Dodaj do ulubionych

NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX!

• Gość: Mia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:45
      NA antresoli we własnym mieszkaniu... antresola absolutnie otwarta, na dole
      drugie łóżku,w nim nasz wspólny przyjaciel, z którym nie przerwaliśmy rozmowy.
      O kinach, autobusach, basenach i innych takich nie wspominam, bo jak widzę to
      norma. No, no... a hotelowy dach już był? Hotel najniższy w okolicy... :-)
      • super-mario Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 30.10.01, 18:23
        w bagażniku dużego fiata, podróż na trasie 20 km, czyli ok. 15 minut. Trochę ciasno i trzęsło, ale pełen
        odlot!!!
        • Gość: Hermasze Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:48
          Na orbicie z bratem Rosjaninem w ciasnej kabinie statku kosmicznego. Jestem
          jedynym Polakiem, ktory tego dokonal. To byl anal-oral w jednym. Brak
          grawitacji dodatkowo mnie dopingowal, sperma fruwala w powietrzu.
        • Gość: Stas Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:50
          Z Nel i Kalim na grzbiecie slonia. Saba sie przygladala. Wiec bylo
          pedofilistyczno - miedzykulturowo. Slonce grzalo jak cholera, Mahdi na karku,
          przerabane. Polecam (szczegolnie jak pies patrzy).
        • Gość: Lenin Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:52
          Z p. Krupska pieknie nam sie udawalo! Powiewajace sztandary Rewolucji, tlumy na
          ulicach, a my z zaciszu kremlowskiego gabinetu. Tylko glupio mi na poczatku
          bylo w tych poczochach, ale przeciez to byt okresla swiadomosc, wiec
          przyzwyczailem sie, ze moje drugie ja to Nina.
        • Gość: Krecik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:54
          z moja samiczka na srodku autostrady! Teraz juz wiecie drogie dzieci dlaczego
          caly czas krzycze "Jo!" - nerwica na tle seksualnym.
        • Gość: Lepper Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:58
          Z zonka na plugu po zniwach. Niestety komornik nadszedl, wiec byl to stosunek
          przerywany. Musialem zrobic przerwe, coby go z widlami pogonic, slugusa
          jednego! Po powrocie do zonki znowu, ale juz musialem walnac orala, bo z nerwow
          Wacek smutno spucil glowe. Ciezko jest byc chlopem w kapitalizmie.
          BALCEROWICZ MUSI ODEJSC!
    • Gość: pepe Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 01:26
      to było na łóżku jej starych...perwersja nie..?
      • Gość: ssss Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.*.*.* 31.10.01, 15:17
        W hotelowyn basenie - miłość francuska ;-)
        Nieźle było jak weszli inni goście, mieli nizłe miny ;-)
    • crapachino Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 31.10.01, 15:38
      1. To było niezwykłe - automat do robienia zdjęć na stacji monachijskiego
      metra, wiecie, taki z zasłonką, wypluwający cztery odbitki. Kiedyśmy wyszli,
      okazało się, że ustawiła się 3-osobowa kolejka.

2. Winda w bloku, w którym wówczas mieszkałem. Wcisnąłem co prawda guzik STOP,
      lecz był to tak staromodny model, że w pewnej chwili ktoś nas ściągnął na
      parter. Potem ten ktoś wybrał schody:)))

3. I pociągi, pociągi... Przedziały zwykłe i sypialne, z ludźmi i bez, a nawet
      toalety, oczywiście jak było czysto (a bywa:)))

4. Trzy godziny (!) w zimie w maluchu 126p. Nie było łatwo:)))

5. I jeszcze jedno - z moją ówczesną kobietą na mieliźnie na środku Narwi -
      widok z brzegu musiał być niesamowity. Z mielizny zresztą był taki:)))
      • Gość: Gnojarek na kupie gowna IP: *.piekary.oho.com.pl 31.10.01, 15:58
        W ciekawym miejscu:
        pchajac swoja gowniana kulke jak co dzien spotkalem interesujaca pania
        Gnojarkowa i zrobilismy to na szczycie mojej gownianej kulki.

A tak powaznie, to ten watek jest juz tak nudny, ze czas zaczac robic sobie
        jaja z Was, drodzy liderzy seksu.
      • Gość: Kawa Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 217.97.160.* 17.11.01, 02:20
        U mnie w pokoju. Za sciana moi rodzice ogladaja telewizje. Prezerwatywy
        pozyczylismy od mojego ojca.
        • Gość: shizka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.10.2.* 04.12.01, 15:07
          Nie, no gratuluje. Przesada !!!
    • Gość: saint Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.fl.us.prserv.net 03.11.01, 23:10
      w samolocie ze stewardessa, to byl lot z Miami do Oklahomy
    • Gość: F Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.77.49.* 09.11.01, 12:39
      O godzinie 12.00 na skrzyżowaniu Al.Jerozolimskie-Marszałkowska.
    • jerzy.buzek to i tak nic! 13.11.01, 03:05
      Z zona Ludgarda podczas wizyty Dablju Busha. Zaraz za wozem transmisyjnym TVNu.
      • Gość: kirikiri Re: to i tak nic! IP: *.pl 13.11.01, 21:13
        w kinie za tylnymi siedzeniami
        w łazience burgerkinga
        w basenie na Inflanckiej
        w zbożu na Kabatach
        w parku
        na ławce
        • Gość: lodziara Re: to i tak nic! IP: *.chello.pl 14.11.01, 16:23
          Gość portalu: kirikiri napisał(a):

> w kinie za tylnymi siedzeniami
          > w łazience burgerkinga
          > w basenie na Inflanckiej
          > w zbożu na Kabatach
          > w parku
          > na ławce
          Aha,to już wiem kim jesteś .Widziałam Was na Inflanckiej:)))))
    • Gość: Tomek36 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 15:22
      -mój pierwszy raz: wagon sypialny pociągu relacji Gdynia-Kraków, dziewczyna
      miała 16 lat, po powrocie opisała szczegółowo całość w swoim pamiętniku,
      następnego dnia znalazła go jej mama
      -w pustym wagonie na bocznicy kolejowej, aresztowni w trakcie przez SOK-istów
      do wyjaśnienia, z zarzutem dewastacji mienia
      -w życie w czasie postoju pieszej pielgrzymki z Gdańska do Częstochowy, po 450
      km marszu (przyłapani przez księdza, deportacja do domu)
      -w rzeźni Gdynia-Kraków, za komuny, pełno ludzi, w cuchnącej toalecie
      -o mało co na cmentarzu o północy (byliśmy nago, mielismy na sobie tylko długie
      swetry), ale spenialiśmy, że jak nas złapią, wsadzą nas do pierdla pod zarzutem
      np. satanistycznych praktyk
      -parę innych bardziej banalnych miejsc
    • Gość: ani Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.130.129.* 14.11.01, 16:31
      1sala kinowa pelna ludzi,oral dla mnie , konczymy poza sala
      2dwukrotnie w pociagu
      3oral dla mojego meza ktory prowadzil samochod
      4w pokoju obok sympatyczna konwersacja moich i mojego jeszgze wowczas przyszlego
      meza[slub nazajutrz]rodzicow,a my ostra jazda przy otwartych drzwiach
      • Gość: txt Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 09:11
        na stacji benzynowej Shella w toalecie - było miło
        Moi znajomi obok w kabinie
        Też im się widocznie chciało

tylne siedzenia mercedesa - dziewczyny jest naprawdę dużo miejca
        Pozdrawiam
        • Gość: Uczen Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 9.67.96.* 16.11.01, 09:42
          Na hali Huty w wielkim, wygaslym juz piecu. Bylo ciasno i brudno, ale bylo to
          jedyne mozliwe miejsce na to. Po wyjsciu bylismy cali z sadzy i olowiu. Ale nie
          polecam tego gdyz moja dziewczyna ostatniu skarzy sie ze jej sie od tego olowiu
          zabki ruszaja.
          • Gość: Beavis Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 21:11
            Wpizdu...
            • Gość: mikero Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:56
              1)na keji w Sztynorcie (każdy żeglarz zna to miejsce) by nie było w tym nic
              dziwnego tylko ż e obudziliśmy się jak było już widno a wokół nas mnóstwo ludzi
              kszątających się po keji.
              2)Przystanek autobusowy godz 6 rano (trasa łazienkowska)
    • Gość: ludzik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 195.117.130.* 26.11.01, 20:00
      Szkolna lawka w Barcelonie w nocy z 31 grudnia 2000 na 1 stycznia 2001. Na
      Europejskich Spotkaniach Mlodych. Milenijna noc...
      • nasionko Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 26.11.01, 21:52
        Na latarni morskiej w Sopocie
        • Gość: melody Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.0.4.* 27.11.01, 17:57
          szatnia szkolna
          • Gość: piasia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.*.*.* 29.11.01, 08:54
            - na stole mikserskim w studiu nagrań
            - na podłodze w klubie osiedlowym - za ścianą trwały imieniny, na podłodze
            leżała potwornie zapiaszczona wykładzina, rany na plecach leczyłam przez miesiąc
            - w mieszkaniu z 74-letnią ciotką, wchodzącą i wychodzącą z pokoju, a to po
            herbatę, a to po papieroska, a to po to, a to po tamto.... a my na siedząco...
            To był stosunek wielokrotnie przerywany przez osobę nie biorącą w nim udziału ;-
            )
            - nocą na ławeczce na osiedlu
            - pod drzewem w parku koło szpitala
            - w składziku w szatni szkoły podstawowej
            Teraz robimy to w łóżku... trochę jest nudno...

• yak-ona Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 30.11.01, 20:15
              -w bibliotece uniwersyteckiej we wrocku pomiedzy katalogami...a potem w kiblu!
              -przedzial sypialny relacji wawa-wilno ( dluuuuuuga droga)
              -basen hotelowy- jak wszyscy chyba tutaj
              -autobus PKS -tylne siedzenie-oral
              -garaz taty

lozko jest nudne...
      • ankiel Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 12.12.01, 17:03
        Plaża w Hiszpani i to chyba nic specjalnego ale po wszystkim tzn. tuz po ucieła
        mnie holernie mocno jakaś mucha albo inny owad i to w sam koniec
        mojego "ptaszka". W tym momencie z bólu i zdziwienia chciałem pobiec czym
        prędzej do wody aby ugasić ból ale po przebiegnięciu 10-20 metrów zdałem sobie
        sprawę że piasek jest tak nagrzany że niedam rady przebiec jeszcze tych 30
        metrów do morza a i wrócić będzie ciężko ( poza tym byłem nagi ze sterczaca
        częścią ciała a wokoło było trochę ludzi. Zmusiłem się więc i dobiegłem do
        utęsknionej wody i za nurzyłem "niunie w lagunie" ale długo leczyłem oparzenia
        stóp oraz powiększonego do niebywałych rozmiarów "fifka" który bolał jak
        cholera. Poza tym były jeszcze : autobus pełen ludzi w tym dewotek na
        pielgrzymce i "oral z moją dziewczyna - teraz żona. , jasek - niby normalne ale
        przygladał nam się mały jelonek i zupełnie się nie płoszył naszymi odgłosami-
        bo to chyba sama natura- no nie!!!
      • Gość: Ka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.02, 15:14
        Cóż to chyba was widziałam :)
    • Gość: xxx Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 212.160.230.* 01.12.01, 13:07
      na torach kolejowych
      • Gość: Alpetrus Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.3.1.* 03.12.01, 01:33
        1)W pokoju w akademiku trzyosobowym, gdzie akurat bylo 5 osob. Trzy osoby
        najprawdopodobniej spaly :))
        2)W Krynicy Górskiej na Gorze Parkowej.
    • Gość: Czara Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 01.12.01, 21:39
      na tosterze firmy Watson (bez gwarancji)
      • tassman NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... 03.12.01, 07:34
        1. na cmentarzu w dopiero co wykopanej trumnie...
        2. w tramwaju o 16.30 w Al.jerozolimskich - tuz obok kierowcy....w trakcie
        szarpali nas kanarzy domagajac sie biletów, ale ich pognalismy....
        3. na weselu kumpla -przy wszystkich......zaraz przed orkiestrą
        4. w kosciele na Pasterce -na drzwiach od zakrystii
        5. w ciemnej piwnicy, zero swiatła, moja dziewczyna w trakcie siadła na pułapce
        na szczury i obcięło jej kawał półdupka...ale nic to kontynuowalismy dalej...
        6. na Centralnym w kolejce po bilety....
        7. w domu Big Brothera....
        8. w hipermarkecie Carrefour na chłodni na jogurtach....
        9. w trakcie egzaminu dyplomowego na studiach - chyba sie nie liczy bo to był
        tylko oral (pod stołem siedziała moja dziewczyna)....
        10. w samolocie porwanym przez terrorystów Mohameda Atty zaraz przed
        rozwaleniem się o WTC...w ostatniej chwili się spusciłem....po linie na
        Manhattan.

Do you want more?
        Tass

• Gość: Shizka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... IP: 10.10.2.* 04.12.01, 15:25
          witam
          ja z kolei:
          1. W Etiopi na misji przy wizycie w jedej z wiosek
          2. Na polanie w Hollywood, akurat kręcony byl jakieś 30 m od nas film "
          3. W kolejce w sklepie mięsnym, stalismy po wyroby krakowskie
          4. W holu w Ministerstwie Zdrowia
          • Gość: knockou Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... IP: 19.170.210.* 04.12.01, 16:42
            generalnie jestem chyba dosc tolerancyjny, ale ten watek jest wyjatkowo
            kretynski. wiec:

1. w masie waty szklanej, to byl ostry seks ...
            2. podczas matury z cala komisja - bez wzgledu na plec, wiec zdalem. nawet
            wozny przyszedl i sie dobrze bawil,
            3. na pogrzebie Kisielewskiego, bo jego filmy byly dobre, wiec nas podniecily,
            4. na zuka gnojarka czyli na kupie nawozu,
            5. na chinska radiostacje (nie pytajcie o co chodzi i tak nie powiem),
            6. a teraz najgorsze: podniecily mnie posty tego KRETYNA MAXA, wiec przed
            monitorem na korytarzu jednej z uczelni ekonomicznych.

• Gość: normal Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... IP: 62.233.138.* 20.12.01, 17:39
              prowadząc samochód na autostradzie (oral)
              w wiejskim kościele na organistówce
              w żółtym pociągu bez przedziałów
              w aucie na przednim i tylnim siedzeniu
              na chacie w nocy starzy za ścianą
              w nocy na zamkniętej plaży we Włoszech - wchodziliśmy tam przez płot ( jak
              skończyliśmy to wstały dwie parki wcześniej przez nas nie zauważone)
              w namiocie na campingu - obudziliśmy się nadzy przy głównej alei w otwartym
              namiocie
              w szatni w hipermarkecie
              na sali gimnastycznej około 100 śpiących osób w Wiedniu na Europejskich
              Spotkaniach Młodych z Taize
              na polankach, ławeczkach w parkach itd jak sobie coś jeszcze przypomnę to
              napiszę
              pozdrawiam i polecam

• roskoszna normal 25.12.01, 09:11
                Za malo masz fantazji, tylko tak?
                • Gość: kira Re: normal IP: *.pl 29.12.01, 12:31
                  wczoraj zrobiłam to z drążkiem skrzyni biegów w jego samochodzie. On na sam
                  widok mało się nie spuścił...
                • Gość: normal Re: normal IP: *.devs.futuro.pl 30.12.01, 19:44
                  roskoszna napisał(a):

> Za malo masz fantazji, tylko tak?

a co byś chciała jeszcze?
                  • Gość: normal Re: normal IP: *.devs.futuro.pl 30.12.01, 19:45
                    jak masz rozkoszo jakieś propozycje to możemy je omówić
                    • Gość: Apollo Re: normal IP: *.enter.net 09.03.02, 05:03
                      Tajlandia Pataya cieply piasek dotyk piersi
                      kapiel w basenie pelny orgazm dyskretne pytanie kelnera czy moze juz podac
                      drugie danie.Powodzenia Zycze
                      • no-ah Re: ... 10.07.02, 23:22
                        fortepian-na i pod
                        na starym kufrze na strychu u babci
                        na dachu wieżowca
                        w szuwarach [nieprzyjemnie,bo żaby nas molestowały] :)
                        • Gość: rybka Re: ... IP: *.rz.uni / 172.21.70.* 11.07.02, 18:30
                          ...eeeeeeeee, nieprzyjemnie, jak cie taka sliska zabka od tylu wejzmie!
                          • Gość: monia Re: ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 11:30
                            Coz, jest tyle miejsc na swiecie zeby sie pokochac.... ale podziele sie z
                            Wami "moimi" :)) miejscami...
                            ...byl to las pelen dojrzalych jagod, a my bylismy calkiem nadzy :)), byl
                            kilkakrotny szybki sex w przerwie gdy jezdzilismy motorkiem.....(tez w lasach),
                            kazdy samochod musial byc "ochrzczony", najwygodniejszy byl terenowy bez
                            dachu:))), byla brama w starej kamienicy, kilkakrotnie seks oralny podczas
                            jazdy samochodem (ja Jemu:))), seks oralny w pubie (kurcze, znowu ja
                            jemu :))).... mmmhh nabieram apetytu na jeszcze...:)) pozdrawiam, bawcie sie
                            dalej rownie dobrze i poszerzajcie "horyzonty":))
    • Gość: kici Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 16:36
      Na plaży - jeden- ale grozi zatarciem, w metrze w Paryżu- dwa,bardziej
      zakręcone w metrze, ale romantyczna plaża
    • ankiel Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 12.12.01, 17:18
      Plaża w Hiszpani i to chyba nic specjalnego ale po wszystkim tzn. tuz po ucieła
      mnie holernie mocno jakaś mucha albo inny owad i to w sam koniec
      mojego "ptaszka". W tym momencie z bólu i zdziwienia chciałem pobiec czym
      prędzej do wody aby ugasić ból ale po przebiegnięciu 10-20 metrów zdałem sobie
      sprawę że piasek jest tak nagrzany że niedam rady przebiec jeszcze tych 30
      metrów do morza a i wrócić będzie ciężko ( poza tym byłem nagi ze sterczaca
      częścią ciała a wokoło było trochę ludzi. Zmusiłem się więc i dobiegłem do
      utęsknionej wody i za nurzyłem "niunie w lagunie" ale długo leczyłem oparzenia
      stóp oraz powiększonego do niebywałych rozmiarów "fifka" który bolał jak
      cholera. Poza tym były jeszcze : autobus pełen ludzi w tym dewotek na
      pielgrzymce i "oral z moją dziewczyna - teraz żona. , jasek - niby normalne ale
      przygladał nam się mały jelonek i zupełnie się nie płoszył naszymi odgłosami-
      bo to chyba sama natura- no nie!!!

• Gość: Kaszub Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:58
      1. W hali zdjęciowej - w trakcie nagrywania kolejnego odcinka popularnej
      telenoweli.
      2. Za dekoracjami studia telewizyjnego, pełnego ludzi - w trakcie prodramu
      idącego "na żywo" na antenę.
      Niestety w obydwu prypadkach musieliśmy zachowywać się dosyć cicho :-(((
      Pozdrawiam.
    • Gość: kanar ZATŁOCZONY AUTOBUS MPK w centrum miasta :-P IP: 212.244.27.* 24.12.01, 02:52
      A oto przepis:
      Ona - 1szt.
      On - 1szt.
      On staje (jemu stoi) w rogu autobusu na samym koncu, Ona podnosi kolano pod
      ktore On ja łapie, On ugina lekko kolana wchodzac w Nia lekko od dołu,potem
      zaleznie od stanu technicznego autobusu,albo Ty sie ruszasz albo jestes
      ruszany.Niesamowity odjazd, adrenalina i Wasze soki leja sie strumieniami.W
      naprawde wielkim tloku nikt nie zorientuje sie nawet co sie tak na prawde
      wydarzylo.Pozdrawiam.Kanar :-P
    • Gość: none Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 01:16
      -samochod-oral i mormalnie
      -pomieszczenie gospodarcze w biurowcu
    • raisa Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 08.01.02, 18:53
      przy Waszych wypowiedizach,to co teraz napisze to dla Was nic;-))
      No,ale dla mnie to byl takie pierwszy hardcore w zyciu i juz mam chetke na
      wiecej..
      To bylo w parku,kilkanascie dni temu przy 13stopniowym mrozie:)Pod sanatorium
      siakims...
      To bylo cos...
    • gombek Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALI 12.01.02, 17:06
      najbardziej odjechany byl dzwig kolo riviery remont w latach osiemdziesiatych.
      najpierw trzeba sie tam bylo dostac przez kolosany plac budowy, potem wspiac
      sie na dzwig a w srodku... same prety z galkami... trzaba sie bylo niezle
      nagimnastykowac, zeby sobie krzywdy nie zrobic ale... bylo fajnie. ech
      mlodosc...
    • Gość: wiesz... Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.77.18.* 21.01.02, 12:31
      Park w centrum B, staw, a na srodku budka dla łabedzi...
      Troche ciasno, nogi nam wystawały na zewnątrz.
    • Gość: LEDA Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.77.18.* 31.01.02, 13:20
      Park w centrum miasta, staw, a na środku budka dla łabedzi.
      Nogi nam wystawały
    • Gość: ania Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 207.19.134.* 31.01.02, 17:12
      na hamaku, w bialy dzien na ogrodku przed domem - nie wiadomo co z sasiadami
      na nartach - na stoku w zalesionym zagajniku - narty sciagniete, zimno - na
      stojaco
      na dachu domu - dach plaski, noca, ale mozna bylo spasc
    • laik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 01.02.02, 15:00
      Wiek - po 17 lat.
      Miejsce - kościół, balkon, pierwszy rząd.
      Czas - msza (nie bajeruję!)
      Pora - zima
      Ale - moja paniena zrobiła mi to ręką wsadzoną pod kurtkę jak siedzieliśmy, z
      pełnym finiszem. Nikt siedzący obok się nawet nie kapnął (albo mi się tak tylko
      wydawało!)
    • irzyk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 06.02.02, 19:15
      Tramwaj linii 25 2 wagon na ul. 1-go listopada
    • Gość: Zaathan Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.25.166.* 03.04.02, 18:09
      Na srodku jeziora, na Kaszubach, w malym, plastikowym pontonie - nie umiem
      plywac... oral
    • Gość: miski Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.acn.pl / 10.129.137.* 26.04.02, 14:32
      no coz przegladajac liste nie mozemy dodac czegos nowego, ale opowiemy taka
      historie
      niby banal: stojaca winda miedzy pietrami w Hotelu Mercury (trzymajmy sie tej
      wersji) i parka. po polgodzinie winda rusza i zjezdza na parter. parka wysiada
      i zostaje przywitana przez portiera milym usmiechem i komentarzem> na
      pytanie :o co chodzi. Portier odpowiada: kamery.....
      teraz wiemy dlaczego nie wlaczyl alarmu....
      Portier do dzisiejszego dnia sie klania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka