Gość: Mia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:45 NA antresoli we własnym mieszkaniu... antresola absolutnie otwarta, na dole drugie łóżku,w nim nasz wspólny przyjaciel, z którym nie przerwaliśmy rozmowy. O kinach, autobusach, basenach i innych takich nie wspominam, bo jak widzę to norma. No, no... a hotelowy dach już był? Hotel najniższy w okolicy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
super-mario Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 30.10.01, 18:23 w bagażniku dużego fiata, podróż na trasie 20 km, czyli ok. 15 minut. Trochę ciasno i trzęsło, ale pełen odlot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermasze Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:48 Na orbicie z bratem Rosjaninem w ciasnej kabinie statku kosmicznego. Jestem jedynym Polakiem, ktory tego dokonal. To byl anal-oral w jednym. Brak grawitacji dodatkowo mnie dopingowal, sperma fruwala w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stas Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:50 Z Nel i Kalim na grzbiecie slonia. Saba sie przygladala. Wiec bylo pedofilistyczno - miedzykulturowo. Slonce grzalo jak cholera, Mahdi na karku, przerabane. Polecam (szczegolnie jak pies patrzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenin Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:52 Z p. Krupska pieknie nam sie udawalo! Powiewajace sztandary Rewolucji, tlumy na ulicach, a my z zaciszu kremlowskiego gabinetu. Tylko glupio mi na poczatku bylo w tych poczochach, ale przeciez to byt okresla swiadomosc, wiec przyzwyczailem sie, ze moje drugie ja to Nina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:54 z moja samiczka na srodku autostrady! Teraz juz wiecie drogie dzieci dlaczego caly czas krzycze "Jo!" - nerwica na tle seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.piekary.oho.com.pl 30.10.01, 23:58 Z zonka na plugu po zniwach. Niestety komornik nadszedl, wiec byl to stosunek przerywany. Musialem zrobic przerwe, coby go z widlami pogonic, slugusa jednego! Po powrocie do zonki znowu, ale juz musialem walnac orala, bo z nerwow Wacek smutno spucil glowe. Ciezko jest byc chlopem w kapitalizmie. BALCEROWICZ MUSI ODEJSC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 01:26 to było na łóżku jej starych...perwersja nie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.*.*.* 31.10.01, 15:17 W hotelowyn basenie - miłość francuska ;-) Nieźle było jak weszli inni goście, mieli nizłe miny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
crapachino Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 31.10.01, 15:38 1. To było niezwykłe - automat do robienia zdjęć na stacji monachijskiego metra, wiecie, taki z zasłonką, wypluwający cztery odbitki. Kiedyśmy wyszli, okazało się, że ustawiła się 3-osobowa kolejka. 2. Winda w bloku, w którym wówczas mieszkałem. Wcisnąłem co prawda guzik STOP, lecz był to tak staromodny model, że w pewnej chwili ktoś nas ściągnął na parter. Potem ten ktoś wybrał schody:))) 3. I pociągi, pociągi... Przedziały zwykłe i sypialne, z ludźmi i bez, a nawet toalety, oczywiście jak było czysto (a bywa:))) 4. Trzy godziny (!) w zimie w maluchu 126p. Nie było łatwo:))) 5. I jeszcze jedno - z moją ówczesną kobietą na mieliźnie na środku Narwi - widok z brzegu musiał być niesamowity. Z mielizny zresztą był taki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnojarek na kupie gowna IP: *.piekary.oho.com.pl 31.10.01, 15:58 W ciekawym miejscu: pchajac swoja gowniana kulke jak co dzien spotkalem interesujaca pania Gnojarkowa i zrobilismy to na szczycie mojej gownianej kulki. A tak powaznie, to ten watek jest juz tak nudny, ze czas zaczac robic sobie jaja z Was, drodzy liderzy seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 217.97.160.* 17.11.01, 02:20 U mnie w pokoju. Za sciana moi rodzice ogladaja telewizje. Prezerwatywy pozyczylismy od mojego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shizka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.10.2.* 04.12.01, 15:07 Nie, no gratuluje. Przesada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saint Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.fl.us.prserv.net 03.11.01, 23:10 w samolocie ze stewardessa, to byl lot z Miami do Oklahomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.77.49.* 09.11.01, 12:39 O godzinie 12.00 na skrzyżowaniu Al.Jerozolimskie-Marszałkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.buzek to i tak nic! 13.11.01, 03:05 Z zona Ludgarda podczas wizyty Dablju Busha. Zaraz za wozem transmisyjnym TVNu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirikiri Re: to i tak nic! IP: *.pl 13.11.01, 21:13 w kinie za tylnymi siedzeniami w łazience burgerkinga w basenie na Inflanckiej w zbożu na Kabatach w parku na ławce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziara Re: to i tak nic! IP: *.chello.pl 14.11.01, 16:23 Gość portalu: kirikiri napisał(a): > w kinie za tylnymi siedzeniami > w łazience burgerkinga > w basenie na Inflanckiej > w zbożu na Kabatach > w parku > na ławce Aha,to już wiem kim jesteś .Widziałam Was na Inflanckiej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek36 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 15:22 -mój pierwszy raz: wagon sypialny pociągu relacji Gdynia-Kraków, dziewczyna miała 16 lat, po powrocie opisała szczegółowo całość w swoim pamiętniku, następnego dnia znalazła go jej mama -w pustym wagonie na bocznicy kolejowej, aresztowni w trakcie przez SOK-istów do wyjaśnienia, z zarzutem dewastacji mienia -w życie w czasie postoju pieszej pielgrzymki z Gdańska do Częstochowy, po 450 km marszu (przyłapani przez księdza, deportacja do domu) -w rzeźni Gdynia-Kraków, za komuny, pełno ludzi, w cuchnącej toalecie -o mało co na cmentarzu o północy (byliśmy nago, mielismy na sobie tylko długie swetry), ale spenialiśmy, że jak nas złapią, wsadzą nas do pierdla pod zarzutem np. satanistycznych praktyk -parę innych bardziej banalnych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.130.129.* 14.11.01, 16:31 1sala kinowa pelna ludzi,oral dla mnie , konczymy poza sala 2dwukrotnie w pociagu 3oral dla mojego meza ktory prowadzil samochod 4w pokoju obok sympatyczna konwersacja moich i mojego jeszgze wowczas przyszlego meza[slub nazajutrz]rodzicow,a my ostra jazda przy otwartych drzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txt Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 09:11 na stacji benzynowej Shella w toalecie - było miło Moi znajomi obok w kabinie Też im się widocznie chciało tylne siedzenia mercedesa - dziewczyny jest naprawdę dużo miejca Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczen Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 9.67.96.* 16.11.01, 09:42 Na hali Huty w wielkim, wygaslym juz piecu. Bylo ciasno i brudno, ale bylo to jedyne mozliwe miejsce na to. Po wyjsciu bylismy cali z sadzy i olowiu. Ale nie polecam tego gdyz moja dziewczyna ostatniu skarzy sie ze jej sie od tego olowiu zabki ruszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beavis Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 21:11 Wpizdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikero Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:56 1)na keji w Sztynorcie (każdy żeglarz zna to miejsce) by nie było w tym nic dziwnego tylko ż e obudziliśmy się jak było już widno a wokół nas mnóstwo ludzi kszątających się po keji. 2)Przystanek autobusowy godz 6 rano (trasa łazienkowska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 195.117.130.* 26.11.01, 20:00 Szkolna lawka w Barcelonie w nocy z 31 grudnia 2000 na 1 stycznia 2001. Na Europejskich Spotkaniach Mlodych. Milenijna noc... Odpowiedz Link Zgłoś
nasionko Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 26.11.01, 21:52 Na latarni morskiej w Sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melody Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.0.4.* 27.11.01, 17:57 szatnia szkolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.*.*.* 29.11.01, 08:54 - na stole mikserskim w studiu nagrań - na podłodze w klubie osiedlowym - za ścianą trwały imieniny, na podłodze leżała potwornie zapiaszczona wykładzina, rany na plecach leczyłam przez miesiąc - w mieszkaniu z 74-letnią ciotką, wchodzącą i wychodzącą z pokoju, a to po herbatę, a to po papieroska, a to po to, a to po tamto.... a my na siedząco... To był stosunek wielokrotnie przerywany przez osobę nie biorącą w nim udziału ;- ) - nocą na ławeczce na osiedlu - pod drzewem w parku koło szpitala - w składziku w szatni szkoły podstawowej Teraz robimy to w łóżku... trochę jest nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 30.11.01, 20:15 -w bibliotece uniwersyteckiej we wrocku pomiedzy katalogami...a potem w kiblu! -przedzial sypialny relacji wawa-wilno ( dluuuuuuga droga) -basen hotelowy- jak wszyscy chyba tutaj -autobus PKS -tylne siedzenie-oral -garaz taty lozko jest nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
ankiel Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 12.12.01, 17:03 Plaża w Hiszpani i to chyba nic specjalnego ale po wszystkim tzn. tuz po ucieła mnie holernie mocno jakaś mucha albo inny owad i to w sam koniec mojego "ptaszka". W tym momencie z bólu i zdziwienia chciałem pobiec czym prędzej do wody aby ugasić ból ale po przebiegnięciu 10-20 metrów zdałem sobie sprawę że piasek jest tak nagrzany że niedam rady przebiec jeszcze tych 30 metrów do morza a i wrócić będzie ciężko ( poza tym byłem nagi ze sterczaca częścią ciała a wokoło było trochę ludzi. Zmusiłem się więc i dobiegłem do utęsknionej wody i za nurzyłem "niunie w lagunie" ale długo leczyłem oparzenia stóp oraz powiększonego do niebywałych rozmiarów "fifka" który bolał jak cholera. Poza tym były jeszcze : autobus pełen ludzi w tym dewotek na pielgrzymce i "oral z moją dziewczyna - teraz żona. , jasek - niby normalne ale przygladał nam się mały jelonek i zupełnie się nie płoszył naszymi odgłosami- bo to chyba sama natura- no nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.02, 15:14 Cóż to chyba was widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 212.160.230.* 01.12.01, 13:07 na torach kolejowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.3.1.* 03.12.01, 01:33 1)W pokoju w akademiku trzyosobowym, gdzie akurat bylo 5 osob. Trzy osoby najprawdopodobniej spaly :)) 2)W Krynicy Górskiej na Gorze Parkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czara Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 01.12.01, 21:39 na tosterze firmy Watson (bez gwarancji) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... 03.12.01, 07:34 1. na cmentarzu w dopiero co wykopanej trumnie... 2. w tramwaju o 16.30 w Al.jerozolimskich - tuz obok kierowcy....w trakcie szarpali nas kanarzy domagajac sie biletów, ale ich pognalismy.... 3. na weselu kumpla -przy wszystkich......zaraz przed orkiestrą 4. w kosciele na Pasterce -na drzwiach od zakrystii 5. w ciemnej piwnicy, zero swiatła, moja dziewczyna w trakcie siadła na pułapce na szczury i obcięło jej kawał półdupka...ale nic to kontynuowalismy dalej... 6. na Centralnym w kolejce po bilety.... 7. w domu Big Brothera.... 8. w hipermarkecie Carrefour na chłodni na jogurtach.... 9. w trakcie egzaminu dyplomowego na studiach - chyba sie nie liczy bo to był tylko oral (pod stołem siedziała moja dziewczyna).... 10. w samolocie porwanym przez terrorystów Mohameda Atty zaraz przed rozwaleniem się o WTC...w ostatniej chwili się spusciłem....po linie na Manhattan. Do you want more? Tass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shizka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... IP: 10.10.2.* 04.12.01, 15:25 witam ja z kolei: 1. W Etiopi na misji przy wizycie w jedej z wiosek 2. Na polanie w Hollywood, akurat kręcony byl jakieś 30 m od nas film " 3. W kolejce w sklepie mięsnym, stalismy po wyroby krakowskie 4. W holu w Ministerstwie Zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockou Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... IP: 19.170.210.* 04.12.01, 16:42 generalnie jestem chyba dosc tolerancyjny, ale ten watek jest wyjatkowo kretynski. wiec: 1. w masie waty szklanej, to byl ostry seks ... 2. podczas matury z cala komisja - bez wzgledu na plec, wiec zdalem. nawet wozny przyszedl i sie dobrze bawil, 3. na pogrzebie Kisielewskiego, bo jego filmy byly dobre, wiec nas podniecily, 4. na zuka gnojarka czyli na kupie nawozu, 5. na chinska radiostacje (nie pytajcie o co chodzi i tak nie powiem), 6. a teraz najgorsze: podniecily mnie posty tego KRETYNA MAXA, wiec przed monitorem na korytarzu jednej z uczelni ekonomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE.... IP: 62.233.138.* 20.12.01, 17:39 prowadząc samochód na autostradzie (oral) w wiejskim kościele na organistówce w żółtym pociągu bez przedziałów w aucie na przednim i tylnim siedzeniu na chacie w nocy starzy za ścianą w nocy na zamkniętej plaży we Włoszech - wchodziliśmy tam przez płot ( jak skończyliśmy to wstały dwie parki wcześniej przez nas nie zauważone) w namiocie na campingu - obudziliśmy się nadzy przy głównej alei w otwartym namiocie w szatni w hipermarkecie na sali gimnastycznej około 100 śpiących osób w Wiedniu na Europejskich Spotkaniach Młodych z Taize na polankach, ławeczkach w parkach itd jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: normal IP: *.pl 29.12.01, 12:31 wczoraj zrobiłam to z drążkiem skrzyni biegów w jego samochodzie. On na sam widok mało się nie spuścił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: normal IP: *.devs.futuro.pl 30.12.01, 19:44 roskoszna napisał(a): > Za malo masz fantazji, tylko tak? a co byś chciała jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: normal IP: *.devs.futuro.pl 30.12.01, 19:45 jak masz rozkoszo jakieś propozycje to możemy je omówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: normal IP: *.enter.net 09.03.02, 05:03 Tajlandia Pataya cieply piasek dotyk piersi kapiel w basenie pelny orgazm dyskretne pytanie kelnera czy moze juz podac drugie danie.Powodzenia Zycze Odpowiedz Link Zgłoś
no-ah Re: ... 10.07.02, 23:22 fortepian-na i pod na starym kufrze na strychu u babci na dachu wieżowca w szuwarach [nieprzyjemnie,bo żaby nas molestowały] :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: ... IP: *.rz.uni / 172.21.70.* 11.07.02, 18:30 ...eeeeeeeee, nieprzyjemnie, jak cie taka sliska zabka od tylu wejzmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 11:30 Coz, jest tyle miejsc na swiecie zeby sie pokochac.... ale podziele sie z Wami "moimi" :)) miejscami... ...byl to las pelen dojrzalych jagod, a my bylismy calkiem nadzy :)), byl kilkakrotny szybki sex w przerwie gdy jezdzilismy motorkiem.....(tez w lasach), kazdy samochod musial byc "ochrzczony", najwygodniejszy byl terenowy bez dachu:))), byla brama w starej kamienicy, kilkakrotnie seks oralny podczas jazdy samochodem (ja Jemu:))), seks oralny w pubie (kurcze, znowu ja jemu :))).... mmmhh nabieram apetytu na jeszcze...:)) pozdrawiam, bawcie sie dalej rownie dobrze i poszerzajcie "horyzonty":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 16:36 Na plaży - jeden- ale grozi zatarciem, w metrze w Paryżu- dwa,bardziej zakręcone w metrze, ale romantyczna plaża Odpowiedz Link Zgłoś
ankiel Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 12.12.01, 17:18 Plaża w Hiszpani i to chyba nic specjalnego ale po wszystkim tzn. tuz po ucieła mnie holernie mocno jakaś mucha albo inny owad i to w sam koniec mojego "ptaszka". W tym momencie z bólu i zdziwienia chciałem pobiec czym prędzej do wody aby ugasić ból ale po przebiegnięciu 10-20 metrów zdałem sobie sprawę że piasek jest tak nagrzany że niedam rady przebiec jeszcze tych 30 metrów do morza a i wrócić będzie ciężko ( poza tym byłem nagi ze sterczaca częścią ciała a wokoło było trochę ludzi. Zmusiłem się więc i dobiegłem do utęsknionej wody i za nurzyłem "niunie w lagunie" ale długo leczyłem oparzenia stóp oraz powiększonego do niebywałych rozmiarów "fifka" który bolał jak cholera. Poza tym były jeszcze : autobus pełen ludzi w tym dewotek na pielgrzymce i "oral z moją dziewczyna - teraz żona. , jasek - niby normalne ale przygladał nam się mały jelonek i zupełnie się nie płoszył naszymi odgłosami- bo to chyba sama natura- no nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszub Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:58 1. W hali zdjęciowej - w trakcie nagrywania kolejnego odcinka popularnej telenoweli. 2. Za dekoracjami studia telewizyjnego, pełnego ludzi - w trakcie prodramu idącego "na żywo" na antenę. Niestety w obydwu prypadkach musieliśmy zachowywać się dosyć cicho :-((( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanar ZATŁOCZONY AUTOBUS MPK w centrum miasta :-P IP: 212.244.27.* 24.12.01, 02:52 A oto przepis: Ona - 1szt. On - 1szt. On staje (jemu stoi) w rogu autobusu na samym koncu, Ona podnosi kolano pod ktore On ja łapie, On ugina lekko kolana wchodzac w Nia lekko od dołu,potem zaleznie od stanu technicznego autobusu,albo Ty sie ruszasz albo jestes ruszany.Niesamowity odjazd, adrenalina i Wasze soki leja sie strumieniami.W naprawde wielkim tloku nikt nie zorientuje sie nawet co sie tak na prawde wydarzylo.Pozdrawiam.Kanar :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: none Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 01:16 -samochod-oral i mormalnie -pomieszczenie gospodarcze w biurowcu Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 08.01.02, 18:53 przy Waszych wypowiedizach,to co teraz napisze to dla Was nic;-)) No,ale dla mnie to byl takie pierwszy hardcore w zyciu i juz mam chetke na wiecej.. To bylo w parku,kilkanascie dni temu przy 13stopniowym mrozie:)Pod sanatorium siakims... To bylo cos... Odpowiedz Link Zgłoś
gombek Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALI 12.01.02, 17:06 najbardziej odjechany byl dzwig kolo riviery remont w latach osiemdziesiatych. najpierw trzeba sie tam bylo dostac przez kolosany plac budowy, potem wspiac sie na dzwig a w srodku... same prety z galkami... trzaba sie bylo niezle nagimnastykowac, zeby sobie krzywdy nie zrobic ale... bylo fajnie. ech mlodosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz... Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.77.18.* 21.01.02, 12:31 Park w centrum B, staw, a na srodku budka dla łabedzi... Troche ciasno, nogi nam wystawały na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEDA Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.77.18.* 31.01.02, 13:20 Park w centrum miasta, staw, a na środku budka dla łabedzi. Nogi nam wystawały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 207.19.134.* 31.01.02, 17:12 na hamaku, w bialy dzien na ogrodku przed domem - nie wiadomo co z sasiadami na nartach - na stoku w zalesionym zagajniku - narty sciagniete, zimno - na stojaco na dachu domu - dach plaski, noca, ale mozna bylo spasc Odpowiedz Link Zgłoś
laik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 01.02.02, 15:00 Wiek - po 17 lat. Miejsce - kościół, balkon, pierwszy rząd. Czas - msza (nie bajeruję!) Pora - zima Ale - moja paniena zrobiła mi to ręką wsadzoną pod kurtkę jak siedzieliśmy, z pełnym finiszem. Nikt siedzący obok się nawet nie kapnął (albo mi się tak tylko wydawało!) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 06.02.02, 19:15 Tramwaj linii 25 2 wagon na ul. 1-go listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaathan Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.25.166.* 03.04.02, 18:09 Na srodku jeziora, na Kaszubach, w malym, plastikowym pontonie - nie umiem plywac... oral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miski Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.acn.pl / 10.129.137.* 26.04.02, 14:32 no coz przegladajac liste nie mozemy dodac czegos nowego, ale opowiemy taka historie niby banal: stojaca winda miedzy pietrami w Hotelu Mercury (trzymajmy sie tej wersji) i parka. po polgodzinie winda rusza i zjezdza na parter. parka wysiada i zostaje przywitana przez portiera milym usmiechem i komentarzem> na pytanie :o co chodzi. Portier odpowiada: kamery..... teraz wiemy dlaczego nie wlaczyl alarmu.... Portier do dzisiejszego dnia sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś