tak odstawione? W artykule się chwalili,
              że "zarezerwowano 30 autobusów", a jednocześnie ogłaszają przetarg. Więc jest
              to niewątpliwie niespójne. Myślałem, że może się dogadali z jakimś panem
              Kaziem, a przetarg jest od lipy. Tymczasem wygląda na to, że im kierowców brak,
              ale jak przetarg nie wypali, to tabor jest i będą kombinować.
    • pawel-strzalka Re: ŁTR - autobusy zastępcze 04.07.07, 20:36
      dzisiaj na autobusach Bursiaka widziałem ogłoszenia, że szukają kierowców, więc
      możliwe że BK szykuje się do obsługi Zetek :>
    • Gość: Prof Re: ŁTR - autobusy zastępcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:22
      Na stronie MPK są już podane trasy objazdów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka