Dodaj do ulubionych

Cierpię na brak męskiego towarzystwa!

10.07.02, 14:22
Może znajdzie się jakiś przystojniak powyżej 26 roku życia z Wrocławia or
okolic, który wybierze się gdzieś ze mną w sobotę wieczór?
Obserwuj wątek
    • Gość: sedes Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: *.tele2.pl 10.07.02, 14:33
      to ja sedes, moze slyszalas o mnie jestem autorem pasjonujacego watku na tym
      forum pt "kupa", jestem bardzo interesujaca persona, potrafie zabawic rozmowa i
      nie tylko, aha i dla Ciebie moge nawet przyjechac do Wroclawia.

twoj sedes
    • Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 14:37
      Przystojniak na jedną noc?
      A na następną inny?
      A nie lepiej ktoś, kto ma również poukładane w głowie i na przykład na więcej niż
      jedna sobotnia noc?
      Może choć mniej przedmiotowe podejście :-))

SMI
      • 2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 14:57
        Gość portalu: SMI napisał(a):

> Przystojniak na jedną noc?
        > A na następną inny?
        > A nie lepiej ktoś, kto ma również poukładane w głowie i na przykład na więcej n
        > iż
        > jedna sobotnia noc?
        > Może choć mniej przedmiotowe podejście :-))

Drogi kolego wcale nie ma przedmiotowego podejścia, źle mnie zrozumiałeś. Jestem
        naprawdę bardzo poukładaną i odpowiedzialną dziewczynką.
        Pytasz:Na więcej niż jedną noc? To brzmi zachęcająco i prawdę mówiąc odpowiadało
        by mi to. Ale dlaczego zaraz noc?! A co z romantycznymi wieczorami? Tego mi
        właśnie teraz najbardziej brakuje.
        >
        > SMI

• Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:03
          Noc ... dlaczego noc kojarzy się wszystkim z ... ?

A może należałoby zwróćić uwagę również uwagę na inne przymioty, takie jak głos,
          spojrzenie, poruszane tematy, spacer, bliskość?

Przelotne znajomości są niczym kolekcjonowanie znaczków - zbieramy je, ale i tak
          tylko my mamy z nich pociechę.

Może powinno chodzić nie tylko o jedną sobotę, o jedną wędrówkę, o jeden gest, o
          jedno słowo?

SMI

• 2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 15:08

Jak to miło, że znalazł się ktoś, kto wie o co mi naprawdę chodzi.
            • Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:13
              Rozejrzyj się tylko :-))
              Takich osób, a nawet o niebo lepszych jest tysiące wokół Ciebie, ale kłopot tkwi
              w tym, że należy ich dostrzec. A żeby ich dostrzec trzeba się rozglądać :-))
              Z początkowej fascynacji powinna zrodzic się przyjaźń, z przyjaźni miłość, z
              miłości przywiązanie :-))
              Oczywiście można stosować inne praktyki, ale czy są one skuteczne?

A czego pragniesz?

SMI
              • 2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 15:21

Dużo ciepła, wsparcia duchowego, przyjaźni. A TY?
                • Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:24
                  Mówisz o sobie ... a co możesz zaoferowć? Relacje pomiędzy dwojgiem ludzi nie
                  opieraja sie raczej na braniu lecz na oferowaniu, dawaniu, ofiarowywaniu.

Egoistyczne podejście do tego zagadnienia nie jest zbyt dobrym stanowiskiem :-))

SMI
                  • 2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 15:28

Odpowiedziałam na zadane przez Ciebie pytanie. Skąd ten ton żądająco-pouczający?
                    Może Ty byś odpowiedział na moje pytanie?
                  • Gość: sedes Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: *.tele2.pl 10.07.02, 15:30
                    Ja jestem dobrym kandydatem, daje i biorem.
                    Nie jestem egoistom.
                    • Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 16:01
                      Słowa nie oddadzą tego, jaki jest człowiek. To jego czyny, postawa, gesty
                      pokazują jego wnętrze :-)) Chcesz poznać kogoś, czy kogoś wartosciowego? Chcesz
                      poznać kogoś, by go zaliczyć w poczet kolejnego zaliczonego, czy poznać kogoś, z
                      kim potencjalnie można będzie stworzyć coś wspaniałego?

Miłego popołudnia, uśmiechnij się :-))

SMI
                    • Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 16:02
                      poznać kogoś, by go zaliczyć w poczet kolejnego zaliczonego, czy poznać kogoś, z

SMI
                    • Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 16:02

SMI

SMI

SMI
                      • Gość: SMI Czy już ? IP: 217.96.19.* 11.07.02, 12:38
                        Czy już spotkałaś kogoś, przy kim możesz się realizować? Myślę, że Twoje
                        milczenie jest pozytywną odpowiedzią na postawione pytanie :-))

SMI
                        • Gość: sedes Re: Czy już ? IP: *.tele2.pl 11.07.02, 13:13
                          Pytanie retoryczne. Umowilem sie juz z cizią i było orgiastycznie.
                          • Gość: SMI Re: Czy już ? IP: 217.96.19.* 11.07.02, 13:24
                            Czyżbyś był jej rzecznikiem prasowym? @u nie potrafi się sama wypowiedzieć?

SMI
                            • 2u Re: Czy już ? 11.07.02, 14:09
                              Sedes, chyba to nie byłam ja. Ktoś musiał się podszyć. Ale wyobraźnię to ty masz.

A tak wracając do pytania kolegi SMI, to odpowiedź brzmi nie.
                              • Gość: SMI Druga połówka IP: 217.96.19.* 11.07.02, 15:28
                                Cierpliwości, ten ktoś czeka już może za rogiem ... Wystarczy tylko podejśc,
                                wystarczy tylko wyciągnąć dłoń :-))
                                Czasem ma się zbyt duze wymagania i można przeoczyć kogoś wartościowego :-))

Jaki masz kolor oczu?

SMI
                                • Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:37
                                  dwa bronzowe ślypka jak to sedes, sznowna cizia zaświadczy, że prześlyczne so.
                                  • Gość: SMI Re: Druga połówka IP: 217.96.19.* 11.07.02, 15:41
                                    2u, szkoda, że korzystasz z pomocy osób trzecich, by wyrazić swoje zadnie ...
                                    Mam nadzieję, że się mylę :-)))

Miłego popołudnia :-))

SMI
                                • 2u Re: Druga połówka 11.07.02, 15:40
                                  Brązowe, chwileczkę czy Ty przypadkiem nie pracujesz w pokoju obok?
                                  • Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:42
                                    To szanowna Pani powiedziala...
                                    • Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:46
                                      nie nudzi Cie moja droga ten mydlano-sentymentalny SMI, nie ma to jak rubaszny
                                      choć wygodny sedes???
                                      • 2u Re: Druga połówka 11.07.02, 15:52
                                        Wiesz, nie odpowiem Ci, bo nasz kolega usłyszy, a poza tym to runąłby cały mój
                                        misterny plan. Ale jakbyś zmienił "sedes" na coś przyjemniejszego, to kto wie?
                                        • Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:57
                                          Nie mogę zmienić "sedes", bo to symbol mojej niezależności i wolności, jak skóra
                                          wężowa Nicolasa Cage' a w "Wild at Heart". Wiem że jesteś w stanie zaakceptować
                                          mie jako sedesa, bo cóż jest bliższe naszym krągłościom każdego dnia jak nie
                                          sedes?
                                          • 2u Re: Druga połówka 11.07.02, 16:03
                                            Akceptuję to tylko ze względu na Nicolasa.
                                          • Gość: sedes question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:04
                                            Jakim sedesem mogę być dla Ciebie: chłodnym, wyniosłym i tajemniczym czy ciepłym,
                                            spoconym letnią upalną nocą????? bogaczem z blichtrem marmurów i błyszczącej
                                            metalowej biżuterii czy skomną poczciwiną przyozdobiona białym wytartym
                                            plastikiem?
                                            • 2u Re: question 2u. 11.07.02, 16:20
                                              Nie chcę nikomu mówić jaki ma być i co ma robić. Już raz coś takiego
                                              przećwiczyłam. A jaki Ty jesteś naprawdę (bez tej całej otoczki)? Nie potrafisz
                                              się określić? Grasz tak jak Cię poproszą?
                                              • Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:27
                                                jestem jak Woodi Allen z Zeliga, podobno widziano mnie w TV w towarzystwie
                                                Andrzeja Leppera, gdy stoję wśród górali, po minucie, jestem już w surducie i mam
                                                ciupaske,
                                                jak pojechalem do Afryki Północnej i kłociłem się na targu z Arabami w mig
                                                wyrosła mi broda, a moja skóra zrobiła się ciemna.

A tak na prawdę jestem jak arbuz i było tylko kilko dwie osoby w moim życiu,
                                                którym udało się dotrzeć do słodkiego, soczystego wnętrza :)
                                                • 2u Re: question 2u. 11.07.02, 16:44
                                                  Czy jeszcze zostało coś z tej słodkości?
                                                  • Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:53
                                                    jak wiesz arbuz to calkiem pokaznych rozmiarow owoc, naturalnie metafora.
                                                  • Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:55
                                                    A w ogóle to co TY jeszcze robisz przy kompie, Wrocław to przecież piękne miasto,
                                                    ile bym dał żeby teraz napić się w Spiżu na rynku, zimnego przenicznego piwa w
                                                    milym towarzystwie Wroclawianki....
                                                  • 2u Re: question 2u. 11.07.02, 17:05
                                                    Zaraz kończę i uciekam na Rynek, a tak na marginesie to oferowałeś się na
                                                    początku że możesz przyjechać do W-wia. Skąd jesteś?
                                                  • Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 17:14
                                                    2u napisała:

> Zaraz kończę i uciekam na Rynek, a tak na marginesie to oferowałeś się na
                                                    > początku że możesz przyjechać do W-wia. Skąd jesteś?

Mieszkam tam gdzie używa sie podobnego skrótu na nazwę miasta:) pozdrawiam, i
                                                    milego spaceru po malowniczym wroclawskim ryneczku.
                                                  • 2u Re: question 2u. 11.07.02, 17:16
                                                    Dzięki i do usłyszenia
                                                  • 2u Re: question 2u. 11.07.02, 16:56
                                                    Nie zgadzam się, wyhodowałam kiedys w ogródku i co?, maleństwo wyszło.
                                                  • Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 17:15
                                                    no tak male, ale moze cieszy :)))
                                                  • Gość: SMI 2u. IP: 217.96.19.* 12.07.02, 08:57
                                                    Witam Cię 2u :-))
                                                    Chyba jednak nie pracujemy obok siebie, żadna z moich koleżanek nie potrzebuje w
                                                    chwili obecnej nowego mężczyzny w swoim życiu, a ponadto po 16:00 nikt u mnie nie
                                                    pracuje :-))
                                                    Jeśli masz uknuty misterny plan, proszę nie wprowadzaj go w życie, ponieważ to
                                                    jest piękne, co jest naturalne, a nie zaplanowane :-)))
                                                    Jeżeli słowa nic dla Ciebie nie znaczą, to nie za bardzo mamy wspólne tematy ...
                                                    Zyczę Ci znalezienia Twojego mężczyzny, mężczyzny, który towarzyszyć Ci będzie w
                                                    najmilszych chwialch Twego życia :-))

Miłego dnia,
                                                    wspaniałego towarzystwa
                                                    i może, kto wie, romantycznego weekendu w czyiś mocnych ramionach :-))

SMI
                                                  • 2u Re: 2u. 12.07.02, 10:22
                                                    Witaj SMI,

Widzisz ja podobnie jak Ty jestem tego zdania, że to co naturalne i spontaniczne
                                                    jest najlepsze i najciekawsze. Ale wydaje mi się, że brakuje Ci trochę poczucia
                                                    humoru.
                                                  • Gość: SMI poczucie humoru IP: 217.96.19.* 12.07.02, 10:51
                                                    2u, poczucie humoru, to poczucie humoru ... Ale pewne rzeczy należy traktować w
                                                    miarę poważnie :-)) Nie o wszystkim powinno traktować się z ironią, głupią mina,
                                                    śmiechem ... Wtedy, kiedy potrzeba mam dużą dozę poczucia humoru. 2u, czy Ty
                                                    szukasz tylko dla zabawy, humoru i śmiechu? Chyba nie :-)) Uśmiechnij się :-))

SMI

P.S. Czy dziś równiż jesteś w pokoju obok? :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka