Gość: lolek IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 09:53 Co sądzicie moje drogie Panie o depilacji całkowitej miejsc intymnych u Panów? Proszę o poważne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Pytanie do pań IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 10:51 Czy mogę liczyć na wypowiedzi Pań? Odpowiedz Link Zgłoś
mokra_cipa Re: Pytanie do pań 09.04.02, 10:40 Ogol sobie jaja wez wiaderko i spadaj do piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: Pytanie do pań IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 00:06 Facet ogolony na dole musiał pewnie złapać cóś nieprzyjemnego. Więc lepiej z daleka od takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ona12 Re: Pytanie do pań 10.04.02, 15:22 brrrrr !!!!!!!! Facet łysy też tam ? No nie, stanowczo protestuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: Pytanie do pań IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 04:48 Gość portalu: lolek napisał(a): > Co sądzicie moje drogie Panie o depilacji całkowitej miejsc intymnych u Panów? > Proszę o poważne odpowiedzi. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Uwazam,ze miejsce TAM wygolone dokladnie jest mile i delikatniejsze niz z wlosami,nie musimy pozniej wydlubywac sobie z zebow zagubione wloski....moj partner depiluje sie,poraz pierwszy ja Mu to zrobilam i od tamtej pory robi to systematycznie...nie krytykujcie zanim tego nie sprobujecie:))....zapewniam ,ze warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_ Re: Pytanie do pań 24.04.02, 03:14 Nie wiem, czemu wszyscy się tak oburzają depilacją panów. Moim zdaniem panowie powinni całkiem golić jądra, a resztę włosów przystrzyc. Wtedy wszystko wygląda estetycznie i apetycznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipis Re: Pytanie do pań IP: *.alstom.pl / 10.197.133.* 26.04.02, 15:19 Z goleniem to raczej ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Pytanie do pa? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.02, 16:47 mozna go ogolic ! jak nie chce stac to poco ma wygodnie lezec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Pytanie do pań IP: *.chello.pl 28.04.02, 21:31 Zdecydowanie powinni golić jądra. Moim zdaniem - ogolone dużo przyjemniej lizać i całować. Reszta powinna być tylko przystrzyżona. Odpowiedz Link Zgłoś