Dodaj do ulubionych

Mój brzuszek....

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 09:45
już się czuje dobrze
i ja również
dzień dobry Men-żczyzno:)
Obserwuj wątek
    • men_ Re:Brzuszek i główka 27.05.02, 09:53
      to kobieca wymówka :)
      dzień dobry

p.s.: chesz jakiś plotek na forum po tym wątku ?:))
      • Gość: oona Re:Brzuszek i główka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 09:59
        przecież tu nikt nie zagląda!.....

podtrułam sie lekko jogurtem,wyjaśnie
        mimo wszystko:)
        • men_ Re:Brzuszek i główka 27.05.02, 10:04
          a ja mleczkiem - tez wyjaśnię :)
          • Gość: oona Re:Brzuszek i główka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:06
            hę??nic nie mówiłeś??:)
            • men_ Re:Brzuszek i główka 27.05.02, 10:10
              Bo spozywałem je w jakiś dziwny sposób :))
              • Gość: oona Re:Brzuszek i główka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:12
                w ostatni weekend??:)
                • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 10:20
                  z kawką, albo z płatkami - dziwnie co ?:))
                  • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 11:42
                    przerażoona ?:))
                    • Gość: oona Re:No, w ostatni :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:57
                      pracowałam:(
                      i znów...:)
                      • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 11:58
                        Co znów ?
                        :))
                        • Gość: oona Re:No, w ostatni :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:05
                          znów pracuje
                          miało byc
                          ale juz mi sie odechciało:)
                          • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 12:07
                            Mnie tez na chwilę sie odechciało (pracy) - ale zaraz zmykam, bo mnie jakieś
                            kobity zaczepiają albo prowokuja na innym forum :(
                            • Gość: oona Re:No, w ostatni :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:39
                              biedactwo:(
                              :)
                              • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 12:41
                                No i nawet chcą Uneczce jakiś kąseczek podiwanić z całego mena :(
                                • Gość: oona Re:No, w ostatni :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:50
                                  a men nie ma nic przeciwko temu
                                  • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 12:59
                                    Yyyyyyyyyyyyyy ?:((
                                    To już zmykam :)*
                                    • Gość: oona Re:No, w ostatni :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:01
                                      skromny sie znalazł...
                                      • men_ Re:No, w ostatni :))))) 27.05.02, 13:02
                                        Eeeeeeeeeeee, no cio ???
                                        Juz siem poprawił :)
                                        • Gość: oona Re:No, w ostatni :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:04
                                          ble ble
                                          • men_ Re: IDE SE.... 27.05.02, 13:43
                                            Kurde, chcesz, żebym się udławił śniadankiem, albo brzuszek mnie rozbolał :(
                                            Ładne mi podziękowanie za wierność i oddanie :(
                                            :)))

• Gość: oona Re: IDE SE.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:45
                                              chyba nie
                                              ?
                                              • men_ Re: IDE SE....na pewno !!! 27.05.02, 13:51
                                                No ładne kwiatki :(

ble, ble :)
                                                • Gość: oona Re: IDE SE....na pewno !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:57
                                                  przepraszam:)
                                                  byłam zła,
                                                  ale juz jestem
                                                  niezła
                                                  nio?:)
                                                  • men_ Re: IDE SE....na pewno !!! 27.05.02, 15:17
                                                    "Niezła" to juz lepiej brzmi - ale cosik za skromnie, ja bym powiedział
                                                    więcej :))

• Gość: oona Re: IDE SE....na pewno !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:19
                                                    ależ nie rób mi reklamy
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re: IDE SE....na pewno !!! 27.05.02, 15:21
                                                    Przecież nie powiedziałem, w czym :)))

p.s.: ale ta 13.30 mi po główce jeszcze się pęta :(
                                                  • Gość: oona Re: IDE SE....na pewno !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:26
                                                    no to juz powiedziałeś
                                                    nie mówiąc:((((

nie masz o czym myslec,co?:)
                                                  • men_ Re: IDE SE....na pewno !!! 27.05.02, 15:33
                                                    No co ??? Wygląd, urok osobisty itede ..:))
                                                    A o czym Ty myslałaś i ewntualnie ci ciekawscy, co tutaj zajrzą ?:)

wszystko inne zeszło na drugi plan - próbuję wybic se to z główki

• Gość: oona Re: IDE SE....na pewno !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:42
                                                    że urokiem osobistym mogłabym zwalić nóg
                                                    słonia ,chciałeś powiedziec?:)

• mokra_cipa Re: IDE SE....na pewno !!! 27.05.02, 15:44
                                                    Ja jestem ciekawa, ale slonia zostawmy w spokoju.
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 15:53
                                                    te swoje metafory :)))

Gość portalu: oona napisał(a):

> że urokiem osobistym mogłabym zwalić nóg
                                                    > słonia ,chciałeś powiedziec?:)
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >

hm.........
                                                  • Gość: oona Re: Oj, masz Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:55
                                                    z nóg,miało być:)
                                                    to nie moje,zasłyszane:)

hm tak czy
                                                    hm nie?:)
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 15:57

> z nóg,miało być:)
                                                    > to nie moje,zasłyszane:)
                                                    cr,m !:)- ale to romantyczne :)))

>
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > hm tak czy
                                                    > hm nie?:)
                                                    tzn. w jakim temacie ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: Oj, masz Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:11
                                                    romantyzmu na erotycznym szukasz,
                                                    zagubiona duszyczko?:)
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 16:19
                                                    Eee, to taka nowa wersja romantyzmu - uniwersalna :))

szukam, ale tylko o jednej godzinie :))
                                                  • Gość: oona Re: Oj, masz Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:22
                                                    to ten "romantyzm-c.m."?:))

bo popadniesz w obsesję na punkcie godz.13,30:)
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 16:25

> to ten "romantyzm-c.m."?:))
                                                    yhm :))

>
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > bo popadniesz w obsesję na punkcie godz.13,30:)
                                                    Kiedys 13.0 kojarzyła sie z czymś miłym - można było sie napić od tej godziny :)
                                                    teraz będzie mi sie kojarzyła bardziej smutno :(

• Gość: oona Re: Oj, masz Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:28
                                                    ja też troche tesknie.....:))
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 16:30
                                                    To godz. 13. .. , czy do tego romantyzmu ?:))

• Gość: oona Re: Oj, masz Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:37
                                                    pudło,ani to ani to:)
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 16:41
                                                    No to nie wiem ??? za n ....ą ?:)

dobra już nie jestem zły, jestem niezły :)
                                                  • Gość: oona Re: Oj, masz Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:44
                                                    za m...ą chciałeś powiedziec?:)

ja tam będę dyskretniejsza:)
                                                  • men_ Re: Oj, masz Uneczko 27.05.02, 16:50
                                                    hm, nie: za n...ą za m.ą ?:)
                                                    Bierzesz mnei na ..?:))

z wyglądu było :)
    • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 09:24
      hmmm .., no dobra, dzień dobry :)
      • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 09:30
        dzień dobry:)
        • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 09:34
          esymysik dotarł ?:)))
          • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 09:36
            uhm
            • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 09:38
              yhm
              • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 09:40
                praca-opeer-błe:(
                • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 09:43
                  łapki nie pomogły ?
                  :(
                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 09:44
                    nie:)
                    • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 10:23
                      bo to była kobitka :)))
                      • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 11:01
                        może i była,
                        20 lat temu!!!!!!:(
                        :)))))
                        • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 12:17
                          niechcemisieniechcemisieniechcemisie
                          juz:(
                          • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 12:29
                            hmmmmmmmmmmmmmmmm - czego ?:(((((((((((((((((((
                            :))))
                            • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 13:19
                              nie pytaj czego
                              nawet niechcemisie
                              wymawiac tego słowa:)
                              • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 13:24
                                Yyyyyyyyyyyyyyyy ?:))
                                • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:13
                                  no,prawie zdazyłam:)
                                  • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 14:39
                                    juz o.k. - po problemie ?:)
                                    • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:44
                                      prawie,teraz ma miejsce lustracja,
                                      krzyku na razie nie słysze:)
                                      • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 16:30
                                        będzie jutro rano mój :)))

albo nie będzie :))
                                        • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 16:36
                                          że co??:)
                                          • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 16:39
                                            oj, zbyt skrótowo napisałem: będzie tez , albo nie bedzie mój krzyk :))
                                            • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 16:40
                                              :((
                                              zrozumiałam,że mój brzuszek jutro rano będzie Twój:)
                                              • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 16:44
                                                Nio chiba wiesz, co i za co ten ewentualny krzyk ?:))

p.s.: a ten brzuszek to tez, ale nie jutro rano :(
                                                • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 17:06
                                                  wiem:((

a po co Ci mój brzuszek??
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 17:09

> wiem:(( Yyyyyyyy ? - to może nie będę ?:))
                                                    > :)
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > a po co Ci mój brzuszek??
                                                    Nie powiem, coś mi rrrrrrrrromantrycznego w główce zaświtało :))

• Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 17:10
                                                    masz noc na przemyslenie:)

hmmmmm...:)
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek.... 28.05.02, 17:12

> masz noc na przemyslenie:)
                                                    No dobra, przemyslałem już - raz mogę iść na kompromis :))
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > hmmmmm...:)
                                                    yhm :)
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....Yyyyyyyyyyyyyyy ?:)) 29.05.02, 09:17
                                                    Już oki ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....Yyyyyyyyyyyyyyy ?:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 09:21
                                                    z czym?z pracą?ok:)
                                                    dzień dobry jeszcze raz
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....Yyyyyyyyyyyyyyy ?:)) 29.05.02, 09:27
                                                    :)))
                                                    To siem ja zaraz biore za pracę.
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....Yyyyyyyyyyyyyyy ?:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:17
                                                    bo za mnie to sie praca wzięła:((
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....Niedobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:28
                                                    ta Twoja praca :(
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....Niedobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:31
                                                    znów ma atak:((
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....Niedobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:37

> znów ma atak:((

praca, czy ten fragment "krzyczący" pracy ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....Niedobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:41
                                                    ten fragment
                                                    ale nie krzyczy na razie:)
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....Niedobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:44
                                                    to jak będzie krzyczący to powtarzaj sobie (w myslach ten 2-lterowy skrót, o
                                                    którym rano mówiłem - na temat tego krzyczącego fragmentu:))
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....Niedobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:47
                                                    :))ok:)
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....No dobra, to lecę 29.05.02, 10:59
                                                    się spakować, bo lecę dzisiaj słuzbowo zagramanicę :))

znikam chwilowo :)
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....No dobra, to lecę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 11:41
                                                    dowalili mi tyle pracy,ze umieram ze smiechu

...i czuje sie jak człowiek w kosmosie
                                                    widze nieskonczoność!:))))))
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....No dobra, to lecę 29.05.02, 12:38
                                                  • Gość: oona Re: Mój brzuszek....No dobra, to lecę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:56
                                                    no,jakąs jedną dziesieciotysieczną mam za sobą:)
                                                  • men_ Re: Mój brzuszek....Doooooooobra !!! 29.05.02, 15:10
                                                    starczy tej pracy na dzisiaj :))
    • men_czy_kitek Re: Mój brzuszek.... 29.05.02, 08:29
      Pindu, pindu
      Na szafot
      za zadrade
      pojdziecie
      • Gość: oona Re: Mój brzuszek.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 09:03
        zdradę czego?
      • men_ Re: Mój brzuszek.... 29.05.02, 09:28
        chwilowa alergia
    • men_ Re: Mój brzuszek.... 04.06.02, 09:39
      A teraz też ?:)

> już się czuje dobrze
      > i ja również
      > dzień dobry Men-żczyzno:)

• men_ Re: Mój brzuszek.... 06.06.02, 08:57
        ale pa będzie chiba bolała - za te naczynka !:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka