Gość: kubek Re: szeroka pochwa IP: 192.168.5.* 04.03.02, 11:09 Wyrażam opinię pozytywną. Szeroka, aby nie za szeroka. No tyle , żeby nie miała problemów z trzymaniem moczu... kubek&arapski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: szeroka pochwa IP: 212.244.188.* 04.03.02, 12:38 Gość portalu: kubek napisał(a): > Wyrażam opinię pozytywną. Szeroka, aby nie za szeroka. > No tyle , żeby nie miała problemów z trzymaniem moczu... > kubek&arapski ******************************* A sika sie pochwa? Ciekawa koncepcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re: szeroka pochwa IP: *.chello.pl 04.03.02, 23:05 no moze byc i szeroka pochwa, ale tak na prawde to ja wole kapelusz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: szeroka pochwa IP: *.enter.net 09.03.02, 04:30 Niestety jak powyzej Duza do roboty mala do pieszczoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: szeroka pochwa IP: *.antelope.dialup.pol.co.uk 18.03.02, 00:56 Ja mam szeroka pochwe i ciesze sie z tego, poniewaz zarowno Zdzisiek, Jarek, jak i Bartek moga ladowac jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: szeroka pochwa IP: *.polimex / 10.10.6.* 18.03.02, 09:23 Gość portalu: Maria napisał(a): > Ja mam szeroka pochwe i ciesze sie z tego, poniewaz zarowno Zdzisiek, Jarek, > jak i Bartek moga ladowac jednoczesnie. . . . . . k a n g u r z y c a ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: szeroka pochwa IP: *.gazeta.pl 18.03.02, 12:46 Mogą ładować ???? Chyba węgiel. Tylko ile go wejdzie? Tona? To już pochwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rycha Re: szeroka pochwa 19.03.02, 14:51 Ja tez mam ten problem, moj maz narzeka, ze tonie we mnie i nic nie czuje. Szczerze mowiac ja tez nic nie czuje. A przed urodzeniem dzieci bylo nam w lozku tak wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: szeroka pochwa IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 19.03.02, 14:55 Gość portalu: ROB napisał(a): > Mogą ładować ???? > Chyba węgiel. > Tylko ile go wejdzie? Tona? > To już pochwisko... ROB, nie nabijaj sie. Wszystkie kolezanki mi zazdroszcza, one tak nie moga, no najwyzej z dwoma facetami, ale drugi musi wchodzic w pupe, ja tego nie lubie. Czy wiesz jakie to uczucie miec w sobie 3 fiutki jednoczesnie? Tego nie da sie opisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: szeroka pochwa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:31 Gość portalu: Maria napisał(a): > Gość portalu: ROB napisał(a): > > > Mogą ładować ???? > > Chyba węgiel. > > Tylko ile go wejdzie? Tona? > > To już pochwisko... > > ROB, nie nabijaj sie. Wszystkie kolezanki mi zazdroszcza, one tak nie moga, no > najwyzej z dwoma facetami, ale drugi musi wchodzic w pupe, ja tego nie lubie. > Czy wiesz jakie to uczucie miec w sobie 3 fiutki jednoczesnie? Tego nie da sie > opisac. > A jaka pozycje stosujesz z tymi 3 fiutkami do 1 dziurki?? Opisz ja bo chce sie troche doksztalcic od kolezanki Z toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Sorry od koleznaki, ale nie z toronto IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: szeroka pochwa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:34 żeby jelita utrzymała Odpowiedz Link Zgłoś
feniks? Re: szeroka pochwa 25.03.02, 11:55 wybierasz się z miarką czy zprezezerwatywą w kieszeni na randke ? -:) Odpowiedz Link Zgłoś