dzeki 11.02.02, 07:21 Kiedy i gdzie bezpiecznie kręcić wora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danone Re: Kręcenie wora 11.02.02, 22:37 dzeki napisał(a): > Kiedy i gdzie bezpiecznie kręcić wora Zawsze i wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kręcenie wora 11.02.02, 22:42 takiego fajnego posta jeszcze nie widziałem ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
#ariadna Re: Kręcenie wora 12.02.02, 02:06 hi-hi napisał(a): > takiego fajnego posta jeszcze nie widziałem > > ;-))) > > hi-hi > pzdr A ja widziałam. Twój na Erotyce :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#ariadna Re: Kręcenie wora 12.02.02, 02:00 dzeki napisał(a): > Kiedy i gdzie bezpiecznie kręcić wora Co to jest wór taki do kręcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: Kręcenie wora 12.02.02, 06:36 Regularna kręcenie wora odbywa się na Forum towarzyskie, jest tam "Towarzystwo Wzajemnego Kręcenia Wora" Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kręcenie wora 12.02.02, 07:25 #ariadna napisał(a): > dzeki napisał(a): > > > Kiedy i gdzie bezpiecznie kręcić wora > > Co to jest wór taki do kręcenia? --------------- zazwycz\aj robią to nastolatkowie nastolatką czasem robi się to w wojsku .. polega na tym że bierze się delikwetowi jego jajca (uwaga, ludzi o słabych nerwach nie czytać dalej) jak juz mamy te jajca (można przez spodnie) zaczynamy je obkręcać można kilka razy (sic) aż klient zacznie wyć z bólu najlepiej do momentu aż mu pękną kanaliki i żyłki wtedy koleś jes już bezpłodny ;-)) to wersja hard wersja zwyczajna to to samo tylko j jednym obkręceniem niektórzy znawcy stosują zwykłe sciskanie co jest bardzo prostackie i niewyrafinowane ;-))) hi-hi pzdr ps. a mówiłem że fajny (czytaj głupi) wątek ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: Kręcenie wora 12.02.02, 08:05 w nagrode za blyskotliwa wypowiedz dzis bedzie krecenie, specjalnie dla ciebja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric1 Re: Kręcenie wora IP: 159.107.90.* 12.02.02, 08:32 hej hej mysle ze naprawde macie cos z glowami i powinniscie isc do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariadna Re: Kręcenie wora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 09:55 Gość portalu: eric1 napisał(a): > hej hej > mysle ze naprawde macie cos z glowami i powinniscie isc do psychiatry taaaaaa widzę, ze weszłam w ten wątek nawalona chyba będąc czy co co ja tutaj robię ?! ano żegnam prędziutko Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kręcenie wora 12.02.02, 10:13 Gość portalu: ariadna napisał(a): > Gość portalu: eric1 napisał(a): > > > hej hej > > mysle ze naprawde macie cos z glowami i powinniscie isc do psychiatry > > taaaaaa > widzę, ze weszłam w ten wątek nawalona chyba będąc czy co > co ja tutaj robię ?! > ano żegnam prędziutko -------------- a szkoda bo to bardzo wazna kwestia w życiu narodów według statystyk WHO (św. org. zdr.) aż 78 % mężczyzn miało kręcone wory 89 % robiło kręcenie wora co więcej 45 % kobiet też miało kręcenie worw i aż 97 % kobiet kręciło wora !! (głównie przy lodach) hi-hi pzdr ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: Kręcenie wora IP: 10.10.6.* 12.02.02, 10:31 A jeden chinczyk po kreceniu wora zmienil nazwisko na: PĘ KLI MI JAJA Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kręcenie wora 12.02.02, 15:11 dzeki napisał(a): > Braaawo, brawo --------------- Bravo , bravo hi-hi pzdr (to jakaś moda ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti1 Re: Kręcenie wora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 16:18 Ludzie, co to do cholery jest? Jaja se wykręcacie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: Kręcenie wora z niespodzianką 13.02.02, 10:22 Jaka jest różnica między kręceniem wora, a zrobieniem komuś baranka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusy Re: Kręcenie wora z niespodzianką IP: *.pg.com 22.03.02, 12:12 A wiesz jak jest na Mnicha korzen w usta a skore na wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi@ Re: Kręcenie wora IP: *.du.onolab.com 23.03.02, 22:52 Jak pojdziesz do armi to Ci pokreca zobaczysz gdzie i jeszcze Ci zrobia Azje zobaczysz wiecej atrakcji bo krecenie wora to stare ! Odpowiedz Link Zgłoś