Gość: miski Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.acn.pl / 10.129.137.* 26.04.02, 14:34 no coz przegladajac liste nie mozemy dodac czegos nowego, ale opowiemy taka historie niby banal: stojaca winda miedzy pietrami w Hotelu Mercury (trzymajmy sie tej wersji) i parka. po polgodzinie winda rusza i zjezdza na parter. parka wysiada i zostaje przywitana przez portiera milym usmiechem i komentarzem> na pytanie :o co chodzi. Portier odpowiada: kamery..... teraz wiemy dlaczego nie wlaczyl alarmu.... Portier do dzisiejszego dnia sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 153.51.21.* 01.05.02, 07:30 Plaza Samochod Biuro Lasek Park Basen w pokoju z tescimi (chyba spali) Ale najlepsze to z dziewczyna w jej dzien slubu - ze mna rano a pozniej miala noc poslubna to bylo cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.05.02, 14:18 Obrzydliwy sracz na II piętrze Wydziału Mikrobiologii Uniwersytetu Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L€€_$HY Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 195.205.248.* 06.06.02, 08:47 1. Fotel i stol w pokoju mojej szefowej 2. Knajpa w sredniowiecznej baszcie: 2.1 Petting, oral i lekkie S-M (swieczka, goracy wosk) w salce knajpianej, zostalismy nakryci przez jakas inna parke ;)) 2.2 Z inna kolezanka - na szczycie baszty w bialy dzien - petting, oralek. Ladny widoczek na stare miasto ;)) 3. Sypialny Szczecin - Przemysl 4. Czytelnia biblioteki pedagogicznej - ostry petting 5. Samochod - wielokrotnie; raz okazalo sie, ze zaparkowalismy pod czyims domem (ktos nas obserwowal z okna), innym razem zaczelo dobijac sie dwoch zuli w parku - wialem ladny kawalek ulica, calkiem goly, ale przepisowo zapiety pasami! :))) 6. Schody na zapleczu klubu studenckiego 7. Lasy, pola, laki, plaze... - full 8. Puby, kawiarenki - petting, pare razy oralki :) Jak sobie cos przypomne, to dopisze :) L€€_$HY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L€€_$HY Ania - moj najwiekszy przeboj :) IP: 195.205.248.* 06.06.02, 09:00 Gość portalu: L€€_$HY napisał(a): > Jak sobie cos przypomne, to dopisze :) > > L€€_$HY No i przypomnialem sobie :) 9. Strych zakladu produkujacego meble ogrodowe, przy dzwiekach pilarek i szlifierek, na stosie wiorow, z corka wlasciciela tegoz zakladu :) Kiedy wlasnie konczylismy, weszlo dwoch pracownikow, powiedzieli "Ups, przepraszamy, pani Aniu" i sobie poszli! :) 10. Oralek w moim wykonaniu w kruchcie kosciola farnego w Slawnie; byl to pierwszy raz tego rodzaju ww. Ani :) 11. Muzeum Okregowe w Slupsku - petting (tez Ania) 12. Petting na tylnym siedzeniu samochodu, w trakcie jazdy, za plecami kierujacego taty Ani ;)))) To chyba moj najwiekszy przeboj! :)))) L€€_$HY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L€€_$HY Re: Ania - moj najwiekszy przeboj :) IP: 195.205.248.* 06.06.02, 09:03 I jeszcze cos: 13. Ostry petting na poniemieckim nagrobku, Cmentarz Centralny w Szczecinie ok godz. 16:00, ze wspomniana Ania. Skonczyloby sie pelnym stosunkiem, ale przeszkodzily nam potworne chmary komarow. Nawiasem mowiac spora czesc przygod z Ania miala miejsce, gdy byla jeszcze dizewica :) L€€_$HY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.cable.mindspring.com 13.06.02, 01:11 Ja natomiast kochalem sie na 98 pietrze WTC. Nie bylo to co prawda jakies bardzo odlotowe, gdyz nie obawialismy sie ze ktos nadejdzie, ale przynajmniej, w zwiazku nastepnymi wydarzeniami, okazal sie to historyczny sex :)). Pozatam kto z forumowiczow kocha sie na "wyzszym" poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyny Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 217.96.29.* 18.06.02, 15:14 Na wartowni na Obozie harcerskim Wartownia była nad bramą wjazdową na wysokości około 5 metrów, bo pociąg to banał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 14:24 było to podczas ostatniej pełni: 23 zero zero trawnik wokół blokowisk mieliśmy widownię, o której oczywiście nie wiedzieliśmy........ale odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 04.07.02, 15:01 TRAMWAJ!!!HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxs Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 00:14 Ok Watek dobry Moze nie spektakularne ale, milo powspominac Wiec: 1. On byl juniorem wielkiej piekarni chlebow I chcial sie strasznie pochwalic co on tak calym dniem manageruje I zrobil mi pokaz po fabryce, kiedy doszlismy do po hali produkcyjnej, a bylo to w piatek wieczorem bylam juz tak strasznie napalona na niego (byl slodki! Wysoki, muskularny, mlody hmm) wiec zaczelam akcje wiedzac ze sie nie oprze (mial 27 lat ! Slodkie nie?) Tylko jak bylismy w pelnym toku na tasmie miedzy koszykami na chleby weszli piekarze na szychte nocna, chcial sie zerwac ale go przytrzymalam – konsternacja po obu stronach trwala chwilke, po czym pracownicy wyszli !!! a ja go dokonczylam. Biedny chlopak chyba pare dni chodzil do firmy z czerwonymi uszami! 2. wpadlam do niego (on byl starszy ode mnie) miedzy dwoma konferencjami, zostalismy w Sali konferencyjnej, a bylo troche czasu wiec zaczelismy z blow- job ale ze mnie to rozpalilo przenislismy sie na stol konferencyjny (cos 4x2,5 metra) on spodnie do kolan, na dole, ja z rozpieta bluzka, spodnica gdzies w talii, na nim. I cos sie nam pomylilo, bo nagle stoi cala ekipa na nastepna konferencje w drzwiach. Tez konsternacja, wyszli drzwi zamkneli, ale tego nie dokonczylismy, bo zaczelismy sie tak smiac, ze juz nic nie szlo…. 3. w korku (!) na autostradzie ja jemu blow-job, a facet w samochodzie obok nas tak sie zagapil, ze wlechal na ciezarowke przed swoim autem (jak przyjechala policja chyba glupio sie tlumaczyl…) my stop-and-go’owalismy sie dalej 4. ale najwiekszy dreszczyk byl kiedy mialam 15 lat przed lekjami religii w sionce parafii. Koledzy wrzucili nas I zamkneli drzwi od zewnatrz. Thrill polegal na tym, ze musilesmy sie w ZUPELNEJ ciemnosi dostac do siebie I nic innego z moich memories nie przyprawia mi wiecej dreszczyku kiedy sobie przpomne te delikatne niesmiale dotyki w ciemnosci…… hmmmm koncze za dobrze mi sie powspominalo!!! Zycze wam przyjemnej nocy i dnia!!! Pa xxxs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: 157.25.178.* 11.07.02, 14:37 Pociag relacji Amsterdam - Berlin. Jak juz zchodzilam z niego wszedl niemiecki konduktor. Skrzypiace lózko pietrowe - my na dole w schronisku podczas wycieczki z jego rodzina. Samochód na parkingu przy ruchliwej ulicy. Ale to Madryt, wiec normalka. Kamienne falochrony w porcie w Barcelonie. Podloga w moim pokoju, cala rodzina w domu, male mieszkanie. Poza tym las wiele razy, budka na narzedzia na dzialce rodziców, plaza, morze, no a teraz glownie w domu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.lot.pl 13.07.02, 23:21 Gość portalu: Again napisał(a): > Pochwalcie sie, jezeli macie czym. Podzielcie sie swoimi wrazeniami, opiszcie > okolicznosci. Moze ktos tez by sprobowal, ale brak mu pomyslu. > Dla mnie bylo to szczere, odkryte pole na peryferiach niewielkiego miasta, > gdzie spacerowala masa ludzi. Wydaje sie, ze nikt nie zauwazyl (lub nie chcial > zauwazyc). Oczywiscie staralismy sie byc dyskretni. > Nie jest to jakies specjalnie oryginalne miejsce, ale moze Wy zrobiliscie cos > naprawde odjechanego. > > share your memories > Again Proponuje przedzial w pociagu na trasie Krakow - Radom, pyszny ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: 212.160.87.* 26.07.02, 14:57 Na baszcie , na Zamku w Malborku ( nie mozna tam było wchodzic ). Nakrył Nas Kustosz. Było śmiesznie....... a jaki widok z wieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: 212.160.87.* 26.07.02, 14:57 Na baszcie , na Zamku w Malborku ( nie mozna tam było wchodzic ). Nakrył Nas Kustosz. Było śmiesznie....... a jaki widok z wieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalistka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 21.08.02, 01:04 na samej gorze dostrzegalni przeciwpozarowej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś