2u 10.07.02, 14:22 Może znajdzie się jakiś przystojniak powyżej 26 roku życia z Wrocławia or okolic, który wybierze się gdzieś ze mną w sobotę wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sedes Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: *.tele2.pl 10.07.02, 14:33 to ja sedes, moze slyszalas o mnie jestem autorem pasjonujacego watku na tym forum pt "kupa", jestem bardzo interesujaca persona, potrafie zabawic rozmowa i nie tylko, aha i dla Ciebie moge nawet przyjechac do Wroclawia. twoj sedes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 14:37 Przystojniak na jedną noc? A na następną inny? A nie lepiej ktoś, kto ma również poukładane w głowie i na przykład na więcej niż jedna sobotnia noc? Może choć mniej przedmiotowe podejście :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 14:57 Gość portalu: SMI napisał(a): > Przystojniak na jedną noc? > A na następną inny? > A nie lepiej ktoś, kto ma również poukładane w głowie i na przykład na więcej n > iż > jedna sobotnia noc? > Może choć mniej przedmiotowe podejście :-)) Drogi kolego wcale nie ma przedmiotowego podejścia, źle mnie zrozumiałeś. Jestem naprawdę bardzo poukładaną i odpowiedzialną dziewczynką. Pytasz:Na więcej niż jedną noc? To brzmi zachęcająco i prawdę mówiąc odpowiadało by mi to. Ale dlaczego zaraz noc?! A co z romantycznymi wieczorami? Tego mi właśnie teraz najbardziej brakuje. > > SMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:03 Noc ... dlaczego noc kojarzy się wszystkim z ... ? A może należałoby zwróćić uwagę również uwagę na inne przymioty, takie jak głos, spojrzenie, poruszane tematy, spacer, bliskość? Przelotne znajomości są niczym kolekcjonowanie znaczków - zbieramy je, ale i tak tylko my mamy z nich pociechę. Może powinno chodzić nie tylko o jedną sobotę, o jedną wędrówkę, o jeden gest, o jedno słowo? SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 15:08 Jak to miło, że znalazł się ktoś, kto wie o co mi naprawdę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:13 Rozejrzyj się tylko :-)) Takich osób, a nawet o niebo lepszych jest tysiące wokół Ciebie, ale kłopot tkwi w tym, że należy ich dostrzec. A żeby ich dostrzec trzeba się rozglądać :-)) Z początkowej fascynacji powinna zrodzic się przyjaźń, z przyjaźni miłość, z miłości przywiązanie :-)) Oczywiście można stosować inne praktyki, ale czy są one skuteczne? A czego pragniesz? SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 15:21 Dużo ciepła, wsparcia duchowego, przyjaźni. A TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:24 Mówisz o sobie ... a co możesz zaoferowć? Relacje pomiędzy dwojgiem ludzi nie opieraja sie raczej na braniu lecz na oferowaniu, dawaniu, ofiarowywaniu. Egoistyczne podejście do tego zagadnienia nie jest zbyt dobrym stanowiskiem :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! 10.07.02, 15:28 Odpowiedziałam na zadane przez Ciebie pytanie. Skąd ten ton żądająco-pouczający? Może Ty byś odpowiedział na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: *.tele2.pl 10.07.02, 15:30 Ja jestem dobrym kandydatem, daje i biorem. Nie jestem egoistom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 16:01 Słowa nie oddadzą tego, jaki jest człowiek. To jego czyny, postawa, gesty pokazują jego wnętrze :-)) Chcesz poznać kogoś, czy kogoś wartosciowego? Chcesz poznać kogoś, by go zaliczyć w poczet kolejnego zaliczonego, czy poznać kogoś, z kim potencjalnie można będzie stworzyć coś wspaniałego? Miłego popołudnia, uśmiechnij się :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 16:02 Słowa nie oddadzą tego, jaki jest człowiek. To jego czyny, postawa, gesty pokazują jego wnętrze :-)) Chcesz poznać kogoś, czy kogoś wartosciowego? Chcesz poznać kogoś, by go zaliczyć w poczet kolejnego zaliczonego, czy poznać kogoś, z kim potencjalnie można będzie stworzyć coś wspaniałego? Miłego popołudnia, uśmiechnij się :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Cierpię na brak męskiego towarzystwa! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 16:02 Słowa nie oddadzą tego, jaki jest człowiek. To jego czyny, postawa, gesty pokazują jego wnętrze :-)) Chcesz poznać kogoś, czy kogoś wartosciowego? Chcesz poznać kogoś, by go zaliczyć w poczet kolejnego zaliczonego, czy poznać kogoś, z kim potencjalnie można będzie stworzyć coś wspaniałego? Miłego popołudnia, uśmiechnij się :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Czy już ? IP: 217.96.19.* 11.07.02, 12:38 Czy już spotkałaś kogoś, przy kim możesz się realizować? Myślę, że Twoje milczenie jest pozytywną odpowiedzią na postawione pytanie :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: Czy już ? IP: *.tele2.pl 11.07.02, 13:13 Pytanie retoryczne. Umowilem sie juz z cizią i było orgiastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Czy już ? IP: 217.96.19.* 11.07.02, 13:24 Czyżbyś był jej rzecznikiem prasowym? @u nie potrafi się sama wypowiedzieć? SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Czy już ? 11.07.02, 14:09 Sedes, chyba to nie byłam ja. Ktoś musiał się podszyć. Ale wyobraźnię to ty masz. A tak wracając do pytania kolegi SMI, to odpowiedź brzmi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Druga połówka IP: 217.96.19.* 11.07.02, 15:28 Cierpliwości, ten ktoś czeka już może za rogiem ... Wystarczy tylko podejśc, wystarczy tylko wyciągnąć dłoń :-)) Czasem ma się zbyt duze wymagania i można przeoczyć kogoś wartościowego :-)) Jaki masz kolor oczu? SMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:37 dwa bronzowe ślypka jak to sedes, sznowna cizia zaświadczy, że prześlyczne so. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: Druga połówka IP: 217.96.19.* 11.07.02, 15:41 2u, szkoda, że korzystasz z pomocy osób trzecich, by wyrazić swoje zadnie ... Mam nadzieję, że się mylę :-))) Miłego popołudnia :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Druga połówka 11.07.02, 15:40 Brązowe, chwileczkę czy Ty przypadkiem nie pracujesz w pokoju obok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:42 To szanowna Pani powiedziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:46 nie nudzi Cie moja droga ten mydlano-sentymentalny SMI, nie ma to jak rubaszny choć wygodny sedes??? Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: Druga połówka 11.07.02, 15:52 Wiesz, nie odpowiem Ci, bo nasz kolega usłyszy, a poza tym to runąłby cały mój misterny plan. Ale jakbyś zmienił "sedes" na coś przyjemniejszego, to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: Druga połówka IP: *.tele2.pl 11.07.02, 15:57 Nie mogę zmienić "sedes", bo to symbol mojej niezależności i wolności, jak skóra wężowa Nicolasa Cage' a w "Wild at Heart". Wiem że jesteś w stanie zaakceptować mie jako sedesa, bo cóż jest bliższe naszym krągłościom każdego dnia jak nie sedes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:04 Jakim sedesem mogę być dla Ciebie: chłodnym, wyniosłym i tajemniczym czy ciepłym, spoconym letnią upalną nocą????? bogaczem z blichtrem marmurów i błyszczącej metalowej biżuterii czy skomną poczciwiną przyozdobiona białym wytartym plastikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: question 2u. 11.07.02, 16:20 Nie chcę nikomu mówić jaki ma być i co ma robić. Już raz coś takiego przećwiczyłam. A jaki Ty jesteś naprawdę (bez tej całej otoczki)? Nie potrafisz się określić? Grasz tak jak Cię poproszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:27 jestem jak Woodi Allen z Zeliga, podobno widziano mnie w TV w towarzystwie Andrzeja Leppera, gdy stoję wśród górali, po minucie, jestem już w surducie i mam ciupaske, jak pojechalem do Afryki Północnej i kłociłem się na targu z Arabami w mig wyrosła mi broda, a moja skóra zrobiła się ciemna. A tak na prawdę jestem jak arbuz i było tylko kilko dwie osoby w moim życiu, którym udało się dotrzeć do słodkiego, soczystego wnętrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:53 jak wiesz arbuz to calkiem pokaznych rozmiarow owoc, naturalnie metafora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 16:55 A w ogóle to co TY jeszcze robisz przy kompie, Wrocław to przecież piękne miasto, ile bym dał żeby teraz napić się w Spiżu na rynku, zimnego przenicznego piwa w milym towarzystwie Wroclawianki.... Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: question 2u. 11.07.02, 17:05 Zaraz kończę i uciekam na Rynek, a tak na marginesie to oferowałeś się na początku że możesz przyjechać do W-wia. Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 17:14 2u napisała: > Zaraz kończę i uciekam na Rynek, a tak na marginesie to oferowałeś się na > początku że możesz przyjechać do W-wia. Skąd jesteś? Mieszkam tam gdzie używa sie podobnego skrótu na nazwę miasta:) pozdrawiam, i milego spaceru po malowniczym wroclawskim ryneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: question 2u. 11.07.02, 16:56 Nie zgadzam się, wyhodowałam kiedys w ogródku i co?, maleństwo wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedes Re: question 2u. IP: *.tele2.pl 11.07.02, 17:15 no tak male, ale moze cieszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI 2u. IP: 217.96.19.* 12.07.02, 08:57 Witam Cię 2u :-)) Chyba jednak nie pracujemy obok siebie, żadna z moich koleżanek nie potrzebuje w chwili obecnej nowego mężczyzny w swoim życiu, a ponadto po 16:00 nikt u mnie nie pracuje :-)) Jeśli masz uknuty misterny plan, proszę nie wprowadzaj go w życie, ponieważ to jest piękne, co jest naturalne, a nie zaplanowane :-))) Jeżeli słowa nic dla Ciebie nie znaczą, to nie za bardzo mamy wspólne tematy ... Zyczę Ci znalezienia Twojego mężczyzny, mężczyzny, który towarzyszyć Ci będzie w najmilszych chwialch Twego życia :-)) Miłego dnia, wspaniałego towarzystwa i może, kto wie, romantycznego weekendu w czyiś mocnych ramionach :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
2u Re: 2u. 12.07.02, 10:22 Witaj SMI, Widzisz ja podobnie jak Ty jestem tego zdania, że to co naturalne i spontaniczne jest najlepsze i najciekawsze. Ale wydaje mi się, że brakuje Ci trochę poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI poczucie humoru IP: 217.96.19.* 12.07.02, 10:51 2u, poczucie humoru, to poczucie humoru ... Ale pewne rzeczy należy traktować w miarę poważnie :-)) Nie o wszystkim powinno traktować się z ironią, głupią mina, śmiechem ... Wtedy, kiedy potrzeba mam dużą dozę poczucia humoru. 2u, czy Ty szukasz tylko dla zabawy, humoru i śmiechu? Chyba nie :-)) Uśmiechnij się :-)) SMI P.S. Czy dziś równiż jesteś w pokoju obok? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś